Skocz do zawartości
bzykacz

Dlc - Dodatki

Rekomendowane odpowiedzi

No to jak nie data urodzenia to w takim razie.... ilość lat ?

Może być też waga. Tyle, że przed świętami czy po? :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co chodzi z medykami? Medyk jest od tego żeby podnosić tych co zginęli, rzucać apteczki i zapewniać wsparcie ogniowe. Chyba lepiej jak medyk na bieżąco podnosi kolegów żeby ci nie czekali na respawn i żeby zachowana została ciągłość w walce a nie sytuacje w stylu, strzelanina-nic-strzelanina-nic itd.*

*Chociaż podoba mi się jak na niektórych mapach to wygląda, przenosisz się jako obrońca np. na hill 137, rozstawiasz się, czekasz, spokój i nagle zza wzgórz wyłaniają się żołnierze, czołg, jeep plujący ołowiem oraz łódka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To samo o assualtach moge powiedziec. Czasem rzucic ammo dla takiego to zbyt duzy wysilek chociaz pkt z tego maja. Zalezy z kim sie gra

Edytowane przez NFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co chodzi z medykami? Medyk jest od tego żeby podnosić tych co zginęli, rzucać apteczki i zapewniać wsparcie ogniowe. Chyba lepiej jak medyk na bieżąco podnosi kolegów żeby ci nie czekali na respawn i żeby zachowana została ciągłość w walce a nie sytuacje w stylu, strzelanina-nic-strzelanina-nic itd.*

Nie jest natomiast od tego aby bezmyślnie nabijać SOBIE punkty przez debilne podnoszenie kompanów w środku wymiany ognia, gdzie z lewej i z prawej lecą kule i to że zaraz po podniesieniu gościa jest pewne że on ponownie padnie. Nie ma nic gorszego niż tego typu mendy polujące tylko na to aby móc "pomóc" koledze. A najlepiej jeszcze kilka razy pod rząd. Jaka jest użyteczność takiego "medyka" dla zespołu ? ŻADNA! Jedyny zysk jaki płynie to punkty na jego konto, dla zespołu nic dla przeciwnika punkty. Więc odpowiadam Ci na pytanie - nie zawsze jest lepiej jak medyk na bieżąco podnosi kolegów... Czasami jest lepiej jak użyje mózgu zamiast defilibratora lub strzykawki. Jak nie używa mózgu to zmienia się to w polowanie na skóry.

W moim przypadku, PRZED i to na czczo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie przed, dlatego czaje się ostatnio na EA SPORTS ACTIVE 2... :whistling:

A co do medyków to też mnie irytują bezmyślni nabijacze punktów i (tak jak pisałem kiedyś) powinna być w BC2 opcja podobna do tej z... WoW'a, a mianowicie: gdy ktoś chce Cie zrespić, to gra pyta się czy chcesz być ożywiony.

Wracając do Wietnamu: godzinę temu wpadłem jako atakujący do okopów w Hill 137... 22 kille z miotacza w tej rundzie. :blink:

Do tego cała aura po zrzucie napalmu, krzyki Wietnamczyków... Straszna była ta wojna.

No nic - tyle offtopu, bo miotacz stygnie. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Milosz94PL

Te docinki to pewnie przez to że masz w profilu maila z domeny buziaczek.pl :rofl: Tutejsza "młodzież" jest wyczulona na takie rzeczy ;) Ale zawsze możesz nam próbować wmówić że to skrzynka mamy, siostry, albo stryjenki ...

Cytując Rokkyu; no offence :thumbsup:

Moja pierwsza poczta byla i do dzis jest (7 lat mija) na onecie,bylo tam do wybrania jakies paści ta domena byla smieszna i tak zostalo po dziś dzień.(Śmieszna bo kilka lat temu nie było spedalonych xD,słityasnych caluskow)

Data moich urodzin to 9.4.1988

Koniec tłumaczeń,jeśli ktoś chce sprawdzić to zapraszam na PW/Wspólną grę po polach ryżowych.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klimacik Vietnamu jest super! Są bugi ale za to nie mam disconectów, prawie zapomniałem, że je miałem w BF2BC :) Najbardziej bolesny będzie brak mapek. Fajnie gdyby jeszcze z kilka dodali a nie tylko Hastings. No i może w końcu wykokoszą się ze statami bo to jest wkurzające jak nie ma zaliczonych killsów do broni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skasujcie tenpost z filmem

Jakies dzieci to zobacza i zechca sie tak pobawic

dzieci trzeba pilnować znalazłem jednego gnoja ale tym razem na Xboksa

http://bfbc2.statsve...XXXXXD/#vietnam

http://www.youtube.c...h?v=z44D1pNLPvc

ma chłopina szczęście, że nie na PS3! widać, że czyściutkie konto do robienia tego typu killi....

jak zobaczycie taką akcję zapisujcie ID gracza i można zgłaszać do EA. Poza tym jest dział Mendy! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blaszaki w dniu dzisiejszym odblokowali dostęp do Operation Hastings. Nam brakuje jeszcze ok 42 mln akcji.

Fajniutka ta mapka. patrzac po rozmiarach to imho o wiele lepsza niz inne w CQ Wietnam . Ciekawe czy za takie roznice w ilosci akcji nie odpowiadaja czesciowo ciagle problemy ze statystykami. Jak maja liczyc do Hastings to po prostu nie wyrabiaja sie serwery EA i zadne zewnetrzne strony nie maju to nic do rzeczy. .

Ale tak szczerze mowiac to gdyby BBFC2 na konsole byl w wersji polskiej to bym nie kupil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jacy żołnierze zostaną w okopach na nowy rok ;) Ja mam przepustkę na Sylwka ;) Pozdro i Wesołego Nowego Roku dla tych, którzy zostają ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajniutka ta mapka. patrzac po rozmiarach to imho o wiele lepsza niz inne w CQ Wietnam . Ciekawe czy za takie roznice w ilosci akcji nie odpowiadaja czesciowo ciagle problemy ze statystykami. Jak maja liczyc do Hastings to po prostu nie wyrabiaja sie serwery EA i zadne zewnetrzne strony nie maju to nic do rzeczy. .

Ale tak szczerze mowiac to gdyby BBFC2 na konsole byl w wersji polskiej to bym nie kupil.

Taka roznica to wieksza ilosc graczy na mape (32 w poroananiu do 24 na konsolach). Dlatego poszlo duzo szybciej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Operation Hastings dostepne na ps3:D nie wiem jakim cudem ale mam mapke do wybrania w menu i jest ona zaje... Najlepsza z calego dodatku

Edytowane przez NFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba kolejny bug ,bo na stronie mamy tylko 32 mln akcji :D

Albo się mylę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba kolejny bug ,bo na stronie mamy tylko 32 mln akcji :D

Albo się mylę

albo prezent za nie naliczanie statow. Mysle ze gdyby dobrze liczylo od poczatku, to juz bysmy ja mieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam, też mam mapkę :D DICE nam odpłaciło za problemy ze statami. thumbsup.gif

Zapraszajcie, zagram chętnie w jakieś ekipie

PSN ID: kdryja

HS: brak, ale jest kamera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za to genialna na conquest i to mi pasuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że mapa jest z orginalnego BF:Vietnama zmodyfikowana pod tego BF. Dla was nowa mapa dla mnie stara :/ Jedyna dobra wiadomość to że moge coś tutaj porozwalać

Edytowane przez DizzY-WolF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem zapytać czy podczas gry multi w Vietnamie będzie mi zaliczało pkt i odblokowywało bronie z podstawowego BC2?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Rafal

Dodatki do klas, to tylko grając indywidualną klasą, czyli w tym przypadku grając inżynierem w Vietnamie, nie odblokujesz nic inżynierowi w BC2. Co do pinów i rangi zostaje ta sama.

Poprawcie mnie, jeśli się mylę.

Edytowane przez Devon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi