Skocz do zawartości
ONE

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

http://bfbcs.com/stats_ps3/Escrobedo67

..jego spm wynosi 456. SPM liczy kilka rund i to jest srednia. Zeby osiagnac taka srednia w minute musial bys zabic kilkadziesiat osob lub kilka czolgow z ludzmi w srodku 

Tomek proszę Cię - escrobedo to największy cziter na PS3! Miałem okazję osobiście oglądać jego sposób nabijania statów (bo grą tego nazwać nie można). Tyle sztuczek co on stosuje to głowa mała. A najlepsze jest to, że gra na dwie konsole na raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mowiles DJ o tym ale powiedz mi jaka ludzie maja satysfakcje z nabijania sobie pkt lub wykorzystywaniu bugow (jak nasz pier... michalek i kilku innych)? Nie potrafie tego naprawde ogarnac. Ten kolo co ma k/d 5+ watpie zeby sie bawil w ustawki (moge sie mylic) ale uwazam ze ma za niskie spm na taka akcje.

jak ja bym gral np tylko na isla i tylko snajperka to bym mial też k/d ponad 5 rolleyes.gif

a ma niskie spm bo gra na hardcore w krzakach

podejrzewam ze ja jak by nie bylo w bfbc2 klasy recon to by 60% ludzi przestalo grac

Edytowane przez xMAFIA_PLxDJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek proszę Cię - escrobedo to największy cziter na PS3! Miałem okazję osobiście oglądać jego sposób nabijania statów (bo grą tego nazwać nie można). Tyle sztuczek co on stosuje to głowa mała. A najlepsze jest to, że gra na dwie konsole na raz.

Nie chodzilo mi akurat o niego ze gra normalnie ;p Tylko o ziomka ktorego link dalem wczesniej (tak mi sie tylko i wylacznie wydaje). DJ gra naprawde dobrze i ma spm 350 a ziomek ktory ma 450+ to oczywiste ze z czyms miesza

jak ja bym gral np tylko na isla i tylko snajperka to bym mial też k/d ponad 5 rolleyes.gif

a ma niskie spm bo gra na hardcore w krzakach

podejrzewam ze ja jak by  nie bylo w bfbc2 klasy recon to by 60% ludzi przestalo grac

Popatrz na swoja sygnature :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzilo mi akurat o niego ze gra normalnie ;p Tylko o ziomka ktorego link dalem wczesniej (tak mi sie tylko i wylacznie wydaje). DJ gra naprawde dobrze i ma spm 350 a ziomek ktory ma 450+ to oczywiste ze z czyms miesza

Bzyku ma 400 (http://bfbcs.com/stats_ps3/bzykacz). I nie ma ani myszki ani nie czituje ani nie kampi w krzakach :rolleyes:

Popatrz na swoja sygnature :D:D:D

Co z nią nie tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzyku ma 400 (http://bfbcs.com/stats_ps3/bzykacz). I nie ma ani myszki ani nie czituje ani nie kampi w krzakach  :rolleyes:

Co z nią nie tak?

DJ sygnatura = Recon a przeczytaj co napisal ;)  taki zarcik ze tez by nie gral ;)   Porownaj jego k/d spm a bzykacza chyba sie dosc duzo roznia i raczej nie ma co tutaj porownywac. I wejdz sobie w historie i pierwsza zakladka 3527 albo 3282 pkt na min to chyba dosc duzo co? 

Edytowane przez xMAFIA_PLxTOMASZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzyku ma 400 (http://bfbcs.com/stats_ps3/bzykacz). I nie ma ani myszki ani nie czituje ani nie kampi w krzakach :rolleyes:

Co z nią nie tak?

ma 400 bo jeszcze nie ma wszystkich platyn jak zrobi platyny to mu spm spadnie na ok 350

DJ sygnatura = Recon a przeczytaj co napisal ;) taki zarcik ze tez by nie gral ;)

tylko ze ja gram wszystkim a reconem tylko na isla gram :P

a tak wogule co do myszki kupcie sprawdźcie a potem mówcie bo widze ze są osoby kture myslą ze jest to zajebiste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak wogule co do myszki kupcie sprawdźcie a potem mówcie bo widze ze są osoby kture myslą ze jest to zajebiste

Zawsze tak bylo i bedzie nie ma sie czym przejmowac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze tak bylo i bedzie nie ma sie czym przejmowac :D

a jetm ciekawy co bedzie jak bf3 bedzie obsugiwac mova przecierz move jest lepszy od pada i od myszki !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po jednej klotni na forum (lewy) wnioskuje ze wyjasnienie bedzie nie potrzebne bo bedzie nastepny powod do klotni...

Trudno się z tym nie zgodzić, gicior że odpuściłeś bo do tego trzeba większych jaj niż do machania wirtualnym fiutem zaśmiecając forum kolejnymi jego centymetrami :thumbsup: Chętnie pogadałbym z Wami o tych statach ale połowy z tego co napisaliście nie kumam a drugiej połowy tylko się domyślam ;) Miłej konwersacji ....

@xMAFIA_PLxDJ Błagam! Ściągnij sobie nowego firefoxa, sprawdza błędy w pisowni :yes: Bez urazy :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DJ szanuje Cię jako gracza ale dla mnie gość, który gra na myszce podłączonej do PS3 jest patentowanym leniem i niechce mu się nauczyc grać na padzie. A skoro kupił konsole i potem myszkę to mógł zostać przecież przy PC i tam walczyć z pozostałymi grającymi na klawie i myszce. :thumbsup:

Wiem, że zaraz użyjesz argumentów typu: Przyzwyczaiłem się do myszki, chociaż wolę konsole albo to sam spróbuj :thumbsup:

Z drugiej strony SONY nie wprowadzało myszki i klawy do konsoli zapewne dlatego, ponieważ zatarła by się granica pomiędzy KONSOLĄ a PC i większoć została by przy drugim :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DJ szanuje Cię jako gracza ale dla mnie gość, który gra na myszce podłączonej do PS3 jest patentowanym leniem i niechce mu się nauczyc grać na padzie. A skoro kupił konsole i potem myszkę to mógł zostać przecież przy PC i tam walczyć z pozostałymi grającymi na klawie i myszce. :thumbsup:

Wiem, że zaraz użyjesz argumentów typu: Przyzwyczaiłem się do myszki, chociaż wolę konsole albo to sam spróbuj :thumbsup:

Z drugiej strony SONY nie wprowadzało myszki i klawy do konsoli zapewne dlatego, ponieważ zatarła by się granica pomiędzy KONSOLĄ a PC i większoć została by przy drugim :pardon:

wiesz chętnie bym pograł na kompie ale mnie wku...........rrrrr to ze co rok trzeba było wymieniac podzespoły dokładanie ram itp

a co do argumentów nie wypowiadam się bo przejsciowka jest w cenie nowego pada wiec każdy morze ją miec .

sony wypuściło już mova na kill zone 3 już grasz nie jest to mysz ale lepszy jak pad oczywiscie jak wyjdzie bf3 z odsługą mova to bedziecie mieli pretensje ze wy gracie na padzie a drudzy na movie i znów powiecie ze na movie jest szybsza reakcjaconfused.gif

admin a co do moich bledów nie chce mi się porawiac ich za szybko piszę na klawie:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam problem i potrzebuje pomocy.

Od wczoraj jestem posiadaczem Ps3 i kupiłem sobie do konsoli BC2.

Już wcześniej załozyłem sobie konto na psn ( przez internet)

Wszystko jest ok zalogowałem sie i jest gitara.

Ściągnęła mi sie aktualizacja (1750mb )

Odpaliłem Battlefielda i chce wejśc na multiplayer - obojętne w co wejde wykakuje mi żeby podał jakiś password. Szczerze to wpisywałęm ciągle hasło go mojego konta na psn. To samo hasło miałęm na EA.

Dzisiaj z rana wchodzę bo myślałem że to może jakiś błąd. Wszedłęm na Bc2 -> multi -> Play now i wyskoczyło mi okienko które już nie pyta o hasło tylko jest w nim napisane: "Account has been Disabled on user Request"

Panowie niewiem co robic bo na maila nic mi nie przyszło i niewiem co dalej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro typ robi platynę ze snajperki w nieco ponad godzinę to współczuję mu poczuca wartości ;)

Tak ja i pozostałej dwójce co przy nim musi latać, bo chyba tyle najmniej osób potrzeba (Medic, Assault). Jaka jest przyjemność stać przez godzinę i tłuc te headshoty? Oświeć mnie ktoś :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro typ robi platynę ze snajperki w nieco ponad godzinę to współczuję mu poczuca wartości ;)

Tak ja i pozostałej dwójce co przy nim musi latać, bo chyba tyle najmniej osób potrzeba (Medic, Assault). Jaka jest przyjemność stać przez godzinę i tłuc te headshoty? Oświeć mnie ktoś :P

Z tego co wiem to parcie na 1 miejsce w rankingu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam problem i potrzebuje pomocy.

Od wczoraj jestem posiadaczem Ps3 i kupiłem sobie do konsoli BC2.

Już wcześniej załozyłem sobie konto na psn ( przez internet)

Wszystko jest ok zalogowałem sie i jest gitara.

Ściągnęła mi sie aktualizacja (1750mb )

Odpaliłem Battlefielda i chce wejśc na multiplayer - obojętne w co wejde wykakuje mi żeby podał jakiś password. Szczerze to wpisywałęm ciągle hasło go mojego konta na psn. To samo hasło miałęm na EA.

Dzisiaj z rana wchodzę bo myślałem że to może jakiś błąd. Wszedłęm na Bc2 -> multi -> Play now i wyskoczyło mi okienko które już nie pyta o hasło tylko jest w nim napisane: "Account has been Disabled on user Request"

Panowie niewiem co robic bo na maila nic mi nie przyszło i niewiem co dalej?

Masz chyba problem z kontrolą rodzicielską. Spróbuj założyc konto i podac wiek +18. Nie jestem pewny czy to jest to bo miałem podobnie. :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz chyba problem z kontrolą rodzicielską. Spróbuj założyc konto i podac wiek +18. Nie jestem pewny czy to jest to bo miałem podobnie. :thumbsup:

Jak narazie wyłączyłem kontrole rodzicielską. Wciąż to samo wyskakuje. Jakieś inne propozycje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak narazie wyłączyłem kontrole rodzicielską. Wciąż to samo wyskakuje. Jakieś inne propozycje?

Załóż nowe konto. Przecież dopiero co kupiłeś konsolę więc pewnie nie masz ani friendsów ani trofków (a nawet jeśli to niedużą ilość i łatwo to nadrobisz).

Powinieneś Rafałowi założyć 'kontrolę rodzicielską' :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załóż nowe konto. Przecież dopiero co kupiłeś konsolę więc pewnie nie masz ani friendsów ani trofków (a nawet jeśli to niedużą ilość i łatwo to nadrobisz).

Ale nowe konto na psn?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nowe konto na psn?

Dokładnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Nixon

Musiałeś sam sobie dezaktywować konto klikając coś w emailu od EA. Miałam ten sam problem, ale pomogło podanie innego maila przy logowaniu w BF:BC2. Myślę, że założenie nowego konta w PSN też pomoże o ile zmienisz maila :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest może jakaś opcja wywalenia kogoś z gry? Ile razy mam prze fajną akcję i zabiję kogoś dobrego obojętnie jak i ile razy zawsze mnie wywala bez podania przyczyny. Tak jak by ktoś kicka zrobił.

A i jak to jest z zapisywaniem się statystyk? Jak wgra mi nową rundę pisze save to powinno je zapisać automatycznie tak jak przy zmianie postaci. Czy co jakiś czas się samo zapisuje ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma mozliwosci glosowania i wywalenia kogos z gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma mozliwosci glosowania i wywalenia kogos z gry

Niestety...

Swoją drogą to jeszcze 400 SPM nie mam (chociaż widzę, że to kwestia paru punktów), jednak z tego co mi podpowiadają statystyki to nawet nie muszę się wysilać , wystarczy, że pogram jeszcze trochę i metodycznie dobrnę. Gdyby nie słaby początek to miałbym już jakiś czas temu. Ogólnie wykresy są ciekawe, widać , że są gorsze momenty i lepsze, a ja nie zauważyłem takich wychyleń podczas samej gry. Można się czegoś ciekawego dowiedzieć :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że nie było czegoś takiego jak głosowanie. Wydawało mi się, że przez coś takiego właśnie lecę z servera. Może to nie fart mój  :verymad:

Moje SPM aktualnie wynosi 437,86 ale gram dopiero 36h na nowym koncie  :tongue:

Edytowane przez mrowa607

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze w mojej spraiwe.

Założyłem drugie konto i był ten sam problem. Zacząłem szukac w internecie. Okazało się że musze założyc konto na stronie battlefield'a o czym niewiedziałem.

Zostałem przy nowym końcie :)

Dzięki wszystkim za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.