Skocz do zawartości
ONE

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż, ja też święty nie jestem, ale jak widzę zielone i niebieskie trójkąty daleko w polu to się cofam na przedpole i czekam na tych co się przedrą.

Dla gracza dobry wynik, ale dla drużyny żaden jak wysadzą wszystkie Mcomy.  Dobrze, że napisałeś "czasem" bo to jest słowo klucz. :thumbsup:

Jesli mowimy o rozgrywce gdzie na 12 osob 11 jest z przodu i szukaja fragow to masz racje. Kazda runda jest bezsensu ale jak z 3-4 siedzi z przodu gdzie padaja to taka sytuacja wiaze sie z respawnem i jak na mapce pokazuje ze ktos lata na naszym terenie to nie ma potrzeby latania do nich. Nie mowie tutaj o bieganiu po ich spawnie choc czasem mi sie to zdarza  :blink: :blink:

Czasem jest tez tak ze 12 osob siedzi przy mcomach i je rozwalaja (bo sie boja ze za duzo razy padna i nikt nie idzie rozbrajac)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam na przykład nie potrafię schować się za murkiem i czekać, chyba, że idę po kanapkę, po prostu muszę cały czas iść do przodu (może dlatego takie, a nie inne ratio), sekunda bez ruchu to czas stracony :biggrin: i parę takich osób raczej się przydaje, bo już ktoś kiedyś pisał, że nic tak nie deprymuje skradających się przeciwników jak kosa w czoło, albo czołg czekający zaraz przed respem, gorzej jak na 12 graczy, 10 siedzi z przodu, co czasami się zdarza, gdy po lewej stronie wszyscy mają dopisek [PL]:rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem gra się tak jak przeciwnik pozwala :thumbsup: jak sobie nie radzą to można wyjść do przodu, a jak cisną niemiłosiernie to nawet pobyt w bazie koło m-coma nie pomoże...

Swoją drogą też często muszę się powstrzymywać, żeby nie wybiec do przodu wtedy gdy to niepotrzebne :blush:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do gry. Czy mieliście kiedyś tak, że podczas rzucania apteczki czy też paczke amo ona nadal tkwiła w waszych rękach i nie można było strzelić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swojego wymarzonego też nie mam jeszcze ale mam inne tez bardzo fajne autko z którego jestem bardzo zadowolony. :tongue:

Wracając do gry. Czy mieliście kiedyś tak, że podczas rzucania apteczki czy też paczke amo ona nadal tkwiła w waszych rękach i nie można było strzelić ?

Mnostwo razy. Ten motyw pojawia sie w momencie kiedy rzucasz ammo zbyt wczesnie- po porzedniej paczce. Tak jakby "program" w ostatnim momencie zrozumial, ze robi blad... Mnie najbardziej wkurza, to ze moja postac zatrzymuje sie na takich pierdolach jak male krzc\zki, 5 cm prog (przy ktory trzeba odpalic skok), belka o grubosci 4 cm itd. Mam nadzieje, ze wyeliminuja to w BF3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

......

A skoro jesteśmy w temacie fur to pochwalę się, że w tamtym tygodniu złożyłem zamówienie :rolleyes: Też amerykański ale montowany w gorącej Hiszpanii (Valencia) :rolleyes:

nie nie jesteście w temacie fur. wszyscy uczestnicy tej rozmowy otrzymali warny

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie raz. Dość wkurzające ale co zrobić? To BC2 :rolleyes:

Edytowane przez kakaroto-songo
: nie prowokuj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hivo kup bentleja Holek wie ktorego :) pocwiczysz do BC3

Kiedys gralem na przeciwko goscia z ksywka "troche gupi" org pisownia :) to tak na szybko

Edytowane przez kitajec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, BC2. Im częściej gram tym coraz nie chętniej sięgam po opakowanie z grą. Mimo to nie potrafię się oprzeć pograć chwilkę, może teraz będzie dobrze. Są momenty kiedy gra się fajnie ale nagle jak piszecie jakiś krawężnik mnie przytrzyma i dostanę kosę. Śmieszne bo mi nie wchodzą tak gładko. Denerwuje mnie też opóźnienie (chyba serwery) bo często ginę będąc już za ścianą  :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

panowie mam pytanie gram w battlefielda 2 jakies 3 tygodnie mam 20 ktorys level ale za cholere nie wiem jak sie odpala spadochron ;p wkurzaja mnie goscie na dachach do ktorych strzelam a oni w ostatniej chwili majac malo zycia zeskakuja ze spadochornem i przezywajac a ja takich rzeczy nie moge wykonac ;p moze jestem debilem i to banalne ale nie mam pojecia jak go odpalic prosze o odpowiedz

a tak to mowiac o grze jest dobra lepsza od mw2 bo tu sie czuje wojne ( te odglosy sa zaje...te ) grafika moglaby byc lepsza ale i tak jest dobrze najgorsze co mnie denerwuje to ciecie ktorzy biora snajpera nie po to zeby snajpic ale po to zeby miec te radary i siedza ciecie z normalnym karabinem w domkach i mnie wkur... ale co tam nic nie poradzisz dzieci tez w to moga grac nikomu nie zabronisz

pozdrawiam madridista18

P.S. jesli chcecie pograc mamy mala ekipe ( z 5 osob ) ale dopiero zaczynamy przygode z battlefieldem 2 zeby przygotowac sie na 3 :) zapraszam mnie do dodania moje id : naruu18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Denerwuje mnie też opóźnienie (chyba serwery) bo często ginę będąc już za ścianą :confused:

No właśnie! Za ścianą to pikuś, ale za wielkim głazem to już przesada. Zakładam, że jak ściany są przewidziane do zawalenia to przepuszczają priepasy, ale głaz? I to nie koniecznie z ckm od medyka. Może to wynikać z lagów?. Bo jak ich nie widzę w grze to też tak się dzieje.

Drugie co mnie wkurza, to jak sypię komuś w tors i on mi heada. Dobra, ale jak ja dostaję po torsie to mi pad umiera. Stoję jak ciul na weselu i czekam na zgon, czasem mogę się troszkę przesunąć, ale wystrzelić nie dam rady. Tylko w momencie jak łapię kulki, bo jak np. gościowi braknie ammo to jest OK pomimo, że krwawię. Tak ma być?

za cholere nie wiem jak sie odpala spadochron

po skoku :x: ale czasem trzeba 2-3 razy nacisnąć bo nie zagada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie! Za ścianą to pikuś, ale za wielkim głazem to już przesada. Zakładam, że jak ściany są przewidziane do zawalenia to przepuszczają priepasy, ale głaz? I to nie koniecznie z ckm od medyka. Może to wynikać z lagów?. Bo jak ich nie widzę w grze to też tak się dzieje.

Drugie co mnie wkurza, to jak sypię komuś w tors i on mi heada. Dobra, ale jak ja dostaję po torsie to mi pad umiera. Stoję jak ciul na weselu i czekam na zgon, czasem mogę się troszkę przesunąć, ale wystrzelić nie dam rady. Tylko w momencie jak łapię kulki, bo jak np. gościowi braknie ammo to jest OK pomimo, że krwawię. Tak ma być?

fajnie, że na konsoli nie ma takich cheatów jak na filmie. Jak to się zacznie poważnie na ps3 to pewnie ją sprzedam. Na razie na szczęście większość problemów wynika z bugów.

Fajnie, że są ludzie, którzy nagrywają takie wyczyny co prowadzi do bana gracza. Zastanawiam się jak można być takim debilem. W sumie widać na filmie, że gracz potrafi grać, ogarnia mapę itp a do tego jeszcze musi cheatować....

tu też filmik debilnego cheatera na PC

http://www.youtube.com/watch?v=XDUHeKhl_q8&feature=related

Edytowane przez MF187DoubleG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

panowie mam pytanie gram w battlefielda 2 jakies 3 tygodnie mam 20 ktorys level ale za cholere nie wiem jak sie odpala spadochron ;p wkurzaja mnie goscie na dachach do ktorych strzelam a oni w ostatniej chwili majac malo zycia zeskakuja ze spadochornem i przezywajac a ja takich rzeczy nie moge wykonac ;p moze jestem debilem i to banalne ale nie mam pojecia jak go odpalic prosze o odpowiedz

a tak to mowiac o grze jest dobra lepsza od mw2 bo tu sie czuje wojne ( te odglosy sa zaje...te ) grafika moglaby byc lepsza ale i tak jest dobrze najgorsze co mnie denerwuje to ciecie ktorzy biora snajpera nie po to zeby snajpic ale po to zeby miec te radary i siedza ciecie z normalnym karabinem w domkach i mnie wkur... ale co tam nic nie poradzisz dzieci tez w to moga grac nikomu nie zabronisz

pozdrawiam madridista18

P.S. jesli chcecie pograc mamy mala ekipe ( z 5 osob ) ale dopiero zaczynamy przygode z battlefieldem 2 zeby przygotowac sie na 3 :) zapraszam mnie do dodania moje id : naruu18

wciśnij parę razy X a odpalisz spadochron:D co do snajperów ja sam biegam z VSS jak z normalnym karabinem z red dotem ale uwierz i ze tak się gra, klasę i taktykę gry każdy ma opracowaną pod potrzeby teamu i mapy!

Pozdro!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis po raz pierwszy tak powaznie zalowalem, ze nie ma glosowania jak w kz3 i nie mozna wywalic ludzi z gry. Jakis debil wsiadl do czolgu na white passie i strzelal sobie z naszego respa dobre 10 minut. Zablokowal czolg na prawie cala runde a mnie szlag trafial. Gdyby to byl hardocore to bym idiote wysadzil, ale niestety nie moglem:angry:

taktykę gry każdy ma opracowaną pod potrzeby teamu i mapy!

Zwlaszcza na isli gdy na pierwszych paczkach mozna spotkac i 6 kamperow :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wciśnij parę razy X a odpalisz spadochron:D co do snajperów ja sam biegam z VSS jak z normalnym karabinem z red dotem ale uwierz i ze tak się gra, klasę i taktykę gry każdy ma opracowaną pod potrzeby teamu i mapy!

Pozdro!!

dzieki za info ;) no nie wiem jak tak nie moge kampic i siedziec w miejscu rozumiem jesli jestem snajperem to wtedy inaczej sie nie da ale jesli bierze sie go po to zeby nie byc snajperem to nie kminie

dla mnie sa wyznaczone te cztery specjalizacje i jesli chce byc snajperem czy inzynierem to wybieram i do tego mam dane dodatki , bron i tym gram co mam i czego oczekuje ode mnie zespol jako bycie danym zolnierzem . Dla mnie to jest glupota mam takie zdanie i mam takie prawo ty masz prawo robic tak ale to nie znaczy ze ja nie bede sie na ciebie wkur..al latajac po mapie i ginac z rak camperow ;p Ogolnie to pokoj panowie bo my jako polacy musimy sie wspierac i napierdzielac niemcow ;p ( zabic niemca z noza... bezcenne za reszte zaplacisz karta master card ) pozdrawiam i zapraszam do wspolnego grania trzymcie sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze nie snajper, tylko recon (zwiadowca), po drugie jeśli myślisz, że zespół oczekuje od Ciebie siedzenia hektar od bazy przeciwnika i strzelania do kaczek, to się trochę mylisz, recon biorący udział w akcji, podrzucający c4 i przede wszystkim mine spot'y jest o wiele bardziej przydatny niż ten, co się chowa z m95 w krzakach (nie patrz na moją sygnaturkę:biggrin:)

wkurzasz się, że często giniesz z rąk takich osób i sam dajesz dowód, że ta specjalizacja jest bardzo dobra, skoro Cię tak często zabijają:tongue:

sam spróbuj tak pograć, rzucasz kulkę i już widzisz, czy jest ktoś w domku przed Tobą, czy nie, w którą stronę się porusza, czy też patrzy(przejście na drugie m-comy na cold war, jeden recon przed A, drugi przed B i Twój team widzi na mapce masę czerwonych trójkątów) a dobrze opanowane strzelby, bądź snajperki nie mają na bliską odległość żadnej konkurencji :thumbsup:

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ogolnie to pokoj panowie bo my jako polacy musimy sie wspierac i napierdzielac niemcow ;p ( zabic niemca z noza... bezcenne za reszte zaplacisz karta master card

OMG!!!! Nie dość że Nazista, to jeszcze myli Małpę z Reconem <_<

Edytowane przez kampos666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie to pokoj panowie bo my jako polacy musimy sie wspierac i napierdzielac niemcow ;p ( zabic niemca z noza... bezcenne...

Uważasz się zapewne za wielkiego patriotę, tylko gdzie w tym uniesieniu umiłowanie i pielęgnacja Twojego ojczystego języka? Patriotyzm i szowinizm to nie to samo jakbyś nie wiedział.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem dzisiaj wreszcie trochę czasu aby odpalić konsolę. Do napędu trafiło oczywiście BC2. Załadowało się, wchodzę do pokoju i patrzę a tu zdziwienie - na 16 dostępnych osób w BC2 grają.. 4! Gdzie te czasy kiedy na 30 grało 30 myślę i nie przedłużając próbuję wbić do mrówy. Za 4 razem znalazło się miejsce na serwerze. No to ja im wszystkim pokarzę kto tu rządzi! Respawn, 300 metrów i leżę. No nic, respawn i heja! Biegam, strzelam i same asysty. Cały magazynek w typa i mało. Wpadam na kogoś na schodach, wyciągam nóż i nic. Jeszcze raz i dostaję kulę w łeb. Nic nie wchodzi i nic nie wychodzi. Pierwsza runda K/D 0,18! Kolejne były trochę lepsze ale ciągle te same problemy: lagi, lagi lagi! Teraz cały czas to tak wygląda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gedeon moze zaswiadczyc iz wczoraj ilosc kurw na minute w moim wykonaniu byla przeogromna. Powod ten sam co u Ciebie :confused: dzis nawet doszlo do teleportacji. 2 magazynki w goscia i nic. Dopiero noz wszedl :mellow:

Ostatnio jestem "krolem respawnu". Co sie zrespie na swoim to w leb przyjmuje i czasem mam wrazenie, ze "niebiescy" sobie tylko biegaja po mapie i robia za ruchome tarcze

Cos ten matchmaking daje ciala po calosci. Albo gwalcisz, albo jestes gwalcony :confused:

Edytowane przez NFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja leciałem,zobaczyłem kampera dostał 2razy heada z 870 i nic,zasadził mi kose <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważasz się zapewne za wielkiego patriotę, tylko gdzie w tym uniesieniu umiłowanie i pielęgnacja Twojego ojczystego języka? Patriotyzm i szowinizm to nie to samo jakbyś nie wiedział.

...ludzie przydaloby sie troche polotu i finezji w tym smutnym jak pi..da miescie... i piszac ze w grze sprawia mi radosc zabic niemca ktory wchodzi na server i widzac polaka smieje sie z niego wyzywa i uwaza za lepszego to gdy dopadam go z tylu z noza to mam z tego Wielka Radosc bo czasy kiedy niemiec plul nam w twarz sie skonczyly ale to co kiedys przezyli nasi przodkowie bedzie zawsze w nas trwac i bedziemy o tym pamietac

P.S jesli kogos urazilem to sory ale to jest forum a po to jest forum zeby cos sie na nim dzialo i kazdy sie moze wypowiedziec pozdrawiam

..."Prawdziwego patriotyzmu trzeba się dopiero uczyć tam, gdzie ludzie z narażeniem bytu i nieraz życia, pracują na swoją niekorzyść materialną, a na dobro przyszłych pokoleń..."

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma wspólnego ta sentencja z nienawiścią do Niemca czyli z szowinizmem?

:fool: Może warto zajrzeć do sjp? Poza tym proszę nie oftopować bo w BC2 nie ma niemców i polaków, są amerykanie i rosjanie. I tak jest dobrze.

Teraz jakby mniejsze lagi. Szkoda, że trzeba na to czekać do tak późnej godziny.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam takie pytanie....ostatnio gdy grałem w BO online, tak mnie cziterzy i camperzy wkur*ili, że postanowiłem sprzedać BO. Ale też mam okazję wymienić go na BF: BC2 i teraz pytanie, czy to się opłaca? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.