Skocz do zawartości
ONE

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Gedeon moze zaswiadczyc iz wczoraj ilosc kurw na minute w moim wykonaniu byla przeogromna. (...) Albo gwalcisz, albo jestes gwalcony :confused:

Zaświadczam :D Co do gwałcenia też się zgadzam. Czy to są lagi? Chyba raczej nie......tylko jakiś bug. Zresztą już poruszałem ten temat i nikt nie potrafił jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie dlaczego czasem "kille nie wchodzą"....Dlaczego trzy-cztery strzały spasem w potylicę z przyłożenia nie zabijają obróconego tyłem kampiącego recona (przypadek dotyczy całego teamu, nie jednej osoby). A może ktoś już się czegoś dowiedział?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam takie pytanie....ostatnio gdy grałem w BO online, tak mnie cziterzy i camperzy wkur*ili, że postanowiłem sprzedać BO. Ale też mam okazję wymienić go na BF: BC2 i teraz pytanie, czy to się opłaca? :)

Jak dla mnie nie masz sie co zastanawiac - TYLKO WYMIENIAJ

Multi z BC2 bije na głowę mulit z CoD'a

Więcej nie pisze bo znowu powróci wątek BF vs CoD

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gedeon to jest wlasnie lag. Serwer widzi goscia gdzie indziej niz Ty i strzelasz w powietrze. Gorzej ze przeciwnik tez Cie widzi wczesniej i dostajesz strzal zza winkla.

Teleportacja to to samo wczoraj na Arice biegne do domku i znow biegne do domku i jeszcze raz :whistling:

Trzeba zmienic wtedy serwer to czesto pomaga.

pozdro

Z

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gedeon to jest wlasnie lag. Serwer widzi goscia gdzie indziej niz Ty i strzelasz w powietrze. Gorzej ze przeciwnik tez Cie widzi wczesniej i dostajesz strzal zza winkla.

Teleportacja to to samo wczoraj na Arice biegne do domku i znow biegne do domku i jeszcze raz :whistling:

pozdro

Z

Zonzi rybeczko ty moja....chyba mi nie powiesz że cztery osoby...grające w jednym zespole (z całkiem innych stron kraju i spoza granic z resztą też) mają takiego samego laga i nie mogą utłuc przeciwnika a goście z przeciwnej drużyny nie mają i zabijają nas od strzału. Nie opisuję tutaj teleportów oraz sytuacji gdy jeden z przeciwników jest zlagowany i nie do zabicia. Tylko sytuację gdy przeciwnikom trudno jest zadać obrażenia a oni zabijają od razu. Bywają takie przypadki i o nich mówię. Znajomi poświadczą.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Gedeon1974

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zonzi rybeczko ty moja....chyba mi nie powiesz że cztery osoby...grające w jednym zespole (z całkiem innych stron kraju i spoza granic z resztą też) mają takiego samego laga i nie mogą utłuc przeciwnika a goście z przeciwnej drużyny nie mają i zabijają nas od strzału. Nie opisuję tutaj teleportów oraz sytuacji gdy jeden z przeciwników jest zlagowany i nie do zabicia. Tylko sytuację gdy przeciwnikom trudno jest zadać obrażenia a oni zabijają od razu. Bywają takie przypadki i o nich mówię. Znajomi poświadczą.

Pozdrawiam.

A ja myślałem, że jestem jedyny! Już powoli wmawiałem sobie, że znowu znędzniałem w tej grze... ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozdro

Z

Lag lagiem, a bug bugiem. Jakby był tylko lag to by nie było krwi tryskającej przy strzelaniu, a często tak jest.

:fool:

Niech się tak miszcz nie wali po berecie, bo się miszczowi aureolka zślizgnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:fool: Może warto zajrzeć do sjp? Poza tym proszę nie oftopować bo w BC2 nie ma niemców i polaków, są amerykanie i rosjanie. I tak jest dobrze.

Teraz jakby mniejsze lagi. Szkoda, że trzeba na to czekać do tak późnej godziny.

mnie natomiast wczoraj wywaliło chamsko dwa razy na kilka meczyków ;( to niezbyt dobry wynik ale lagów nie mialem, nawet mi całkiem nieźle szło! ;) Jak zdarza się sytuacja, że jest lag i kilka razy widzę jak biegnę z tego samego miejsca to wylogowuję / wlogowuję się z / do PSN i to zazwyczaj pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zdarza się sytuacja, że jest lag i kilka razy widzę jak biegnę z tego samego miejsca to wylogowuję / wlogowuję się z / do PSN i to zazwyczaj pomaga.

A powtórnie wchodzisz do gry do znajomych z którymi grałeś przed chwilą, czy na chybił trafił? Bo jeżeli na chybił trafił to zmieniasz serwer i wtedy wiadomo, że to wina tego serwera, a jeżeli do znajomych wracasz to wina połączenia. Tak wychodzi na chłopski rozum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

narzekacie na lagi bo portow nie umiecie pootwierac :D ja otwarlem i zadnej zwiechy kosa za 1 razem zawsze wchodzi. chyba nawet w instrukcji gry sa podane porty ktore trzeba otworzyc. ale wiem wy nie czytacie instrukcji a wy z tej mafi [wymoderowano]

Edytowane przez kakaroto-songo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem. Jak holek wspomniał graliśmy razem a mi się grało dobrze. Innym zaś razem jemu się grało dobrze a mi źle. Ale to stare czasy są. Nic nie odblokowywałem latam tak od początku kiedy wsadziłem BC2 w konsolę. Czasem mam lagi czasem nie. Dodam że w momencie kiedy gram mam pc wyłączonego i wszelkie urządzenia kradnące cenne bity  :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też wszystko wyłączam, ale i tak wydaje mi się, że na początku jakoś łatwiej ubijało się przeciwnika, teraz w 80% przypadków muszę wbić pełen magazynek, saiga, czy usas to min. 3-4 strzały, a sam ledwo zostanę draśnięty i już leżę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też wszystko wyłączam, ale i tak wydaje mi się, że na początku jakoś łatwiej ubijało się przeciwnika, teraz w 80% przypadków muszę wbić pełen magazynek, saiga, czy usas to min. 3-4 strzały, a sam ledwo zostanę draśnięty i już leżę

ja tam nie widzę, różnicy, w sumie przez zdobyte doświadczenie jakoś mi lepiej idzie ogólnie ale nie widzę aby teraz było trudniej / łatwiej zabijać... może miałeś za długą przerwę :) Faktycznie czasami są wkurzające sytuacje gdzie np jednym strzałem z saigi zostałem zabity ale to też działa w drugą stronę: jak grałem ostatnio na HC i sam miałem saige a koleś zasuwał dość daleko ode mnie na skuterze wodnym i przypadkiem z daleka udało mi się go zdjąć z saigi jednym strzałem w heada to przyznam, ze na jego miejscu bym się wkurzył i zaklął pod nosem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 408h wpadl 50lvl. Mozna pograc w cos innego :biggrin:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Chciałbym się dowiedzieć,jak wygląda sytuacja na serwerach?Słyszałem,że ciężko teraz trafić 12 vs12,to prawda???Pozdr

0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężej niż kiedyś ale ogólnie ujmując to jakiś bullshit ;) Dwa wieczory ostatnio spędzone z BC2 i za każdym razem prawie pełny serwer. Do dobrej gry nie musisz mieć aż 24 :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 408h wpadl 50lvl. Mozna pograc w cos innego :biggrin:

gratulacje, mi wpadł jakiś czas temu ale i tak fajnie się gra i chyba jeszcze za szybko na co innego się nie przesiądę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Innego fpsa do czasu BF3 nie kupie, ale inne gry czekaja na ukonczenie. Mass Effect 2 i Dead Space same sie nie skoncza :rolleyes:

Sprobowalem sobie dzisiaj port forwardingu i o dziwo moge grac w trakcie savea. Lagow tez nie uswiadczylem na razie, ale poczekam jakis czas z ocena czy to pomoglo

Edytowane przez NFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziś chciałem odkurzyć dodatek onslaught aby trochę poszaleć na atacamie apachem i tu było wszystko ok ale zagraliśmy na innej mapce (nelson) trafilem na niesmiertelnych zombie ... ale tylko dla mnie. znajomi ich kosili a ja z żadnej broni nie mogłem ich ubić :) a pórbowałem wszystkiego. Jednemu zombie 2 razy wsadzałem nóż w plecy i nic :) to samo co pisał mrowa ale ciekawe, że tylko ja tego doświadczałem a znajomi nie, niezły bug :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dzisiaj w normalnej grze, na conqeście, miałem sytuację, że gość siedział w krzakach, więc podszedłem i zacząłem z bliska ładować z saigi, wbiłem tak cały magazynek, gość się odwrócił, spojrzał na mnie, w tym momencie przeładowałem, wbiłem drugi magazynek, potem dokończyłem serią z pistoletu, ale nadal siedział i patrzył na mnie, więc potraktowałem go kosą...i jeszcze jedną, po czym w końcu on zaszlachtował mnie.za moment znowu go gdzieś spotkałem i tym razem padł już normalnie, rozumiem, że lagi itp., ale coś takiego...wtf??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dzisiaj w normalnej grze, na conqeście, miałem sytuację, że gość siedział w krzakach, więc podszedłem i zacząłem z bliska ładować z saigi, wbiłem tak cały magazynek, gość się odwrócił, spojrzał na mnie, w tym momencie przeładowałem, wbiłem drugi magazynek, potem dokończyłem serią z pistoletu, ale nadal siedział i patrzył na mnie, więc potraktowałem go kosą...i jeszcze jedną, po czym w końcu on zaszlachtował mnie.za moment znowu go gdzieś spotkałem i tym razem padł już normalnie, rozumiem, że lagi itp., ale coś takiego...wtf??

a nie trafiłeś przypadkiem na sierżanta Enigmę? on jest przecież nieśmiertelny! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogole dzisiaj byly grube mecze do czasu az sie sklad posypal. Bobby wbil kose mnie, ja Gedeonowi a Gedeon zasadzil nemezisa Bzykaczowi :biggrin: Na serwerze cala masa kosiarzy i na prawde trzeba bylo sie orientowac i uwazac na dupsko :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie odnosnie dziwnych dźwięków jakie nawiedzają ostatnio grę. Słyszał ktoś z was takie chrząkanie, chrumkanie czy też kumkanie żaby? Skąd się to bierze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogole dzisiaj byly grube mecze do czasu az sie sklad posypal. Bobby wbil kose mnie, ja Gedeonowi a Gedeon zasadzil nemezisa Bzykaczowi :biggrin: Na serwerze cala masa kosiarzy i na prawde trzeba bylo sie orientowac i uwazac na dupsko :laugh:

Muszę przyznać, że dopóki był bzyku to nieźle nas łoiliście. Potem coś siadło :rolleyes:

A masy kosiarzy nie widziałem. Ja nawet strzelać nie mogłem - w najgorszym meczu miałem ratio 0,25 czy coś koło tego <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że dopóki był bzyku to nieźle nas łoiliście. Potem coś siadło :rolleyes:

A masy kosiarzy nie widziałem. Ja nawet strzelać nie mogłem - w najgorszym meczu miałem ratio 0,25 czy coś koło tego dry.gif

Pozniej do was dotarl Bas i na Valdezie dalem sobie spokoj bo pol teamu nam ucielko. Kilka kos dostalem (2 Twoje). Seryjny w 1vs1 bawil sie kangurka kao i ciezko bylo go zabic :thumbsup:

Mam pytanie odnosnie dziwnych dźwięków jakie nawiedzają ostatnio grę. Słyszał ktoś z was takie chrząkanie, chrumkanie czy też kumkanie żaby? Skąd się to bierze?

Zmien dilera :tongue:

Edytowane przez NFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.