tank-mania 252 Napisano 27 Czerwiec 2011 Uparliście się na Michała jak by Wam nie wiadomo ile krzywdy łódką narobił ... Bo my źli ludzie jesteśmy... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aguniagu 10 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) A jeżeli chodzi o dzisiejszą ustawkę to paranoja !!! Jak się umawiacie na ustawki macie podane reguły to trzeba się im podporządkować, a jak ktoś ma wyje******** za przeproszeniem to niech się nie pisze na ustawki. Dzisiaj była tylko na noże. Zero zgrania, chaos, Sajgon, MAKABRA! :verymad: Jak gramy tylko na noże to po jakiego grzyba strzelacie ? To jest nie dopuszczalne! Zachodzenie od tyłu, wbijanie w plecy, czterech biegnie na jednego? Jaki jest w tym sens? Bo ja nie widzę żadnego sensu! Początkującym można jeszcze wybaczyć ale nie 50!!! TYLE NA TEMAT.:scare: Edytowane 19 Październik 2011 przez aguniagu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) Zanudzacie już, zejdźcie z Michała, każdy popełnia jakieś błędy, ale bez przesady. każdy może zakładać nowe konta robić co chce... Pewnie, ale też każdy może nie chcieć z nim grać. Jego prawo mieć 100 kont i przeszkadzać kolegom w grze, moje prawo wywalić go do zablokowanych i opowiadać o tym innym. PS Błędy owszem można wybaczać, ja też uważam, że każdy ma prawo do popełniania błędów. Jest jednak mała subtelna różnica między tym co chce coś zmienić i poprawić, a małym wrednym mściwym szkodniem. Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez tank-mania 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) PS Błędy owszem można wybaczać, ja też uważam, że każdy ma prawo do popełniania błędów. Jest jednak mała subtelna różnica między tym co chce coś zmienić i poprawić, a małym wrednym mściwym szkodniem. szkodnik Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez xMAFIA_PLxDJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) Heh to też nie powinieneś sie wypowiadać bo nie znasz sytuacji z łódką Z łodka byla tylko jedna sytuacja i to na wietnamie i odbywala sie bardzo dawno temu. A ten typ dostaje tutaj bany zupelnie za co innego... Tak samo jest uwazany za totalnego tepaka nawet dam Tobie jeden przyklad z wielu: podszywanie sie pod innych graczy BC2. Cel? Nie wiadomo jaki. Wiec bede sie wypowiadal na ten temat bo wiem napewno duzo ;) I musze zaznaczyc ze KJN tylko wyskoczyl z tematem o lodkach gdzie tak naprawde wogole o to nie chodzi ;) I on jedynym nie byl gdzie wykorzystywal ten bug a ktos do innych jakies zale ma?? Raczej nie przynajmniej sie z tym nie spotkalem ;) Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez xMAFIA_PLxTOMASZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 27 Czerwiec 2011 wchodzisz Michas w twojej drużynie za minute już jest w przeciwnej i ci kose wpie................. po chwili wraca i tak wkółko jak on jest zajeeeeeeeeeeeebi......... to ja jestem tymi kolesiami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 27 Czerwiec 2011 DJ a co Ty tak ostatnio malo grasz??:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 27 Czerwiec 2011 DJ a co Ty tak ostatnio malo grasz??:P zakaz kobita mi powiedziała konsola albo ona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 27 Czerwiec 2011 uuuuu to szczere wyrazy wspolczucia ale uwazem ze dobra decyzje podjales chociaz nie bedzie krzyczec w pazdzierniku jak sie nacieszy teraz Toba ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistejk 41 Napisano 27 Czerwiec 2011 zakaz kobita mi powiedziała konsola albo ona 'bo to zła kobieta była' Bez urazy. Przypasowało mi. :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 27 Czerwiec 2011 zakaz kobita mi powiedziała konsola albo ona Żona mówi do męża "albo wóda, albo ja!". Na to mąż pyta "a ile tej wódy miałoby być?". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 28 Czerwiec 2011 Nath_147 lat. 27 rank: 18+ HS: jest brak VIP i innych dlc, Gram o różnych porach - bo mam słabe łącze i jak dostaję lagi to nie gram :P Solo gram conquest, w grupie chętnie pograłbym Rush'e i Deadmatche :P, z PUGiem lipa straszna :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek86 12 Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) cze ktos ma ochote i czas na jakas zorganizowana gre? 5v5? czy cos??dzis godziny wieczorne? Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez piotrek86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 28 Czerwiec 2011 5v5 to się gra w CS-ie :) W BC2 6v6 to absolutne minimum, a preferowane jest 8v8. Ogólnie - im więcej tym lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek86 12 Napisano 28 Czerwiec 2011 dobrze wiedziec ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bagilks 20 Napisano 30 Czerwiec 2011 Ja zawszę chętny do gry. Nie mam z kim grać więc zapraszać minie do znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragonidas 2 Napisano 30 Czerwiec 2011 ID : Dragonidas Hs : jest chętnie z kimś zagram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaljm 49 Napisano 30 Czerwiec 2011 jak ktoś chętny to zapraszać jawor_pol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 30 Czerwiec 2011 PSN: maciek14-22 Hs jest Vietnam jest lvl: 31 Gram głównie na Rush i squad rush :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aguniagu 10 Napisano 2 Lipiec 2011 Może jakiś meczyk ? :teehee::laugh::woot: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczor77 2 Napisano 4 Lipiec 2011 z miłą chęcią też pogram w polskim gronie. gram zazwyczaj wieczorami a w weekend to różnie. PSN: kaczor77 lvl: 23 jest kamerka ale nie zawsze wieczorem włączam ze względu na dziecko brak dodatków w zaproszeniu napisać ze chodzi o wspólne granie w bc2. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaskiniowiec95 257 Napisano 9 Lipiec 2011 PSN : jaskiniowiec1995 Mam Hs i VIP Nie posiadam żadnych dlc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jezior 0 Napisano 9 Lipiec 2011 ID: Jezior_PL Posiadam VIP oraz HS. Dopiero zaczynam:) 3 ranga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek_fk 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Może ktoś ma ochote na popołudniową gierkę? id: radek_fk hs posiadam 29 poziom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szygol 0 Napisano 14 Lipiec 2011 id: SzYgOl hs- obecny ranga- 28 Takze pogram z rodakami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach