mikos118 0 Napisano 1 Sierpień 2011 Ja również zagram x2 - szczególnie drużynowo. Login:mikossss118 HS:Jest Z checią pogram z ludźmi mający hs. Proszę o dodanie do znajomych jeżeli ktoś chętny hehe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aguniagu 10 Napisano 3 Sierpień 2011 Ja również bardzo chętnie pogram, jeżeli komuś nie przeszkadza gra z kobietą w 1 squadzie. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PL_Kosiarz 6 Napisano 4 Sierpień 2011 Ja mam nowe konto RedBull_WZL na razie mam tylko 5 znajomych także dodawać pogramy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkoniks 0 Napisano 7 Sierpień 2011 Sory za odkop ale moge z kims pograc :) psnid: kulaiv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 7 Sierpień 2011 (edytowane) Podeślij zapkę :D. Kosmala71 Edytowane 7 Sierpień 2011 przez kosmala96 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobby_bobby 46 Napisano 7 Sierpień 2011 (edytowane) jak macie HS to zapraszajcie :thumbsup: Edytowane 7 Sierpień 2011 przez bobby_bobby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 7 Sierpień 2011 Chętnie z kimś pogram online w conquest, zapraszać i dołączać :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 7 Sierpień 2011 jak macie HS to zapraszajcie :thumbsup: Nie ma to jak autocenzura Dzisiaj 3x joinowalem i 3x mnie wywalalo z serwera. Dopiero za 4 podejsciem sie udalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobby_bobby 46 Napisano 7 Sierpień 2011 mnie też dzisiaj wywaliło, doszedłem do gry z powrotem i automatycznie wywaliło mnie jeszcze raz, po resecie konsoli już bez problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyBXL 3 Napisano 8 Sierpień 2011 A moze mi ktos wytlumaczyc jak wbic sie do gry zeby grac z Polakami bo mieszkam w Belgii,konto PSN mam Belgijskie i jeszcze nie probowalem w BC2. Jak mozecie to prosze jakies instrukcje czy tu czy na gg 2411113 lub na priva bo nie chce tu wam smiecic. Headset jest ale doswiadczenia w online brak z BC2. Online gralem w Snipera i wyscigi atu jeszcze nie mialem okazji. Prosze o rady. Dzieki Moj login to MalyBXL2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mblot 3 Napisano 8 Sierpień 2011 Najlepiej się dołączyć do kogoś z polski to zazwyczaj ten serwer jest już pełen od polaków i polek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolp2p 0 Napisano 11 Sierpień 2011 Ja też chętny. PSN: lolp2p HS jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ghort 0 Napisano 15 Sierpień 2011 PSN: S1mon_84 HS: Jest Poziom: Poczatkujacy:) Jak jest ktos chetny pomoc mi ogarnac temat BC2 to zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Berdemer 0 Napisano 17 Sierpień 2011 (edytowane) PSN ID: Rivriet HS: Jest (jakość bardzo dobra, przewodowy, nie ma efektu studni, echa, trzasków i tak dalej - po prostu wbudowany w słuchawki Steelseries Siberia v2, na których dane mi jest grać) Umiejętności: Zależy od zgrania składu. Ratio sobie zniszczyłem przez nabijanie gwiazdek każdą możliwą bronią. Praktycznie zawsze wychodzę na plus, rzadko na minus ;) Doświadczenie: Duże (45 poziom na Xboksie 360 i 26 na PS3) VIP: Jest Stawiam na teamplay. Nie toleruję "samotnych łowców", którzy: a. Nie słuchają składu i lecą w pojedynkę w mało taktyczny punkt. b. Nie wypełniają celów, a jedyne co potrafią to siedzenie w krzaku. Toleruję zarówno hardcore jak i normalny tryb gry. Mogę grać w Conquest oraz Rush. Uwaga, uwaga, uwaga! Wymagam headseta! Edytowane 17 Sierpień 2011 przez Berdemer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radeon 1 Napisano 18 Sierpień 2011 Siemka ID radoskoor, ranga 15 czyli mięcho, przedkładam TP nad FFA. Zapożyczyłem bc2 coby "przyuczyć" się i pod BF3 Konsole mam rok i to mój pierwszy na niego tak dobry FPS. Dzięki, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadeX17 0 Napisano 19 Sierpień 2011 (edytowane) Jestem chętny na grę, hs'a nie mam, ale planuję kupić. EDIT: Już mam :D Nadal chętny. PSN ID: RadeX17 Edytowane 1 Październik 2011 przez RadeX17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KucyBucy 9 Napisano 19 Sierpień 2011 Chetnie pogram. Nick jak na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 19 Sierpień 2011 @up Tobie się nie znudzą te głupie, ukryte flashe? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpas 0 Napisano 20 Sierpień 2011 Dorzucę swój PSN ID: Karpaspl. Jest PS HS ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRyku 3 Napisano 22 Sierpień 2011 Witam chętnie pogram w multi headset jest także 100% coopa :) psn id: TRykuPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jim_Davis 3 Napisano 23 Sierpień 2011 Chciałbym zorganizować turniej na bete Battlefielda i w dłuższym czasie na oficjalną wersję. Można zagrać jakąś rozgrzewkę w Badcompany 2 Zbieram ekipy po 4 lub 8 graczy. Nie trzeba być w żadnym klanie. Dobieramy się sami. zbieram uczestników wpisujcie się. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 23 Sierpień 2011 Odpowiem Ci tak . * Twoja reputacja na tym forum dokona zamknięcia tego tematu jeszcze dziś . ** Są tu osoby które złośliwie będą dawać Tobie minusy jak i mnie do tego postu . *** Pomysł dobry ale napewno będzie sprawiał dużo kłopotu jak nie celowo to złośliwie . BTW Jeśli wypali wpisz mnie na listę bo nudno . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 23 Sierpień 2011 Turniej bez setek tysięcy zasad i obostrzeń? Jestem na tak :thumbsup: Niezależnie od tego kto go organizuje. Swoją drogą to tank-mania coś milczy w kwestii drugiej edycji swojego turnieju, Bas już zapomniał o sobotnich czy tam niedzielnych (jak to potem bywało) ustawkach więc znowu pozostaje nam jedynie wieczorne wbijanie do znajomych i wspólne spuszczanie łomotu innym nacjom dopóki całkowicie nie opuszczą serwera. Nudy, nudy, nudy... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 23 Sierpień 2011 Całkiem niezły pomysł i tak nie ma co robić...jak się uda to jestem z wami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 23 Sierpień 2011 (edytowane) Swoją drogą to tank-mania coś milczy w kwestii drugiej edycji swojego turnieju... Potrafisz wychwycić malutką bzdurę w tekście na pół strony, ale jak czegoś nie chcesz zobaczyć to nawet jak jest wytłuszczone nie zauważysz. Pisałem kilka razy, że wracam do tematu na początku września! PS oczywiście możecie grać w turnieju Michałka, to jest wolny kraj. :thumbsup: Edytowane 23 Sierpień 2011 przez tank-mania 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach