dobik 3 Napisano 30 Grudzień 2010 Ktoś ma jakas recepte na LVL 10 ? Troche tych zombie jest , i sie zawiesilem tam. Troche malo tam checkpointow i sie czesto ginie przy czym gra robi sie frustrujaca. Czy ta bron shocker , dobra jest , bo nie wiem czy kupic czy upgrade'owac pozostale bronie. Jeszcze co do samej gry , szkoda wielka szkoda ze autorzy nie zrobili czegos w rodzaju trybu gry 'survival' jak w uncharted 2 , gdzie kolejne hordy zombie zalewaja ekran a ty je eliminujesz wraz z innymi graczami online/co-op. Tez doskwiera mi brak statystyk , takich jak ilosc zabitych zombie dana bronia , na jakie sposoby headshoty itp. POzatym co do gry nie mam zastrzezen.Moze jak wyjdzie 2 cz. to bedzie to wszystko miala. Ktos moze dostal zlote trofeum za zabicie tyvh 53. tys zombie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) Zrobił ktoś trofka poszukiwcz czy jakoś tak ? zeby zebrać we wszystkich misjach all przedmity Edytowane 30 Grudzień 2010 przez piciu42 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) Ok poradziłem sobie już Edytowane 30 Grudzień 2010 przez piciu42 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzibada 14 Napisano 31 Grudzień 2010 Czy ta bron shocker , dobra jest , bo nie wiem czy kupic czy upgrade'owac pozostale bronie. Ja grajac na ponurym, uwazam ze ta bron to chlam jakich malo :/ gdy wydalem na nia ok.250 k myslalem ze to bedzie cos po czym okazalo sie strasznie lipna ;/ restart calego levelu :D bo szkoda kasy bylo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 31 Grudzień 2010 (edytowane) Wiecie może coś na temat patcha dodającego obsługę hs? temat chyba ucichł a bardzo liczyłem na dodanie tej opcji :/ Edytowane 31 Grudzień 2010 przez Tomisior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 31 Grudzień 2010 Szoker najlepsza broń patrze mnsutwo zombi słabych tych zołnierzy biore szoker i wszystkie dedaja. Naprawde opłaca się tą broń ale na te mini bosy miejcie szocia albo smg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 31 Grudzień 2010 Szoker najlepsza broń patrze mnsutwo zombi słabych tych zołnierzy biore szoker i wszystkie dedaja. Naprawde opłaca się tą broń ale na te mini bosy miejcie szocia albo smg Na poziomie normalnym, może i tak... Wyżej to tylko karabin i Rocket Launcher/Shootgun + wszystkie dodatki na maxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 31 Grudzień 2010 Ja wczoraj kupiłem grę, bo Polakom trzeba pomóc. Jesteśmy na 3 miejscu, pierwsze oczywiście hamburgery, którym wskaźnik bije jak szalony, za nimi UK, a potem my, wskaźnik nawet szybko nam leciał, na 4 miejscu Finlandia, której wskaźnik nie ruszył się przez 5 minut :laugh: Kanada goni jak szalona. Przeszedłem pierwszą misję, o platynę będzie trudno, zabiłem 1000 zombi, pierwsze wrażenie z gry pozytywne, polecam ją każdemu, bo za 47zł warto. Jutro więcej pomogę Ojczyźnie, idę przygotować dom do imprezy. Miłej gry i dodawać mnie do znajomych, bo nie ma z kim w Co-Op grać! PSN ID: panmistrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 31 Grudzień 2010 (edytowane) Karabin jest wogole do dupy. Leci na mnie gruba świnia ja lutuje lutuje a ona mnie dzga i dzga nie polecam karabinu, dla mnie shotgun albo SMG są najlepsze. Co ty mówisz na normalnym mi szoker pomógł na mrocznym Edytowane 31 Grudzień 2010 przez piciu42 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 31 Grudzień 2010 Karabin jest dobry bo nie kończą sie naboje, ulepszony na maksa ratuje dupe w podbramkowych sytuacjach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 31 Grudzień 2010 ta a jak ostatnio raszował na mnie grubas nie moglem go ubic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akd 0 Napisano 31 Grudzień 2010 bo grubasów rozwala się superstrzałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qim 28 Napisano 31 Grudzień 2010 (edytowane) Coś musieli zmienić w sposobie naliczania tych cykli wirusa. USA ma już 4, kiedy kilka dni temu ledwo co powyżej 2 mieli. Polska 3 ale Finowie nam mocno depczą po piętach. Strzelać, strzelać, bo podium wypada utrzymać Edytowane 31 Grudzień 2010 przez qim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 31 Grudzień 2010 (edytowane) Do roboty, panowie. Kanada w takim tempie to niedługo nas wyprzedzi, ale na szczęście troche jej brakuje. Tempo USA pozostawię bez komentarza. Na szczęście my też nie stoi w miejscu. Edytowane 31 Grudzień 2010 przez panmistrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 31 Grudzień 2010 bez sensu taka gra na pkt . Idę kampanie i cały czas się stresuje aby nie dotkną mnie żaden zombiak. Wejdę w ciemność raz mnie uderzy i schodzi 200x z 2000x. A i całą campanie trzeba na raz bo jak się wyjdzie to mnożnik przepada. Jeszcze wczoraj byłem 14 w polsce i 295 na świecie a teraz spadłem na 15 nie chcę mi się jeszcze raz tego robić, bo jak se pomyśle że popełnie 1 błąd i spadnie mi mnożnik to grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 31 Grudzień 2010 Zwiększ w opcjach Korekcję Gammy do maxa, trochę to rozjaśni teren ;) Może pomóc też ustawienie jasności w ustawieniach TV. Mi to ułatwiło rozgrywkę, pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 31 Grudzień 2010 gamme to ja mam na max :) Teraz jeden trofek do platynki został ten zbugowany że na każdej mapie muszę zebrać 100% itemów :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 1 Styczeń 2011 Chyba już za stary jestem na takie gry,kupiłem ją po przeczytaniu komentarzy na jej temat-pograłem trochę i nie odczułem(prawie) żadnych pozytywnych emocji. Myślałem,że będę szukał sposobności by pograć kiedy tylko mam czas a tu''zonk"- nie chce mi się. Nie wciągnęła mnie gra. Cóż,poszukam innego tytułu choć czasem wpadnę skosić kilka setek zombiaków Pozdrawiam fanów tej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 1 Styczeń 2011 bez sensu taka gra na pkt . Idę kampanie i cały czas się stresuje aby nie dotkną mnie żaden zombiak. Wejdę w ciemność raz mnie uderzy i schodzi 200x z 2000x. A i całą campanie trzeba na raz bo jak się wyjdzie to mnożnik przepada. Jeszcze wczoraj byłem 14 w polsce i 295 na świecie a teraz spadłem na 15 nie chcę mi się jeszcze raz tego robić, bo jak se pomyśle że popełnie 1 błąd i spadnie mi mnożnik to grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Mnożnik przepada jeśli wyjdziesz w trakcie trwania misji; jeśli wyjdziesz pomiędzy misjami to przy kontynuowaniu rozgrywki mnożnik leci dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 1 Styczeń 2011 i tak nie gram dla rankingu. Zawsze znajdzie się ktoś lepszy od cb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 1 Styczeń 2011 Moim zdaniem bardziej zagraża nam Kanada, która goni w zabójczym tempie ;P Obawiam się że 1-2 dni i możemy spaść na 4 miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 1 Styczeń 2011 Polska spadła aktualnie na trzecią pozycję, więc do boju! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 1 Styczeń 2011 Przecież na 3 pozycji ona jest już chyba od 2-3 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meanthord 1 Napisano 1 Styczeń 2011 A patcha do voice chatu jak nie bylo, tak nie ma :/. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 3 Styczeń 2011 Spadliśmy na 6 miejsce Wyprzedziła nas Kanada, Finlandia i Francja...Za nami dwaj najwięksi rywale: Rosja i Niemcy. Chociaż im nie dajmy się wyprzedzić!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach