dejvidoo 2 Napisano 3 Styczeń 2011 (edytowane) Spadliśmy na 6 miejsce Wyprzedziła nas Kanada, Finlandia i Francja...Za nami dwaj najwięksi rywale: Rosja i Niemcy. Chociaż im nie dajmy się wyprzedzić!! A więc... Do boju !!! Edytowane 3 Styczeń 2011 przez dejvidoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 3 Styczeń 2011 Dobra, normalny przeszedłem, teraz reszta. A jak znaleźć wszystkie ukryte itemy? Wszystkie plansze dokładnie przeszukiwałem i lipa. A są takie, gdzie nie da się wejść, to jakaś masakra jest. Pozdrawiam B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 3 Styczeń 2011 Gramy co-op przejść kampanie na Mrocznym? Mój id: Talk0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincii 3 Napisano 4 Styczeń 2011 Dawno tak dobrze nie wydałem 10 zł gra jest przednia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 4 Styczeń 2011 Dawno tak dobrze nie wydałem 10 zł gra jest przednia! Dziesięciu??!! Chybas nie powiesz,że kupiłeś tę grę za dychę? Ja tak się podpaliłem na ten tytuł,że bez namysłu kupiłem go w PPS,po zagraniu kilku etapów coś mnie zaczynało nudzić w tej grze i teraz mam wątpliwości czy dobrze wydałem 47pln. Coż,może potrzeba trochę czasu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateor999 0 Napisano 4 Styczeń 2011 mogę grę przejść na co-opie+ mrocznym i wpadną oba pucharki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 4 Styczeń 2011 Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tru 1 Napisano 5 Styczeń 2011 (edytowane) Krótki poradnik broni od TRU_21 :) Na początek pare ogólnych porad: - nie kupuj wszystkiego jak leci! Nie starczy ci kasy na upgrejdy i skończysz w sytuacji, w której masz masę broni do wyboru, ale żadna nie spełnia swojej roli - zdecyduj się na zestaw broni już na początku. Najlepiej nie łączyć słabszych broni (np nie kupuj SMG ORAZ Shotguna). Nasz ulubiony zestaw: SMG, Miotacz Płomieni, Szoker. Tak, TYLKO TO. Resztę pakujemy w miny, flary i granaty. Dopiero jak jest duuuuużo kasy kupujemy kolejną broń (zwykle Shotguna). - Wymaksuj flarę i minę, to podstawowe narzędzia przetrwania. Jeśli chodzi o granat, to tylko ilość i 3 poziomy zasięgu, resztę jak będzie za dużo kasy. - Mózna przeładowywać broń niemal natychmiastowo. Wybierz broń, wciśnij R3, zmień broń strzałką i od razu wróć do poprzedniej - efekt? Reload w sekundę, YEAAH! :) - Na co-opie można ułatwić sobie trochę wyjście z checkpointa. Jedna osoba zostaje za bramą, a druga wychodzi ściągając zombie, rozstawiając miny, itd. Można walić czym wlezie - dopóki partner nie wyjdzie z checkpointa, brama się nie zamknie, więc można wrócić i dokupić ammo. - poniższy poradnik dotyczy raczej wyższych poziomów trudności. Na normalu zombie masowo giną nawet od krzywego spojrzenia gracza :D No to do rzeczy: 1. Nóż - czyli panic weapon :) Przy wymaksowanej sile zaskakujaco użyteczny! Tip: atakować tyłem. Wtedy twoja postać nie ruszy do przodu i nie dostanie nieoczekiwanego plaskacza :) Cios nożem trafia wszystko dookoła ciebie. Podobno najlepsi gracze w rankingu (np LoVeRiCe) używają głównie noża. My niestety nie potrafiliśmy go wykorzystać w ten sposób :( 2. Karabin - podstawowy i najbardziej użyteczny, ze względu na nieskończone ammo. Upgrejdować na max, może poza ilością strzałów (34 wystarczy). Power shot wyjątkowo skuteczny, zwłaszcza na Mrocznym - tylko w ten sposób szybko pozbędziesz się biegnących na ciebie grubszych zombie - dwa strzały i urywa im głowę. Uwaga - na wyższych poziomach trudności Power Shot słabo działa na żołnierzy, bardziej opłaca się strzelać normalnie. Kiepsko też na wyskakujących ze studzienek Sprinterów (długorękich w niebieskich dżinach) oraz małe jado-plujacze. 3. SMG - po max upgrejdzie wypas. Kontrola tłumu - to jest to. A przede wszystkim - zatrzymuje w miejscu Skoczka i Nożycorękiego. Nasza ulubiona broń zaraz po karabinku. 4. Szotgun - słabsza kontrola tłumu, ale dobry na żołnierzy, któych na Mrocznym niemal nic nie potrafi zatrzymać (oprócz Szokera). Przydaje się też na Krzykaczy. Wolimy go jednak kupować na końcu.Niestety ma długi czas przeładowywania, który w krytycznych momentach potrafi cię zabić... 5. Miotacz płomieni - jak dla nas: podstawa. Puszczasz jedną-dwie serie w tłum i szarżujące na ciebie zombiaki zabierają się za podziwianie okolicy - wykańczasz ich Power Shotem :) Uwaga - bądź gotów na szybką zmianę broni i ponowne "podgrzanie atmosfery". I za żadne skarby nie zbliżaj się do płonącego tłumu. Acha - raczej nie podpalaj Sprinterów i jadoplujaczy. Pierwsi biegają jak szaleni i trudno ich trafić, a drudzy mają tendencję do biegnięcia prosto na ciebie, co kończy się podpaleniem gracza. 6. Wyrzutnia rakiet - jak dla nas: porażka, zwłaszcza w co-opie. Więcej zabijaliśmy siebie niż zombiaki. Tym bardziej, że rzadko jest sytuacja, kiedy masz czysty strzał na bossa - zawsze jakiś wieśniak wlezie między ciebie, a cel, co kończy się strzałem prosto przed twarz. 7. Krajalnica - kolejna broń o dyskusyjnej wartości. Wymaksowana na Mrocznym 10 strzałów w Nożycorękiego. WTF? Można nią rozbijać żołnierzy, ale ma max 15 strzałów. Są lepsze pozycje do włożenia w nie kasy. 8. Szoker - TO JEST TO! Wymaksuj go, a nie pożałujesz (moc i zasięg, wymaksowanie jednego z tych nie daje pełnego efektu). Kładzie zombiaki setkami. TIP: nie strzelaj ogniem ciągłym, raczej pulsacyjnie. W sytuacjach awaryjnych zrób pełne 360 :) Najlepiej działa z bliska, daj podejść hordzie i ciach, większość leży! Uwaga - nie działa na: Sprinterów, Krzykaczy, Tłuściocha, Skoczka, Nożycorękiego, płonące zombie ani jadoplujaczy. Przedmioty: 1. Flara - Nie doceniałem jej na normalu i ponurym. Dopiero na mrocznym, kiedy naprawdę walczysz o przetrwanie przejrzałem na oczy. Flara to król! :) Tania, po ugrejdzie długo się pali, i co najważniejsze: rzuć flarę sobie pod nogi - możesz stać w hordzie zombich i nikt cie nawet nie draśnie. It's knife time! :> 2. Granat - dobre, jak skończy się flara. Zombiaki od razu biegną za granatem, jak psiak za piłką. Staraj się jednak nie rzucać go daleko - wybuchnie zanim mięso zdąży dobiec. Dobre kombo z flarą. Rzucasz flarę, czekasz az zbiorą się wokół niej i dorzucasz granat :) Niestety na mrocznym poziomie pełni rolę tylko odciągającą. Kto cisnął granat w masę żołnierzy, ten wie o czym mówię. Kolesie się tylko zachyboczą i rzucą na ciebie. 3. Mina - bardzo przydatne narzędzie, zwłaszcza do zabezpieczania tyłów oraz do rozstawienia w szczególnie ciężkich, zamkniętych lokacjach. Tip dla co-opa: niech twój partner zostanie w checkpoincie, a ty wyjdz i porozstawiaj miny. Wróć, odkup i znów to samo. Ułatwisz sobie start :) 5. Molotov - jakiś żart. Najbardziej bezużyteczna rzecz w grze. Do tego na nieumarłym zombiaki go obiegają. WTF? 6. Dynamit - nie korzystam z niego często, ale przydaje się. Ogromny zasięg rażenia i tym samym ściągania uwagi zombiaków czasem ratuje życie. No, to tyle :) Życzymy powodzenia zombiobójcom! Edytowane 5 Styczeń 2011 przez tru 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 5 Styczeń 2011 Gra wciąga na maksa, klimat i fantastyczna gra! Chcę więcej takich produkcji. :) Musimy czekać na jakieś wypasione DLC (dodatek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dredsons 0 Napisano 5 Styczeń 2011 (edytowane) Witam , czy też macie problemy ze znalezieniem kogoś do gry w sieci, raz pograłem z żabojadem i to wszystko,czy trzeba coś ustawiać???Jeżeli ktoś ma ochotę zacząć nową kampanię na poziomie" mrocznym " to zapraszam. Mój id: dredsons Edytowane 5 Styczeń 2011 przez dredsons Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 5 Styczeń 2011 Rzeczywiście, gra jest super, tylu kolegów nie przychodziło pograć odkąd kupiłem GTA IV ;D Ma w tym swoje dwa słowa tryb Co-Op, tylko czasem można się pomylić postacią, którą się gra. I drugi gracz musi dobrze grać, a nie latać wprost na front z samym nożem. No i potworków jest tyle samo co na zwykłym trybie, a tu powinno być ich 2x więcej, bo takiego co-opa mogę przejść samodzielnie. Nie wiem jak w sieci, bo ciągle czekam na was. Ale gra jest naprawdę świetna, polecam każdemu, naprawdę nie żałuję tych 47zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 5 Styczeń 2011 Niewiem co jest. grałem z tydzień temu z kumplem na multi i spowolnilo nas może raz na misje, a tu nagle dzisiaj wchodzę i nie da się grac cały czas spowalnia 10 sec normalnej gry i 5 sec spowolnienia wiecie co jest. Kiedy łączyłem i byłem jeszcze w lobby miałem 3 kwadraciki zielone . Pomóżcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 5 Styczeń 2011 (edytowane) Wlasnie przeszedlem gre i mam mieszane uczucia... Niby wszystko fajnie , zabijam zombie ktorych wyskakuje wraz z kazda misja coraz wiecej i wiecej ale po dluzszej sesji z gra ona sama staje sie zbyt monotonna i drazniaca jesli wykladam sie pare razy na tym samym , checkpointy sa raz za czesto a raz za rzadko , no ale kto powiedzial ze gra ma byc latwa? Czego nie rozumiem w tej grze to zwolnien animacji , czasami tak chrupnie , jakby gra byla w slow-mo.... Hmmmm najbardziej tworcom nie moge wybaczyc , brak statystyk takich jak w Uncharted 2 , [zabite zobie , ilosc , jaka bronia , na jakie sposoby] takie cos powinno byc w grze tego typu , tak samo jak cos na wzor survival z Unchart.2 , gdzie fale zombie zalewaja wrecz ekran a ty z kompanem odpierasz ataki! Nie zaluje wydanych pieniedzy na ta gre lecz lekki posmak goryczy niestety pozostal po przejsciu , dodam ze fabula nawet taka dziwaczna jest ale to na plus zaskoczyla mnie , niestety zakonczenie jest... no jest jakie jest, nie zmienie go ale mogli sie postarac o lepsze.... Swoje ponarzekalem ale gra jest dobra jak na 'popierdulke' z PSS , mimo niedociagniec trzyma poziom i wzoruje sie na tym najlepszym schemacie z L4D! jak dla mnie 7+/1o PS. Tru dzieki za poradnik , kawal solidnej roboty. Ja osobiscie czasem korzystalem z YT , wpiszcie Dead nation walktrought +nazwa misji... Ale to w ostatecznosci jak sie 'zawiesilem' na szpitalu [5 misja przed winda] Edytowane 5 Styczeń 2011 przez dobik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 6 Styczeń 2011 A czy jest na YT jakaś solucja, w której facet zbiera 100% paczek itd.? Niestety nie mogę takiej znaleźć, a chyba nie poradzę sobie bez czegoś takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 6 Styczeń 2011 Lista do kopiuj wklej ponizej z ps3trophies.org forum ZNAJDEK LISTA: Jeśli przez przypadek zniszczycie samochod załatwi Lub iść Skoczek .. dajcie zabić SIĘ. zaczniecie wwtedy OD checkpointu ostatniego, trzeba zbierać Na wszystko OD NIM nowa, ale lepsze do Niz przechodzenie levelu całego OD początku. Powodzenia! Poziom 1 - The Beginning Pancerz: Na 2 na dachu, jak tylko rozpocząć poziomie Loot: Po zejście z dachu, przed pierwszym punkcie kontrolnym, nie ma paka za pół-ciężarówka, w którym gra prosi, aby strzelać do samochodu z alarmem. 1-cia Checkpoint Samochody - 7 Klatki - 3 Armor - 1; Torso AS # 2 Loot: Przed 2. przejścia, jest jedno po lewej i prawej strony entrace do niego. 2-ga Checkpoint -* Jest jeden wewnątrz przejścia * Samochody - 8 Klatki - 4 Armor - 1; Arms AS # 2 Loot: Zaraz po 2. punktu kontrolnego, sprawdź po prawej stronie wysypisku śmieci. Kontynuuj wzdłuż tej ściany do innego kojca, to przed spalania gruzu. Opancerzenie: Po otwarciu bramy i przed 3. punktu kontrolnego, głową w dół ulicą w przeciwnym kierunku z 3. punktu kontrolnego, to pójdziesz na małej powierzchni z kilku samochodów. Skrzynia jest po lewej stronie. Loot: sam obszar, po przeciwnej stronie Armour skrzyni. 3-cia punktu kontrolnego Samochody - 12 Klatki - 2 Armor - 1; nogi # 2 Loot: Zaraz po 3. punkcie kontrolnym, po wysadzenie czerwony zbiorników w wąskie alejki zabicie wszystkich zombie, głowa do góry, ale zatrzymać po słabych biust zombie przez drzwi cię zaatakować. Powinieneś iść na rampę, aby kontynuować, że łup jest na ziemi. Opancerzenie: Po wąskiej alejki z hordami zombie słabszych (Nauka gry na używanie SMG), prawo głową. Należy surronded przez dumpsters. Loot: W miejscu, gdzie brama zamyka się za tobą i musisz zabić wszystkich zombie przed kontynuowaniem, należy sprawdzić w prawym górnym rogu obszaru. Poziom 2 - Śródmieście 1-cia Checkpoint Samochody - 14 Klatki - 4 Armor - 0 Loot: Po otwarciu bramy, idź w lewo, następnie w górę przeszłości autobusem do rogu, nie powinno być dwa. Loot: Dalsze się następnie w prawo obok samochody, nie powinno być w lewym, będzie zombie stojącego obok niej. Ten przed spotkaniem z bombie. Loot: Tuż przed drugim punkcie kontrolnym, sprawdzić okolice, gdzie bombie jadł, nie będzie skrzyni naprzeciwko śmietnika. 2-ga Checkpoint Samochody - 8 Klatki - 2 Armor - 0 Loot: Na obszarze, gdzie musisz nacisnąć przełącznik i przeżyć, jest to mały mały obszar między samochodem i automat na lewej ścianie. Wewnątrz niewielkiej powierzchni jest niebieski skrzyni. Loot: Zaraz po przekroczeniu mostu, skręć w prawo. Jest trochę ognia między samochodem, Rush przez to uzyskać skrzyni. 3-cia Checkpoint Samochody - 0 Klatki - 3 Armor - 0 Loot: Zaraz po wejściu, idź w lewo. Jest schowany wewnątrz zapory i zbiornika i od budynku. Spójrz na blask. Loot: przed 4 punktu kontrolnego, przejdź na lewo od obszaru, na którym będziesz walczył z gangu motocyklowego zombie, będzie otwarcie w ogrodzeniu. 4-ty punktu kontrolnego Samochody - 11 Klatki - 5 Armor - 2; Nogi EG Torso EG # 2, # 2 Loot: Idź w prawo obok samochody, poszukaj na ziemi, która prowadzi do dachu. Zobaczysz znak na ścianie wskazuje się, jeśli nie możesz znaleźć na ziemi. Opancerzenie: tym samym miejscu co łup powyżej. Loot: Po spotkaniu z bombie, nie będzie obszar po lewej stronie wypełniona zombie i dwa samochody. Loot jest w kierunku do dołu. Opancerzenie: samo miejsce jak wyżej. 5-szy Checkpoint Samochody - 18 Klatki - 4 Armor - 1; Arms EG # 2 Loot: Hug prawej ścianie, mijamy samochody, to trafisz skrzyni. Bądź ostrożny z zombie, które przez szybę autobusu obok niej. Loot: Kontynuuj do tej samej ściany, aby trafiła ona w skrzyni, w rogu. Loot: Kontynuować poziomie, a zobaczysz radiowozem uderzył w autobus, za to jest na ogrodzonym terenie. Opancerzenie: tym samym miejscu co łup powyżej. Poziom 3 - Park Sorrow 1-cia Checkpoint Samochody - 8 Klatki - 5 Armor - 2; Arms PS # 2, # 2 PS Torso Opancerzenie: Pobyt na lewej stronie poziomu, powinieneś zobaczyć płot z zombie w jego pobliżu, zbroja jest. Loot: Zaraz po wejściu do parku, idź w prawo, aż pojawi się sklep, niebieskie skrzynki tam jest. Loot: dwie skrzynie znajdują się w strefie z fontanną w środku, spotkasz tam usta. Są one po bramie. W okolicy znajduje się po prawej stronie parku. Loot: Tuż obok 2. punktu kontrolnego jest małą szopę, po lewej stronie. Spójrz na blask czerwony lub żółty, jest ukryta. Loot: Wokół 2. przejścia w prawo, widać dwie skrzynie. Opancerzenie: tym samym miejscu co łup powyżej. 2-ga punktu kontrolnego Samochody - 0 Klatki - 1 Armor - 1; Nogi PS # 2 Opancerzenie: w prawym górnym rogu obszaru, przed wejściem na ogrodzony obszar. Loot: obszar Gated; sprawdzić w prawym dolnym rogu, otoczony przez duże bariery. 3-cia Checkpoint Samochody - 0 Klatki - 1 Armor - 0 Loot: W miejscu, gdzie setki słaby zombie zabraknie. 4-ty Checkpoint Samochody - 1 Klatki - 2 Armor - 0 Loot: Skręć w prawo na ulicy, w prawym rogu. Loot: Zaraz po wejściu na ogrodzony obszar, skręcić w prawo. Powinna pojawić się niebieski paka ukryte za stoisko. 5-szy Checkpoint Samochody - 0 Klatki - 1 Armor - 0 Loot: Skręć w lewo zaraz po wejściu. 6-gi Checkpoint Samochody - 3 Nic. Poziom 4 - martwi Towers 1-cia Checkpoint Samochody - 6 Klatki - 7 Armor - 2 Opancerzenie: Po zabiciu zworkę, sprawdź za autobusem był na przed sobą. Uważaj na pułapki po otrzymaniu zbroi. Loot: Po dzieje się na ziemi, nadal będzie w lewo i przejść wokół ogrodzenia. Znajdziesz skrzyni w coner obok spalania gruzu. Loot: Idź w dół, ściany z ostatnich łup po prostu dostałem, to będzie w rogu. Loot: Idź prosto z obszaru Państwa w, znajdziesz niewielki btween otwarcie ciężarówka barierę i naczep. Idź tam, po lewej stronie zbiornika. Opancerzenie: Od pół ciężarówka i jej ładunek jest mały otwór tam (watch ściany za ukrywanie zombie) i przejść całą drogę w dół do skrzyni. Loot: Naprzeciw 2. punktu kontrolnego jest typowany na autobus, przejść w lewo, aby znaleźć otwarcia i przejść całą drogę w dół ulicy do 3 klatek. Uważaj na zombie z boku. Loot: Naprzeciwko kontrolnej, jak również jest pół ciężarówka, pomiędzy pojazd i ładunek powinien być skrzyni. 2-ga punktu kontrolnego Samochody - 0 Klatki - 6 Armor - 0 Loot: Idź, z prawej strony powinien być widoczny na pół ciężarówki, objechać go dookoła i na ulicy. W przypadku natrafienia na ogrodzonym obszarze, z setkami wojskowych zombie, należy je zignorować, jeśli chcesz, nadal przekazuje dla skrzyni. Loot: Teraz po lewej stronie, że pół ciężarówka jest kolejnym pół ciężarówki. Za powinno być dwie skrzynie. Loot: Naprzeciw 3. punktu kontroli powinni być kilka dużych ścian, jest otwór w ścianie zablokowane przez ogień. Przez Rush i okolice dostać się do nowej ulicy. Po prawej stronie powinien być otwierane bramy dwie skrzynie i na końcu ulicy, powinny być dwa. 3-cia Checkpoint Samochody - 0 Klatki - 3 Armor - 0 Loot: Po zakończeniu walk w gated obszar, prosto iw prawo, należy znaleźć duży trawiasty teren otwarty. Jest łup w dwóch rogach na dole. 4-ty Checkpoint Samochody - 0 Klatki - 3 Armor - 1 Loot: Po wchodzenie po schodach i na rampę, idź prosto. Należy znaleźć schody pokryte pożaru, rush poprzez, po lewej stronie w okolicy. Loot: Przejdź przez most i trzymać się poręczy. Należy znaleźć schody prowadzące w dół, przejść przez drogę na skrzynkę na końcu. Opancerzenie: Po przejściu na rampę, skręć w lewo, powinieneś zobaczyć klatkę wokół niektórych otworów wentylacyjnych. Loot: Blisko zbroi, aż do lewej okolicy, w pobliżu kilka otworów wentylacyjnych. Poziom 5 - Edge City 1-cia Checkpoint Samochody - 7 Klatki - 1 Armor - 1 Loot: Po rozprawieniu się z noża i zombie, przejdź do dworca kolejowego. W prawym dolnym rogu ukryte między niektórych pociągach jest paka. Pancerz: Głowa do góry z tego miejsca w rogu, aby znaleźć zbroję skrzyni. 2-ga Checkpoint Samochody - 15 * Dzięki Phorem Klatki - 3 Armor - 0 Loot: Po wyjściu z przejścia, idź w prawo, skrzynia jest surronded przez kilka zombie. Loot: Na lewo od tego miejsca, jest otwarcie między dużymi autobus żółty i wysadzony w powietrze samochód. To na dole drogi, uważaj na zombie. Loot: Tuż przed 3. punktu kontrolnego, w niewielkim obszarze, w którym wszystkie samochody są tam skrzynkę po lewej stronie. 3-cia Checkpoint Samochody - 7 Klatki - 1 Armor - 2 Opancerzenie: Po wielkim walki z jamy ustnej i zombie, idź w prawo. Loot: Pobyt w lewo Chinatown, nie zostawiaj go. Paka zacznie świecić na niebiesko. Opancerzenie: w prawym górnym rogu po opuszczeniu chinatown, za niektóre pociągi. Poziom 6 - Szpital Szpiku Opancerzenie: Przed opuszczeniem punktu kontroli, odwróć się. Idź w dół obszaru, a zobaczysz zbroi paka pobliżu Gaint pojemnika. Uważaj na zombie. 1-cia Checkpoint Samochody - 6 Klatki - 1 Armor - 1 Loot: Gdy na parkingu, potem w prawo i przejść całą drogę do prawym górnym rogu, zobaczysz skrzynkę ukryte wieżyczką. 2-ga Checkpoint Samochody - 0 Klatki - 7 Armor - 0 Loot: Idź w lewo, gdzie widać duże zielone pojemniki. Loot: Po przybyciu do obozu pomocy, przejść całą drogę w lewo. Jest schowany w chacie. Loot: Po wyjściu z obozu pomocy, nadal się prosto na drodze. Powinieneś zobaczyć inny budy pomoc. Po prawej stronie jest paka. Loot: Idź w lewo z ostatnich łupów skrzynki. Powinna pojawić się na ziemi idzie w górę. Nie idź na to, zamiast głową w dół do skrzyni ukryty w śmietniku. Loot: Po przejściu na ziemi, obszar będzie ciemno, są 4 tutaj. Jednym z nich jest w środku, na lewo przez automat, jeden w prawo przez barierę i ostatnia jest na małym obszarze na prawo od drugiego punktu kontrolnego. 3-cia Checkpoint Samochody - 10 Klatki - 3 Armor - 0 Loot: Szef prosto potem w lewo, zobaczysz dwie skrzynie. Loot: W ogrodzony obszar, przejść całą drogę do górnego lewego rogu w miejscu, należy znaleźć wąskiej ścieżce z paka na końcu. 4-ty Checkpoint Samochody - 0 Klatki - 5 Armor - 2 Loot: dla przejścia i idź w lewo a następnie w pobliżu. Należy iść w dół to długi, wąski szlak ze skrzynką na końcu. Uważaj na zombie w drodze powrotnej. Loot: Dalej z poziomem, aż pojawi się na ziemi. Odwróć się znaleźć łamliwe bramy, zejść do 3 klatek na łup. UWAGA, będzie zaatakowani przez kuter tutaj. Opancerzenie: tym samym miejscu co łup powyżej. Loot: Po przejściu na ziemi i zabicie wszystkich zombie, idź w prawo, należy znaleźć niebieski paka ukryte w dolnym rogu. Opancerzenie: STOP, kiedy dojdziesz do poziomu pełnej sekcji. Po prawej stronie powinien być zestrzelony helikopter i duży patch pożaru, rush przez ten ogień, aby znaleźć zbroję. Poziom 7 - Graveyard Opancerzenie: Odwróć się od przejścia i idź w dół, potem w prawo. Loot: Idź w dół od punktu kontrolnego, to w tył ciężarówki. Uważaj na bombie jest po prawej stronie. 1-cia punktu kontrolnego Samochody - 7 Klatki - 4 Armor - 1 Loot: Idź w prawo od bramy łamliwe, która prowadzi na cmentarz. 2-ga Checkpoint Samochody - 0 Klatki - 4 Armor - 1 Opancerzenie: Idź w lewo i przytulić do ściany, aż dojdziesz do małego grobu, który ma łamliwe ściany, zniszczyć mur i ubiegać się zbroi. Loot: Z punktu kontrolnego, idź w prawo. Należy znaleźć mały przybytek ze skrzynką w nim. Loot: Gdy dojdziesz do ziemi, która prowadzi do 3 punktu kontrolnego, powyżej powinno być grób z kamienia skrzyni obok. Loot: Z ziemi prowadzi do 3 punktu kontrolnego, idź do innego obszaru, znajdziesz dwie skrzynie na koniec mały przebieg. 3-cia Checkpoint Samochody - 0 Klatki - 6 Armor - 1 Loot: W przypadku natrafienia na dwie skrzynie w przybytku przed wyjazdem na ziemi do następnego obszaru. Loot: Po zniszczeniu ściany, skręć w prawo, potem w dół. Należy dobrze niewielkiej części grobów z Mouth czeka na Ciebie, skrzynia jest obok niego. Opancerzenie: Blisko ostatnie miejsce łup, skręcić w prawo po wyjściu i powinien znaleźć się kościół z paka zbroi przed nim. Loot: Naprzeciw zbroi których mowa powyżej. Loot: Dalej prosto, ale miej oko na lewej stronie, powinieneś zobaczyć otwarte ogrodzenie z niebieskim łup paka czeka na Ciebie, jej przez kilka rzeźb anioła. 4-ty Checkpoint Brak. Level 8 - Trainyard 1-cia Checkpoint Samochody - 5 Klatki - 1 Armor - 1 Loot: dla punktu kontrolnego, należy jechać prosto, w lewo, potem drugi w lewo. Należy znaleźć mały obszar ukryty między pół ciężarówka z paka na końcu. To pomiędzy nimi trzech samochodów i naczep samochodów ciężarowych. Opancerzenie: Od 2 przejścia, idź w lewo i na pół ciężarówki (jest to, że wszyscy jazdy w tej grze?). Należy znaleźć w rogu, uważaj na zasadzki. 2-ga Checkpoint Samochody - 0 Klatki - 2 Armor - 1 Loot: Zaraz po wyjściu, skręcić w prawo, to w dół ścieżkę. Opancerzenie: Po naciśnięcie przycisku, urządzenie będzie tip pociągu po lewej stronie. Przejdź do nowo otwartego obszaru, zbroja jest na dole. Loot: dalsze podążanie drogą, w końcu ścieżki będzie rozchodzić się po lewej stronie prowadzi do niebieskiej skrzynki. 3-cia Checkpoint Samochody - 5 Klatki - 5 Armor - 1 Loot: obszar w lewo. Loot: Idź prosto i trzymać się prawa, należy znaleźć skrzynkę obok pół ciężarówka, znowu, Loot: Naprzeciw łupów wyżej, powinny być wielką dziurę w ziemi, można chodzić na poboczu drogi, aby uzyskać w poprzek drogi. Odbędą się dwie skrzynie na łup z boku ciężarówki. Opancerzenie: Po otwarciu bramy i przed wejściem do 4. punktu kontrolnego, po lewej stronie powinien być otwartą przestrzeń, idź w dół do skrzyni. Loot: Skąd otwarcie bramy, idź w prawo. 4-ty Checkpoint Samochody - 0 Klatki - 2 Armor - 0 Loot: Prawo po wyjściu, idź w lewo, powinny być w kącie. Uważaj na zombie. Loot: Go koniec trainyard, a następnie przejść w lewo wokół pociągu. Skrzynki powinny być w dół ścieżkę. Poziom 9 - Docks Port 1-cia Checkpoint Samochody - 9 Klatki - 4 Armor - 1 Loot: tuż obok ciebie po opuszczeniu punktu kontrolnego, to Lyng przed bramą. Loot: Hug z prawej strony obszaru, należy zgłosić się w otwartej ogrodzenia, które prowadzi do małej przystani, skrzynia jest na końcu. Uwaga: w kierunku bramy masz złamać, tam i zabić wszystkich zombie, ale nie wchodź na ziemi. Zamiast wrócić i skręcić w lewo ścieżka, na ziemi, gdzie samochody są. Jest to dodatkowy obszar z łupów i samochody trzeba. Loot: W tym zakresie, przejdź do prawym górnym rogu, to przez wodę. Dwie skrzynie. Opancerzenie: Idź na ziemi i głową w dół, potem w lewo, następnie w górę. Należy minąć Gaint pojemniki o zbroi skrzyni obok pół ciężarówka na końcu. 2-ga Checkpoint Samochody - 9 Klatki - 4 Pancerz - 4 Opancerzenie: Skręć w lewo na taśmie i na pojemniku w wodzie. Dostać się na zatopionym statku i przejdź do końca. Uważaj na zombie w drodze powrotnej. Opancerzenie: na taśmie, po trochę pułapkę ognia, nie powinno być drogą do otwarte, to obok kontenera, w którym wszystkie zombie opłaty na taśmie. Loot: Po gettting od pasa, pójść nieco potem w lewo, skrzyni powinny być w kącie. Opancerzenie: tym samym miejscu co wyżej łup Idź w prawo, gdy około by dostać się na chodnik do następnego obszaru, po lewej stronie powinny być 3 wybuchowe beczki: Armour. Blow je i przejść obok nich. Loot: samym miejscu, w zbroi powyżej. Loot: Jak dalej w dół chodnik, uderzył w przejście na niższy mostu. Po lewej powinien być jakiś wybuchowych beczek, wiać, aby odsłonić klatkę. 3-cia punktu kontrolnego Samochody - 4 Klatki - 2 Armor - 0 Loot: Po wyjściu z ziemi, prosto w dół, to będzie na ławce. Loot: Jesteś daleko na prawo od powyższej lokalizacji, należy przez ciężarówkę. 4-ty Checkpoint Samochody - 0 Klatki - 2 Armor - 1 Opancerzenie: prawo Go, nie powinno być paka między dwie ciężarówki ładunku. Loot: Z punktu kontrolnego, w górę, w lewo a następnie w dół. Dwie klatki przez niektórych rur. Level 10 - Highway To Hell 1-cia Checkpoint Samochody - 3 Klatki - 0 Armor - 2 Opancerzenie: Po przejściu na ziemi, idź na rogu. Zbroja: Ignoruje znak, który pozwala przejść do następnego na drogi i kontynuować dalej prosto. 2-ga Checkpoint Samochody - 3 Klatki - 0 Armor - 1 Opancerzenie: Idź w prawo, potem w dół po opuszczeniu punktu kontrolnego 3-cia Checkpoint Samochody - 1 Klatki - 1 Armor - 2 Loot: w lewo a następnie w dół Opancerzenie: Idź prosto, powinieneś zobaczyć wiele pożaru, rush przez nią. Opancerzenie: Po przejściu w dół windą, przejdź do prawym dolnym rogu. 4-ty Checkpoint Samochody - 8 Klatki - 6 Armor - 1 Loot: Idź w prawo po wyjściu z punktu kontrolnego, dalej wzdłuż ściany a następnie w dół, żeby ominąć dziurę w ziemi. Zbroja: South of łamliwe bram Loot: w obszarze przed przejść do następnego punktu kontrolnego, idź w prawo, niektóre skrzynki są za autobusem. Loot: Po prawej stronie przed punktem kontrolnym, brama będzie łamliwe. 5-szy Checkpoint Samochody - 0 Klatki - 13 Armor - 0 Loot: Po prawej stronie bramy łamliwe. Loot: W pierwszym obszarze strzeżone, przejść całą drogę w prawo, niebieski skrzyni obok taśmy. Loot: 2 ogrodzony obszar, aż po lewej stronie, za jakiś gruz. Loot: stamtąd prosto i na lewo, bardziej niebieskie skrzynki. Loot: Na zewnątrz łup powyżej, przed bramą nieznacznie. Loot: po prawej stronie obszaru, z tyłu firetruck Loot: Top prawej części 2. obszar ogrodzony, niewielki obszar pełen łupów. Loot: 3 ogrodzony obszar, aż po lewej stronie znajduje się łamliwe ogrodzenia. Swing w górę iw dół linii ogrodzenia, jeśli nie można zobaczyć. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 6 Styczeń 2011 Niewiem co jest. grałem z tydzień temu z kumplem na multi i spowolnilo nas może raz na misje, a tu nagle dzisiaj wchodzę i nie da się grac cały czas spowalnia 10 sec normalnej gry i 5 sec spowolnienia wiecie co jest. Kiedy łączyłem i byłem jeszcze w lobby miałem 3 kwadraciki zielone . Pomóżcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 6 Styczeń 2011 CIACH Bardzo ładna solucja, gdyby tylko była napisana bardziej zrozumiale, a nie z tłumacza ;D I nie wiedziałem, że samochody też trzeba otwierać...Będzie ciężko...Sądzę że platynka to jednak nie taka prosta sprawa. Wolę trudne, ale ciekawe trophies od trudnych i nudzących trophies. Grę w Single trzeba przejść 3 razy: najpierw na normal, potem na martwym, a potem na martwicy i szukać znajdźków. Do tego przejście przez Co-Opa. Są 4 razy. To jednak nie tak mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 6 Styczeń 2011 Bardzo ładna solucja, gdyby tylko była napisana bardziej zrozumiale, a nie z tłumacza ;D I nie wiedziałem, że samochody też trzeba otwierać...Będzie ciężko...Sądzę że platynka to jednak nie taka prosta sprawa. Wolę trudne, ale ciekawe trophies od trudnych i nudzących trophies. Grę w Single trzeba przejść 3 razy: najpierw na normal, potem na martwym, a potem na martwicy i szukać znajdźków. Do tego przejście przez Co-Opa. Są 4 razy. To jednak nie tak mało. Prosta, prosta. Mi właśnie wpadła. Looty z solucją to kwestia godziny, najwięcej czasu wymaga przejście gry na mrocznym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qim 28 Napisano 6 Styczeń 2011 Dobra to ja mam pytanie. Jeśli zebrałem grając pierwszy raz na normalu loot na 100% na cmentarzu, zaś na ponurym zebrałem 100% na 2 innych poziomach to czy jeśli dozbieram sobie loot w pozostałych misjach niekoniecznie na tym samym poziomie trudności to trofeum wpadnie? Niestety, po zmianach w rankingu to kwestia dnia, może dwóch, aby Niemcy nas wyprzedziły w globalnym. USA to chyba zaraz do 10 cyklu wirusa dobiją ; d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 6 Styczeń 2011 Panowie jest już patch który dodaje komunikacje głosową przez online ? Czytałem bodajże na PS3Site że mają wydać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panmistrz 49 Napisano 7 Styczeń 2011 A jak sobie najszybciej poradzić z zabiciem 53k zombie? Wystarczą 4 przejścia gry czy jeszcze będę musiał "dorabiać po godzinach"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 7 Styczeń 2011 4 - 5 razy przejście... Polujesz do zombie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 7 Styczeń 2011 Wystarczy robić wszystkie inne trofea, potem 2-3x ostatnia misja i wpadnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvidoo 2 Napisano 7 Styczeń 2011 fajny ten poradniczek na zbieracza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qim 28 Napisano 7 Styczeń 2011 Niemcy już przed nami, zapowiada się że Rosja, Hiszpania a nawet Włochy mogą nas przegonić. Jak ktoś jest chętny, by przejść kampanie na mrocznym to walić na moje psnid. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach