Jeffix 1 Napisano 19 Listopad 2012 Ja kupowałem zawsze nówki. Jeżeli używane to tylko odfoliowane w celu sprawdzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpiboy 35 Napisano 20 Listopad 2012 Kiedyś tylko nowe, teraz nie ma to dla mnie znaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marious333 3 Napisano 20 Listopad 2012 (edytowane) Ja tylko nowe, na poczatku zdarzalo sie, ze swiezo po premierze. Teraz staram sie, przeczekac moment az potanieja. Ale sa hity ktore na pewno nie beda mogly czekac :) Odkad wykupilem PS+ doszlo mi kilka ciekawych (niegranych wczesniej) tytułów i zakup nowych gier zostal wstrzymany. Edytowane 20 Listopad 2012 przez Marious333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekBTM 1 Napisano 20 Listopad 2012 No ja niestety tylko uzywki, nie ma co tu duzo gada, brak $$ i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marious333 3 Napisano 20 Listopad 2012 No ja niestety tylko uzywki, nie ma co tu duzo gada, brak $$ i tyle No to u mnie tez nie jest az tak, ze mnie na wszystko stac.....generalnie rowniez wiele tematow musi poczekac, az bedzie wolna kasa.....coz takie zycie..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bass_x 0 Napisano 25 Listopad 2012 chyba czasem warto poczekać i kupić używkę za mniej niż połowę, zawsze są w dobrym stanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzywa666 3 Napisano 25 Listopad 2012 (edytowane) U mnie tylko nówki i nie sprzedaje jak przejdę :) jakoś tak przyjemniej jak stoją na półce i jeżeli mam odpał to wkładam i gram . Edytowane 25 Listopad 2012 przez Grzywa666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
5en5i 0 Napisano 13 Grudzień 2012 Ja kupuję używanie i sprzedaję gdy skończę. Więcej $ zostaje w portfelu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kanibal49 2 Napisano 16 Grudzień 2012 70% używane, ale czasem trafi się perełka dla której kupie nówkę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grabka1234 0 Napisano 18 Grudzień 2012 I to i to. :) Jak gra jest tuż po premierze i chcę ją kupić to kupuje. :D A jak kupuję grę z przed roku, która wciąż kosztuje 150zł :/ To wtedy tylko używki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ljbigluki 10 Napisano 19 Grudzień 2012 U mnie tylko nówki i nie sprzedaje jak przejdę :) jakoś tak przyjemniej jak stoją na półce i jeżeli mam odpał to wkładam i gram . Jak bym miał trochę więcej kasy robił bym dokładnie tak samo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 20 Grudzień 2012 Witam U mnie jak na chwilę obecną TYLKO używki (jestem nowym posiadaczem konsoli), więc bazuję na PS PLUS i ewentualnie jakaś używka np. dziś kupiłem Far Cry 3 PL za 130 zł :) Ale np. GTA V już mam pre-order, więc na niektóre tytuły będą nówki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStupid69 2 Napisano 23 Grudzień 2012 Od samego początku kupowałem nówki. Ten szelest folii i zapach nówki robi swoje :laugh:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Albert509 0 Napisano 23 Grudzień 2012 jak narazie tylko nówki, bo mam PS3 od niedawna. Ale myślę że na dłuższą metę fundusze nie pozwolą także potem używki w przystępnych cenach :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beier 7 Napisano 23 Grudzień 2012 W większości używki ale jeżeli pojawia się gra na którą bardzo czekam wtedy kupuje na premiere:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 23 Grudzień 2012 Dla mnie to nie ma żadnego znaczenia. Jeżeli gra używana jest tańsza, to taką biorę. Jeżeli różnica wynosi parę złoty, to wtedy decyduję się na nową. Chomikować nie lubię, nie mam na to miejsca, a i kasy szkoda. Jeżeli jakąś grę przejdę, i wiem, że nie będę do niej wracał, to sprzedaję i kupuję kolejną. Jeżeli zdarzy się, że po jakimś czasie będę chciał jednak do niej wrócić, choć się jeszcze nie zdarzyło, to kupię ponowie i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 23 Grudzień 2012 A ja preferuje używki ;p Ewentualnie edycje cyfrowe, jeśli ich cena mnie skusi (nie wspominając o gierkach z plusa), Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BezPrzewodowy 0 Napisano 24 Grudzień 2012 Czy multiplayer jest zablokowany tylko w grach od EA? Chodzi mi oczywiście o gry używane i bez żadnych dodatkowych kluczy, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beier 7 Napisano 24 Grudzień 2012 Coraz więcej producentów decyduje się na taki krok więc nie jest to tylko normą u EA:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BezPrzewodowy 0 Napisano 24 Grudzień 2012 Coraz więcej producentów decyduje się na taki krok więc nie jest to tylko normą u EA:/ Czyli jeżeli chce pograć Multiplayer musiałbym zainwestować w nową gierke? Głównie rozchodzi mi się od COD:MW3 lub BF3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 24 Grudzień 2012 Niekoniecznie, możesz kupić używke i dokupić do niej online pass. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 1 Styczeń 2013 W MW3 nie potrzeba żadnych online passów. Activision to nie EA -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyn 5 Napisano 1 Styczeń 2013 No chyba że wersję cyfrowe to one mają wbudowanego passa i możesz sprzedawać sloty i ktoś inny również gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wh1sky 2 Napisano 3 Styczeń 2013 U mnie póki co PS+, 2 używki i jedna nówka, ale teraz bym się nie zdecydował, bo zdzierstwo cenowe straszne, jeśli za cenę jednej gry mam prawie roczną subskrypcję PS+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas_k 14 Napisano 10 Styczeń 2013 PS3 wziąłem z myślą, że będę kupował używki i opłacał sobie abonament w Playstation Plus, bo w mojej opinii kupowanie nówek nie jest opłacalne (zapłacę 200 zł za nową grę, a w tej cenie mogę mieć kilka gier...). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach