SmaleC 280 Napisano 21 Czerwiec 2011 BREAKDOWN PES 12 stworzony przez fana FIFY : ) Warto obejrzeć ! Fifa tez ma dobrego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olunio 6 Napisano 21 Czerwiec 2011 Panowie jak skutecznie sie przepychac bo niektorzy co wyczynaja online to az ciary przechodza... Zero mozliwosci gry i do tego ten presing... Help - jak oni to robia??:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilinho18 3 Napisano 21 Czerwiec 2011 mnie kolega nauczył żeby biegać z wciśniętym X i tak odbieram piłkę, (oczywiście trzeba napierać na gościa) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandihigh 2 Napisano 21 Czerwiec 2011 (edytowane) Bramkarz grał mecz życia :D bramka w 90min i 3 obronione rzuty karne po dogrywce. http://www.easports..../video/78904121 Grałem z bratem na manualu. To w ogóle inna bajka niż grać z nudnym cpu. Edytowane 21 Czerwiec 2011 przez gandihigh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 21 Czerwiec 2011 Ty gandi na manualu grasz, no nie? Mam Cię w znajomych, a dawno nie graliśmy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandihigh 2 Napisano 22 Czerwiec 2011 Paanie, od początku gram. Dzisiaj możemy się zgadać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 22 Czerwiec 2011 mnie kolega nauczył żeby biegać z wciśniętym X i tak odbieram piłkę, (oczywiście trzeba napierać na gościa) :D To jest najlepsza droga do przegrania meczu. Pierwsza lepsza klepa załatwia sprawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 22 Czerwiec 2011 mnie kolega nauczył żeby biegać z wciśniętym X i tak odbieram piłkę, (oczywiście trzeba napierać na gościa) :D Najgorszy sposób obrony, z takimi kolesiami do połowy prowadzę 3-4 : 0 ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yuri_zks 0 Napisano 22 Czerwiec 2011 No jest wszystko ładnie opisane, prawy grzybek w jedną stronę, lewy w drugą. Oczywiście z R2 i odpowiednim odstępem czasowym. Potrenuj na arenie. Jeżeli obejrzałeś cały, to widzisz jak przydatny to zwód. czyli rozumiem, że L2 w ogóle nie jest potrzebne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 22 Czerwiec 2011 czyli rozumiem, że L2 w ogóle nie jest potrzebne. aff, no o L2 mówiłem. Zawsze mi się mylą te przyciski. "Ten od zwodów" w każdym razie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyzio163 0 Napisano 22 Czerwiec 2011 Czy ktoś podobnie jak ja ma coś skopany system dodawania punktów po meczach online? Za wygraną dodaje mi 120 punktów, a za porażkę dodaje 40. A najlepsze, że tylko tak pokazuje, a w rzeczywistości nalicza chyba normalnie. Tak samo gram z graczem co ma ten sam poziom co ja, a pokazuje mi, iż ma 2 razy więcej punktów niż ja... O co kaman? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qim 28 Napisano 22 Czerwiec 2011 Ta mam to samo, po zagraniu 2 meczów na manualnym sterowaniu i przejściu na asysty system się wykrzaczył. Trochę irytuje, ale da się żyć. Odbiegając od tematu, to dzisiaj przeglądając taktyki i opisy do nich trafiłem na babola ortograficznego: Nie był to raczej przypadkowy, bo w tej samej tabelce pojawia się on 2 razy. Ot taki grammar nazi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VitruvianManPL 0 Napisano 22 Czerwiec 2011 Panowie jak skutecznie sie przepychac bo niektorzy co wyczynaja online to az ciary przechodza... Zero mozliwosci gry i do tego ten presing... Help - jak oni to robia??:) W trakcie biegu skieruj drozek wstrone przeciwnika, oczywiscie jak biegniesz z nim bark w bark , tylko ze pamietaj jesli on jest od ciebie wiekszy i ciezszy to masz male szanse na to zeby go wypchnac,, i nie wciskaj x w trakcie biegu bo to spowalnia twojego wg .Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alpine 12 Napisano 22 Czerwiec 2011 (edytowane) Czy istnieją pokoje manualne ? Jeśli tak to gdzie można je znaleźć ? Pozdrawiam. P.s Granie na asystach to jak pukanie dmuchanej lali :) Bez sens.. Edytowane 22 Czerwiec 2011 przez Alpine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 23 Czerwiec 2011 Nie wiem czy są, ale wiem że cięęęężko trafić na osobę grającą na manualu :/ Na manualu to TY masz wpływ na mecz, za każdym razem strzał czy podanie wygląda inaczej, to się dopiero nazywa gra.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 23 Czerwiec 2011 Witam Mam do was pytanie, ile wazy najnowsza aktualizacja do fify 11 zeby mozna byloby pograc przez neta ? Teraz mam update firmware na 3.66, i niestety to wszystko idzie jak krew z nosa na necie 1 mb, a mam zamiar pograc dzis w fife z zakupionym kluczem onine passem. Tak wiec troche lipa bedzie jak wyskoczy mi tu 500 mb do pobrania ;/ Tak bylo w przypadku lbp i uncharted 2 .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 23 Czerwiec 2011 Czy wie ktos jak w UT usunac stary zespol i stworzyc nowy ? Probowalem usunac save'a ale w folderze Fifa 11 nie ma UT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniol_02 10 Napisano 23 Czerwiec 2011 Moje bramki nie za świetne ale gram od niedawna: http://www.ea.com/pl/football/wideo/ugc/79061571 http://www.ea.com/pl/football/wideo/ugc/78722225 I jeszcze pytanie to jak mam grać w obronie skutecznioe bo też gram na x prawie cały czas wciśniętym ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 23 Czerwiec 2011 Czy wie ktos jak w UT usunac stary zespol i stworzyc nowy ? Probowalem usunac save'a ale w folderze Fifa 11 nie ma UT. Wchodzisz w UT tam na samym dole klikasz zakładkę help i masz tam Delete team ; ) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 23 Czerwiec 2011 Wielkie dzieki ! Plusik dla Ciebie :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 23 Czerwiec 2011 czy da sie grac przez neta 2 vs 2 na jednej konsoli ? Tzn np ja z kuzynem na 1 konsoli vs 2 innych z sieci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 23 Czerwiec 2011 Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlody123 14 Napisano 23 Czerwiec 2011 czy da sie grac przez neta 2 vs 2 na jednej konsoli ? Tzn np ja z kuzynem na 1 konsoli vs 2 innych z sieci ? Oczywiście ze da się . Ja tak robiłem z bratem przychodziłem do niego z drugim padem podłączaliśmy i gra w sieci tylko ciężko trafić na kogoś kto gra też we 2 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 23 Czerwiec 2011 Chyba przy wyboze duzyny wciska sie trojkat i wtedy da sie grac online we 2 na jednej konsoli. Ale trybu 2 vs 2 nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dajgosz 3 Napisano 23 Czerwiec 2011 Miałem dziś taką sytuację gram z typem 1:1 dogrywkę z karnymi wybraliśmy i mam z prawej ten zegarek i tam zero cały czas jest i stoi a gra się nie zaczyna ; / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach