Miciukiewicz 1 Napisano 7 Czerwiec 2011 @BaTuS i F1 maniak Dośrodkowanie drugą nogą ma swoją nazwę :) A dokładnie krzyżak lub Rabona (chyba tak się pisze). Aby wykonać ten trick naciskasz R1 lub R2 albo obydwa przyciski wychylasz drążek prostopadle w kierunku biegu (tzn. jak biegnie twój zawodnik prosto na bramkarza to wychylasz drążek do góry, tak jak robisz trik Stop and Run) swojego zawodnika i nie za mocno naciskasz kwadrat. Nie wszyscy zawodnicy tak potrafią. Jak coś mogę wytłumaczyć: GG: 9111673 lub PSNid: miciukiewicz. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Czerwiec 2011 (edytowane) Mam głupi problem z moją WG,nie potrafię przerzucić ciężaru gry 10 razy...Mam już wykonane 41 zadań z podań.Ogólnie WG 90 jako pomocnik ofensywny a jako napastnik 91. Ma ktoś jakąś solucję jak to zrobić? Po prostu wykonaj podanie z jednej skrajnej strony boiska na drugą (czyli z lewej na prawą, lub odwrotnie). Najlepiej żeby podanie było górą, no i celne, tak żeby kolega z drużyny je przyjął. Edytowane 7 Czerwiec 2011 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaTuS 0 Napisano 8 Czerwiec 2011 @BaTuS i F1 maniak Dośrodkowanie drugą nogą ma swoją nazwę :) A dokładnie krzyżak lub Rabona (chyba tak się pisze). Aby wykonać ten trick naciskasz R1 lub R2 albo obydwa przyciski wychylasz drążek prostopadle w kierunku biegu (tzn. jak biegnie twój zawodnik prosto na bramkarza to wychylasz drążek do góry, tak jak robisz trik Stop and Run) swojego zawodnika i nie za mocno naciskasz kwadrat. Nie wszyscy zawodnicy tak potrafią. Jak coś mogę wytłumaczyć: GG: 9111673 lub PSNid: miciukiewicz. Pozdrawiam. dzięki za poradę, będę dalej próbował i ćwiczył, choć czasem już mam dosyć jak nie wychodzi ;) a jak bym chciał raboną strzelić nad bramkarzem to kółko zamiast kwadratu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondi2050 0 Napisano 8 Czerwiec 2011 szukam chętnych do klubu(online) nazwa: Fc krawezniki jakby ktoś był zainteresowany klubem to wpisać się na listę 1.ja 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. i więcej będę wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 8 Czerwiec 2011 szukam chętnych do klubu(online) nazwa: Fc krawezniki jakby ktoś był zainteresowany klubem to wpisać się na listę 1.ja 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. i więcej będę wdzięczny Zycze sukcesow ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bamek 10 Napisano 8 Czerwiec 2011 (edytowane) WAŻNE ! Witam szanownych graczy : ) Ostatnio miałem przyjemność grać w "mistrzostwach świata" organizowanych na jednym z forum... Czy byłby ktoś chętny na zagranie turnieju o nazwie Liga Mistrzów ( naturalnie jak na prawdę, tylko kluby). W offtopie napisałbym drużyny i byśmy się zapisywali, rozlosowaniem grup zająłbym się ja, myślę że byłaby fajna rozrywka, proszę pisać co o tym myślicie ;] Wstępne zapisy : (16 drużyn, 4 grupy) Blaszek - Barcelona Paladynek - Arsenal Edytowane 8 Czerwiec 2011 przez Bamek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paladynek 3 Napisano 8 Czerwiec 2011 Blaszek, ja chętny Arsenal rzecz jasna ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FikoŁ 1 Napisano 9 Czerwiec 2011 Mam koleje pytanie. Gram mecz przez neta, kończę i chcę zapisać powtórkę ale nie ma powtórek z całego meczu czy też wszystkich goli, tylko tyle ile się zmieściło :/ czyli najczęściej do ok 50 min :/ Można to jakoś zmienić, albo, żeby po prostu móc zobaczyć powtórkę z np 90 min ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaTuS 0 Napisano 9 Czerwiec 2011 Mam koleje pytanie. Gram mecz przez neta, kończę i chcę zapisać powtórkę ale nie ma powtórek z całego meczu czy też wszystkich goli, tylko tyle ile się zmieściło :/ czyli najczęściej do ok 50 min :/ Można to jakoś zmienić, albo, żeby po prostu móc zobaczyć powtórkę z np 90 min ? obawiam się że chyba nie da nic z tym zrobić, ale mogę się mylić. ewentualnie możesz grać nudniejszy mecz przez 70 min. a potem strzelaj piękne bramki wtedy zapisze akcje do 90 min ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 9 Czerwiec 2011 Z tej strony Manchester United, chętnie zagram mimo, że gram od niedawna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 9 Czerwiec 2011 zagram tez, Real Madryt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thief27 3 Napisano 9 Czerwiec 2011 Skoro Real zajęty to ja rezerwuję Milan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carlos_Piastow 10 Napisano 9 Czerwiec 2011 Ja też bym zagrał chętnie ale proponuje abyś założył nowe forum na fora.pl i tam zorganizował ligę. myślę że będzie Ci łatwiej niż tutaj utrzymać porządek. Mógłbym nawet pomóc w organizacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paladynek 3 Napisano 9 Czerwiec 2011 Również serdecznie zapraszam do zapisywania się na Ligę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bamek 10 Napisano 9 Czerwiec 2011 piachu00, w fifie jesteś taki sam koks jak w FNie ?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pele89ino 0 Napisano 9 Czerwiec 2011 witam Mam takie pytanie dotyczące fifa 11 ultimate team .W jakiej cennie są te karty ?do kupienia http://allegro.pl/100-pln-psn-karta-pre-paid-playstation-network-i1648033504.html tutaj jest do wydania 100 zł i właśnie teraz chciałbym się dowiedzieć ile te karty kosztują .jedna paczka itd, ps3 będę mieć dopiero za miesiąc i odrazu kupuje fifa 11 i przymierzam się już do kupna tej kasy ( co podałem w linku) żeby kupić te karty .i chciałbym wiedzieć na ile mi starczy te 100 zł ;] był był bardzo wdzięczny jak mi ktoś powie co i jak ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miciukiewicz 1 Napisano 9 Czerwiec 2011 Witam! Mam pytanie dotyczące wirtualnej gwiazdy. Potrzebuję pomocy. Która z "stylów" gry na pozycji obrońca jest najlepszy? Tzn. który daje najwięcej korzyści. Chodzi o te ściana, stoper, cof. skrz., skała i właśnie chce się dowiedzieć która z tych będzie najlepsza - Waszym zdaniem. Proszę o szybką odpowiedź Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F1 maniak 32 Napisano 9 Czerwiec 2011 Witam! Mam pytanie dotyczące wirtualnej gwiazdy. Potrzebuję pomocy. Która z "stylów" gry na pozycji obrońca jest najlepszy? Tzn. który daje najwięcej korzyści. Chodzi o te ściana, stoper, cof. skrz., skała i właśnie chce się dowiedzieć która z tych będzie najlepsza - Waszym zdaniem. Proszę o szybką odpowiedź Pozdrawiam. To zalezy jakim typem obroncy jestes i czy lubisz sie zapedzac do ataku. Jesli to tak to dawaj cof. skrz. jezeli nie to sciana lub skala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 9 Czerwiec 2011 (edytowane) Zdarza wam się rozłączyć z serwerami EA , ale nadal jesteście podłączeni w PSN? Lagi i ciągłe rozłączenia coś ostatnio , powinni coś z tym zrobić ;/ Edytowane 9 Czerwiec 2011 przez crash5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 10 Czerwiec 2011 witam Mam takie pytanie dotyczące fifa 11 ultimate team .W jakiej cennie są te karty ?do kupienia http://allegro.pl/100-pln-psn-karta-pre-paid-playstation-network-i1648033504.html tutaj jest do wydania 100 zł i właśnie teraz chciałbym się dowiedzieć ile te karty kosztują .jedna paczka itd, ps3 będę mieć dopiero za miesiąc i odrazu kupuje fifa 11 i przymierzam się już do kupna tej kasy ( co podałem w linku) żeby kupić te karty .i chciałbym wiedzieć na ile mi starczy te 100 zł ;] był był bardzo wdzięczny jak mi ktoś powie co i jak ;] Standardowo złote paczki kosztują 8-10-13zł w zależności od rodzaju, ale kupno ich na 2-3 miesiące przed UT 12, to całkowita strata pieniędzy. Ceny i tak są stosunkowo niskie, a za miesiąc nie będzie w nich nic ciekawego, bo Team of the Year dla każdej ligi już wyszedł, a Team of the Weak niedługo przestanie wychodzić. A już największą głupotą będzie kupno tych gotowych "składów" na allegro. Przestrzegam wszystkich, bo ceny są przynajmniej 2-3 wyższe niż rynkowe. http://allegro.pl/fifa-11-ultimate-team-druzyna-i1657826250.html to np. nadaje się do "kup Pan cegłę"... Nie wiem jakim cudem wyliczył te 2 mln, ale taki skład na dzień dzisiejszy jest wart 500k~. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 10 Czerwiec 2011 piachu00, w fifie jesteś taki sam koks jak w FNie ?:P aj sluchaj FNC to stare dzieje, a w fifke mysle, ze gram na srednim poziomie, zaden koks :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 10 Czerwiec 2011 Zdarza wam się rozłączyć z serwerami EA , ale nadal jesteście podłączeni w PSN? Lagi i ciągłe rozłączenia coś ostatnio , powinni coś z tym zrobić ;/ Odpowie ktoś ? Bo nie wiem czy to u mnie coś czy nie , ale raz mnie wyrzuca z serwera , raz laguje ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blejk_PL 0 Napisano 10 Czerwiec 2011 Też chętnie bym zagrał w turnieju, rezerwuję Chelsea :) Przydałby się jakiś osobny temat w offtopie, żeby bałaganu nie było :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bamek 10 Napisano 12 Czerwiec 2011 Coś za mało chętnych na ten turniej :/ Przydałoby się zrobić jakieś forum, ale informatyk to ja nie jestem świetny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JohnySilver 11 Napisano 12 Czerwiec 2011 http://fifaking.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach