One Post Man 4596 Napisano 3 Październik 2010 No, kawalek wyplaty odlozony juz na te pozycje. Teraz czekac tylko do premiery. Cos mi sie wydaje ze tej czesci ze wzgledu na online nie oddam tak szybko jak to bylo z czescia poprzednia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 3 Październik 2010 Na youtube coraz wiecej filmików ze story mode... czyżby ludzie już mieli grę ? aż tyle przed premierą ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 3 Październik 2010 Ja nawet nie oglądam tych filmików bo sam chce zasmakować tego nie widząć tego przed własną grą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TerrorPL 1 Napisano 4 Październik 2010 sebek1991 Napisano wczoraj o 21:36 Na youtube coraz wiecej filmików ze story mode... czyżby ludzie już mieli grę ? aż tyle przed premierą ? tak jak pisałem wcześnie zawi taki sklep w UK już rozesłał kopie naruciaka (do polski od nich idzie 3 tygodnie wiec nie mogę powiedzieć), no jak się składa pre order w UK to się gry mam wczesnej niż inni szkoda ze nie mam odrzutowca żeby do nich osobiście polecieć i se przywieść swoją która już do mnie leci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 4 Październik 2010 tak jak pisałem wcześnie zawi taki sklep w UK już rozesłał kopie naruciaka (do polski od nich idzie 3 tygodnie wiec nie mogę powiedzieć), no jak się składa pre order w UK to się gry mam wczesnej niż inni szkoda ze nie mam odrzutowca żeby do nich osobiście polecieć i se przywieść swoją która już do mnie leci bilet w 2 strony do angli z wrocławia 120 zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TerrorPL 1 Napisano 4 Październik 2010 bilet w 2 strony do angli z wrocławia 120 zł :) za drogo poczekam sobie cierpliwie ") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 4 Październik 2010 Bilet z Krakowa do Dobczyc 3.50 po premierze naruto ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 4 Październik 2010 hehehe to wszyscy bierzmy z UK i wyślemy jednego człeka po wszystkie preordery :P i będzie taniej :pardon: :laugh: :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koffi 0 Napisano 4 Październik 2010 zawsze jakaś opcja:P tylko ja już swojego zamówiłem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 4 Październik 2010 No ja też więc by tak tanio juz wam to nie wyszlo ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 4 Październik 2010 Ja czekam jeszcze z 2-4 dni i wtedy na ultimie zamawiam moze akurat gdzie Kolekcjonerke jeszcze dadza ;] Ktos cos wie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 4 Październik 2010 (edytowane) O ile sie nie myle to narazie nie ma co liczyc na kolekcjonerską.... tak czytalem nawet chyba w tym temacie ... Edytowane 4 Październik 2010 przez Zapp93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TerrorPL 1 Napisano 5 Październik 2010 Panie edycji specjalnych na Europe, USA nie mam tylko JP (nie mylić z tym "JP"), a to że widać edycje kolekcjonerską w jakimś tam intro to jest jedno na cały świat. Nawet na blogu twórców piszą że narazie tylko JAPAN mam kolekcjonerkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagato110 0 Napisano 5 Październik 2010 Witam wszystkich fanów ''Pomarańczowego dresa'' ja również z niecierpliwością czekam na premierę tej wspaniałej gry jaką jest NUNS2 :) I również z wielką chęcią , dołączył bym o tego ''klanu'' (Wysłałem na PW). Pozostaje nam już tylko czekać do premiery :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
=DeiDara= 0 Napisano 5 Październik 2010 aż mi jest smutno że bede musial troche poczekac na gre bo - przepilem , wypalilem no i najwazniejsze wydalem kase na ksiazki z zajec zawodowych ... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 5 Październik 2010 Hehe mi Naruto wpadnie w ręce z lekkim opóźnieniem jako urodzinowy prezent ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagato110 0 Napisano 5 Październik 2010 Ja złożyłem zamówienie na allegro,tak więc jeżeli grę wyślą 15.10 to 18.10 powinna być :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 5 Październik 2010 ja też na allegro ;) Tyle że koleś mi napisał że możliwe że będą wysyłać z 2/3 dniowym wyprzedzeniem ^^ Ale mam nadzieje że cierpliwość popłaci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagato110 0 Napisano 5 Październik 2010 Zapp93 A mógłbyś zapodać link do aukcji na której zamawiałeś? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koffi 0 Napisano 5 Październik 2010 Ja zamówiłem w sklepie jak tylko będzie dostępna(może dwa trzy dni przed premiera) to lece odebrać :D więc odrazu bede miał giere :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The Linkos 0 Napisano 5 Październik 2010 Grałem w Demo - Gra masakryczna ^_^ zawsze tego mi brakowało na PS3... Tylko będę musiał skądś wytrzasnąć więcej gotówki bo już zamówiłem MoH :/ cholercia dylemat ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TerrorPL 1 Napisano 6 Październik 2010 (edytowane) A tak żeby dni czekania były trochę szybciej daję paczkę openingów: (Są to pełne utwory a nie TE KRÓCIUTKIE MUZYCZKI Z INTRA ) Naruto Shippuuden Op.1. - Nobodyknows - Hero's Come Back Naruto Shippuuden Op.2. - Long Shot Party - Distance Naruto Shippuuden Op.3. - Ikimono Gakari - Blue Bird Naruto Shippuuden Op.4. - Inoue Joe - CLOSER Naruto Shippuuden Op.5. - Ikimono Gakari - Hotaru no Hikari Naruto Shippuuden Op.6. - Flow- Sing Naruto Shippuuden Op.7. - Motohira Hata - Toumei Datta Seka LINK : http://www.wrzuc.to/vv5c72Z.wt HASŁO : Matogi Edytowane 6 Październik 2010 przez TerrorPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 6 Październik 2010 To bedzie cos pieknego ^^ Teraz tylko na PS3 juz brakuje gry o tematyce Bleach takiej samej jak NUNS2 i juz nic niepotrzeba innego do PS3 ;] NUNS2 RZADZI !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TerrorPL 1 Napisano 6 Październik 2010 Potrzebajeszcze porządnego Dragon Quest na PS3 i wtedy może nic nie potszeba :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 6 Październik 2010 Zacznijcie pisac z sensem i na temat albo scisnijcie dupska i poczekajcie te poltora tygodnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach