Artoth 0 Napisano 14 Październik 2010 Gra jest podzielona na chaptery, zgodnie z tym jak się ukladają ważniejsze momenty fabuły w anime i muszę przyznać że walki z bossami są teraz o wiele ciekawsze niż w pierwszej części ; D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 14 Październik 2010 (edytowane) Moje 2 filmiki z NUNS2 dzisiaj nagrane : Yamato vs Naruto 4 ogony(STORY MODE): i Walka Online moja: Edytowane 14 Październik 2010 przez Leito_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagato110 0 Napisano 14 Październik 2010 Leito_PL Bardzo fajne walki :) A mam pytanie,czy na VS mode jest coś takiego jak Chidori VS Rasengan (Chodzi mi o to zderzenie, w jedynce trzeba był bardzo szybko naciskać ''O'' z tego co pamiętam) Bo nie wiedziałem tego na żadnym z filmików :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 14 Październik 2010 Leito_PL Bardzo fajne walki :) A mam pytanie,czy na VS mode jest coś takiego jak Chidori VS Rasengan (Chodzi mi o to zderzenie, w jedynce trzeba był bardzo szybko naciskać ''O'' z tego co pamiętam) Bo nie wiedziałem tego na żadnym z filmików :( Niewiem bo sie niespotkalem ale podczas walki ktora wlasnie ukonczylem Sasuke vs Naruto w kryjowce Orochimaru bylo takie cos i wygladala ta walka SUPERRR !! Za 30 min bedzie na Youtube bo nagralem ^^ To dam link :PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagato110 0 Napisano 14 Październik 2010 Jeszcze jedno pytanie,była walka Kakashiego i itachiego ? Ta podczas której Naruto po raz pierwszy użył Oddama Rasengan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 14 Październik 2010 Jeszcze jedno pytanie,była walka Kakashiego i itachiego ? Ta podczas której Naruto po raz pierwszy użył Oddama Rasengan Tak byla i Kisame vs Team Guy tez. Za 20 min bedzie filmik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 14 Październik 2010 Coż Leito ten ziomek co z nim walczyłeś to po prostu noob ;] Patrząc na to jak on atakuje nie da się inaczej stwierdzić w ogole nie przemyslane ataki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 14 Październik 2010 Tutaj jest nowy filmik Sasuke vs Naruto, ale trzeba poczekac z 5 min na HD 720p bo dopiero sie wgral. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 14 Październik 2010 (edytowane) Leito czym Ty to nagrywasz?;> Bo jakość obrazu jest super Edytowane 14 Październik 2010 przez Zapp93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 14 Październik 2010 Leito czym Ty to nagrywasz?;> Bo jakość obrazu jest super No ja wiem ^^ Hauppauge HD PVR 1212 -- jakies 200 dolcow kupilem z rok temu na Amazon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian1617 1 Napisano 14 Październik 2010 Siemanko, mam małe pytanka dotyczące gry. A mianowicie, czy dalej (tak jak w pierwszej odsłonie) wybieramy przed walką "jutsu" i mamy dostęp tylko do niego plus "ultimate jutsu"? Było to bardzo nie przemyślane i wręcz odrzucające. Czy może autorzy sięgnęli po rozum do głowy i można już "męczyć się" próbując zrobić "jutsu" na które mamy ochotę? Druga sprawa, jak wygląda online? Mamy jakieś pkt doświadczenia, levelujemy czy coś w tym stylu? I trzecie pytanie, czym różni się system walki między pierwsza a drugą częścią gry. Z góry dziękuje i pozdrawiam, Damian1617 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 14 Październik 2010 Siemanko, mam małe pytanka dotyczące gry. A mianowicie, czy dalej (tak jak w pierwszej odsłonie) wybieramy przed walką "jutsu" i mamy dostęp tylko do niego plus "ultimate jutsu"? Było to bardzo nie przemyślane i wręcz odrzucające. Czy może autorzy sięgnęli po rozum do głowy i można już "męczyć się" próbując zrobić "jutsu" na które mamy ochotę? Druga sprawa, jak wygląda online? Mamy jakieś pkt doświadczenia, levelujemy czy coś w tym stylu? I trzecie pytanie, czym różni się system walki między pierwsza a drugą częścią gry. Z góry dziękuje i pozdrawiam, Damian1617 1. Narazie niezdobylem innych jutsu ale chyba i tak bedzie 1+ultimate chociaz naruto jak przytrzymasz guzik to zamiast rasengana robi Oodama Rasengan ale za to jak ladujesz w kogos kombo ze kółko + strzalki to na koncu moze zrobic rasengana lub jakies chidori czy cos. 2. W online sa pkt. BP i mozna tez ustawic sobie taki podpis jakby (Shinobi,The Fox czy cos) no i mozna ustawic avatar ktory jest jakas karta kolekcjonerska wykupiona w sklepiku w Story Mode. 3. Za wiele sie nierozni chociaz male roznice sa, sprawdzisz sobie sam ^^ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 14 Październik 2010 (edytowane) Leito może Ty wiesz jak można odpalić jeszcze raz walkę z bossem (chciałem sobie powtórzyć Sakura vs Sasori bo przerywniki z QTE w niej były kozackie ;]) w grze pisało że w pokoju hokage powinien stać jakiś ziomek ale na chwilę obecną jest tam tylko Tsunade, Shizune i świnia Edytowane 14 Październik 2010 przez darkman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 14 Październik 2010 Leito może Ty wiesz jak można odpalić jeszcze raz walkę z bossem (chciałem sobie powtórzyć Sakura vs Sasori bo przerywniki z QTE w niej były kozackie ;]) w grze pisało że w pokoju hokage powinien stać jakiś ziomek ale na chwilę obecną jest tam tylko Tsunade, Shizune i świnia Niestety niewiem bo nieprubowalem ale bede to potrzebowac bo na S niezrobilem a za to jest Trophy, dodaj mnie na PS3 to pogramy ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Październik 2010 Moze opowiecie troche jak wyglada w koncu story mode ? Jest liniowo ciekawie i zroznicowanie czy moze schemat do bolu jak w czesci 1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artoth 0 Napisano 14 Październik 2010 Wkurzające łażenie, lepsze walki z bosami, bardziej urozmaicone, reszta nudnawa jak dla mnie ; d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Październik 2010 Heh, dostalem telefon z hurtowni ze moge wpasc, wiec wpadlem, 159zl nowka w foli. Mam nadzieje ze sie nie zawiode, cala nadzieja w multi, pozniej napisze jakas mini-recenzje moze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lonik 0 Napisano 14 Październik 2010 Hehe już mam gierke tylko czekam na telewizor wolny bo nie chcę na moim 30 calowym rac tylko na 62 rodziców :) ale będzie zajebiście. Mmmmm okładka piękna:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lonik 0 Napisano 14 Październik 2010 Kurde gra świetna :P doszedłem do momentu jak mam iść do sungakure. Mój PSNid to Felum96 !!! chętnie z kimś pogram ale za jakiś czas bo muszę sobie trochę pograć na Free Batle bo długo nie grałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koffi 0 Napisano 14 Październik 2010 Siema:P Ja też dzis otrzymałem swoj egzemplarz:) stroy mode- troszke urozmaicone troche wiecej scenek takto duzo lazenia bez szału walka jest praktycznie identyko jak w jedynce:) do tego dochodzi te ultimate jutsu:) nie sa tak spektakularne jak w jedynce ale calkiem spoko. Walki z bossami cóz....dla mnie sa miazdzace!!!! rewelka! jak narazie mecze story mode pozniej zobacze jak tam online:) ogolnie brak mi mini gierek jak w jedyne....np. jakas mini gra gdy uczymy sie naruto robic rasen shurikena :) wiec do zo na arenie to sie zmierzymy ziomy! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lonik 0 Napisano 14 Październik 2010 Spoko mi to tam pasi i mam taką samą opinie jak ty :P poczekaj może w sobotę już se pogramy tylko chcę se więcej odblokować postaci no i pod uczyć się trochę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cobra 0 Napisano 14 Październik 2010 Mam jedno pytanie do Was. Jestem leciutko nie ogarnięty w sprawach cen nowego Naruto, więc gdzie najtaniej i najlepiej można by było zakupić swój egzemplarz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 14 Październik 2010 HAHA Naruto Skonczony !! Teraz tylko bzdety takie jak misje poboczne ^^ wszystko zrobione w 8 H :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lonik 0 Napisano 14 Październik 2010 hehe to poboczne to nawet fajne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagato110 0 Napisano 14 Październik 2010 To główny wątek jest aż tak krótki ? Myślałem,że będzie przynajmniej z 16h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach