Skocz do zawartości
=DeiDara=

Naruto Shippuuden : Ultimate Ninja Storm 2

Rekomendowane odpowiedzi

Gra jest podzielona na chaptery, zgodnie z tym jak się ukladają ważniejsze momenty fabuły w anime i muszę przyznać że walki z bossami są teraz o wiele ciekawsze niż w pierwszej części ; D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje 2 filmiki z NUNS2 dzisiaj nagrane :

Yamato vs Naruto 4 ogony(STORY MODE):

i

Walka Online moja:

Edytowane przez Leito_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leito_PL

Bardzo fajne walki :) A mam pytanie,czy na VS mode jest coś takiego jak Chidori VS Rasengan (Chodzi mi o to zderzenie, w jedynce trzeba był bardzo szybko naciskać ''O'' z tego co pamiętam) Bo nie wiedziałem tego na żadnym z filmików :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leito_PL

Bardzo fajne walki :) A mam pytanie,czy na VS mode jest coś takiego jak Chidori VS Rasengan (Chodzi mi o to zderzenie, w jedynce trzeba był bardzo szybko naciskać ''O'' z tego co pamiętam) Bo nie wiedziałem tego na żadnym z filmików :(

Niewiem bo sie niespotkalem ale podczas walki ktora wlasnie ukonczylem Sasuke vs Naruto w kryjowce Orochimaru bylo takie cos i wygladala ta walka SUPERRR !! Za 30 min bedzie na Youtube bo nagralem ^^ To dam link :PP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno pytanie,była walka Kakashiego i itachiego ? Ta podczas której Naruto po raz pierwszy użył Oddama Rasengan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jedno pytanie,była walka Kakashiego i itachiego ? Ta podczas której Naruto po raz pierwszy użył Oddama Rasengan

Tak byla i Kisame vs Team Guy tez. Za 20 min bedzie filmik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coż Leito ten ziomek co z nim walczyłeś to po prostu noob ;] Patrząc na to jak on atakuje nie da się inaczej stwierdzić w ogole nie przemyslane ataki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj jest nowy filmik Sasuke vs Naruto, ale trzeba poczekac z 5 min na HD 720p bo dopiero sie wgral.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leito czym Ty to nagrywasz?;> Bo jakość obrazu jest super

Edytowane przez Zapp93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leito czym Ty to nagrywasz?;> Bo jakość obrazu jest super

No ja wiem ^^ Hauppauge HD PVR 1212 -- jakies 200 dolcow kupilem z rok temu na Amazon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko, mam małe pytanka dotyczące gry.

A mianowicie, czy dalej (tak jak w pierwszej odsłonie) wybieramy przed walką "jutsu" i mamy dostęp tylko do niego plus "ultimate jutsu"? Było to bardzo nie przemyślane i wręcz odrzucające.

Czy może autorzy sięgnęli po rozum do głowy i można już "męczyć się" próbując zrobić "jutsu" na które mamy ochotę?

Druga sprawa, jak wygląda online? Mamy jakieś pkt doświadczenia, levelujemy czy coś w tym stylu?

I trzecie pytanie, czym różni się system walki między pierwsza a drugą częścią gry.

Z góry dziękuje i pozdrawiam,

Damian1617

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko, mam małe pytanka dotyczące gry.

A mianowicie, czy dalej (tak jak w pierwszej odsłonie) wybieramy przed walką "jutsu" i mamy dostęp tylko do niego plus "ultimate jutsu"? Było to bardzo nie przemyślane i wręcz odrzucające.

Czy może autorzy sięgnęli po rozum do głowy i można już "męczyć się" próbując zrobić "jutsu" na które mamy ochotę?

Druga sprawa, jak wygląda online? Mamy jakieś pkt doświadczenia, levelujemy czy coś w tym stylu?

I trzecie pytanie, czym różni się system walki między pierwsza a drugą częścią gry.

Z góry dziękuje i pozdrawiam,

Damian1617

1. Narazie niezdobylem innych jutsu ale chyba i tak bedzie 1+ultimate chociaz naruto jak przytrzymasz guzik to zamiast rasengana robi Oodama Rasengan ale za to jak ladujesz w kogos kombo ze kółko + strzalki to na koncu moze zrobic rasengana lub jakies chidori czy cos.

2. W online sa pkt. BP i mozna tez ustawic sobie taki podpis jakby (Shinobi,The Fox czy cos) no i mozna ustawic avatar ktory jest jakas karta kolekcjonerska wykupiona w sklepiku w Story Mode.

3. Za wiele sie nierozni chociaz male roznice sa, sprawdzisz sobie sam ^^

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leito może Ty wiesz jak można odpalić jeszcze raz walkę z bossem (chciałem sobie powtórzyć Sakura vs Sasori bo przerywniki z QTE w niej były kozackie ;]) w grze pisało że w pokoju hokage powinien stać jakiś ziomek ale na chwilę obecną jest tam tylko Tsunade, Shizune i świnia

Edytowane przez darkman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leito może Ty wiesz jak można odpalić jeszcze raz walkę z bossem (chciałem sobie powtórzyć Sakura vs Sasori bo przerywniki z QTE w niej były kozackie ;]) w grze pisało że w pokoju hokage powinien stać jakiś ziomek ale na chwilę obecną jest tam tylko Tsunade, Shizune i świnia

Niestety niewiem bo nieprubowalem ale bede to potrzebowac bo na S niezrobilem a za to jest Trophy, dodaj mnie na PS3 to pogramy ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze opowiecie troche jak wyglada w koncu story mode ? Jest liniowo ciekawie i zroznicowanie czy moze schemat do bolu jak w czesci 1?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurzające łażenie, lepsze walki z bosami, bardziej urozmaicone, reszta nudnawa jak dla mnie ; d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, dostalem telefon z hurtowni ze moge wpasc, wiec wpadlem, 159zl nowka w foli.

Mam nadzieje ze sie nie zawiode, cala nadzieja w multi, pozniej napisze jakas mini-recenzje moze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe już mam gierke tylko czekam na telewizor wolny bo nie chcę na moim 30 calowym rac tylko na 62 rodziców :) ale będzie zajebiście. Mmmmm okładka piękna:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde gra świetna :P doszedłem do momentu jak mam iść do sungakure. Mój PSNid to Felum96 !!! chętnie z kimś pogram ale za jakiś czas bo muszę sobie trochę pograć na Free Batle bo długo nie grałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema:P

Ja też dzis otrzymałem swoj egzemplarz:)

stroy mode- troszke urozmaicone troche wiecej scenek takto duzo lazenia bez szału

walka jest praktycznie identyko jak w jedynce:) do tego dochodzi te ultimate jutsu:) nie sa tak spektakularne jak w jedynce ale calkiem spoko. Walki z bossami cóz....dla mnie sa miazdzace!!!! rewelka! jak narazie mecze story mode pozniej zobacze jak tam online:) ogolnie brak mi mini gierek jak w jedyne....np. jakas mini gra gdy uczymy sie naruto robic rasen shurikena :) wiec do zo na arenie to sie zmierzymy ziomy! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko mi to tam pasi i mam taką samą opinie jak ty :P poczekaj może w sobotę już se pogramy tylko chcę se więcej odblokować postaci no i pod uczyć się trochę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jedno pytanie do Was.

Jestem leciutko nie ogarnięty w sprawach cen nowego Naruto, więc gdzie najtaniej i najlepiej można by było zakupić swój egzemplarz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAHA Naruto Skonczony !! Teraz tylko bzdety takie jak misje poboczne ^^ wszystko zrobione w 8 H :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To główny wątek jest aż tak krótki ? Myślałem,że będzie przynajmniej z 16h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi