Skocz do zawartości
=DeiDara=

Naruto Shippuuden : Ultimate Ninja Storm 2

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie ja też wiecej na free battle spedziłem czasu :) tylko że nie miałem z kim grać no i brakowało multi:/ teraz chociaż bedzie z kim się posparowac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że będą mini gierki w stylu wyścigu lub wspinaczki po drzewie, gdyż to trochę urozmaicało grę i nie powodowało monotonii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem,że w Naruto The Broken Bond był fajny story mode,ale za to rozgrywka była,że tak to nazwę...powolna,nie tak dynamiczna jak w NUNS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pff dziwisz się ? w końcu to było wyłącznie na Xpudło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe no walka tam raczej nie wciągała :P ale story było dobre:) tak czy siak jak dobrze pojdzie teraz bedzie dobre i story i walka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No avatarki by byly dobre:) jeszcze pare dni i weekend!:D i Naruto! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No avatarki by byly dobre:) jeszcze pare dni i weekend!:D i Naruto! :)

W piątek premiera, licze na to ze wysla mi 2-3 dni przed premiera i na PIATEK bedzie rypanko ^^ Dodawac sie na PS3 z dopiska NUNS2 i ten kto otrzyma kopie niech do mnei napisze na PS3 wiadomosc jak moze ^^ Ale bedzie jazne!!

Moze napiszemy 3 postacie ktorymi zamierzamy grac ?

1.Sasuke - Akatsuki ^^

2. Naruto Sage Mode

3. Minato

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do odbioru gry ja jade w piątek i odbieram grę ze sklepu :P więc na 100% po przyjeździe od razu se popykam :) Mmmmm ale fajnie nie mogę się doczekać a co do grania 3 postaciami to Lee, Neji, naruto sage mode mam więcej ale jak 3 to 3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ta jak ogloądalem filmik z killer Bee i Sasuke to amaterasu wzięło strasznie dożo a jak Bee włączył 8-tail mode to huhuh :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście zrobiliśmy z tego tematu...jak to słusznie nazwałeś ''piaskownice''

Nie wiem czy widzieliście ten filmik

Ale końcówka niszczy,''Team Finisher'' ,że tak to nazwę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to bywa w naszym świecie moja kopia NS:UNS2 już jest w domu ,lecz jak wyjechałem na szkolenie co potrwa 2 tygodnie a chciałem wam walnąć taką mała recenzjewacko.gif. Z tego co wiem bo kazałem synowi zobaczyć co jest w pudełku w środku znajdziemy płytę z grą ( no jak zawsze whistling.gif ) instrukcje opisującą najważniejsze cechy gry no i to wszystkoo

Pisze tak minato jako postać będzie dostępna tylko po wpisaniu kodu !!!!!!!! a oto źródło skąd to wiem

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 Collectors Edition Includes:

• Exclusive packaging/folded box
  • An exclusive laser cell art designed by the original author himself
  • The Original soundtrack of the game
  • DLC of the character Minato
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 videogame

Players will meet a host of criminal Akatsuki characters in the game, and in an astonishing story twist even see Sasuke wearing an Akatsuki costume. With the original Japanese voiceover, an almost endless number of unlockables and power ups to discover, a host of brand new environments to explore, two-player offline multiplayer, amazing visuals faithful to the anime, NARUTO Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 is an unmissable tornado of fierce ninja action.

a to link do sklepu http://www.game.co.u...e+Ninja+Storm+2

Sorry że was rozczarowuje ale taka jest prawda a ona zawsze boli

Edytowane przez TerrorPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DLC card which gives players instant access to the playable character Minato, otherwise only available as the very last unlockable character in game. All of this, plus the game itself, is packed into the specially designed Collector’s Edition retail box. No fan should be without it.

z tego co widze to chyba bedzie do odblokowania Minato

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opis jaki podałeś to edycji kolekcjonerskiej to już był znany dawno :thumbsup:

Minato będzie w edycji zwykłej z tym ze musisz go odblokować a kod z ed kol daje Ci go na samym początku

Gdyby byl postacią do odblokowania tylko w ed kol to po co by ko pokazywali na wszystkich pokazach gry, razem z resztą postaci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

G_man mogłem bo ja zamawiam w UK a nie w Polsce a tam już wysyłali w zeszłym tygodniu :)

A co do opisu to ja dopiero teraz w sklepach w UK widzę edycje kol wiec piszę co widzę, a co do tego poco by go dawali proste kasa

Edytowane przez TerrorPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale w normalnej wersji nie kolekcjonerskiej także będzie Minato :) tylko pewnie będzie trzeba sie nameczyc zeby go odblokowac :)

ja gre bede mial najprawdopodobniej jutro :)

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie czy nie będzie... za dzień, dwa się przekonamy jak to jest. Przykładowo dawać 50 zl więcej za ed kol dla jednej postaci to by bylo lekkie zdzierstwo ^^ no ale....

Mam nadzieję, że przejście z Konohy do Suny to nie będzie trwać z 30 sec, bo to by było troszkę głupie :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w grę grałem, oglądałem anime (wiem, może to trochę za "dziecinne" jak na mój wiek ale na prawdę mnie to ciekawi) i gra odwzorowuje wszystko z anime, dokładnie. Grafika prezentuje się nieźle. Całkiem przystępne sterowanie, nie za trudne, dość ciekawa pozycja. Oczywiście grałem w pełną wersję, nie demo. Nie pytajcie dlaczego w tak dużo gier przed premierą grałem, ale mam znajomości. Jeden, załatwił mi bilet na targi gier w łodzi i wszedłem za darmo, drugi dał mi bilet na tamto E3 za trochę browaru itd... :P

OFFTOPIC: A tak w ogóle jak jesteście fanami anime, to obejrzyjcie takie oto produkcje: Kampfer (z dwoma kropkami nad a), Kimi ga nozomu Eien, Bokusatsu tenschi dokuro chan. Mały offtopic to był ale chciałem by o tym wiedzieli.

Pozdrawiam, Sporek. Mój PSN ID: Sporeczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra Dobra nie bajeruj nas już tym w ile to już gier grałeś przed premiera bo słabi mnie już to, jeśli grałeś w full to za dużo nie powiedziałeś nam tu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

G_man nie potrzebnie wprowadzasz ciśnienie :) tak czy siak my się przekonamy już niedługo :)

Edytowane przez Koffi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grę już mam, walki prezentują się fajnie, zdążyłem spróbować jedną walkę online, co chwile gubiło sygnał i zacinało się (o tyle dobrze że pauzuje obu graczom walkę więc nie jest tak że jeden walczy wciąż gdy drugi traci sygnał). Nie podoba mi się nowy sposób podróżowania po wiosce, na plus za to nowe walki z bossami (na razie tylko ta z dema)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli jakiś moderator czyta ten burdel niech zablokuje ten temat na najbliższe 2 tygodnie, bo takiego syfu nie było od czasu Red Dead Redemption.

Jak chcecie czatować albo bełkotać, kto gadał z kurierem a kto nie, kto pisał do sklepu a kogo olali to 3 centymetry wyżej macie temat gdzie i za ile myślenie nie boli naprawdę watro czasem spróbować.

Niestety uniwersum naruto = 70% dzieci, a po takich czego sie spodziewasz ;) ?

Za chwile zaczne uzywac opcji raportuj i na pewno ktos sie tu zjawi, bo to co sie tu dzieje to jakies jaja.

Dostaniecie gre w piatek albo w poniedzialek, co to za roznica ? Zycia nie macie ze 2 dni was zbawia?

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Tylko Tyle : ULTIMA.PL Wymiata !!

Mój Egzemplarz ^^

img0396l.jpg

img0397g.jpg

img0398w.jpg

Edytowane przez Leito_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi