Skocz do zawartości
=DeiDara=

Naruto Shippuuden : Ultimate Ninja Storm 2

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieje ze dadza duzo DLC do tej gierki ;p Chociaz nieiwme co by mialo to byc no ale jezeli by mialo nawet kosztowac 50 zl i bylo solidne to biore ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebajeszcze porządnego Dragon Quest na PS3 i wtedy może nic nie potszeba :P

Polac temu panu! :D Zgadzam sie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi by pasowało dlc np takie że były by to postaci takie jak Zabuza, Haku, z jakiegoś filmu z naruto, tak samo młode postaci Np Kakashi, Obito, Tsunade,Orochimaru, Zwykły Yahiko , Albo np jakieś stroje też by było spoko :) tak jak w 1 np naruto w pidżamie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej pytanie do postaci:P kto to jest ten na samym dole po prawej od Paina(nie moge go poznac)? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej pytanie do postaci:P kto to jest ten na samym dole po prawej od Paina(nie moge go poznac)? :P

Lars z Tekkena 6.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki :P nie wiem po co tego typa dali mogli kogos fajnego jeszcze z Naruto dac:) no to bedzie kim pograc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sie zaczyna, moze za pare lat beda takie mixy jak Naruto x Tekken czy cos i Naruto bedzie bardziej znane. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

apropo Tekkena w Naruto to bardziej wolałbym Jina, Kauzye

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lars znalazł się jego bonusowa postać w Naruto, bo za design tej postaci odpowiada Masashi Kishimoto (gościnnie character designer w Tekken 6), czyli twórca Naruto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha ok... to już niedługo tekken 7 x postaci + naruto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciał żeby Bleach powstał na takim silniku jak Naruto ;) To od kopa bym kupił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciał żeby Bleach powstał na takim silniku jak Naruto ;) To od kopa bym kupił

Bleach o_O

Gra naruto jest świetna ( więcej czasu spędziłem przy pierwszej części niż przy Uncharted 2 ), ale manga i anime stacza się strasznie. Ledwo już trawie ciągle fillery w anime i coraz bardziej dziwaczną fabułę w mandze. O bleachu nie będę wspominać bo obecnie jest to całkowity śmieć. Za to One Piece, to jest to. Z miesiąca na miesiąc jest coraz lepsze( pomimo tego, że zawsze miało najlepszy klimat z trzech głównych tasiemców), a gry nie ma nadal :<

Edytowane przez Myron
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bleach o_O

Gra naruto jest świetna ( więcej czasu spędziłem przy pierwszej części niż przy Uncharted 2 ), ale manga i anime stacza się strasznie. Ledwo już trawie ciągle fillery w anime i coraz bardziej dziwaczną fabułę w mandze. O bleachu nie będę wspominać bo obecnie jest to całkowity śmieć. Za to One Piece, to jest to. Z miesiąca na miesiąc jest coraz lepsze( pomimo tego, że zawsze miało najlepszy klimat z trzech głównych tasiemców), a gry nie ma nadal :<

Naruto nudny ? Bleach śmieć ? One Pieco dobre ? HAHAHAHAHA Wszystko na odwrot, ty cos brales ? ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem,bleacha skopali w ostatnich chapterach...Ale Naruto ?? Wręcz przeciwnie akcja zaczyna się rozkręcać. Ale nie zmienia to faktu,że rzeczywiście OP jest najlepsze z tych 3 anime.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce mi sie ostatnich stron przegladac i nie wiem czy to juz bylo ale pierwsza ocena nuns2 w naszej prasie jaka widzialem to 7.7. Calkiem znosnie wg mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NEO+

Edytowane przez NFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra temat jest o grze z naruto a nie votowanie które anime jest najlepsze.... Wytrzymajcie jeszcze tylko 8 dni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie,wiece może o co chodzi z tym całym trybem Co-op'eracji ? 2 offline i 4 online,szukałem ale nie znalazłem na ten teamat żadnych informacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie nadal zastanawiam się nad kupnem NS:UNS2 ^^" Posiadałem przez dłuższy czas jedynkę i szczerze mówiąc zawiodłem się na niej trochę. Bardzo podobał mi się w pierwszej części system walki, tryb bijatyki jest perfekcyjny, ale za to kampania(czy też scenario mode jak to woli), strasznie słabe dla mnie było. strasznie nudne i długie misje. A niestety trzeba było wszystko przejść żeby odblokować wszystkie postacie do trybu bijatyki xDD Ogólnie jedynka jako gra była spoko, ale właśnie te sceniario mode mi się nie podobał. Natomiast ilość 25 grywalnych postaci jest w miarę przyzwoita, każda postać była bardzo dopracowana i na swój sposób unikatowa. Teraz gdy oglądam Gamplaye do NS:UNS2 to już widać że poziom jest o wiele większy, tryb walki wygląda imponującą - widać że znacznie dopracowali wszystko. No i oczywiście teraz będzie znacznie więcej postaci grywalnych, organizacja Brzask itp. więc będzie się działo, ale nadal się boję że tryb scenario mode znów mnie zawiedzie, ale w sumie nawet jeśli będzie kichowy to przynajmniej wyszaleje się na trybie walki xDD Zobaczę jak to będzie.

Natomiast jeśli chodzi o Naruto manga to uwielbiam. Ogólnie czytam według wydań JPF czyli jestem na aktualnie 46 tomie i jak na razie żadnych nudnych czy słabych chapterów nie zauważyłem. Naruto jak był na początku, tak i teraz jest nadal wciągający ^^ Jeśli chodzi o Anime to kiedyś oglądałem aż do końca egzaminów na Chunina, a potem trochę Shippuudena z pierwszymi starciami z Brzaskiem - uwielbiam walkę z Sasori w Anime xDDD A tak ogólnie Anime to w ogóle nie oglądam właśnie z względu na filery.

Jeśli chodzi o Bleach to słyszałem że to jeden z największych tasiemców. Ja nie oglądam Anime, ale czytam mange według wydań JPF, jestem na 6 tomie i powiem że jak na razie jest super :) Według mojego kolegi to Bleach po 20 tomie właśnie zaczyna się robić bardzo słabe, ale mówi że te pierwsze 20 tomów to naprawdę uzbierać.

Jeśli chodzi o gry na PS3 to chciałbym zagrać w porządną bijatykę Dragon Ball albo zobaczyć jakąś ekstra grę na podstawię Full Metal Alchemist :)

Jednak najbardziej to chciałbym kiedyś ujrzeć jakąś grę na podstawię HELLLSING :D Najlepiej żeby był to Slasher jak na przykład DMC, ekstra by było biegać Alucardem i wbijać się w kohorty nazistowskich wampirów i robić z nich paćkę xDD O tak Hellsing jako slasher - to byłoby coś ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bleach o_O

+ za madre slowa. One Piece na chwile obecna to najlepsze anime jakie istnieje, niestety czasami zbyt ambtine jest przez co dzieci sie nudza, 470 odcinkow, i z odcinka na odcinek robi sie coraz ciekawiej, a ja coraz niecierpliwiej wyczekuje kazdego nowego epa, teraz szczegolnie (wojna!) ;). W naruto co arc to 2 arce fillerow, jakas kpina, powoli nudzi mi sie ogladanie tego, a juz myslalem ze podczas walki z painem seria sie zrehabilituje.

Naruto nudny ? Bleach śmieć ? One Pieco dobre ? HAHAHAHAHA Wszystko na odwrot, ty cos brales ? ...

Ewidentnie ty cos brales, stawiam na ryjace beret dopalacze. Jak juz tak ostentacyjnie szydzimy z kogos, wypada uargumentowac dlaczego, bo inaczej samemu wychodzi sie na durnia :pardon:

Jednak najbardziej to chciałbym kiedyś ujrzeć jakąś grę na podstawię HELLLSING :D Najlepiej żeby był to Slasher jak na przykład DMC, ekstra by było biegać Alucardem i wbijać się w kohorty nazistowskich wampirów i robić z nich paćkę xDD O tak Hellsing jako slasher - to byłoby coś ;)

Bracie, masz u mnie piwo <patrz nick> :D

Co do trybu scenario w 2jce, zapowiada sie o wiele lepszy, ciekawszy i wierniej odwzorowany nizeli w 1nce, kup, watpliwą kwestią jest ze pozalujesz :)

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi