Lonik 0 Napisano 14 Październik 2010 Leito_PL daj jeszcze filmiki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 14 Październik 2010 Patrz na moj kanal co jakis czas, jutro zuploaduje 2 wypas walki ze STORY to zobacz tak kolo 11 beda bo zostawie je jak pojde do szkoly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sporek 4 Napisano 14 Październik 2010 W regulaminie jest... ach nie ważne... Mam pytanie, czy jest możliwość grania na 2 pady ? Bo jedynie tego nie wiem. 2 pada dopiero kupię więc wolę wiedzieć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cobra 0 Napisano 14 Październik 2010 Mam jedno pytanie do Was. Jestem leciutko nie ogarnięty w sprawach cen nowego Naruto, więc gdzie najtaniej i najlepiej można by było zakupić swój egzemplarz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Październik 2010 @up Tutaj masz odpowiedni temat do tego typu pytan: http://www.ps3site.pl/forum/topic/22859-gdzie-kupic-za-ile/page__st__2600 Co do NUNS2 pogralem juz troche i moge powiedziec ze jest wysmienite. Nowy sposob zwiedzania nie bardzo mi pasuje, po prostu nuzy, dodajmy do tego muzyke podczas eksploracji a mam ochote wylaczyc gre (tak dennej muzyki ze swieca szukac, odaplcie to w nocy a zadziala jak kolysanka), i w sumie procz tego nie mam juz zadnych minusow, system walki, wysmienity, prosty ale elastyczny dla chcacego :). Efektownosc to klasa sama w sobie smiem rzec, QTE podczas walki z bossami po prostu zrywa pape z dachu, jedne z lepszych jakie kiedykolwiek w grach widzialem. Storyline tak samo usprawnione, poza denna eksploracja wszystko wzgledem pierwszej czesci jest usprawnione, cut-scenki sa czesto i gesto, wydarzenia z anime sa wierniej odwzorowane, baa, chwilami czulem sie jakbym ogladal anime w HD (np moment "katharsis" Chiyo-baby z wioski piasku gdy przejrzala na oczy i zaczela bawic sie w to "Reanimate jutsu"). Co do samej grafiki, najwyzsza polka, ale tylko podczas przerywnikow oraz walk, grafika podczas eksploracji to kpina, zabki sa wszedzie, doslownie wszedzie, tworcy byli na tyle madrzy i zastosowali chwyt z tragicznego FF XIII, czyli obrazki JPEG w tle, i to akurat jest in plus, swietne to robi wrazenie, chwilami az chce sie zatrzymac i podziwiac :P ... Napisalbym wiecej ale nie chce mi sie ^^, ide pociorac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koffi 0 Napisano 14 Październik 2010 Ja dzis pogralem i wlasnie skonczylem bitwe z painem:) jak ero sennin :P krotka ale online daje sporo radochy:) jestesmy juz z Leito po pierwszych sparingach i powiem wam ze jest fajnie:) tylko jutro dokoncze gre odblokuje postacie no i bedzie trza sie wbic na pierwsze miejsce w rankingach :D hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 14 Październik 2010 (edytowane) Szkoda, że zepsuli zwiedzanie miasta. W pierwszej części największą radochę sprawiało mi skakanie po dachach. Czasami włączałem Naruto, po to aby tylko trochę poskakać :P Edytowane 14 Październik 2010 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 15 Październik 2010 Taka podpowiedz jakby ktos niewiedzial, po przejsciu gry niemamy Minato Larsa Sasuke TAKA i Killerbee. Ich sie zdobywa za pkt. SP tak samo karty i tytuly. Za okolo 600 tys. SP ma sie wszystkie postacie. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) To teraz napiszcie mi tylko proszę, czy w dwójce zastosowano ten sam system co w pierwszej części i żeby grać misje fabularne trzeba uzbierać odpowiednią liczbę punktów za misje poboczne polegające na bawieniu się w chowanego albo bieganiu przez las? Czy też, nie ma problemu i od razu bez żadnych przerywników gracz może skoncentrować się na głównym wątku fabularnym? Edit: Tak na marginesie, piszecie, że gra trzyma się mocno scenariusza anime. Natomiast ani w anime ani tym bardziej w mandze w kryjówce Orochimaru Naruto nie walczył z Sasuke, a z filmiku zamieszczonego przez Leito wynika, że w grze taka walka się odbywa. Ciekawy jestem ile podobnych momentów jest wklejonych na siłę. Rozumiem jeszcze jakby to był pojedynek między Sasuke a Yamato albo Sai, ale Naruto? Trochę to śmieszne, bo Kishimoto tak prowadzi wątek fabularny, że tych dwóch spotka się tak naprawdę dopiero pod koniec mangi, chociaż czasami będzie blisko. Nędza. Edytowane 15 Październik 2010 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cadabra 1 Napisano 15 Październik 2010 Naruto-Dark Naruto? ciekawe.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 15 Październik 2010 Jak sie wezmie 2 takie same postacie to 1 jest ciemniejsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) To teraz napiszcie mi tylko proszę, czy w dwójce zastosowano ten sam system co w pierwszej części i żeby grać misje fabularne trzeba uzbierać odpowiednią liczbę punktów za misje poboczne polegające na bawieniu się w chowanego albo bieganiu przez las? Czy też, nie ma problemu i od razu bez żadnych przerywników gracz może skoncentrować się na głównym wątku fabularnym? Edit: Tak na marginesie, piszecie, że gra trzyma się mocno scenariusza anime. Natomiast ani w anime ani tym bardziej w mandze w kryjówce Orochimaru Naruto nie walczył z Sasuke, a z filmiku zamieszczonego przez Leito wynika, że w grze taka walka się odbywa. Ciekawy jestem ile podobnych momentów jest wklejonych na siłę. Rozumiem jeszcze jakby to był pojedynek między Sasuke a Yamato albo Sai, ale Naruto? Trochę to śmieszne, bo Kishimoto tak prowadzi wątek fabularny, że tych dwóch spotka się tak naprawdę dopiero pod koniec mangi, chociaż czasami będzie blisko. Nędza. 1. Nie trzeba nic takiego robic, wszystko jest skupione jak po sznurku glownie na linii fabularnej anime, nie ma zadnych rozproszen koniecznych (poboczne sa, ale tym razem poboczne = poboczne, jesli mnie rozumiesz ;) ) do zrobienia aby progresowac w fabule, i to jest piekne :). 2. Na prawde masz zal za taka walke ? Jakby nie patrzec w kryjowce Orochimaru Naruto i Sasuke mieli konfrontacje, co prawda bardziej o podlozu emocjonalnym, ale niby jak to mieli ukazac w grze ? QTE ala Heavy Rain ;) O - krzyk / X - placz / /\ - panika / [] - bezradnosc ? No prosze cie Grabeq ;) Co do dlugosci, ja juz mam na liczniku 4h+ i dopiero skonczylem walczyc z Orochimaru na Tenshu Bridge w formie lisa (troche innej walki sie spodziewalem :\) wiec nie wiem na co wy narzekacie ^^. Edytowane 15 Październik 2010 przez AlucardMZ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) @Alucard Tja, ta walka to szczegół, ale ucieczka od fabuły jest Wolałbym walkę w roli Yamato albo Sai. Nie byłbym sobą jakbym się do czegoś nie doczepił. Nędza, ale taka mała nędza. Podoba mi się, że nie trzeba skakać po drzewach, żeby ciurać w misje fabularne, bardzo liczyłem na taką zmianę. Na razie mnie i moją konsolę dzieli 400 km, ale w weekend postaram się dorwać NUNS2 i sam obczaję, obadam, okukam. Edytowane 15 Październik 2010 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 15 Październik 2010 podczas walki Naruto vs Sasuke jest ciekawy motyw który imo fajnie zrobili ;] chodzi o przejścia walki do wyglądu z nuns1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TerrorPL 1 Napisano 15 Październik 2010 No system walki jest zarąbisty zaraz kończę walkę z painem , potem jest tylko walka online ale tu jest bajer goście są na zajebistym poziomem gram story na super hard a mój licznik wygląda tak Win/Lose 11/25 narazi widzę ze jest schemat 80% walczy online takim schematem sasukeLS:Karin,Ney,Hinata. Ciężko wygrać z takim gościem bo sasuke LS wali ULTIMATEM JUTSU z odległości a jak się atakuje zęby rozbić gościa to trafia się na ścianę neya albo hinaty i dostajemy wysoki łomot 2 takie akcje i pozamiatane. Cześc postaci dostajemy za SP ja mam narazie 200k i dostaje narazie tylko tytuły,ciekawy patent z kartami, a wy tesz tak macie jak gram na padzie bezprzowdowo to mam małę opusnienie w tym kiedy klikne skok to jakies 2 sekundy poem skacze a jak mam na kablu pada walniętego w konsoli to nic takiego nie dostarczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) Gra na bezprzewodowym padzie nie ma żadnego znaczenia, a nawet jeśli to różnica jest niezauważalna. Poza tym tak gra 99% ludzi online. Lagi i gorszy ping mogą częściej występować jeśli gra się przez wi-fi, a nie przez kabel. Edytowane 15 Październik 2010 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astro222 14 Napisano 15 Październik 2010 ja mam pytanie, czy jest więcej technik postacią? np. sasuke (chidori, katony itp) czy mamy 2 techniki zwykłe i jedną mocną? i czy jest możliwość grania kakuzu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) Mam już swoją kopie Naruciaka, i powiem tak: Gra jest genialna, story mode jest poprawione i to bardzo.Eksplorowanie Konohy jest fajne(lecz i tak nie zmienia faktu, że jest bardzo mała), muzyka jak dal mnie jest bardzo nudna, nie wiem może się zmieni jak dłużej pogram :/. Mimo to fabula i wstawki filmowe są świetne. Podoba mi się też patent z odnawianiem hp przed walką trzeba kontrolować itp...Misje poboczne wreszcie są misjami pobocznymi a nie niby poboczne a zrobić trza. . Śmieszny jest czas potrzebny na dojście z wioski do wioski ale co tam Co do multi grałem pare meczy z Laito i gralo sie rewelacyjnie. Coś czuję, że zrobienie platyny trochę potrwa. Edytowane 15 Październik 2010 przez sebek1991 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabu 0 Napisano 15 Październik 2010 Mi do szczęścia brakuje tylko kombosów z Naruto z ps2 typu : kółko, kółko, kółko, lewo, kółko i reszta kombinacji z przyciskami kierunkowymi. Szkoda, że to wywalili, bo walka melee była wtedy bardziej miodna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) Mam takie małe info dla pomocy jeżeli ktoś potrzebuje: 1. Ostatnie 4 postacie można zdobyć uzbierając 600 tys. SP(storm points) -540 tys. - Killerbee -560 tys. - Sasuke TAKA(Akatsuki) -580 tys. - Minato(Yondaime 4 Hokage) -600 tys. - Lars(postać z Tekkena 6) -620 tys. - Postacie Wspomagające(Support) - Naruto Rasen Shuriken i Naruto Nine - tailed Rasengan(chodzi tutaj o zmiana typu Attack, Guard lub Balance) -630 tys. - 999 tys. - Co jakies 15 tys. SP zdobywamy albo Tytuł albo Kaste Ninja albo Postac Wspomagającą 2. Co do zdobycia wygladu Hokage dla Naruciaka to tak: -Po przejściu gry, a mianowicie po odblokowaniu Postaci Naruto SAGE MODE udajemy sie na Górę Myoboku (tak gdzie Naruto trenowal SAGE MODE) aby sie tam dostac musimy zagadac z małą żabą która stoi przed Rezydencja Hokage. - Nastepnie wchodzimy do pokoju w którym były lub są te Wielki, Stare Żaby(mędrcy) i modlimy sie do jakiegoś posążku wtedy odblokowujemy Naruto w stroju Hokage ^^ 3. Pozdrowionka Maniaki :P Edytowane 16 Październik 2010 przez Leito_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astro222 14 Napisano 15 Październik 2010 http://tvgry.pl/?ID=1261 gry onliny, gramy z naruto, dla kogos kto sie jeszcze waha (np.ja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lonik 0 Napisano 15 Październik 2010 Thx Leito jesteś boski chciałbym jutro z tobą zagrać w naruciaka i to bardzo ponieważ większość pisze ze z tobą grał to ja tez bym chciał. Do walki online czy potrzeba coś jeszcze oprócz zajerestowania na stronie playstation.com ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 15 Październik 2010 Thx Leito jesteś boski chciałbym jutro z tobą zagrać w naruciaka i to bardzo ponieważ większość pisze ze z tobą grał to ja tez bym chciał. Do walki online czy potrzeba coś jeszcze oprócz zajerestowania na stronie playstation.com ??? Tak normalnie tworzysz konto na PS3 niemusisz do tego uzywac przegladarki zadnej. Włanczasz gre bieżesz online i mozemy grac ^^ ZAPROS MNIE NA PS3 Dzisiaj to pogramy tak od 21 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagato110 0 Napisano 15 Październik 2010 Również dodam Cię o znajomych i może zagram ? :) Muszę jeszcze obczaić tą grę xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lonik 0 Napisano 15 Październik 2010 sorka ale dziś nie mogę siorka rozwaliła mi telewizor a rodziców jest zajęty jutro jakoś bo rodzice idą na wesele to telewizorek wolny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach