G_man 0 Napisano 16 Październik 2010 Wie może ktoś jak przejść motyw z podaniem jakiegoś hasła czy coś?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 16 Październik 2010 G_man stara babcia Ci pomoże :) i to dosłownie :) ona zna hasło :] o ile chodzi ci o to hasło po walce jirayi z painem co naruto już chodzisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G_man 0 Napisano 16 Październik 2010 Ok wielkie dzięki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 16 Październik 2010 (edytowane) Free Battle na 2 pady i ustawiam Handicap na 1 i wtedy robie tylko w okolo 10 sec. 2 razy Ultimate Jutsu i koniec i ta mam 9 tysiecy za walke. 15 min i jakies 20 walk i jakies 200 tys. ;] Czyli po prostu oszukujesz jak trzynastoletnie dziecko... W dodatku się chwalisz tak nabitymi statystykami :blink: A tak swoją drogą dzieci, które czekają na to, żeby zagrać na 62-calowym telewizorze mamy i chodzące grzecznie do szkoły powinny znaleźć forum dla gimnazjalistów. Informacje na temat tego ile kto zdobył punktów możecie sobie wypisać na srajtaśmie i wiecie co zrobić, może będzie przyjemniej. Przynajmniej nie będziecie bezmyślnie nabijać postów.... Gorąco polecam też lekturę słownika języka polskiego, może uda się uniknąć kwiatów pokroju "poco" i "niemasz" czy też mojego ulubionego "włanczasz". Generalnie jakąkolwiek lekturę poza odczytywaniem symboli :square::cicle::x::triangle:. Przepraszam za OT, ale takiego syfu dawno nie widziałem w żadnym temacie na tym forum. No, a tak już na temat to pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Story mode odmieniony nie do poznania. Fakt, że ludzie którzy nie zetknęli się z uniwersum Naruto mają nikłe szanse na zrozumienie fabuły... ale cóż, ich strata. Większość walk fabularnych to unikatowe pojedynki. Cieszy też to, że jest wiele dialogów, kinowych przerywników i flashback'ów. Ograniczona eksploracja mi nie przeszkadza. Ci którzy narzekali na muzę, mają rację - ścieżka z polskich filmów przyrodniczych. Jedyne co mnie naprawdę irytuje to problemy z grą online, udaje mi się dołączyć do sesji może 1 raz na 10 prób. Poza tym jak się dołączę to i tak dostaję tęgie baty od ludzi, którzy mają po kilka tysięcy BP. Najpierw odblokuję wszystkie postacie, obczaję i wrócę do gry po sieci. Edit: Sakura & Chiyo vs. Sasori = EPIC WIN! Wreszcie mi szczena w dół po QTE zjechała. Edytowane 17 Październik 2010 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 16 Październik 2010 ja mam około 700tys. sp ale to przez to że z kolegą na free battle tyle graliśmy :) Gra ogółem miazga :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 17 Październik 2010 Czyli po prostu oszukujesz jak trzynastoletnie dziecko... W dodatku się chwalisz tak nabitymi statystykami :blink: A tak swoją drogą dzieci, które czekają na to, żeby zagrać na 62-calowym telewizorze mamy i chodzące grzecznie do szkoły powinny znaleźć forum dla gimnazjalistów. Informacje na temat tego ile kto zdobył punktów możecie sobie wypisać na srajtaśmie i wiecie co zrobić, może będzie przyjemniej. Przynajmniej nie będziecie bezmyślnie nabijać postów.... Gorąco polecam też lekturę słownika języka polskiego, może uda się uniknąć kwiatów pokroju "poco" i "niemasz" czy też mojego ulubionego "włanczasz". Generalnie jakąkolwiek lekturę poza odczytywaniem symboli :square::cicle::x::triangle:. Przepraszam za OT, ale takiego syfu dawno nie widziałem w żadnym temacie na tym forum. No, a tak już na temat to pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Story mode odmieniony nie do poznania. Fakt, że ludzie którzy nie zetknęli się z uniwersum Naruto mają nikłe szanse na zrozumienie fabuły... ale cóż, ich strata. Większość walk fabularnych to unikatowe pojedynki. Cieszy też to, że jest wiele dialogów, kinowych przerywników i flashback'ów. Ograniczona eksploracja mi nie przeszkadza. Ci którzy narzekali na muzę, mają rację - ścieżka z polskich filmów przyrodniczych. Jedyne co mnie naprawdę irytuje to problemy z grą online, udaje mi się dołączyć do sesji może 1 raz na 10 prób. Poza tym jak się dołączę to i tak dostaję tęgie baty od ludzi, którzy mają po kilka tysięcy BP. Najpierw odblokuję wszystkie postacie, obczaję i wrócę do gry po sieci. Edit: Sakura & Chiyo vs. Sasori = EPIC WIN! Wreszcie mi szczena w dół po QTE zjechała. Cos ci sie niepodoba to sie niewypowiadaj. Pytali mnei ludzie jak to zdobyc to im mowie nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artoth 0 Napisano 17 Październik 2010 Cos ci sie niepodoba to sie niewypowiadaj. Pytali mnei ludzie jak to zdobyc to im mowie nie ? Myślę, że jemu raczej chodzi o fakt przechwalania się tą ilością. Zdobywasz to przez oszukiwanie to raczej nie ma czym szpanować, nie? Rozumiem jeszcze chwalenie się wynikami online, na to się chociaż pracuje. A do Grabqa, ciekawa jest ilość tych błędów w czasach gdy mamy sprawdzanie błędów wbudowane w przeglądarkę, nieprawdaż? ; p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lonik 0 Napisano 17 Październik 2010 (edytowane) Ja chcę z kimś zagrać przez online !!! PSNid: Felsum98 Edytowane 17 Październik 2010 przez Lonik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 17 Październik 2010 Myślę, że jemu raczej chodzi o fakt przechwalania się tą ilością. Zdobywasz to przez oszukiwanie to raczej nie ma czym szpanować, nie? Rozumiem jeszcze chwalenie się wynikami online, na to się chociaż pracuje. A do Grabqa, ciekawa jest ilość tych błędów w czasach gdy mamy sprawdzanie błędów wbudowane w przeglądarkę, nieprawdaż? ; p No dobra no ale ja wole miec te postacie i fajnie grac i miec szanse, a nie zdobywac te postacie 2 miesiace ; o Wiekszosc ludzi online ma wszystkie psotacie wiec kazdy tak robi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artoth 0 Napisano 17 Październik 2010 No dobra no ale ja wole miec te postacie i fajnie grac i miec szanse, a nie zdobywac te postacie 2 miesiace ; o Wiekszosc ludzi online ma wszystkie psotacie wiec kazdy tak robi. No jasne, ale tak zdobyte punkty nie są za bardzo chlubą więc niezbyt jest się czym chwalić. Ja też tak nabijałem chwile punkty by odblokować postacie. Tyle, że nie ma co szpanować tak zdobytymi punktami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 17 Październik 2010 Tylko Bóg może nas osądzać więc zostawcie go w spokoju ;) Poza tym jak chcecie się kłucić to na pw a nie na forum gdzie 20 postów to temat jak Leito zdobył 999tys SP Mnie to nie obchodzi ile on tego ma. Każdy gra jak lubi. Tak czy siak wcześniej czy później te punkty i tak by zdobył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Didoo15 0 Napisano 17 Październik 2010 No dobra no ale ja wole miec te postacie i fajnie grac i miec szanse, a nie zdobywac te postacie 2 miesiace ; o Wiekszosc ludzi online ma wszystkie psotacie wiec kazdy tak robi. Chyba jesteś śmieszny.. 2 dni grając normalnie w story, free battle i online spokojnie można nabic nawet 999999sp... A co do samej gry, Świetne walki z bossami i to w sumie wszystko jeśli chodzi o story, bo chodzenie po lokacjach było nużące i jeszcze ta muzyka.. (Ale muzyke z wiosci liścia znam chyba na pamięc) Jeśli chodzi o walki, no to one się po prostu nie nudzą , nawet grając z konsolą, a nie online. Mimo wszystko jednak Online to już zupełnie inne wrażenia podczas walki, martwi mnie jedynie że niektóre postacie są przekoszone Np: Deidara, czy Awakening Sage mode bądz zwykłego naruto.. to masakra. Na Deidare już znalazłem sposób, znaczy taktykę, (Grając z ogarniającym graczem), ale przeciwko Kyuubi'emu cóż nadal ciężko go ogarnąc.. Co do moich osiągów, to mogło byc lepiej ale 100/66 to nie jeszcze tak tragicznie i ponad 50k+ BP. Jeśli chce ktoś potrenowac PSNid Didoo15. Pozdr0 ~~ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 17 Październik 2010 (edytowane) Didoo15 zgadzam się w 100%. Grałem z takimi właśnie co tylko czekali na Aweaking Mode Sage Naruto i jazda... Ledwo się dało podejść do tego. no ale tak bywa jak dzieci neo nie umieją grać niczym innym niż naruto w formie lisa... tak samo rozwala mnie to jak przez 3/4 gry prowadze. Potem chłopaczek łapie laga i się rozłącza... Edytowane 17 Październik 2010 przez Zapp93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artoth 0 Napisano 17 Październik 2010 Co do Naruto w Kyuubi mode to polecam spieeprzaać xd Ucieczka w bok i cały czas podskakiwanie i odbieganie, jak macie do czynienia z frajerem będzie tylko stał i strzelał, wystarczy uciekać aż mu się skończy lis. Jak gracz jest trochę bardziej ogarnięty to podbiegnie, wtedy polecam uciekanie na różne sposoby, Kyubii jest za silny i za szybki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 17 Październik 2010 taa 3/4 wlasnie to frajerzy tylko + lub + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artoth 0 Napisano 17 Październik 2010 W sumie też zależy od tego z kim się walczy ;p Czasem sam w formie lisa używam tylko Trójkąt + Kółko. Po co się wysilać jak niektórzy nawet nie wiedzą jak tego uniknąć i tylko stoją i się bronić próbują; p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lonik 0 Napisano 17 Październik 2010 Zgadzam się z wami no i dobr pomysł masz Artoth ale większość już go zna :P ale jeśli grasz lee/gay i mam bramy otwarte to nie ma szans zeby cię trafił z jutsu :) a jak ja gram zazwyczaj painem/hinata/neji to nie daje mu wlonczyć Aweaking mode :P no i potem ma deda chyba ze uda mu sie ale to jest zadkośc :) Zapraszam do walki zemną na online :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
=DeiDara= 0 Napisano 17 Październik 2010 bo jak sie nie potrafi grac to sa trudnosci z takimi lamusami , ale i na nich jest patent tak naprawde kazda postacia mozna wygrac bez znaczenia czy drugi silniejszy ,a ten slaby . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cadabra 1 Napisano 17 Październik 2010 jak się taki online trafi, to nawet z nim nie gram...wystarczy mi że brat cały czas Sage Naruto ciska :geek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
=DeiDara= 0 Napisano 17 Październik 2010 ja sobie od czasu do czasu zagram chojim , ten ten no praktycznie kazdym gram a nie jedna postacia i tak wszyskie lamy tylko sage naruto i to nic im nie daje ;] ale denerwuje mnie jedno ze jak dostaja bencki to spierdalaja z gry ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 17 Październik 2010 Możecie mi wrzucać od leszczy, ale napiszcie proszę w jaki sposób przejść Kakazu. Dochodzę do momentu kiedy jest rozwieszony między drzewami, wyciągam go i zaczyna na ziemi napieprzać wszystkimi możliwymi atakami i nie mogę go dotkną, po czym wraca na górę i odnawia mu się cała energia... Nie miałem z niczym problemów do tej pory, gram na super hard (chociaż w story chyba nie ma to znaczenia). Będę niezmiernie wdzięczny za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lonik 0 Napisano 17 Październik 2010 Musisz poczekać aż nad nim pojawi sie kółko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 17 Październik 2010 (edytowane) No i wtedy właśnie go ściągam na ziemię... Chcę wiedzieć jedno, czy muszę mu odebrać całe życie jak pojawi się kółko, wyciągnę go i walczę znowu na ziemi? No zaciąłem się, nic nie poradzę. Edytowane 17 Październik 2010 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lonik 0 Napisano 17 Październik 2010 no jak go wywalisz z tego czegoś to walisz go aż w końcu go tam dedniesz czy coś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 17 Październik 2010 (edytowane) Grabeq, Jak jest zawieszony to niedaleko niego 2x X i potem kombo w powietrzu, wyciagasz, puszczasz mu Odama Rasengana i zostajesz z tylu, on robi sie czerwoy i naparza ze wszystkiego, TY w tym czasie tylko unikaj (nie probuj blokowac), poczekaj az sie znowu z tymi "drutami" scali i od nowa 2x X kolo niego i spam O, i najwazniejsze, trzymaj sie bardzo blisko niego, jak sie oddalisz wali ta packo-na-mucho-podobna rzecza ;). Ja tak robilem i nawet nie zwrocilem uwagi w ogole na fakt ze mu sie zycie odnawia o.O ... A jesli juz, to pewnie w niewielkich ilosciach. Edytowane 17 Październik 2010 przez AlucardMZ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach