Zapp93 1 Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) to chyba coś takiego jak ruch gałką do przodu (raz bez trzymania!)i kółko potem ;] ( x1 w góre czy obojętnie którą strone i puszczamy potem ) Edytowane 4 Listopad 2010 przez Zapp93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jeez 1 Napisano 5 Listopad 2010 Można w jakiś sposób sprawdzić które secret factors już widziałem a których nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZetBe. 0 Napisano 5 Listopad 2010 Machnijcie 2 razy gałką w jedną stronę i wciśnijcie kółko. To wam zadziala ten tilting. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 5 Listopad 2010 (edytowane) Dobra zostały mi tylko title nr 67/76 i moje pytanie takie... co ja tu musze zrobić...Wszysko mam poprzechodzone na S poza walką Sasuke z Aweaking Killer Bee. Wszystkie gwiazdki zdobyte. Tutaj spis ile mam walk w poszczególnyc chapterach ten powrót naruto 2 Chapter1:8 2:8 3:9 4:7 5:3 6:3 7:7 8:2 nie wydaje mi się że mam pominięte jakies battle record... Edytowane 5 Listopad 2010 przez Zapp93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps3 site 0 Napisano 7 Listopad 2010 W dniu 2.11.2010 o 09:07, ZetBe. napisał: Ja grywam Hinatom i Yamato, mój PSN to Zetbe, też czekam na kogoś kto lubi se pograć nie dla punktów. Co do killerBee to jego Awakening jest równie przesrany co Itachiego, najlepiej brać na niego samych strzelających. Brak zbalansowania widać też w niektórych chwytach, patrz: Kiba, Lee robią go 2 razy szybciej niż inni. No i oczywiście postacie z lalkami, ale na nie są sposoby:) Jestem Magic_Position i z tobą grałem!! jesteś naprawdę niezły. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seto Da 10 Napisano 7 Listopad 2010 Witam. Interesuje mnie to czy po przejściu gry można dalej zwiedzać świat?(gra zaczyna się tym, że Pain niszczy Konohe) stąd moje pytanie. I jak wykonać atak wraz z support team? Chodzi o timming? Czy trzeba jakoś przygotować atak? z góry przepraszam jeśli było już takie pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 7 Listopad 2010 (edytowane) Gra zaczyna się filmikiem pokazowym. Na poczatku jest wszsytko git. Można zwiedzać mape. Po walce z Painem konoha jest taka jak zawsze. Czyli wszystko fajnie miło i wgl. a co do team attack... Twój pasek życia i chakry powinien się "palić" support drive czy jakoś tak to się nawyza i wtedy i wykonujesz team attack. Ludzie Instrukcja jest w pudełku... Edytowane 7 Listopad 2010 przez Zapp93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resik 0 Napisano 9 Listopad 2010 Witam, jestem nowy na forum więc proszę o szczyptę wyrozumiałości :) Otóż mam pewien problem, nie wiem skąd mogę zdobyć Monster Power Rice. W swoim ekwipunku mam już tego trzy sztuki, brakuje mi jeszcze dwóch do zrobienia ostatniego potrzebnego przedmiotu. Wszystkie serduszka oraz pogaduszki odbyłem, wszystkie książki od gościa przy bramie kupiłem, wszystkie misje główne zrobiłem ( włącznie z Fragmentem ). Jak dobrze pamiętam te trzy sztuki dostałem w misjach pobocznych ( dwie od Tsunade i jedną od nie pamiętam kogo ;p ). Jeżeli mógłby mi ktoś pomóc to byłbym bardzo wdzięczny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davis17 0 Napisano 9 Listopad 2010 hmm nie jestem pewien gdzie konkretnie zdobyć ten produkt ale spróbuj w replayach misji u tsunade tam przeważnie dostawało się potrzebniejsze materiały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resik 0 Napisano 10 Listopad 2010 Niestety w żadnej misji u Tsunade nie ma tego materiału. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 10 Listopad 2010 Resik a listy wszystkie masz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resik 0 Napisano 10 Listopad 2010 Tak, listy już wszystkie mam. Zdaje mi się nawet, że ta misja poboczna jest już ostatnią, ponieważ mam 96%, więc w żadnym quescie tego raczej nie otrzymam. Okej, znalazłem ten materiał w jaskini jak się szkło po Jugo. Dzięki wam za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Byaku 0 Napisano 10 Listopad 2010 (edytowane) mam parę problemów znów ^^ 1. Konochamaru chciał abym mu coś znalazł na jakieś pillsy no i mam all ale nie mam tego coś tam seed 2. jak do cholery złapać ptaka!! Podchodzę do niego powoli czekam aż zniknie ten znak zapytania i nic się nie dzieje a ja stoję obok ptaka... 3. a i została mi ostatnia karta na samej górze druga od początku- jak ją zdobyć? thx^^ Edytowane 10 Listopad 2010 przez Byaku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domen122 0 Napisano 11 Listopad 2010 Ja niedługo dostanę na urodziny tą gre już się niemogę doczekać mam pytanie jak się gra w multi czy są labi itp.?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 11 Listopad 2010 Dobrze się gra. Nie ma LABÓW czasami są Lagi ale to wtedy albo was rozłączy albo będzie oczekiwanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadyxp 0 Napisano 12 Listopad 2010 Mam pytanie przeszedlem juz gre tzn te rozdzialy wszystkie i fragment tez ale nie mam trophy zeby obejrzec wszystkie secret factor to chodzi o to zeby wszystkie miec wogole czy obejrzec bo ja je zawsze przewijalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 12 Listopad 2010 (edytowane) w każej walce z bossem miałeś wszystkie gwiazdki? jak nie no to niestety ale nie dostaniesz trophy. Musisz powtarzać Edytowane 12 Listopad 2010 przez Zapp93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu 20 Napisano 14 Listopad 2010 Tak dla pewności, nie wystarczy ranga S u bosa, trzeba zdobyć wszystkie gwiazdki ? Bo w sumie nie jestem pewien ale chyba jak nie ma się tam jednej czy dwóch małych można mieć S nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadyxp 0 Napisano 16 Listopad 2010 Kto zna najlepszy sposob na zbieranie kasy ?? I gdzie mozna znalezc viper fang czy jakos tak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 16 Listopad 2010 (edytowane) Najlepszym sposobem na zbieranie kasy to powtarzanie walk z bosami. Idz to tego kolesia co stoi po lewej stronie od Tsunade Edytowane 16 Listopad 2010 przez sebek1991 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 16 Listopad 2010 (edytowane) Ja powtarzałem walki sasuke vs aweaking Killer Bee. tam jest 50.000 a za pokonanie go. A w aweaking mode Sasuke dostaje się właśnie Viper Fang jako bonus (Win in aweaking mode) Edytowane 16 Listopad 2010 przez Zapp93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadyxp 0 Napisano 16 Listopad 2010 W dniu 16.11.2010 o 18:22, Zapp93 napisał: Ja powtarzałem walki sasuke vs aweaking Killer Bee. tam jest 50.000 a za pokonanie go. A w aweaking mode Sasuke dostaje się właśnie Viper Fang jako bonus (Win in aweaking mode) O dzieki pomoglo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seto Da 10 Napisano 16 Listopad 2010 Witam. Mam taki problem, że w wielu sklepach brakuje mi ostatnie jedzienie a w item shopie po kilka z najlepszych rodzaji i nigdzie nie moge znalesc ich? U tego kolesia obok Tsunade patrzałem na te walki,ale tam za duzo ciekawych rzeczy nie ma i nie wiem co robic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Byaku 0 Napisano 17 Listopad 2010 pomódl się i idz do kryjówki orochimaru tam są fajne rzeczy w tych bekach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadyxp 0 Napisano 17 Listopad 2010 Okazalo sie ze nie mam zebranego powtorzenia walki z killer bee i nigdzie nie moge jej znalezc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach