Skocz do zawartości
=DeiDara=

Naruto Shippuuden : Ultimate Ninja Storm 2

Rekomendowane odpowiedzi

to chyba coś takiego jak ruch gałką do przodu (raz bez trzymania!)i kółko potem ;] unsure.gif( l3.png x1 w góre czy obojętnie którą strone i puszczamy potem cicle.pngcicle.pngcicle.png)

Edytowane przez Zapp93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można w jakiś sposób sprawdzić które secret factors już widziałem a których nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Machnijcie 2 razy gałką w jedną stronę i wciśnijcie kółko. To wam zadziala ten tilting.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra zostały mi tylko title nr 67/76 i moje pytanie takie... co ja tu musze zrobić...Wszysko mam poprzechodzone na S poza walką Sasuke z Aweaking Killer Bee. Wszystkie gwiazdki zdobyte.

Tutaj spis ile mam walk w poszczególnyc chapterach

ten powrót naruto 2

Chapter1:8

2:8

3:9

4:7

5:3

6:3

7:7

8:2

nie wydaje mi się że mam pominięte jakies battle record...

Edytowane przez Zapp93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 2.11.2010 o 09:07, ZetBe. napisał:

Ja grywam Hinatom i Yamato, mój PSN to Zetbe, też czekam na kogoś kto lubi se pograć nie dla punktów. Co do killerBee to jego Awakening jest równie przesrany co Itachiego, najlepiej brać na niego samych strzelających. Brak zbalansowania widać też w niektórych chwytach, patrz: Kiba, Lee robią go 2 razy szybciej niż inni. No i oczywiście postacie z lalkami, ale na nie są sposoby:)

Jestem Magic_Position i z tobą grałem!! jesteś naprawdę niezły. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Interesuje mnie to czy po przejściu gry można dalej zwiedzać świat?(gra zaczyna się tym, że Pain niszczy Konohe) stąd moje pytanie. I jak wykonać atak wraz z support team? Chodzi o timming? Czy trzeba jakoś przygotować atak? z góry przepraszam jeśli było już takie pytanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra zaczyna się filmikiem pokazowym. Na poczatku jest wszsytko git. Można zwiedzać mape. Po walce z Painem konoha jest taka jak zawsze. Czyli wszystko fajnie miło i wgl. a co do team attack... Twój pasek życia i chakry powinien się "palić" support drive czy jakoś tak to się nawyza i wtedy triangle.pngtriangle.pngtriangle.pngcicle.png i wykonujesz team attack. Ludzie Instrukcja jest w pudełku...

Edytowane przez Zapp93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jestem nowy na forum więc proszę o szczyptę wyrozumiałości :)

Otóż mam pewien problem, nie wiem skąd mogę zdobyć Monster Power Rice. W swoim ekwipunku mam już tego trzy sztuki, brakuje mi jeszcze dwóch do zrobienia ostatniego potrzebnego przedmiotu. Wszystkie serduszka oraz pogaduszki odbyłem, wszystkie książki od gościa przy bramie kupiłem, wszystkie misje główne zrobiłem ( włącznie z Fragmentem ). Jak dobrze pamiętam te trzy sztuki dostałem w misjach pobocznych ( dwie od Tsunade i jedną od nie pamiętam kogo ;p ). Jeżeli mógłby mi ktoś pomóc to byłbym bardzo wdzięczny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm nie jestem pewien gdzie konkretnie zdobyć ten produkt ale spróbuj w replayach misji u tsunade tam przeważnie dostawało się potrzebniejsze materiały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety w żadnej misji u Tsunade nie ma tego materiału.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, listy już wszystkie mam. Zdaje mi się nawet, że ta misja poboczna jest już ostatnią, ponieważ mam 96%, więc w żadnym quescie tego raczej nie otrzymam.

Okej, znalazłem ten materiał w jaskini jak się szkło po Jugo. Dzięki wam za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam parę problemów znów ^^

1. Konochamaru chciał abym mu coś znalazł na jakieś pillsy no i mam all ale nie mam tego coś tam seed

2. jak do cholery złapać ptaka!! Podchodzę do niego powoli czekam aż zniknie ten znak zapytania i nic się nie dzieje a ja stoję obok ptaka...

3. a i została mi ostatnia karta na samej górze druga od początku- jak ją zdobyć?

thx^^

Edytowane przez Byaku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niedługo dostanę na urodziny tą gre

już się niemogę doczekać

mam pytanie jak się gra w multi czy są labi itp.??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze się gra. Nie ma LABÓW czasami są Lagi ale to wtedy albo was rozłączy albo będzie oczekiwanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie przeszedlem juz gre tzn te rozdzialy wszystkie i fragment tez ale nie mam trophy zeby obejrzec wszystkie secret factor to chodzi o to zeby wszystkie miec wogole czy obejrzec bo ja je zawsze przewijalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w każej walce z bossem miałeś wszystkie gwiazdki? jak nie no to niestety ale nie dostaniesz trophy. Musisz powtarzać

Edytowane przez Zapp93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dla pewności, nie wystarczy ranga S u bosa, trzeba zdobyć wszystkie gwiazdki ? Bo w sumie nie jestem pewien ale chyba jak nie ma się tam jednej czy dwóch małych można mieć S nie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto zna najlepszy sposob na zbieranie kasy ??

I gdzie mozna znalezc viper fang czy jakos tak ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszym sposobem na zbieranie kasy to powtarzanie walk z bosami. Idz to tego kolesia co stoi po lewej stronie od Tsunade

Edytowane przez sebek1991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja powtarzałem walki sasuke vs aweaking Killer Bee. tam jest 50.000 a za pokonanie go. A w aweaking mode Sasuke dostaje się właśnie Viper Fang jako bonus (Win in aweaking mode)

Edytowane przez Zapp93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 16.11.2010 o 18:22, Zapp93 napisał:

Ja powtarzałem walki sasuke vs aweaking Killer Bee. tam jest 50.000 a za pokonanie go. A w aweaking mode Sasuke dostaje się właśnie Viper Fang jako bonus (Win in aweaking mode)

O dzieki pomoglo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam taki problem, że w wielu sklepach brakuje mi ostatnie jedzienie a w item shopie po kilka z najlepszych rodzaji i nigdzie nie moge znalesc ich? U tego kolesia obok Tsunade patrzałem na te walki,ale tam za duzo ciekawych rzeczy nie ma i nie wiem co robic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomódl się i idz do kryjówki orochimaru tam są fajne rzeczy w tych bekach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okazalo sie ze nie mam zebranego powtorzenia walki z killer bee i nigdzie nie moge jej znalezc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi