Byaku 0 Napisano 17 Listopad 2010 musisz zebrać te wszystkie cursed dolls dla tego gościa i w ogole skończyć tę misję to ci się odblokóje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu 20 Napisano 20 Listopad 2010 Mam problem z tymi przeklętymi lalkami. Zebrałem ich 31, wszystkie które miałem na liście i nie dostaję ptaszka z nowymi poszukiwanymi :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 20 Listopad 2010 To sie naucz czytać bo lalek jest wiecej niz 31... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu 20 Napisano 21 Listopad 2010 Nie ma to jak inteligentna odpowiedź od inteligentnej osoby... Czytać to jedno ale czytać ze zrozumieniem to co innego! Nie pisze że zebrałem wszystkie tylko że do tej pory zebrałem ich tyle i nie dostaje ptaka z nowymi więc kto tu nie umie czytać ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bibi 0 Napisano 23 Listopad 2010 Siemano :) Jestem nowy i mam dwa pytanka :) Mianowicie... Jak zdobyć wszystkie postacie? (czyt Minato,Bee,Sasuke Akatsuki itp) bo mam juz wszystkie poza tymi i kilkoma jeszcze a całą ultimate adventure przeszedłem. porszę o odpowiedź :) Drugie pytanie natomiast mam takie. Jak zdobyć jakieś karty w online battle? jestem na veteran genin dopiero, ale nie mam zadnej karty i nie moge ustawić sobie tego tła(karty) mam tylko jakies cytaty na dole np Szinobi itp. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź :) jak ktoś chciałby zagrać to zapraszam :) Moj nick w ps3 to vista1223 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 23 Listopad 2010 Odpowiedz już otrzymałeś :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu 20 Napisano 24 Listopad 2010 (edytowane) Mam parę pytań do tych którym udało się walnąć platynkę, lub tych którzy są niemal przy końcu drogi: Mały problem z trofkiem "Card Collector" otóż po przejściu gry, wykupieniu wszystkich kart i zdobyciu tych za wszystkie eventy nie dostałem trofka. Gdy sprawdzam kolekcję [W menu start] mam niby wszystkie (200) więc w czym problem ? Trofeum "General Storm Booming!" - wykupiłem wszystkie przedmioty w sklepiku (Ultimate Jutsu, Boss Battle Scenes oraz Miusic) ale trofeum nie wpadło :/ Czyżbym potrzebował czegoś jeszcze ? No i niewielki problem z nadchodzącymi 50 walkami online, jest może ktoś chętny aby się w tym wspomóc nawzajem ? Edytowane 24 Listopad 2010 przez Tenshuchiyu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davis17 0 Napisano 24 Listopad 2010 Co do 50 wygranych walk jest na to szybszy sposób którego sam użyłem i się sprawdził otóż wybierasz wybierasz versus mode 1P vs 2P i tak wybierasz obydwoma joyami tą samą postać ale przed tym ustaw licznik na 10 sek i tak teraz najważniejsze przez 14 walk nic nie rób nie odbieraj życia przeciwnikowi a runda się kończy jako draw czyli masz 2 wygrane za jedną walką bez przemęczania a w walce 15 muszisz zadać choć jeden cios i wtedy ping masz titla za postać :). U mnie zadziałało. A co do kart wydaje mi się że ostatnią sie dostaje za misję ukończoną z lalkarzem albo przez uzbieranie 999999 SP. Życze powodzonka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 24 Listopad 2010 jeżeli jakieś trophy nie wpadło mimo iż masz zebrane 100% przedmiotów to zresetuj grę, powinno pomóc co do 50 winów online to powodzenia i przyszykuj się że większość walk będzie przeciw: Naruto sage, Sasuke (kirin), Minato, Deidara, Itachi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu 20 Napisano 25 Listopad 2010 (edytowane) Faktycznie po resecie wskoczyły :D Dzięki wam ;) A i davis17 fajny patent ale mi chodziło o walki online ;) Edytowane 25 Listopad 2010 przez Tenshuchiyu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papi18.90 0 Napisano 26 Listopad 2010 Ciekaw jestem czy będą jakieś dlc do tej gry. Nie było żadnych wzmianek na ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 26 Listopad 2010 Muszę przyznać że gra jest dobra zwłaszcza walki z bossami duży plus w porównaniu z 1ką a niema porównania , tylko walka 1 vs1 jest trochę uproszczona mało ultimate jutsu , no a tak poza tym to team mode jest świetne ,dobra mam pytanie jak wybieram hipka do walki to pod L1 jest log i tam są tytuły jak ich używać i do czego służą ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slimmite 0 Napisano 28 Listopad 2010 Siema no to mam takie pytania skad mozna wziasc naruto w stroju hokage bo walczylem z 2 kolesiami przez neta ktorzy mieli ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu 20 Napisano 28 Listopad 2010 Gdy zakończysz wątek fabularny, przenosisz się na górę Myoboku [dzięki żabie przed wejściem do budynku hokage], tam wchodzisz do budynku za tobą i rozmawiasz z dwiema żabkami które tam siedzą i dostajesz strój ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 28 Listopad 2010 Ponawiam swoje pytanie do czego służą tytuły pod L1 w vs batlle ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 28 Listopad 2010 W dniu 28.11.2010 o 12:53, Squal napisał: Ponawiam swoje pytanie do czego służą tytuły pod L1 w vs batlle ?? Zamiany np zamiana w drzewo, mackę ośmiornicy, świnka itp... daje to tylko inny wygląd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 2 Grudzień 2010 No skończyłem naruto , tak jak mówiłem gra jest dobra ale tylko żeby przejść raz potem pograć jeszcze w walki z bossami i tyle na wymianę ,. fabularnie się nie zawiodłem (Mangi N.Shipuden nie widziałem) ale cóż gra na dłuższą metę nie wchodzi w grę. Polecam tym którzy nie grali warto tę grę przejść teraz wymienię na assasin creed 2 brotherhood ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chigo94_PL 0 Napisano 7 Grudzień 2010 WItam jestem nowy na tym forum. Zaciekawił mnie ten temat iż jestem fanem narto i właśnie na psy 3 cisne w nsuns2 i mam problem jak zdobyć Sasuke Akatsuki,Killera Bee, Yondaime,i typka z Tekkena? Odpowiedzi prosił bym kierować na ps3 Chigo94_PL ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 7 Grudzień 2010 (edytowane) W dniu 7.12.2010 o 15:28, Chigo94_PL napisał: WItam jestem nowy na tym forum. Zaciekawił mnie ten temat iż jestem fanem narto i właśnie na psy 3 cisne w nsuns2 i mam problem jak zdobyć Sasuke Akatsuki,Killera Bee, Yondaime,i typka z Tekkena? Odpowiedzi prosił bym kierować na ps3 Chigo94_PL ;] Odpowiem tutaj bo jestem w robocie i mam chwilkę to tak musisz dużo walk stoczyć za każdą walkę masz punkty BP a za te punkty dostajesz postacie ! Ps. i oczywiście robić story mode ale większość (95%) postaci dostajesz za BP. Edytowane 7 Grudzień 2010 przez Squal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 7 Grudzień 2010 poprawka. Chyba Ci squal chodziło o SP. Bp to są na online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chigo94_PL 0 Napisano 8 Grudzień 2010 (edytowane) Dzisiaj za gre multy dostalem killera bee ;] A teraz next pytanie gdzie zdobyc te carty ninia ? Bo nie mam żadnej ;< A i jak zrobic sobie taka sygne z ps3? Edytowane 8 Grudzień 2010 przez Chigo94_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu 20 Napisano 8 Grudzień 2010 Karty dostajesz za osiągnięcia w fabule i misje poboczne, resztę możesz kupić w sklepie z kartami. Proponuję wpierw przejść całą fabułę potem wszystkie misje i nie wydawać zbytnio kasy a na koniec wykupić wszystkie ze sklepu i masz 100% Co do sygny to nie jest chyba odpowiedni temat ale napisze szybko, wejdź na oficjalną stronę playstation i tam się zarejestruj (są też nieoficialne strony ale większość potrzebuje źrudłą z tej oficialnej. Jak chesz się dowiedzieć więcej poszukaj odpowiedniego tematu albo napisz na PW/PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 8 Grudzień 2010 W dniu 7.12.2010 o 17:53, Zapp93 napisał: poprawka. Chyba Ci squal chodziło o SP. Bp to są na online Fakt chodziło o SP.:pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chigo94_PL 0 Napisano 8 Grudzień 2010 A gdzie znajde ten shop z cartami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 8 Grudzień 2010 W 1szej wiosce tam gdzie masz dwa sklepy 1po lewej drugi po prawej a po środku idzie iść dalej to idziesz w środek i masz sklep łatwo trafić ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach