Banok 131 Napisano 1 Wrzesień 2011 Mnie też to czasami irytuje, aa niech mi ktoś powie co to jest jak gracz zamienia sie w takie coś wielkie ? :D W coś wielkie o ile pamietam zamienia sie gracz ktory ma 9 kill streak jakis mutant czy cos,miałem już 20 lvl ale z niewiadomych mi powodów zdegradowano mnie do lvl pierwszego :scare: :scare: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 1 Wrzesień 2011 Obadałem dziś to coś. Także uważam że sam system strzelania jest OK. Natomiast perki, tarcze i inne udziwnienia po prostu mnie odstraszają. Zwłaszcza że na połączenie do przyzwoitej ekipy czekałem z kwadrans (tzn. latałem po pustych lub prawie pustych serwerach). Nie, nie! Sama strzelanina jest niczego sobie, w każdym razie po resistance 2 (choć i tak jest sporo podobieństw). Nie wyobrażam sobie żebym miał w to sobie grać wieczorami. Nie przekonuje mnie to, i nawet nie sądziłem że przekona. Resistance to jednak nie gra dla mnie. Chce ktoś tak w ogóle dwójkę kupić? No cóż, tyle. Zdenerwowałem się po męczącym dniu. Nie przejmujcie się moim gadaniem jeśli gra wam się spodoba. Whatever. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 1 Wrzesień 2011 haha nie wierze ultima mi wysłała już r3 edycje specjalną,jutro może będe grał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyd3k 0 Napisano 1 Wrzesień 2011 Skrajne opinie widze co do tej gry, dlatego postanowilem i sam sie wypowiedziec. Zaczynajac od samego poczatku to gdy tylko odpalilem gre spodobalo mi sie menu, wiec przejrzalem co jest w opcjach, a jest ciekawa rzecz - mozemy zmieniac przypisanie przyciskow. Mi pasowalo to co bylo standarowe, zwiekszylem tylko czulosc analoga. Po sprawdzeniu co jest w opcjach przeszedlem oczywiscie do rozgrywki. Kliknalem matchmaking, zdazylem sie tylko obrocic, a juz znalazlo gre i byla maksymalna ilosc graczy! W codzie dziala to szybko, ale tu wystarczy mrugnac i mamy komplet. Poki co jest wszystko pieknie i z nadziejami na dobra rozgrywke biegne postrzelac. No i przychodzi rozczarowanie, animacje jakies dretwe, grafika srednia (seaside) , nie podchodzi mi to, ale moze trzeba sie przyzwyczaic wiec gram. Biegam po mapce i zaczyna mi sie podobac, dopoki nie zaczeli wszyscy latac z tymi udziwnieniami. Po chwili przychodzi na mysl "jak zwykle - skopali dobry tytul" ale z biegiem czasu zaczynam zaczynam rozumiec z czym to sie je i gra sie przyjemnie. Jak juz wczesniej bylo pisane - na wszystko jest jakis sposob. Jezeli ktos gral pol godziny, albo ogladal u kolegi to niech da grze druga szanse, to nie cod ze od razu wiadomo co i jak, trzeba skumac jak uzywac tych "mocy" i jak sobie radzic z przeciwnikiem, dlatego trzeba pograc dluzej ( z 1,5h) i dopiero wyrobic sobie zdanie bo moze sie okazac ze skreslacie gre ktorej szukacie. Bedzie przeciez tryb hardcore jezeli nie pasuja komus te umiejetnosci. Rozgrywka juz teraz jest dobrze zbalansowana, a na pewno beda jeszcze poprawki. Mnie denerwuja robaki i powielani, to tak po kilku godzinach gry, nie gralem na tyle dlugo zeby powiedziec cos o body armorze itp. Bubble shield wydaje mi sie fajny. Kill streaki za szybko sie dostaje, tym bardziej ze zabic kilku z rzedu to dla kogos dobrego nie jest wielki problem. DMG moglby byc nawet mniejszy, albo niech zostanie jaki jest, na pewno nie zwiekszac. Lepszy gracz ma szanse zabic do 3 przeciwnikow sadzac im kulki w glowe, bo.. headshoty dzialaja swietnie! Nie ma wlasciwie sensu celowac gdzie indziej ( kilka strzalow w nogi?:P). Nie wiem co tu jeszcze napisac, gra sie swietnie, pogram dluzej to jeszcze cos napisze. Jezeli komus nie znajdywalo gry to byla to jakas mala awaria, tez to mialem okolo 17:30. Standardowo wyszukiwanie gry to tak jak pisalem moment. Chwilami tez sa lagi, ale to chwilami. Pod wzgledem polaczenia jest bardzo dobrze, w zasadzie nie wiem czy w jakiejs grze jest lepiej, a to demo. btw. dopiszcie jakie macie sposoby na przeciwnikow uzywajacych poszczegolnych mocy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RufusPL 18 Napisano 1 Wrzesień 2011 (edytowane) No własnie kolega wspomniał że do meczu dołączyło go w kilka sekund, ja mam natomiast taki problem że jeszcze ani razu nie udało mi się dołączyć do gry przez matchmaking jedynie przez dołączenie do znajomego, nie wiem w czym jest problem raz czekałem ok 15min. i nic znalazło. Znalazło góra 5-6 typa. Próbowałem wczoraj pod wieczór i dzisiaj po 20 Edytowane 1 Wrzesień 2011 przez RufusPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 1 Wrzesień 2011 Koles z forum PPE juz gra i taka oto wypowiedz nasmarowal mam pełną grę, a grę mam z sony wersje promo. tak na szybko. 2h singla za mną, grafika no powiem trzyma poziom, ładne widoczki, klimatycznie (ale zdarzają się kwasy jak przelatujący wrogowie przez ściany albo trupy z atakiem padaczki), 3d oczywiście DO D.U.P.Y jak SONY może Tak (pipi) swoje produkty i technolgie które promują, mają kopa w dupe za to zeby wlączyć 3d trzeba wyłączyć grę potem bawisz sie suwaczkiem czy ma byc bardziej czy mniej 3d, jak źle ustawisz musisz znowu wyłączyć gre i znów ustawić i znów oglądać filmiki wprowadzające, Black opsy w 3d lepiej robią ;/ dużo sie dzieje na ekranie, nawet za dużo czasami (zginąć łatwo no i wiadomo leczymy sie apteczkami, zdrówko samo nie wraca jak sie zdązylismy przyzwyczaić) ale narazie bez opadu szczęki, absurdalna fabuła (ale do przelknięcia) giwery trzymają poziom. Polska wersja językowa, DNO, uszy więdną, Chimeryjski szwadron,Chimeryjska wieża chimeryjska broń, brzmi imo nie na miejscu, broń chimery/chimer wydaje sie lepiej brzmieć, babole językowe, mało przekonywujący voiceacting (jak by aktorom uzyczający głosy zostało "2 dni do emerytury") przekleństwa typu "psiakość" i "szlag" przy ciężkim ostrzale by za chwile usłyszyc "ku.rwę" w dialogu w którym jest niepotrzebnie użyta. AI przeciwników i sojuszników... dziwna. raz zachowują sie jak skończone głąby, lub przy wiekszej akcji zanim wyjmiesz broń juz nie masz do czego strzelać, chimery tez fajnie sie zachowują chowają sie do budynków za osłony, poczęstują granatem i są upierdliwe (czyli imo bardzo dobrze) ale potrafi byc tak ze podchodze do chimery centralnie na wprost-> zero reakcji, wale z kolby, nic, wale drugi raz, pada i włacza sie akcja rzuceniem granatu pod nasze nogi (moze paczem to naprawią) ogólnie narazie gra na mocne 8, mam nadzieje ze mnie zaskoczą dalej jak nie... to napisze później. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hynta 1 Napisano 2 Wrzesień 2011 Po takich opiniach, plus po ograniu multi (15lvl) uwazam ze gra nie jest warta moich pieniazkow.PIerwsze co rzuca sie w oczy po rozpoczeciu rozgrywki w mutli to straszne tekstury, ale na prawde nie spodziewalem sie ze cos moze tak strasznie wygladac, przeciez to jest ex dla ps3, powinno wszystko byc dopracowane a tu taka kaszana, stare bc2 wyglada o wiele lepiej, o k3 juz nie wspomne.Rozgrywka tez jest nie przejrzysta, tarcze i inne popierdolki zaslaniaja pol widoku.Zapowiada sie bardzo srednia gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 2 Wrzesień 2011 Przecież ta gra pod względem graficznym bije na głowę takie CoD:BO o BF2 nie wspominając. PS. Czemu multi z R3 jest do bani (opinia ze strony głównej). Gra się fatalnie , klasy prezentują się fatalnie, bronie prezentują się fatalnie , głupie perki , na całej mapie jedyne co można zniszczyć to radio które bez żadnej animacji po prostu znika, w przeciwników nawala się bardzo długo co wygląda komicznie bo o ile taki Crysis miał to wytłumaczone a tyle nie wiem dlaczego gość w rosyjskiej czapce może dostać tyle strzałów w twarz , 0 frajdy z gry . A tak poza tym to grafika jest powalająco słaba ale to tylko Beta więc nie jest to mój argument . :mellow: Nawet nie wiem jak to skomentować. :rofl: PS2. Podobno ultima już wysyła R3! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 2 Wrzesień 2011 (edytowane) "Gra się fatalnie , klasy prezentują się fatalnie, bronie prezentują się fatalnie , głupie perki , na całej mapie jedyne co można zniszczyć to radio które bez żadnej animacji po prostu znika, w przeciwników nawala się bardzo długo co wygląda komicznie bo o ile taki Crysis miał to wytłumaczone a tyle nie wiem dlaczego gość w rosyjskiej czapce może dostać tyle strzałów w twarz , 0 frajdy z gry . A tak poza tym to grafika jest powalająco słaba ale to tylko Beta więc nie jest to mój argument." jaka obiektywna opinia ^^ Edytowane 2 Wrzesień 2011 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 2 Wrzesień 2011 Który już lvl wbiliście tak z ciekawości? I czy perki to chaos czy już ogarneliscie? PS. Neva, rób normalnie te cytaty bo ciężko się połapać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 2 Wrzesień 2011 (edytowane) Level coś około 15, teraz już bardziej ogarniam te wszystkie bajery, ale i tak wole grać bez tego. Btw. Fajnie mapy są zrobione. Nie podoba mi się ten auto aim, a nie widze opcji aby to wyłączyć. Edytowane 2 Wrzesień 2011 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 2 Wrzesień 2011 Ja mam juz 19lvl i odkrylem,ze nie dziala bajer z BF Nie da sie zeskoczyc za gosciem i od razu do niego strzelac. Nawyki Wczoraj jakis koles z bronia energetyczna latal po mapie i kosil okropnie. Nie wiem co to jest,ale dziala bajecznie. Jak podnioslem to byl ogien z szopy. No i nie wiem czemu,ale w tej grze sie praktycznie nie wkurwiam. Tak samo bylo w C2. Moze to dlatego,ze tu kazdy sobie rzepke skrobie a w BF'ie zaraz mi cisnienie lecialo w gore jak sam musialem flagi przejmowac bo moja ekipa bala sie wyjsc z respa. Wiem kiedy gine i dlaczego. Albo jestem lepszy albo gorszy. Juz nie raz zalatwilem typa,ktory strzelal do mnie szybciej i nawet mial shotguna,ktory chyba na 2 strzaly daje rade zabic. Po prostu miod,malina. Tylko musze sie przyzwyczaic do poruszania sie mojej postaci bo jest calkiem inne niz w BF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 2 Wrzesień 2011 (edytowane) Wydaje mi się że jak zrobisz KS 9 to dostajesz tą pukawke. Tj. wczoraj po stronie ludzi zrobiłem ks 9 i dostałem takiego miniguna tylko że zamiast naboi strzelałem pociskami wybuchającymi, coś ala granatnik + mini gun, wydaje mi się że jak po stronie chimer zrobisz ks 9 to dostajesz tą broń energetyczną. Fakt, beta naprawde nastraja optymistycznie. Edytowane 2 Wrzesień 2011 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artx 4 Napisano 2 Wrzesień 2011 Dla mnie to naprawdę genialna gra, ściągnąłem tą betę od niechcenia. Tylko żeby zobaczyć o co tam chodzi, nie spodziewałem się żadnej rewelacji. Gdy włączyłem grę już nie mogłem się od niej oderwać jest niesamowite, trochę dziwne wydawały mi się te wszystkie bonusy itd., ale to dodaje uroku rozgrywce, dodaje motywacji, warto się starać zabić kilku rywali, nie ginąc samemu, by zyskać bonusy. Do tego dochodzą wcześniej wspomniane akcje, w których możemy pokonać przeciwnika, który pierwszy do nas strzela. Wysoki poziom zdrowia to dla mnie kolejny atut gry, robi się ona bardziej skillowa, nie decydują przypadki, tylko umiejętności. Jest to chyba pierwsza gra, którą kupię dla multi, ale singiel też zapowiada się przyzwoicie, więc nie jest źle. Na grafikę w grach zbytniej uwagi nie zwracam, ale Resistance 3 sprawia ogólne wrażenie, że w tej grze ona jest na wysokim poziomie. Niestety jak w każdej grze starają się niedoróbki, niektóre tekstury wyglądają okropnie, szczególnie przy bliskim kontakcie z nimi. Mimo wszystko R3 zawładnęło mną tak, że anulowałem pre-order Battlefielda 3 i te pieniądze przeznaczyłem na Resistance. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 2 Wrzesień 2011 Broń energetyczna jet od 28lvl,gra jest świetna stwierdzamto po wbiciu max lvl w becie i ograniu kawałka kampanii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumiś 6 Napisano 2 Wrzesień 2011 jestem pozytywnie zaskoczony betą. tylko nie wiem czemu mnie non stop wyrzuca kod 20000023 czy cos takiego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 2 Wrzesień 2011 jestem pozytywnie zaskoczony betą. tylko nie wiem czemu mnie non stop wyrzuca kod 20000023 czy cos takiego... Możliwe, że przed premierą coś robią z serwerami. Dziś na kilkanaście meczy w 3-4 lagowało, a w dwóch działy się rzeczy bardzo dziwne (latający goście itp.). Rzadko to występuje, ale mam nadzieję, że w dzień premiery będzie już wszystko dopięte na ostatni guzik. Jaką macie ustawioną podstawową broń? Ja biegam z Marksmanem, świetna broń z dalekim zasięgiem. Wystarczą trzy celne serie i frag, przypomina to w działaniu podstawową broń z Halo: Reach (DMR). Dziś grałem z Zywym, który strasznie kosił Bullseyem, ale jakoś nie przekonany jestem do tej broni, wolę karabin, ale jak pisałem wcześniej, Marksman to numer jeden dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 2 Wrzesień 2011 Fakt, Bullseye jest dosyc slaby, zwlaszcza na dystans gdzie Carbine/Marksman zjadaja go na sniadanie, oraz ma maly magazynek (Bandolier to must have) ale jak dla mnie jest to najlepsza bron poki co - poruszam sie z nia szybciej niz z pozostalymi, celownik jest o niebo lepszy niz ten w Carbine, no i ulepszone Tagi pozwalaja zaznaczyc 2och kolesi, co cholernie sie przydaje jak nagle wyskakje na ciebie 2och typkow. A Marksman obok Bullseye jest jak dla mnie druga najlepsza bronia, na poczatku Bety nia duzo gralem i pamietam ze tez niezle wyniki sie robilo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 2 Wrzesień 2011 Kurde, jedna runda 20-7 a kolejna juz 6-6. Nie mam pojecia czemu mam taki rozrzut :pardon: Tez lubie bullseye i carbine. Shotgunem jakos grac nie umiem na razie a snajpa to juz w ogole czarna magia jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacobee 0 Napisano 2 Wrzesień 2011 Kupiłem dziś, nie działa mi pan pass ... Psn pass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 2 Wrzesień 2011 Moze sprobuj go wpisac jak gra bedzie miala premiere? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 2 Wrzesień 2011 Pelna lista perkow i umiejetnosci: http://www.insomniacgames.com/resistance-3-abilities-and-attributes-the-list/ Kudre wcale nie jest tak zle jak sie obawialem, wychodzi na to ze jesli cos ma wkurzac to jest to juz zawarte w becie, a mi sie w bete zaj****ie gra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 2 Wrzesień 2011 Beta naprawdę fajna, jedyne co mnie irytuje to te małe himery czy kij to jest wyskakujące po zabiciu niektórych i te jakby rozdwojenie postaci. Reszta jest ok i gra się naprawdę fajnie. Po becie BF3 zdecyduję na jakiego FPS-a przeznaczę pieniądze bo budżet mam tylko na jednego, ale po becie Res3 naprawdę jestem mile zaskoczony bo ogólnie nie bardzo lubię klimaty sc-fi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 2 Wrzesień 2011 Mi się też podobało. Teraz tylko trochę nudą powiało bo ciągle to samo, na tych samych mapkach. A tak ogólnie to Bullseye rządzi :D Ale wydaje mi się, że dmg ma przesadnie niski, czasami długa seria w przeciwnika nie jest w stanie mu nic zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacobee 0 Napisano 2 Wrzesień 2011 Moze sprobuj go wpisac jak gra bedzie miala premiere? :P Gry od EA chodzą w multi przed premiera... Serwery killzone3 od sce też działały... Gry od EA z online pass chodzą w multi przed premiera... Serwery killzone3 od sce też działały... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach