Skocz do zawartości
cwir

NBA 2K11

Rekomendowane odpowiedzi

aha juz wszystko rozumiem,dziekuje za lopatologiczne wytlumaczenie :tongue:,wiecie dopiero zaczynam przygode z ta gierka i powiem wam ze juz dawno sie tak nie wkrecilem w gre,pozdrawiam wszystkich fanow nba 2k11 :teehee:

Edytowane przez moxia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM!

Ma ktoś ochotę pograć online?

Zapraszam wszystkich chętnych.

Wysyłajcie do mnie wiadomości.

Mój PSN to:

MEZCAL01

będę online dzś wieczorem ok 20

Dzięki, stary wiele mi pomogłeś w sprawie pick ad rolli oraz podania z L2.

Jeśli masz ochotę zmierzyć się z moimi Thunder to zapraszam online.

Moj PSN id to:

mezcal01

tych zagrywek grać nie trzeba. w ogóle to jest jakaś liga polska w 2k11 orientuje się ktoś? bo jak wchodzę do zagranicznej to nic 0 się nie dzieje, żadne mecze nie rozgrywane , może by coś stworzyć?

Siema.

Ja też chętnie pogram w lidze. możemy coś pokombinować. A zanim zbierzemy chętnych można pograć towarzysko:]Odezwij się na PSN.

Mój PSNid: mezcal01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Zakupiłem Nba 2k11 i czekam teraz tylko na dostawę. Naczytałem się tutaj jednak o jakimś patchu (nie pamiętam numerka), który niszczy całą zabawę w trybie My Player. Czy warto go w ogóle pobierać, skoro ma taką wadę? A może wyszedł już nowy, który naprawił błędy tamtego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak to teraz w ogóle wygląda? Dostajemy wskazówki gdzie się ustawiać itp. tak jak w Fifie? Czy jak ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po patchu masz realizować zagrywki drużyny, tzn zrobić zasłonę, wyjść na obwód, stać w rogu boiska, cel - był prosty urealnienie rozgrywki. Przed patchem można było robić co się chce, latać po całym boisku bez ładu i składu, stać na sępa pod koszem, ale to wtedy przypominało bieganinę dzieciaków z gimnazjum, a nie rozgrywki najlepszej ligi świata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że jeśli nie dane mi było zasmakować rozgrywki w My Player przed patchem, nie będę czuł jakiegoś zawodu. Ściągnę od razu po odpaleniu gry i będzie spokój :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że to rozsądne rozwiązanie, patch poprawie szereg drobnych błędów, które może nie uniemożliwiają rozgrywki, ale drażnią i irytują. Jak od razu zaczniesz grać z patchem szybciej się przyzwyczaisz i nie będziesz miał wrażenia że coś ci odebrano.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak. Widziałem listę poprawek, które wnosi patch. Tyle tego, że aż nie chciało mi się czytać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po patchu masz realizować zagrywki drużyny, tzn zrobić zasłonę, wyjść na obwód, stać w rogu boiska, cel - był prosty urealnienie rozgrywki. Przed patchem można było robić co się chce, latać po całym boisku bez ładu i składu, stać na sępa pod koszem, ale to wtedy przypominało bieganinę dzieciaków z gimnazjum, a nie rozgrywki najlepszej ligi świata.

Po przeproszeniu się z tym trybem muszę przyznać racje słowom zapisanym powyżej. Wolałbym, żeby dodano opcje by można było decydować czy grać z zagrywkami czy też odwalać coś al'a LBJ w Cleveland :cool: ale do rzeczy: gram SG w LA Clippers. KAŻDĄ ZAGRYWKĘ MOGĘ PRZERWAĆ NACISKAJĄC :x: 2 razy. Wymuszam na Davisie podanie do mojego gracza(w 97% przypadków oddaje piłkę i nie mam w liczniku skasowanych punktów za "bad pass") i wtedy zaczyna się samotna walka o punkty, czyli to co mieliśmy przed patchem. Zagrywki nie wiem czy można gdzieś zmienić, ale to co ma na składzie LAC w zupełności wystarcza na kreowanie mojego SG.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli wygląda na to, że nie jest tak źle jak się z początku wydawało :)

Ahh. Ja chcę już swój egzemplarz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche ostatnio znowu popykałem w NBA ale zastanawiam się czy jest może jakaś możliwość zaproponowania zawodników którzy mogliby dołączyć do naszej drużyny w trybie my player? A jeśli tak to gdzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś wie jak sobie poradzić z następującą rzeczą: Stworzyłem sobie drużyny, zapisałem roster. Kilka razy po uruchomieniu gry korzystałem z tych drużyn, po czym dziś wchodzę, a gra nie rozpoznaje mojego profilu i oczywiście nie ma drużyn. Podejrzewam, że to w związku z updatem składów.

Nie bardzo kumam NBA z serii 2k. Wczesniej korzystałem z NBA EA Sports. Czy ktoś moze mi cos podpowiedzieć? Pewnie to kwestia przyzwyczajenia, ale jakoś przyjaźniejsza dla mnie była seria NBA Live

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche ostatnio znowu popykałem w NBA ale zastanawiam się czy jest może jakaś możliwość zaproponowania zawodników którzy mogliby dołączyć do naszej drużyny w trybie my player? A jeśli tak to gdzie?

Jeżeli jesteś w zespole dość długo i wyróżniasz się, "zarząd" daje propozycje kogo byś widział w klubie. Masz wskazać 5 dowolnych koszykarzy których byś widział w składzie. A na koniec sezonu którego z Free agent mogą podpisać.

Ja grając w LA Clippers miałem 3 takie propozycje. Nigdy nie zakontraktowali kogo chciałem, a wybierałem zadaniowców tak do drugiej S5...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie wie ktos jak i czy w ogole da sie zmienic czas gry w wyzwaniach jordana na 12 min??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie da się i to jest jeden z elementów utrudniających ich wykonanie. Za łatwo być nie może, prawda? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie czy ktoś wie jak można wstawić kobego do all star game

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Moj pierwszy post zeby nie bylo ;).

Jestem maniakiem Fify ale ostatnio jakos natchnelo mnie na koszykowke, czy dla takiego laika jakim jestem, sprawi mi przyjemnosc granie w ta gre? czy moze sa inne bardzie przyjemniejsze ;).

Nie ukrywam grywalem kiedys w NBA lecz na kompie, teraz naprawde powaznie zastanawiam sie nad kupnem wlasnie 2k11, jak mysliscie "wkrece" sie ? ;).

Gralem w demo i powiem ze nie zbyt łatwo cokolwiek tam zrobic, w sensie rzucic i takie tam - to tak mnie wiecej pokaz moich umiejetnosci ;)

Z góry dzieki za odpowiedz.

Pozdrawiam

N.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Moj pierwszy post zeby nie bylo ;).

Jestem maniakiem Fify ale ostatnio jakos natchnelo mnie na koszykowke, czy dla takiego laika jakim jestem, sprawi mi przyjemnosc granie w ta gre? czy moze sa inne bardzie przyjemniejsze ;).

Nie ukrywam grywalem kiedys w NBA lecz na kompie, teraz naprawde powaznie zastanawiam sie nad kupnem wlasnie 2k11, jak mysliscie "wkrece" sie ? ;).

Gralem w demo i powiem ze nie zbyt łatwo cokolwiek tam zrobic, w sensie rzucic i takie tam - to tak mnie wiecej pokaz moich umiejetnosci ;)

Z góry dzieki za odpowiedz.

Pozdrawiam

N.

Ja psiocze na wszystkie serie NBA od bodaj 2000 roku.. wyjatkiem byla NBA 2K7 na PS2.. ale nawet w tamten tytul tak nie wsiąkłem jak 2K11.. 9/10 ogółem, 10/10 jesli bierzemy pod uwage tylko sportowe gry..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i dziś dostałem swój egzemplarz NBA 2k11. Cóż mimo doświadczenia gry w NBA 2k10 na PC to po prostu masakra. Gram w MyPlayer bo ten tryb mnie najmocniej interesował i jak na razie ciężko. Nawet zwykłego dunk'a nie mogę zrobić ... wziąłem gracza atletycznego SG. W jakim momencie puszczać przycisk rzutu?? bo robię tak jak zawsze kiedyś i nie wychodzi ... moment w którym piłka jest na wysokości trochę wyżej od głowy ... a i jak się robi zwody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna gierka, tylko szkoda że nie ma jakiegokolwiek tłumaczenia, w dzisiejszych czasach to podstawa. :( (przynajmniej nie ma w demie. :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co Ty tam chcesz tłumaczyć? Menu? Fakt. Mogli by dać polskich komentatorów, jednak Imo nie do Nba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co Ty tam chcesz tłumaczyć? Menu? Fakt. Mogli by dać polskich komentatorów, jednak Imo nie do Nba :)

A dlaczego nie menu ? :P Komentarz tym bardziej by się przydał. Dlaczego nie może być tak jak w fifie ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łe. Dla mnie jest dobrze tak jak jest. Polskość w grach sportowych już mi się przejadła. W Nba bym chyba tego nie zniósł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi