MateoF1 59 Napisano 17 Styczeń 2011 no witam, akurat bedzie chlopak mial okazje sie wykazac jak dzisiaj bedzie na treningu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 17 Styczeń 2011 A, w celu wyjasnienia. Dodalem kolege tutaj bo u nas bedzie na nastepnym wyscigu swierzak a tutaj w nastepnym wyscigu on bedzie tym swierzakiem... Dlatego wolalem aby bylo po 1 swierzaku na lige... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 17 Styczeń 2011 Witam, Na Waszą ligę trafiłem dzięki milaczrowi (członek 1 ligii), który wyhaczył mnie na 3 okrążeniowych harcach online. Ciągle się uczę, więc proszę o wyrozumiałość (aktualna ranga 36) - wszystko oczywiście w ramach fair play. Gram na padzie sony, w związku z czym mam do Was pytanie. Czy na takim kontrolerze da się skutecznie jeździć z wyłączoną kontrolą trakcji? Czy ktoś z Was to praktykuje? W moim przypadku wyłączenie konrolii trakcji konczy się zwiększoną ilością bączków. Rozumiem również, że z asyst dozwolona jest właśnie kontrola trakcji i to wszystko. Prośba o potwierdzenie. Widzę, że dzisiaj będziecie trenować o 20tej. Dla mnie ta godzina jest nieosiągalna (rodzina). Mogę ćwiczyć najwcześniej o 22giej, z wyjątkiem niedziel, kiedy jak rozumiem jeździmy kwalifikacje i wyścig. Pozdrawiam wszystkich. Łukasz Ps. z torów lubię spa, bahrain, melbourne, walencję, marina bay, shanghai, hungaroring oraz silverstone , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) do tematu incydentu nie chce juz wracac; bedzie co ma byc chodzi tu o dobry fun a punkty to jet drugorzedna sprawa. a tutaj zapodaje filmik z paroma kolkami dobrej i czystej walki ( dla takich chwil sie zyje he he ) wiatam nowego kolege a z tymi trenigami to masz zupelnie jak ja rodzina i te sprawy ja trenuje niestety jeszcze pozniej okolo 23 bo u mnie jeszcze dochodzi strefa czasowa ale jak masz ochote bede jutro po 23 pozdro zapodaj jeszcze swojego PSNid Edytowane 18 Styczeń 2011 przez szkorbut77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 20 Styczeń 2011 robimy jakis trening? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dor2205 1 Napisano 22 Styczeń 2011 Panowie. Jest duże prawdopodobieństwo że nie pojade na SPA. Wyjazd z młodszym rodzeństwem na narty. niestety obiecałem, a jak widze jak sie z tego cieszą to nie bede miał serca wracać jutro wcześniej. Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pieki 0 Napisano 23 Styczeń 2011 Proszę o trochę cierpliwości i poczekajcie do 10min jeśli jestem online a nie dołączam. Gram w innej lidze i się ostano przedłużyło, chciałem dołączyć ok 21.05 ale już zaczęliście beze mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 23 Styczeń 2011 Jak dla mnie nie ma problemu, ostatnio nie napisales nic ze jedziesz w innej lidze to 21:05 wlaczylismy, bo i tak czekalismy na pitiego bo cos go rozlaczalo. Jak inni nie widza przeszkod to mozna chwile zaczekac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 23 Styczeń 2011 nie ma problemu mozna chwile zaczekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 23 Styczeń 2011 Dla mnie to nie problem - mogę poczekać ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 23 Styczeń 2011 zaden problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwazt 0 Napisano 23 Styczeń 2011 No, lepiej poczekać, większa rywalizacja tym lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 23 Styczeń 2011 kto ustawia dziś serwer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwazt 0 Napisano 23 Styczeń 2011 (edytowane) No nie moge ;|. Chyba najlepiej byłem przygotowany od początku wszystkich wyścigów pod ten tor, no i dupa. Kwalifikacje słabe, no ale chociaż nie byłem ostatni jak zawsze :D. Potem po pierwszym okrążeniu już była masakra, masa małych błędów i przejechanie ostatinego zakrętu karane przejazdem przez pit :/. Przejechałem go, następne okrążenie zmieniłem już na wet* i mimo wszystko jechałem na 7 miejscu. Potem róźnie szło, ale po 4-5 okrążeniach opony już były pomarańczowe. No to trudno, jadę je zmienić na drugą parę wetów* (tutaj pytanie - jest druga para?), no i wyjeżdżam z pitu z prime* poślizg, obrót, uderzenie o bandę. Stwierdziłem, że prędzej komuś zepsuję wyścig niż dojadę do pitu z powrotem, jeszcze stałem tyłem do trasy i dostałem 2x penalty jak ktoś przejeżdżał :|, więc zrezygnowałem. *nie wiem jakie są polskie nazwy tych opon Edytowane 23 Styczeń 2011 przez chwazt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 23 Styczeń 2011 Nie wiem co się stało na pierwszym zakręcie czy uślizg kół czy jakiś dzwon z tyłu ale popłynąłem. Nie wiem kto jechał przede mną renówką, ale go przepraszam. Na 7kółku zmieniłem na intermediaty, przygazowałem trochę w pit lane i dostalem drive through. Na drugim kółki po wjeździe na jednym z szybkich zakrętów arkos123 (chyba) wjechał mi ostro w tyłek, tak że musiałem wymienić przednie skrzydło. Później już nie miałem szans na dogonienie kogokolwiek. Jechaliście na wetach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 23 Styczeń 2011 jak dla mnie wyscig udany, chodz na samym poczatku zaraz po starcie pierwszy zakret poszedlem za daleko i robert z kowim mnie wyprzedzili :D potem walka z kowim ale mam nadzieje ze nic tam ci kowi nie zrobilem na tych zakretach zaraz po tej dlugiej prostej bo ostra walka tam byla :D wkoncu dalo rade was wyprzedzic i jakos jechalem do konca, takze od startu nic sie praktycznie nie dzialo, moim zdaniem pojechalem idealnie + swietny czas w kwalifikacjach (moj osobisty rekord, oczywyscie na wlaczanych oponach :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 23 Styczeń 2011 Wyscig: Wyniki quala bede za jakis czas, narazie nie chce mi sie isc po kabel :P Filmiki na jutube tez beda pozniej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 23 Styczeń 2011 Na starcie zamieszanie + na pierwszym okrazeniu dwa baczki i 10 pozycja. Pozniej raczej rowne tempo i stopniowe nadrabianie strat. Start na oponach miekkich, pozniej przejsciowki, pozniej wet-y. Na 2 okrazenia przed koncem kapec i zmiana na przejsciowki. Ostatecznie 6 miejsce z poczuciem, ze 5 byle w zasiegu :) Superluksio - jaki strzal w tyl ?? Albo to nie ja, albo jestem jeszcze w szoku powyscigowym i nic nie pamietam. Masz to moze nagrane ? Na marginesie - chyba sam zaczne nagrywac, bo dzisiaj dzialy sie ciekawostki z sama gra. Dwa razy jechalem kilka kolek za kims i dwa razy bolid jadacy przede mna wyswietlal mi sie jako jadacy co chwile to po bandzie to po poboczu. Tu strzal, tam strzal - ogolnie katastrofa w kazdym zakrecie - a pozniej pojawial sie ze standardowa predkoscia na trasie jakby nigdy nic. Nie podchodzilem do wyprzedzania w takich warunkach, poniewaz nie wiedzialem gdzie faktycznie znajduje sie bolid przede mna. Czekalem na bledy i sie doczekalem. Ale czy to normalne w tej grze ? Czy ktos tak jeszcze mial ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 23 Styczeń 2011 ja wyscig zalicze do udanych 2 miejsce w Q w wyscigu tez . po pierwszym zakrecie bylem nawet pierwszy ale szybko zostalem sprowadzony na ziemie przez kowala i mateo. na moim filmiku zobaczysz kowal ze na tej prostej zrobiles sie przezroczysty i nie moglem cie puknac ale mysle ze wszystko juz sobie wyjasnilismy i jest ok. takze to tyle z moje strony filmik postaram sie wrzucic do wtorku chociaz za duzo sie nie dzialo :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 23 Styczeń 2011 ja niestety nie nagralem filmiku bo kamerka mi padla, no ale jak robert powiedzial za duzo sie nie dzialo wiec chyba nie bylo nawet potrzeby nagrywac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 23 Styczeń 2011 Nie mam za zle skoro u ciebie sie przezroczysty zrobilem, u mnie na filmiku ciezko okreslic czy byl to kontakt czy duzy wybuj takze luzno, w sumie mowilem zebys jechal moze bys cos z mateo powalczyl w trakcie a tak to straciles troche czasu. Sytuacja dziwna ale ta gra tak ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 23 Styczeń 2011 Arkos123, Rzeczywiście z grą działy się cuda. Też przez pewien czas jechałem za bolidem który przemieszczał się na torze jak duch. Raz był na poboczu, innym razem tuż przede mną. Dziwne. Chyba były problemy z łączami. Wracając do incydentu w którym straciłem spojler. Z mojej perspektywy wyglądało to tak: ostatni szybki zakręt w lewo przed szykaną przed metą: jadąc na pełnym gazie spóźniłem wejście w zakręt, odjłąłem więc gaz i wtedy dostałem z tyłu tak, że wywaliło mnie w bandę. Wtedy tylko Ty jechałeś za mną. Dziwne, że tego nie zauważyłeś. Może to jakiś bug? W każdym razie było minęło. Pierwszy wyścig, 7 miejsce na mokrym, mogło być gorzej. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 23 Styczeń 2011 Superluksio - jezeli cokolwiek zawinilem - przepraszam! Wierz mi - nie zarejestrowalem kontaktu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pieki 0 Napisano 23 Styczeń 2011 Start na miękkich i na 1 zakręcie ktoś mnie pocisnął od tyłu ale udało mi się uniknąć uszkodzeń. Potem w miarę dobra jazda do zamiany opon na deszczowe gdzie popełniłem błąd i za szybko wjechałem do pit stopu i kara. Przejeżdżam karnego pita i znowu za szybko i kara i tak jeszcze 2 razy. Gdyby nie to miałbym szanse na 4 miejsce na więcej nie liczyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 23 Styczeń 2011 Ok, bez urazy. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach