MateoF1 59 Napisano 21 Grudzień 2010 siemanko wszystkim, jak wyzej, jestem nowym kierowca w waszej lidze, mam nadzieje ze bedzie nam sie dobrze rywalizowalo na torze ;) co niektorych juz znam takze licze na mila atmosfere, chcialbym sie rowniez dowiedziec jakim bolidem bede sie scigal w lidze, pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 22 Grudzień 2010 no strzalka widze ze ci sie udalo dolaczyc a jezdzil bedzisz jak dobrze patrze to RB narka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J.P 2 Napisano 22 Grudzień 2010 A witam Mateo kuźwa.. to teraz to będzie ostro na torze po nowym roku.. Ps: Co do bolidu to zapewne będziesz jeździł RED BULLEM. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 22 Grudzień 2010 Witamy, mam nadzieje, ze dostosujesz sie do wygorowanego poziomu naszej ligi i dalej wyscigi beda przyjemna jazda z niewielka liczba incydentow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dor2205 1 Napisano 22 Grudzień 2010 Jeździliśmy już z Mateo. Trzeba sie będzie chłopaki nieźle przygotować. Zapewniem:) Myśle że Robert może potwierdzić:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 22 Grudzień 2010 Dor ja mysle ze trzeba sie bedzie w ogole przygotowac, bo ostatnio z tym jest lipa odkad gt5 wyszlo ale moze cos potrenuje. Pytanie mam czy byłby ktos chetny w niedziele wieczorkiem posmigac w gt5 jakies wyscigi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 22 Grudzień 2010 hehe co do mojej jazdy to moze jestem dobry ale napewno nie najlepszy ;) ale jak powiedzial KOWI postaram sie aby niemilych incydentów bylo jak najmniej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) Babcia, zrezygnowal. Rezerwa prosze sie zglaszac do mnie na pw w celu wskoczenia na miejsce do 2 ligi... pozaztym jeszcze jest meijsce w 4 lidze rowniez. pozdro. ==== babcie zastepuje Mane. prosze przywitac sie z nowym kolega, z tego co sie orientuje to Mane dostaje bolid Mclarena. Osobista uwaga moja, to jest jezdzisz zatem w moim teamie wiec prosze sie starac i zdobywac pkty dla Mcl. pozdro. Edytowane 28 Grudzień 2010 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) Witam Qrde już dla Świeżaka taka presja :) Grę mam od momentu kiedy wyszła, na necie gram od 2 tyg dopiero :P ale pierwszy zakręt staram się nie taranować. Nick na psn to Mane_TA gram na padzie. niedzielę o 21:00 to jest zawsze w ten dzień gramy (tak aby było wszystko jasne ;) ? Edytowane 28 Grudzień 2010 przez Mane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 28 Grudzień 2010 Szkoda, że Babcia zrezygnował. To był przyzwoity zawodnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 29 Grudzień 2010 no siemka siemka, mam propozycje aby zrobic jakis trening przed najblizszym wyscigiem chocby jutro ok. 21:00 co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 29 Grudzień 2010 Ja to w sumie chętnie coś pojeżdze bo dla mnie ten tor jest bardzo zły. I troche też moznaby sobie zacząć przypominać ten dziki model jazdy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 29 Grudzień 2010 Ja tez w sumie moge posmigac, Mateo wyslij zaproszenie do znajomych bedzie juz na wyscig. Nowego kolege takze prosze o wysalnie zaproszenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 29 Grudzień 2010 (edytowane) Można by dzisiaj trochę pojeździć, tylko o której?? Edytowane 29 Grudzień 2010 przez Mane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 29 Grudzień 2010 (edytowane) dzisiaj tez w sumie jak ktos ma czas o 21:00 Mane wyslij mi zapro do znajomych bo ja nie podales swojego psnid, to jak byl by ktos chetny dzisiaj pojezdzic o 21? chyba ze inna godz wam odpowiada to piszcie Edytowane 29 Grudzień 2010 przez MateoF1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 29 Grudzień 2010 Mane_TA ja bym pograł w zasadzie teraz jestem już w grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 30 Grudzień 2010 To co dzis kolo 21? Ja powinienem dac rade wiec jak bedizecie zakladac dajce zaproszenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 30 Grudzień 2010 ja tez dzisiaj bede ale ale z 2 godziny pozniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 30 Grudzień 2010 no ja teraz dopiero jestem bo neta nie mialem to jak cos to wysylajcie zapro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 31 Grudzień 2010 Szczęśliwego Nowego Roku!! :] i pijanego Sylwka!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 31 Grudzień 2010 i zeby w nowym roku jezdzilo sie szybciej niz w satarym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 31 Grudzień 2010 walki na torze jak tylko kto może aby każdy był wygrany zyczy matijad pijany :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 1 Styczeń 2011 dawajcie jutro trening tak gdzies okolo 20 godz ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłaszam dzisiejszą nieobecność. Przepraszam, ale nie dam rady skoncentrować wzroku na dłużej niż 10 min ... Oddaje dzisiaj konsolę dzieciakom, z łóżka nie wychodzę :) Za tydzień oczywiście będę. Życzę wszystkim udanego wyścigu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 2 Styczeń 2011 sorki, że tak późno pisze, ale dopiero przedchwilą wróciłem i nie miałem dostępu do internetu. Z tego zmęczenia trasą nie wytrzymałbym tego wyścigu i pierwszy zakręt to banda . Tak więc dzisiaj niestety musze odpuścić i nie wystratuje w tym wyścigu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach