slepyy13 4 Napisano 20 Wrzesień 2010 The shoot z tego co wiem będzie w dystrybucji cyfrowej. I raczej nie będzie kosmicznej ceny 100zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczurekPB 44 Napisano 20 Wrzesień 2010 Raczej się mylisz, bo The Shoot w swojej ofercie ma Amazon, więc nie będzie to dystrybucja cyfrowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wienio 0 Napisano 21 Wrzesień 2010 Tenis stołowy i gladiatorzy wymiatają:) W niedzielę pograłem i do dzisiaj mam kontuzję prawej ręki, ale za to brązowe puchary zdobyte:) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachna01 80 Napisano 21 Wrzesień 2010 Wie ktoś jak przełączyć język na polski? Odpala się w angielskiej wersji i nigdzie w opcjach nie widzę możliwości przestawienia, pomimo że na okładce dumnie pisze "gra w polskiej wersji językowej". A język systemu masz ustawiony na polski - czy angielski Przestaw to i język gry się zmieni Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
<Verin> 3 Napisano 21 Wrzesień 2010 Czy ktoś pokonał już ostatniego ukrytego bossa w Ping Pongu na Gold? Nie mogę za cholerę znaleźć na niego patentu. Gratuluje golda, ja się musiałem nieźle namachać, aby zdobyć srebro. W goldzie póki co dopiero raczkuję... Walczył już ktoś w gladiatorach w pucharze mistrzów? tam to jest dopiero hardcore, już pierwszy przeciwnik jest strasznie trudny. Ja osobiście sobie to na razie odpuściłem, ręka za bardzo bolała i już zaczynałem się irytować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 21 Wrzesień 2010 Secret Boss padł w pinglu. Nie powiem, żebym się nie zmęczył. Właściwie można powiedzieć, że prawie padłem na ryj ;) Robot A.C.E 8000. Nie znam innego sposobu na pokonanie go niż zamęczyć na śmierć. Właściwie każdą piłkę odbiera, oprócz mocnego uderzenia po crosie z "patelni". Kręci piłkę na ponad 500 rad. Podczas seta popełnia około 3 błędów sam z siebie. Jedna z wymian z nim zajęła mi 45 uderzeń... Ale jest nadzieja. Jeśli uda nam się wygrać pierwszego seta i widzimy, że nie uda nam się wygrać drugiego, to można wyjść do menu głównego. Pierwszy set nam się zapiszę i kolejny raz będziemy kontynuować z już wygranym punktem. Bez tego chyba nie da się wygrać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 21 Wrzesień 2010 Secret Boss padł w pinglu. Nie powiem, żebym się nie zmęczył. Właściwie można powiedzieć, że prawie padłem na ryj ;) I tą wypowiedzą dałeś mi nadzieję, że ostro się namęczę! To uwielbiam. Ohhhh, niech mi sklep już wyśle tę grę, bo nie wytrzymam :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 21 Wrzesień 2010 a Ja przed chwilą odblokowałem trzecią postać (drugą za puchar) tym razem w bocce odblokowałem włoskiego mafioza imieniem Frankie. Jego atuty to siła i celność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 21 Wrzesień 2010 marek, a dasz fotę, nawet telefonem zrobioną? Odkrył ktoś jakie jest to ukryte tropny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 21 Wrzesień 2010 (edytowane) marek, a dasz fotę, nawet telefonem zrobioną? Odkrył ktoś jakie jest to ukryte tropny? Za bocce: Za siatke: Edytowane 21 Wrzesień 2010 przez marek1234itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sowa 0 Napisano 21 Wrzesień 2010 (edytowane) Powiem, że inaczej sobie to wyobrażałem... :thumbsup: podoba mi się. nizłe koksy BTW. wrzucajcie w podwójnych spoilerach bo mnie kusi, a nie chcę widzieć Edytowane 21 Wrzesień 2010 przez sowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 21 Wrzesień 2010 Zostały mi 2 mecze siatkówki do zdobycia złotego pucharu i nowej postaci. Ale próbuję i nie mogę go pokonać. A tak bardzo chcę tą postać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 22 Wrzesień 2010 Zostały mi 2 mecze siatkówki do zdobycia złotego pucharu i nowej postaci. Ale próbuję i nie mogę go pokonać. A tak bardzo chcę tą postać. Jak scinasz to nie na siłę tylko lekko po lini. Punkty same lecą :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alle 1 Napisano 22 Wrzesień 2010 Narazie najwiecej gralem w pingla i gladiatorow i to wlasnie te dwie gry najbardziej przypadly mi do gustu. Zachowanie pilki w pinglu to mistrzostwo swiata, kazde podkrecenie pilki, kazde zagranie jest bardzo zblizone do tych w rzeczywistosci. Jedyna moja przestroga to grajcie z wyczuciem bo ja od machania reka nie moge od dwoch dni ani grac ani pracowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 22 Wrzesień 2010 Da się jakoś rozsądnie grać z jednym dildo czy lepiej od razu 2 kupić??? Chodzi mi o takie gry jak gladiatorzy czy strzelanie z łuku. Znośne to na jedną ,,laskę"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 22 Wrzesień 2010 Da się jakoś rozsądnie grać z jednym dildo czy lepiej od razu 2 kupić??? Chodzi mi o takie gry jak gladiatorzy czy strzelanie z łuku. Znośne to na jedną ,,laskę"? Znosne ale duzo lepiej z dwoma. Jak to nie problem (finansowo) to kup sobie dwa od razu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 22 Wrzesień 2010 Znosne ale duzo lepiej z dwoma. Jak to nie problem (finansowo) to kup sobie dwa od razu. U mnie to kwestia kupić 2 czy 4, bo żona nie da samemu pograć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 22 Wrzesień 2010 Jedyna moja przestroga to grajcie z wyczuciem bo ja od machania reka nie moge od dwoch dni ani grac ani pracowac :) Ból całego ciała po ostrym graniu w pingla jest nieunikniony. Ale to dobry ból. Dla takich starych trufli jak ja to miła odmiana i przypomnienie sobie czasów kiedy miało się naście lat. Zdecydowanie pod tym względem MOVE wprowadził dużo świeżości do skostniałych (dosłownie i w przenośni), gier video. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 22 Wrzesień 2010 Tutaj przydałaby się jeszcze opcja multiplayer.. no cóż, dobrze, że można grać z kimś, a zabawa i tak jest przednia. No i kupa śmiechu, hehe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 22 Wrzesień 2010 Fakt ze brak multi online to duza wada. Gra jest przekozacka i wrecz stworzona do mlocenia z ziomami przez neta. Byc moze do spaczowania choc nie wstrzymywal bym oddechu BTW czy byla jakas gra ktora wyszla jako SP a potem dodali do niej multi? cos mi chodzi po glowie ale nie jestem pewny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 22 Wrzesień 2010 Hmm, nie przypominam sobie takiej sytuacji. Jednak może to być spowodowane moją słabą pamięcią, aczkolwiek może i coś tam było. Szkoda, że didos jest drogi. Nie mam na razie 150zł.. a z chęcią kupiłbym go. Mogliby robić więcej takich gier, szczególnie, że Move jest do tego stworzony. Ja gdybym był producentem gier, miałbym świetne pomysły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sowa 0 Napisano 22 Wrzesień 2010 ja osobiście uważam, że multi przez neta byłoby wacowe w tej grze. o wiele więcej funu jest jak 4 typów siedzi w jednym pokoju i macha różowym dildo. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 22 Wrzesień 2010 Przecież dwóch może naraz grać. Jakich czterech. :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sowa 0 Napisano 22 Wrzesień 2010 w disc golfa może grać 4'rech drabów. (no może przesadziłem z tymi drabami) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanPawcio 0 Napisano 22 Wrzesień 2010 Aha, nie wiedziałem, bo jeszcze nie grałem w Disc Golfa z kimś, więc nie zwróciłem uwagi, że tam jest napisane 1-4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach