zeroberto 0 Napisano 11 Luty 2011 Może jeszcze komuś się przyda. Tak jak mówiłem trzeba być cierpliwym :D. Nie przeczę, że ktoś ma lepszy system. Ja wygrywam w ten sposób. http://www.youtube.c...h?v=-35CSvwb5LU http://www.youtube.c...h?v=4q746-AAa7A http://www.youtube.c...h?v=713lVi4j9zI W częściach bo mi się karta na aparacie zapychała ;) Mi zajęło przejście wszystkich zawodników tydzień!!! Z tego 3 dni ostatni zawodnik! Ale tatwoja gra nie ma nic wspolnego z GRĄ!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furo 10 Napisano 11 Luty 2011 Mi zajęło przejście wszystkich zawodników tydzień!!! Z tego 3 dni ostatni zawodnik! Ale tatwoja gra nie ma nic wspolnego z GRĄ!! co masz na mysli piszac ze jego gra nie ma nic wspolnego z gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 13 Luty 2011 Udało mi się przejść puchar mistrzów w pinglu, ale co się nadenerwowałem to moje. Każdy zawodnik ma jakieś słabe strony (np trzeba atakować od dołu, robić skróty, podkręcać, grać konsekwentnie i się nie napalać :D) Gratuluję. Mnie zostało jeszcze 8 zawodników, utknąłem na drugiej. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinek9696 9 Napisano 13 Luty 2011 Gratuluję. Mnie zostało jeszcze 8 zawodników, utknąłem na drugiej. :( Ja również po dłuższej przerwie postanowiłem, że chwilę pogram lecz ta Boomer jest niedopokonania, prawie wszystko wyjmuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 13 Luty 2011 Ja również po dłuższej przerwie postanowiłem, że chwilę pogram lecz ta Boomer jest niedopokonania, prawie wszystko wyjmuje :D No dokładnie. Na razie zajmuję się The Fight, mam nadzieję, iż gdy wrócę za jakieś 2-3 tygodnie do Sports Champions pójdzie mi lepiej. 2 razy walczyliśmy na przewagi, niestety udało jej się. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 13 Luty 2011 Boomer na poziomie mistrzowskim faktycznie stwarza trochę problemu ale jest do ogrania natomiast Tatupu już komplenie psuje mi nerwy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 13 Luty 2011 Pytanie do tych co już wygrali z Boomer: Ścinaliście piłki, czy uderzaliście na siłę? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm 0 Napisano 14 Luty 2011 Witam Mam szukam pomocy ws. trofeum : Owned All Win a match with all 10 characters, in every event, playing any mode. Albo coś źle robię albo nie rozumiem tego zadania. Można prosić o łopatologiczne wytłumaczenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stach86 13 Napisano 14 Luty 2011 Boomer na poziomie mistrzowskim faktycznie stwarza trochę problemu ale jest do ogrania natomiast Tatupu już komplenie psuje mi nerwy :) Graj piłki atakowane od dołu, takie z tym ogniem i pokonasz go spokojnie. Ruch musi być od dołu do góry ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 14 Luty 2011 Tak poczytałem wasze wpisy i postanowiłem odświeżyć moje granie w SC-od dłuższego czasu nie mogłem się zabrać do gry w "pingla" i czas to nadrobić. Ten sposób z dolną piłką - ognistą jest nawet skuteczny acz nie zawsze. Chyba nie ma reguły na konkretnego zawodnika-ja bez schematu i całkiem dobrze mi to szło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furo 10 Napisano 14 Luty 2011 Boomer na poziomie mistrzowskim faktycznie stwarza trochę problemu ale jest do ogrania natomiast Tatupu już komplenie psuje mi nerwy :) od wczoraj się z nim męczę:( najlepszy wynik na razie 8:15. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 14 Luty 2011 Witam Mam szukam pomocy ws. trofeum : Owned All Win a match with all 10 characters, in every event, playing any mode. Albo coś źle robię albo nie rozumiem tego zadania. Można prosić o łopatologiczne wytłumaczenie? Nie wchodzisz w puchar tylko w Dowolną rozgrywkę w każdym ze sportów, i po kolei każdą postacią musisz wygrać choć jeden mecz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iras 0 Napisano 14 Luty 2011 (edytowane) Co do serwowania z ogniem to pierwszy raz udało mi się to zrobić właśnie na Pucharze Mistrzów. Niestety nie wychodzi mi za każdym razem. Celuje w róg stołu, przechylam paletke do dołu jak do ściny, lekko podrzucam i wale z całej siły :P Czasami się udaje, czasami nie. Na razie utknąłem na tej babce po Tatupu na mistrzowskim. Z samym grubasem walczyłem ostro -> ścina za ściną. Obojętne czy ja zdobywałem punkt czy on, grało się zajebiście. Wygrałem chyba 25-23 w przewadze - gość pod koniec wszystko wybraniał... Które macie miejsce w rankingu pucharu mistrzów na świecie? Edytowane 14 Luty 2011 przez Iras Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 14 Luty 2011 A ja się trudze z Kenjim w trzecim pucharze : (. Na razie największe osiągnięcie to jedna wygrana runda. Jakieś porady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 14 Luty 2011 A ja się trudze z Kenjim w trzecim pucharze : (. Na razie największe osiągnięcie to jedna wygrana runda. Jakieś porady? Przejdź na prawy róg stołu, ustaw celownik w prawo jak najbardziej się da i uderz leciutko piłkę (tak ledwo ją muśnij). Zawsze się napali na ścinę i nie trafi w stół. Ja tak wygrałem, bo 100 % serwów to były asy. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 14 Luty 2011 Dzięki. Wypróbuję niedługo tą taktykę. Dam znać jak poszło ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 14 Luty 2011 Dzięki. Wypróbuję niedługo tą taktykę. Dam znać jak poszło ;]. Ok. :) Giselle w złotym pucharze w disc golfie jest nie do pokonania. Co prawda raz brakowało mi tylko 1 dołka, no ale ona przecież co 2/3 dołek uderza za 2 razami, nigdy jeszcze nie widziałem żeby miała więcej niż par. Jak ją w końcu pokonam, to dla chętnych mogę wrzucić foto bossa dysku. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iras 0 Napisano 14 Luty 2011 Przejdź na prawy róg stołu, ustaw celownik w prawo jak najbardziej się da i uderz leciutko piłkę (tak ledwo ją muśnij). Zawsze się napali na ścinę i nie trafi w stół. Ja tak wygrałem, bo 100 % serwów to były asy. ;) Pokonałem go dokładnie w ten sam sposób :) Później jest robot - na niego nie miałem żadnej taktyki, po prostu w końcu się udało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 14 Luty 2011 Pokonałem go dokładnie w ten sam sposób :) Później jest robot - na niego nie miałem żadnej taktyki, po prostu w końcu się udało. To racja, na robota nie ma żadnego sposobu, trzeba grać na 100% swoich możliwości. Mi udało się po jakiś 20 minutach. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm 0 Napisano 14 Luty 2011 Ok. :) Giselle w złotym pucharze w disc golfie jest nie do pokonania. Co prawda raz brakowało mi tylko 1 dołka, no ale ona przecież co 2/3 dołek uderza za 2 razami, nigdy jeszcze nie widziałem żeby miała więcej niż par. Jak ją w końcu pokonam, to dla chętnych mogę wrzucić foto bossa dysku. ;) Da się ją przejść ale nie wybacza żadnego błędu. Jest kilka rund w którym da się z nią wygrać w innych trzeba walczyć o remis. Boss gra na podobnym poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawekp14 0 Napisano 15 Luty 2011 A ja skrytykują ostro tą grę! mam niepodważalny argument a mianowicie.... bark i łokieć mi wysiadł. Tak poważnie gra wymiata. Pierwszy raz spędziłem cały dzień ze swoją dziewczyną grając na ps3. Teraz sama mnie namówiła na kupno drugiej gałki i pyta się kiedy może przyjechać grać.Na razie nie chwale się osiągnięciami bo nie ma czym nawet jednego złota nie zdobyłem ale nie poddam się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackkk3 1 Napisano 15 Luty 2011 Witam, może była już taka informacja ale wyszukiwrka nie dała mi jednoznacznej odpowiedzi a może ktoś ma to sprawdzone doświadczalnie albo po prostu wie. Gra zakupiona w UK w przypadku gdy mamy w konsoli jeżyk PL będzie po polsku (ma tzw. multilanguage jak np. fifa11) czy też nie ? Dodam, że płytę z demami miałem z UK i wszystkie pozycje były po polsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 15 Luty 2011 (edytowane) Witam, może była już taka informacja ale wyszukiwrka nie dała mi jednoznacznej odpowiedzi a może ktoś ma to sprawdzone doświadczalnie albo po prostu wie. Gra zakupiona w UK w przypadku gdy mamy w konsoli jeżyk PL będzie po polsku (ma tzw. multilanguage jak np. fifa11) czy też nie ? Dodam, że płytę z demami miałem z UK i wszystkie pozycje były po polsku. Przepraszam, jednak multi language jest. Edytowane 15 Luty 2011 przez delta3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myski 11 Napisano 15 Luty 2011 Jest multilang, tak pisał kolega wiele stron dalej z Irlandii. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackkk3 1 Napisano 15 Luty 2011 dzięki za szybką odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach