k0su 0 Napisano 10 Lipiec 2011 pogoniarz jeżeli jesteś teraz wolny to możemy zagrać wejdz do community, btw jakimś cudem wygrałem 5:0 z pogoniarzem :] muszę się pochwalić bo to dopiero moje 2 zwycięstwo:] Wiecze czego mi brakuje z 1 edycji..? Chat roomu w którym prawie każdy był dostępny :] Ja uważam, że można grać skrzydłami, kontry wszystko jest OKEJ, ale Kroker ty jak strzelisz na 1-0 wymieniasz podania w swoim polu karnym, a to już przesada. Nie da rady sterować całą 11, żeby zrobić odpowiedni preesing, taka gra na pewno jest nie do końca fair. Też mógł bym tak grać, ale czuł bym, że w jakiś sposób oszukuje. Już ciągłe faulowanie jakie stosuje pogoniarz mi tak nie przeszkadza jak gra na czas. Pogoniarza się fajnie przechodzi jak ciągle wchodzi wślizgami:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney 2 Napisano 10 Lipiec 2011 Ja już się nie denerwuje w tym turnieju bo i tak już nie mam szans nic zwojować, może tak na luzie lepiej pójdzie. Kosu ty też miałeś wczoraj szczęscie wygrać w 9 ze mną po brutalnej grze. To jednak nie miało znaczenia sam sobie jestem winien muszę poprawić wykończenie akcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Ja już się nie denerwuje w tym turnieju bo i tak już nie mam szans nic zwojować, może tak na luzie lepiej pójdzie. Kosu ty też miałeś wczoraj szczęscie wygrać w 9 ze mną po brutalnej grze. To jednak nie miało znaczenia sam sobie jestem winien muszę poprawić wykończenie akcji. Nie napisałeś jak szybko "zdobyłem" te czerwone kartki, obie za faul na zawodniku bez piłki, bo mi komp źle zmienił zawodnika. dostałem czerwoną , wykonujesz wolny i z tego wolnego 2 czerwona haha , załamałem się, ale wykonujesz ten 2 wolny przejąłem, szybko do przodu, GOOLL hehe i moje pierwsze zwycięstwo stało się faktem :D:D Edytowane 10 Lipiec 2011 przez k0su Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) domin nie wiem czy jesteś jakiś nie rozgarnięty czy huj wie co ale nie wiem czy wiesz ale huja masz na padzie taki magiczny przycisk START on służy do przewijania powtórek wiec nie wiem po co przy wyniku 6:0 dla ciebie to tylko wkurwia, patrzysz na swoje fartem zdobyte bramki,i nie wiem po kiego huja robisz też zmiany w przy takim wyniku Edytowane 10 Lipiec 2011 przez pogoniarz1948 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 10 Lipiec 2011 o i znowu widzę sporo osób przeglądających temat i z takiej racji że o 18 idę do kościoła a o 23 nie mam dostępu do konsoli to teraz chętnie zagram napiszcie na forum kto teraz może grać.Jeśli chodzi o te wasze kłótnie to spróbuje być obiektywny Nems to że jestem debiutantem w naszej lidze to nie znaczy że masz mieć mniejsze przywileje ale nie narzucaj czegoś co było już ustalone wcześniej podczas pierwszej ligi,pamiętaj że to ty się do nas zgłosiłeś i jak się nie podoba to możesz się wypisać,eVi też jest trochę nie w porządku no bo teraz mówisz że trzeba zmienić formę z losowej na normal bo tobie przez to źle idzie ale kiedy wcześniej np.nazar mówił że to mu przeszkadza to nic nie zrobiłeś.A pomysł z otworzeniem forum uważam że jest super,czekam z niecierpliwością.Co do fauli i stylu gry to akurat do k0su nie możecie mieć pretensji bo nick zobowiązuje :D. Po pierwsze nie uważam sie za debiutanta i nie mam żadnych przywilejów... niby co narzucam ? chodzi Ci o granie rewanży ? juz bylo tyle razy to walkowane ze eVi zaczoł nie ja... Tyle na temat ... Pogo kiedy gramy rewanż ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 10 Lipiec 2011 jak się nie b ede wkurwiony i nie wiem czy widzisz ale ani w nicku ani w psn nie mam jakiegos "pogo" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) domin nie wiem czy jesteś jakiś nie rozgarnięty czy huj wie co ale nie wiem czy wiesz ale huja masz na padzie taki magiczny przycisk START on służy do przewijania powtórek wiec nie wiem po co przy wyniku 6:0 dla ciebie to tylko wkurwia, patrzysz na swoje fartem zdobyte bramki,i nie wiem po kiego huja robisz też zmiany w przy takim wyniku Ale jak jest gol samobójczy to ja nie mam kontroli tylko :) PANOWIE WBIJAJCIE JUŻ DO COMMUNITY :) Edytowane 10 Lipiec 2011 przez domin 107 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 10 Lipiec 2011 jak się nie b ede wkurwiony i nie wiem czy widzisz ale ani w nicku ani w psn nie mam jakiegos "pogo" lol spinasz sie bo wygralem 7-0 ? jesli tak to przepraszam Pana bardzo jak bedziesz chcial grac odezwji sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) weź człowieku nems sie ogarnij ja się spinam bo chce żebyś pisal mój nick normalnie? Nemczek to kiedy gramy? Swoją drogą wyjebane mam na te 7-0 Edytowane 10 Lipiec 2011 przez pogoniarz1948 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trochos 0 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Witam Chce wszystkich przeprosić za swoja nie obecność. Wydaje mi się ze lepiej będzie jeśli zrezygnuję z gry w tej edycji ligi , po prostu nie mam ochoty grac i źle się czuje. Nie chodzi mi tu moje wyniki bo wszyscy którzy grali w poprzedniej edycji widza ze dla mnie liczy się dobra zabawa i nie jestem jakimś utalentowanym przeciwnikiem. Jeszcze raz bardzo przepraszam i mam nadzieje ze nie będziecie na mnie źli. Ps.Jestem dostępny na PSN ale to nie ja,to gra mój brat którego konto nie działa po awarii psn Ps2.Nazarssj2 masz ode mnie wiadomości na gg Edytowane 10 Lipiec 2011 przez trochos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nazarssj2 6 Napisano 10 Lipiec 2011 Ja wpadnę gdzieś za godzinkę, bardzo chętnie rozegram swoje mecze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Witam Chce wszystkich przeprosić za swoja nie obecność. Wydaje mi się ze lepiej będzie jeśli zrezygnuję z gry w tej edycji ligi , po prostu nie mam ochoty grac i źle się czuje. Nie chodzi mi tu moje wyniki bo wszyscy którzy grali w poprzedniej edycji widza ze dla mnie liczy się dobra zabawa i nie jestem jakimś utalentowanym przeciwnikiem. Jeszcze raz bardzo przepraszam i mam nadzieje ze nie będziecie na mnie źli. Ps.Jestem dostępny na PSN ale to nie ja,to gra mój brat którego konto nie działa po awarii psn Ale twoje wyniki są wliczone . To może zrób leave room na chwilę? twoje wyniki się wtedy nie będą się liczyły. Edytowane 10 Lipiec 2011 przez domin 107 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 10 Lipiec 2011 Będę dziś po 23. Ustawiasz wszystkich obronców na CB ? i defensive line nisko ? fakt 3x kołko to jest przewaznie gol i nie tylko on-line ale jak jezdze po turniejach to duzo ludzi tak strzela gole Sam wiesz, ze na to nie da się nic poradzić... PS3. Niezłe dostaje lanie w tej edycji, ale taki jest PES bramki z kapelusza to normalka, trzeba mieć trochę szczęścia Dziś dostałeś ode mnie 6 punktów za friko, dzięki takim akcjom. Nie wiem co ten Buffon odwala. Gratuluję zwycięstw, ale te mecze były na remis... Mam naprawdę dość niesportowej gry w tej lidze. Nems i inni moi przedmówca mają całkowitą rację. ludzie, gramy dla przyjemności, a punkty to dodatek. Właśnie rozegrałem dwumecz z krokerem. W pierwszym spotkaniu strzelił dwie szybkie bramki(druga z dystansu, bardzo ładna), a potem przez cały mecz grał podaniami między obrońcami, wchodząc na moją połowę może z 2 razy. W rewanżu to ja strzeliłem bramkę w 70 minucie i końcówkę grałem tak samo, żeby mu pokazać, jakie to fajne. Krokerinio, mam nadzieję, że dobrze się bawileś podczas tego dwumeczu, bo ja nie. Nie wszysycy tak grają. Mnie możecie odfajkować. Po tej lidze kończę przygodę z systematycznym graniem po sieci. Chciałem zagrać z ludźmi z forum, zeby uniknąć tych typowo chamskich zagrywek z meczów sieciowych. Niestety nie daje się tego zrobić. Takie małe podsumowanie, skrzydłami nie można grać bo się strzela za dużo bramek, Długą piłka na Ronaldo też nie można grać, spokojnie od tyłu tez nie można grać, No nic trzeba zmienić taktyke i grać środkiem na hurra z 2 obrońcami. Grasz turniejowo, czyli wykorzystujesz świetnych graczy do rozklepania i strzelenia bramki z akcji, które dają 75% szans powodzenia. Gra z takimi osobami nie daje żadnej przyjemności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 10 Lipiec 2011 Dziś dostałeś ode mnie 6 punktów za friko, dzięki takim akcjom. Nie wiem co ten Buffon odwala. Gratuluję zwycięstw, ale te mecze były na remis... Zawsze lubię przeanalizować mecz, o ile pierwszy był wyrównany o tyle w drugim statystyka oddanych strzałów wyglądała 10(8) - 2(1) :] ale bramki jak to często bywa dziwne :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 10 Lipiec 2011 . Grasz turniejowo, czyli wykorzystujesz świetnych graczy do rozklepania i strzelenia bramki z akcji, które dają 75% szans powodzenia. Gra z takimi osobami nie daje żadnej przyjemności. To jak mam grać żeby mieliście przyjemność? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 10 Lipiec 2011 Zostało mi do rozegrania 4 meczy 1.Pogoniarz1948 2.Michass333 3.GruchaPL 4.KopaczK Narazie jestem jeszcze w comunity a jak cos to moge tez po 23 zagrac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Chyba nigdy nie skończymy tej ligi. Ja jeszcze mam mecze z eVi, Kopaczk :) i grucha. Edytowane 10 Lipiec 2011 przez domin 107 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) Chyba nigdy nie skończymy tej ligi. dlaczego tak myslisz ? Edytowane 10 Lipiec 2011 przez Nemsik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0su 0 Napisano 10 Lipiec 2011 To jak mam grać żeby mieliście przyjemność? dobreeee..!! ale się dziś czepiacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 10 Lipiec 2011 wbijajcie na community!!! zakończymy to szybko może Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) uwazam ze kto peirwszy ten lepszy bedize ok, z zastrzeniem ze nie mozna ciagle grac ta sama druzyna. bo jesli ktos nie bedzie mogl wejsc wczesniej to znowu wyjdzie tak ze wszystko najlepsze bedzie odrazu zajete. druga sprawa kto bedzie mowil o ktorej i kiedy ? tutaj tez trzeba bedzie zastosowac cykl ze kazkdy z graczy moze raz podac termin zglaszania druzyn. i najlepiej bedzie jesli dogadamy sie ze gramy druzynami rownymi albo mozna powtarzxa druzyne zeby kazdy mogl grac tym czym lubii zeby kazdy mial rowne szanse Edytowane 10 Lipiec 2011 przez pakasiedlce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eVi92 11 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) bede o 23 zeby dograc swoje mecze. Edytowane 10 Lipiec 2011 przez eVi92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkmack 3 Napisano 10 Lipiec 2011 uwazam ze kto peirwszy ten lepszy bedize ok, z zastrzeniem ze nie mozna ciagle grac ta sama druzyna. bo jesli ktos nie bedzie mogl wejsc wczesniej to znowu wyjdzie tak ze wszystko najlepsze bedzie odrazu zajete. druga sprawa kto bedzie mowil o ktorej i kiedy ? tutaj tez trzeba bedzie zastosowac cykl ze kazkdy z graczy moze raz podac termin zglaszania druzyn. i najlepiej bedzie jesli dogadamy sie ze gramy druzynami rownymi albo mozna powtarzxa druzyne zeby kazdy mogl grac tym czym lubii zeby kazdy mial rowne szanse co do wyboru drużyn to proponowałem Eviemu by zebrał od was wszystkich na PW wiadomości o tym jakimi druzynami chcecie grać dwie drużyny byście podali Jeśli by sie okazało że dwie lub trzy osoby mają takie same drużyny tylko te trzy osoby, to można spróbować by one sie same ze sobą dogadały a jeśli się okaże że bardzo dużo osób ma takie same druzyny ulubione no to niestety będzie podjęte kroki ku temu by jak najsprawiedliwiej to rozegrać by nikt na tym nie ucierpiał (jeszcze niewiem co możemy z tym zrobić, zastanowimy sie jak już by lista taka już istniała ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 107 0 Napisano 10 Lipiec 2011 (edytowane) co do wyboru drużyn to proponowałem Eviemu by zebrał od was wszystkich na PW wiadomości o tym jakimi druzynami chcecie grać dwie drużyny byście podali Jeśli by sie okazało że dwie lub trzy osoby mają takie same drużyny tylko te trzy osoby, to można spróbować by one sie same ze sobą dogadały a jeśli się okaże że bardzo dużo osób ma takie same druzyny ulubione no to niestety będzie podjęte kroki ku temu by jak najsprawiedliwiej to rozegrać by nikt na tym nie ucierpiał (jeszcze niewiem co możemy z tym zrobić, zastanowimy sie jak już by lista taka już istniała ) Jeśli dwie osoby chcą tą samą drużynę to niech rozegrają o nią mecz:) kto wygra ten bierze. Nie zgadzam się z tym że nie można grac tą samą drużyną. Wierze że jest możliwy kompromis dzięki któremu jakoś na stałe każdy będzie miał inny klub.Jest przecież całkiem spory wybór. Edytowane 10 Lipiec 2011 przez domin 107 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkmack 3 Napisano 10 Lipiec 2011 Jeśli dwie osoby chcą tą samą drużynę to niech rozegrają o nią mecz:) kto wygra ten bierze. Nie zgadzam się z tym że nie można grac tą samą drużyną. Wierze że jest możliwy kompromis dzięki któremu jakoś na stałe każdy będzie miał inny klub. Ciekawy pomysł z tą samą drużyną i meczem o nią :) Hm.. ale to niezmiena faktu, że aby poznać skale problemu (jakim jest wybór drużyn) to należało by zrobić liste osób jaką drużyne by chciało mieć i wtedy by sie zobaczyło co z tym meczem ( w końcu jak 10 osób bedzie chciało grać tą samą drużyną, to niezrobimy eliminacji) Po powstaniu takiej listy, można już uzgodnić co dalej, czy istnieje szansa rozwiazania tak jak powiedziałeś walki o druzyne w jednym meczu Czy też w inny sposób ( w tej chwili jeszcze nie ujawniony bo nie wymyślony:) ) by to rozwiązać by trzeba by było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach