Skocz do zawartości
Slizer

Gdzie Kupić, Za Ile?

Rekomendowane odpowiedzi

Oferta ciekawa tylko dla osób nie robiących zakupów za granicą: wszystkie te tytuły w dowolnej konfiguracji da się kupić za 100 zł (za 2 tytuły)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie , chcę zamówić z allegro kartę PSN o wartości 100 zł tylko nie wiem którą ofertę wybrać/którego użytkownika. Chodzi mi przede wszystkim abym szybko otrzymał kod(przez gg/maila) , wszyscy zapewniają "błyskawiczną obsługę". Może ktoś już z was korzystał w ten sposób ? Czekam na odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zavvi.com :

PES 2011: 17,95Ł

Castlevania Lords of Shadow: 17,95Ł

Borderlands GOTY Edition: 17,95Ł

R.U.S.E.: 17,95Ł

NBA 2K11: 17,95Ł

Vanquish: 17,95Ł

Apache Air Assault: 17,95Ł

Final Fantasy XIII (Platinum): 9,95Ł

Just Cause 2 (Platinum): 9,95Ł

Spiderman Shattered Dimensions: 17,95Ł

Transformers War for Cybertron: 17,95Ł

Split Second Velocity: 14,45

Tiger Woods PGA Tours 11: 17,95Ł

WRC World Rally Championship: 17,95Ł

SBK X: Superbike World Championship: 9,95Ł

Demon's Souls: 17,95Ł

Enslaved: Odyssey to the West: 17,95Ł

Dead Rising 2: 17,95Ł

Blur: 11,95Ł

Tom Clancy's H.A.W.X. 2: 17,95Ł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, wie ktoś gdzie w Poznaniu można kupic grę Splatterhouse?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym nba2k11 to jak kupowaliście to jaki był status liczby gier ? Bo teraz jest, że gier aktualnie mają, a zamówienie mi przyjęli.

Kiedy oni ściągają kasę z karty od momentu zamówienia ? Bo aktualnie kartę mam pustą, a nie wiem kiedy zdążę doładować, prawdopodobnie dopiero pod koniec tygodnia.

Edytowane przez adamek35

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy oni ściągają kasę z karty od momentu zamówienia ? Bo aktualnie kartę mam pustą, a nie wiem kiedy zdążę doładować, prawdopodobnie dopiero pod koniec tygodnia.

Your card will not be charged until your order is dispatched

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do mnie tez dzisiaj z zaavi doszedl batman AA : szkoda tylko ze pakuja to w kartonik bez folii babelkowej ale na szczescie nic nie jest uszkodzone :) za 10 funtow sie oplacalo jak nic :)

castlevania zamowiona dzisiaj i mam nadzieje ze tez bedzie git :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Your card will not be charged until your order is dispatched

A gdzie jest taki komunikat ? Ja mam tylko "Processing"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie jest taki komunikat ? Ja mam tylko "Processing"

tam gdzie masz Processing jak się zmieni na Dispatched = pobranie kasy z konta (nie wiem co w przypadku jak kasy nie będzie - czy dostaniesz jakieś info o braku środków czy też nie )

Edytowane przez jackkk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile dokładnie sciąga z karty złotówek jeżeli gra kosztuje 17,95 ? wiem że zależy to od kursu ale ile wam zabrało z konto po zakupie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tam gdzie masz Processing jak się zmieni na Dispatched = pobranie kasy z konta (nie wiem co w przypadku jak kasy nie będzie - czy dostaniesz jakieś info o braku środków czy też nie )

W przypadku brak środków na koncie masz monit, że jest problem i możliwość reakcji (ponowna próba, kontakt i inna karta bodajże).

Ile dokładnie sciąga z karty złotówek jeżeli gra kosztuje 17,95 ? wiem że zależy to od kursu ale ile wam zabrało z konto po zakupie ?

Razem z transportem wychodzi koło 88zeta.

Przelicznik brany jest od dostarczyciela karty (np. od Visy, Mastercarda, itp), czasem z PLN na USD, czasem EU, potem dopiero na funty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema. Orientuje się ktoś gdzie w Warszawie najtaniej dostanę AC: Brotherhood? Z góry dzięki za info. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiłem pro evolution soccer 2011 na zavvi.com . Na nasze polskie złotówki wyniosło mnie to 92zł. Na początku nie miałem środków na karcie bankowej, pojawił się komunikat o problemie z pobraniem określonej kwoty. Następnego dnia "doładowałem" konto i po wciśnięciu odpowiedniej funkcji ponownie spróbowało pobrać pieniądze. Tym razem bez żadnych problemów. Teraz tylko oczekiwanie na grę, liczę na to że w przeciągu tygodnia będę mógł już ją odpalić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ci co zamawiali NBA 2k11, pobrało Wam kasę w końcu ? U mnie cały czas pisze, że nie ma gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mikael666, ale ile dałeś za przesyłkę?

tyle co kazdy kupujac na zavvi czyli 0.99 funta :)

Ci co zamawiali NBA 2k11, pobrało Wam kasę w końcu ? U mnie cały czas pisze, że nie ma gry.

pierwszy raz kupujesz ? widze ze chyba tak :) skoro nie ma gry to znaczy ze czekaja na dostawe i wysla jak juz beda mieli i wtedy tez pobiora ci pieniadze z konta. na ten czas kurs funta i tak jest kiepski wiec licz ze waluty pojda w dol a tym samym bedziesz mial taniej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiłem pro evolution soccer 2011 na zavvi.com . Na nasze polskie złotówki wyniosło mnie to 92zł. Na początku nie miałem środków na karcie bankowej, pojawił się komunikat o problemie z pobraniem określonej kwoty. Następnego dnia "doładowałem" konto i po wciśnięciu odpowiedniej funkcji ponownie spróbowało pobrać pieniądze. Tym razem bez żadnych problemów. Teraz tylko oczekiwanie na grę, liczę na to że w przeciągu tygodnia będę mógł już ją odpalić...

W przeciągu tygodnia? Ja na CoD MW2 Hardened Edition czekam już 10 dni roboczych i dalej nic także nie bądź taki pewny.

To tyle, chciałem Cię podnieść na duchu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W przeciągu tygodnia? Ja na CoD MW2 Hardened Edition czekam już 10 dni roboczych i dalej nic także nie bądź taki pewny.

To tyle, chciałem Cię podnieść na duchu :P

No dokładnie. Ja 19 listopada zamówiłem Demon's Souls i do dzisiaj oczekuje. W szczegółach zamówienia Dispatch Date mam Est: 09/12/2010, więc mają jeszcze czas ;) Zakupy na zavvi są dla cierpliwych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi