pmmazz 25 Napisano 3 Grudzień 2010 Sims 3 w sieci Carrefour po 99,99pln... są w gazetce.... ;) sam u siebie kupiłem już 3 egzemplarze..... 2 do wysłania, 1 dla siebie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenrizpl 14 Napisano 3 Grudzień 2010 Ktoś się orientuje, w jakich marketach można kupić TWO WORLDS 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Grudzień 2010 M.in. Sklep PS3site jak i Ultima maja mikołajkową promocję. Bad Company 2 Ultimate Edition za 149 Bad Company 2 za 99 EA SPORTS MMA za 149 Medal of Honor za 149 Dodatkowo ultima ma przesyłkę gratis przy 3 grach zamówionych, nawet za pobraniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 3 Grudzień 2010 Siema Ma ktoś może informacje co dziś będzie w wieczornej wyprzedaży w Media Expert? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HunterMac 0 Napisano 3 Grudzień 2010 Witam Po dzisiejszej wizycie w Media Markt w świątecznej promocji (chyba w każdym MM nie tylko u mnie w Koszalinie): - inFamous 49.90zł - Killzone 2 49.90zł - Uncharted 2 49.90zł i double packi Prince of Persia (POP + POP:zapomniane piaski) oraz Assasins Creed I+ii za 139zł, ale to widzę nie tylko w MM i do tego upolowałem w Empiku Uncharted I za 39.90 - najniższa cena nowej gry na PS3 jaką w życiu widziałem, nie mam pojęcia czy przeceniona jednostkowa sztuka czy jakaś miła obniżka. Życzę udanych zakupów ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korri 12 Napisano 3 Grudzień 2010 Dla zainteresowanych Media Markt Gdańsk ceny: Gry na Move -129zł (w tym heavy rain) Starte Pack Move - 229zł (brak samych kontrolerów) Pack Medal of honor + Bad company 2 - 229zł Pack Fifa 11 + Nfs Hot Pursuit - 249zł Pack Prince of persia + Prince of Persia: Zapomniane Piaski - 139zł Pack Assassin's Creed + Assassin's Creed 2 - 139zł Two Worlds II - 179zł Assassin's Creed Brotherhood - 179zł Gran Turismo 5 - 199zł God Of war Trilogy - 179zł Batman Arkham - 119zł Final Fantasy XIII - 119zł Więcej nie pamiętam :) Pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siona 0 Napisano 3 Grudzień 2010 WIe ktos gdzie dostane w Poznaniu najtansza Fife 11 ?? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 3 Grudzień 2010 Byłem w media expert i na tej "wyprzedaży" nic nie było z gier taniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 3 Grudzień 2010 Dla zainteresowanych Media Markt Gdańsk ceny:Gry na Move -129zł (w tym heavy rain) Starte Pack Move - 229zł (brak samych kontrolerów) Pack Medal of honor + Bad company 2 - 229zł Pack Fifa 11 + Nfs Hot Pursuit - 249zł Pack Prince of persia + Prince of Persia: Zapomniane Piaski - 139zł Pack Assassin's Creed + Assassin's Creed 2 - 139zł Two Worlds II - 179zł Assassin's Creed Brotherhood - 179zł Gran Turismo 5 - 199zł God Of war Trilogy - 179zł Batman Arkham - 119zł Final Fantasy XIII - 119zł Więcej nie pamiętam :) Pozdrawiam A nie widziałeś gierek po te 49zł jak jakiś kolega wyżej podawał ?? Bo nie wiem czy chce mi się aż do Gdańska jechać z Rumii heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korri 12 Napisano 3 Grudzień 2010 A nie widziałeś gierek po te 49zł jak jakiś kolega wyżej podawał ?? Bo nie wiem czy chce mi się aż do Gdańska jechać z Rumii heh Nie zwróciłem uwagi,ale prawdopodobnie w każdym media jest ta sama promocja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 3 Grudzień 2010 Nie zwróciłem uwagi,ale prawdopodobnie w każdym media jest ta sama promocja. Bo sklep nie dla idiotów i bodajże Saturn nie dają cen na stronce internetowej... a jechać w ciemno mi się nie uśmiecha w taką pogodę. Jakbym był pewien że te za 49zł też tam są, to bym się przejechał z czystej ciekawości coś sobie wybrać pewnie. Dzięki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 3 Grudzień 2010 W kazdym media troche inne ceny chyba. Ja za TW2 dalem 199zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 4 Grudzień 2010 Czy ktoś widział w jakimś MM w Warszawie Move Starter Pack? Jak tak to gdzie i w jakiej cenie? Chciałbym dokonać zakupu, a nie chcę jeździć po omacku ;P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HunterMac 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Oto skan fragmentu ulotki z mojego MM: http://picturepush.com/public/4632817 ale na promoceny.pl ulotka promocji nazywającej się tak samo, wygląda inaczej. Możliwe więc, że to tylko w moim mieście, niestety musicie sprawdzić samemu jak to wygląda u was. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 4 Grudzień 2010 To chyba wszędzie ta promocja z MM jest bo u mnie ta sama gazetka, ciekawe czy dałoby rade zamieszać i np. Fifa 11 + Bad Company 2, bo NFS jakoś specjalnie mnie nie urządza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 4 Grudzień 2010 oriejntuje się ktoś może czy wydanie Borderlands GOTY dostępne u nas w sklepach różni się czymś (a jeśli tak to czym) od wydania dostępnego w Uk np. amazon.. bo z tego co mi się wydaje to nawet tro u nas nie ma nic po polsku, nawet instrukcji... ale może sie mylę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 4 Grudzień 2010 oriejntuje się ktoś może czy wydanie Borderlands GOTY dostępne u nas w sklepach różni się czymś (a jeśli tak to czym) od wydania dostępnego w Uk np. amazon.. bo z tego co mi się wydaje to nawet tro u nas nie ma nic po polsku, nawet instrukcji... ale może sie mylę... Ceną się rożni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 4 Grudzień 2010 to wiem :) i tylko dlatego pytam o inne różnice :) gdyby była taka sama to miałbym już teraz ze sklepu w PL... czyli poza cena to dokładnie to samo wydanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 4 Grudzień 2010 Było tyle odpowiedzi na temat ulotki MM i naprawdę nikt nie zwrócił uwagi na ps move? ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 4 Grudzień 2010 to wiem :) i tylko dlatego pytam o inne różnice :) gdyby była taka sama to miałbym już teraz ze sklepu w PL... czyli poza cena to dokładnie to samo wydanie? No a niby czym miałoby się jeszcze różnić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 4 Grudzień 2010 no właśnie nie wiem... może język, może instrukcja... okładka wygląda mi tak samo... a w środku nie wiem i dlatego pytam... jeśli to to samo to zamawiam w UK i do zobaczenia na mapkach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Erni15 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Wiecie po ile chodzi Red Dead Redemption w sklepach bo zamierzam kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 4 Grudzień 2010 około 160. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo 3 Napisano 4 Grudzień 2010 Wiecie po ile chodzi Red Dead Redemption w sklepach bo zamierzam kupić? 139zł miało być w auchania ~160 w mm z dodatkiem jakimś niby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Erni15 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Dzięki zobacze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach