Bombadil 23 Napisano 5 Maj 2011 W dniu 5.05.2011 o 06:49, Lars06 napisał: No wreszcie wydropiłem Pure Darkmoonstone z jaszczurki w 4.2. Nie sądziłem, że Morion Blade w połączeniu z Clever Rat's Ring da mi taki boost do obrażeń. Gratulacje!:thumbsup: Hypermode daje niezly dopalacz; niektorzy bawia sie tak w PVP co w polaczeniu z SC i dobrym skillem gracza daje jakas przewage (choc nie jest to akceptowane przez ,,profesjonalnych'' graczy jako nieuczciwe - chyba slusznie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
taranssj4 0 Napisano 8 Maj 2011 Witajcie, Jeśli komuś zależy to dropnę kamien pure bladestone. Mam 129lvl i gram na US. Zgadnijcie ile czasu go farmiłem - godzinke:D To się nazywa fart:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 8 Maj 2011 Niestety mam wersję EU. Ale dzięki za propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reggy 2 Napisano 8 Maj 2011 Od paru dni gram na nowo offline (o dziwo :) ) i próbuję tam gdzie to przydatne wbić Pure White World Tendency. I mam pytanie (trochę po fakcie), czy ktoś może zaobserwował, że zabicie Maneater'a (właściwie Maneater'ów) w 3-2 zmienia World Tendency na +2 w kierunku White? Liczą się oni jako jeden boss (+1), czy jako dwaj (+2)? Bo miałem WT na 0 (zabiłem Fool's Idol i zginąłem raz w Body Form), a po zabiciu tych dwóch Maneater'ów i Old Monka wbiło mi Pure White, i ku mojemu szczęśliwemu zaskoczeniu pojawiła się kładka na jednej z wież z łańcuchem, na której można znaleźć klucz do celi Lorda Rydella. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 8 Maj 2011 Zabicie każdego bossa daje tyle samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 14 Maj 2011 Mam pytanie odnośnie Character Tendency, dokładnie jak Pure Black. Na stronie ps3trophies znalazłem info, że aby zmienić tendencje w stronę czarnej należy zabić NPC gdy jesteśmy w Soul Form. Natomiast na stronie wiki gry, jest podobne info jednak nic nie jest napisane, że należy to zrobić w duchowej formie. Będę wdzięczny za info czy muszę być w Soul Form czy nie, aby zmienić tendencję. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 14 Maj 2011 Aby zmienić Character Tendency nie musisz być koniecznie w Soul Form. Zabij po prostu paru mniej ważnych NPC'ów i gotowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 17 Maj 2011 (edytowane) Albo zabij się będąc w formie cielesnej kilka razy (będziesz potrzebował tego kamienia co wskrzesza z ducha do ciała). edit nie pamiętam czy to działa na character tendency, na world na pewno. Edytowane 17 Maj 2011 przez prart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 17 Maj 2011 (edytowane) Panowie grałem wczoraj DS po odpaleniu PSN. Natłok na serwerach max. Normalnie w body form nie idzie grać bo co rusz ktoś cię najeżdża :D Edytowane 17 Maj 2011 przez Valchall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 17 Maj 2011 W dniu 17.05.2011 o 06:35, prart napisał: Albo zabij się będąc w formie cielesnej kilka razy (będziesz potrzebował tego kamienia co wskrzesza z ducha do ciała). edit nie pamiętam czy to działa na character tendency, na world na pewno. To działa tylko na world. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 17 Maj 2011 US serwery jeszcze leżą... ===== śmierć w body form wpływa na world tendency [-1] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 17 Maj 2011 siemka, warto jeszcze kupować DS ... czy poczekać na tą niby "ulepszoną wersję" DS ? I czy jeszcze dużo osób w to gra na multi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 17 Maj 2011 W dniu 17.05.2011 o 08:42, Dragio napisał: siemka, warto jeszcze kupować DS ... czy poczekać na tą niby "ulepszoną wersję" DS ? I czy jeszcze dużo osób w to gra na multi ? Na twoim miejscy brałbym nawet gdyby multi nikt nie grał bo gra jest tego warta. Jednak kolega wyżej pisał, że na serwerach max, ale wiadomo PSN nie było parę tygodni więc norma. Mimo wszystko bierz grę do Dark Souls jeszcze sporo czasu pozostało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 17 Maj 2011 (edytowane) W dniu 17.05.2011 o 08:45, shemaforash napisał: Na twoim miejscy brałbym nawet gdyby multi nikt nie grał bo gra jest tego warta. Jednak kolega wyżej pisał, że na serwerach max, ale wiadomo PSN nie było parę tygodni więc norma. Mimo wszystko bierz grę do Dark Souls jeszcze sporo czasu pozostało. a po ile można dostać Demons soul na dzień dzisiejszy ? I czy można ją przejść ze znajomym przez internet w trybie nazwijmy go co-op Edytowane 17 Maj 2011 przez Dragio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 17 Maj 2011 Zwróć uwagę na wersję u nas w Polsce najwięcej sprzedają EU alb NA.Ja brałbym zdecydowanie EU. Azjatyckie nie widziałem. Co do ceny kształtują się ok 80 zł za nówkę. Używki taniej chodzą. Polecam przejrzeć allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 17 Maj 2011 W dniu 17.05.2011 o 09:23, Valchall napisał: Zwróć uwagę na wersję u nas w Polsce najwięcej sprzedają EU alb NA.Ja brałbym zdecydowanie EU. Azjatyckie nie widziałem. Co do ceny kształtują się ok 80 zł za nówkę. Używki taniej chodzą. Polecam przejrzeć allegro Na allegro widziałem może 1 ofertę ... w dodatku jakaś dziwna edycja.... na zavvi po około 15Ł widziałem .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 17 Maj 2011 W dniu 17.05.2011 o 10:49, Dragio napisał: Na allegro widziałem może 1 ofertę ... w dodatku jakaś dziwna edycja.... na zavvi po około 15Ł widziałem .... Coś chyba źle szukałeś: http://allegro.pl/listing.php/search?category=82397&sg=0&string=demon%27s+souls Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 17 Maj 2011 taa...wpisałem "demon's soul" bez "s" na końcu i miałem 1 wynik wyszukiwania <_< Giera droga ... w okolicy 80-100 za nówkę .... używki dużo nie tańsze ..... a jeszcze ta gra Dungeon Hunter Alliance wyszła niedawno .... więc w ogóle nie wiem co robić .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bombadil 23 Napisano 17 Maj 2011 W dniu 17.05.2011 o 07:51, Valchall napisał: Panowie grałem wczoraj DS po odpaleniu PSN. Natłok na serwerach max. Normalnie w body form nie idzie grać bo co rusz ktoś cię najeżdża :D Pieknie! No to do zobaczyska w Boletarii!:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 18 Maj 2011 Brak psn w sumie mi pomógł bo nie musiałem wypisywać się z usługi aby farmić w demon's souls. Setki godzin poświęcone ale warto było bo dzisiaj właśnie zdobyłem ostatni kamyk- pure bladestone'a i tym samym do platyny brakuje mi tylko zdobycie wszystkich czarów i magii.Praktycznie już skończyłem 3 przejście gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 19 Maj 2011 No to masz już z górki Valchall :-) Też musiałem wyłączać wifi, aby tendencje ponabijać :P Kamyki zostawiłem na koniec i bladestone mi platyne zapewnił :) Ogólnie 165h na liczniku, 199 lvl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 21 Maj 2011 Panowie jak kończycie grę to potem można grać od nowa z EQ,LV itd czy nie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba987 3 Napisano 21 Maj 2011 Tak jest New Game Plus ,cały ekwipunek,czary ,s lvl itp przechodzą ale żeby nie było zbyt łatwo zwiększa się poziom trudności . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry-ex 6 Napisano 22 Maj 2011 W dniu 21.05.2011 o 22:21, qba987 napisał: Tak jest New Game Plus ,cały ekwipunek,czary ,s lvl itp przechodzą ale żeby nie było zbyt łatwo zwiększa się poziom trudności . I kończy się zwiększać na 15NG+.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 22 Maj 2011 Powiem wam szczerze, że mimo iż największy skok poziomu trudności jest z NG na NG+ to odczuwać różnicę na NG++ i dalej. Gra mi pochłonęła masę czasu. Czas odrobić zaległości i brać kolejny tytuł. Do DS pewnie wrócę bo to jak narkotyk hehe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach