Malakay 303 Napisano 22 Maj 2011 ja wczoraj zaliczyłem dwie zwieszki, po 4 godzinach grania - ukończona misja, czarny ekran zero loadingu dwie mminuty czekam czy pojawi się znaczek oznaczający ładownie ale na próżno - reset - wchodzi mi do menu, ide na fajke wracam - muzyka przycięta kolejna zwieszka tym razem w menu, grubas 80bg ... co do samej gry, to pierwszy raz od dawien dawna, dałem się całkowicie pochłonąć ... gra nie jest dla każdego, to bardzo poważna i zarazem brutalna opowieść, świetnie wyreżyserowana, no i samo jej wykonanie, mimika twarzy i bardzo realistyczne animacje sprawiają że traci się dystans że gramy w grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buli 2 Napisano 22 Maj 2011 No ja poki co zadnej zawiszki nie zaliczylem, chociaz tak jak wczesniej pisalem konsola chodzi glosno, ale to moze przez upal :) zgadzam sie z kolega, dawno tak nie wciagnela mnie zadna gra...kazda kolejna sprawa jest coraz trudniejsza :) troche za malo ruchu na ulicach i muzyki w radiu. A tak wogole mozna zmieniac jakos stacje radiowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pole553 12 Napisano 22 Maj 2011 Ja dzisiaj zamowilem, powinno w srode dojsc. Mam kilka pytan 1. Ile zajmuje przejscie watku glownego 2. czy przy LA NOIRE naprawde przegrzewa sie konsola (mam PS3 SLIM 120 GB) 3. Jaka jest grafika? Srednia jak wiekszosc osob mowi, czy dobra? Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buli 2 Napisano 22 Maj 2011 (edytowane) Ja dzisiaj zamowilem, powinno w srode dojsc. Mam kilka pytan 1. Ile zajmuje przejscie watku glownego 2. czy przy LA NOIRE naprawde przegrzewa sie konsola (mam PS3 SLIM 120 GB) 3. Jaka jest grafika? Srednia jak wiekszosc osob mowi, czy dobra? Dzieki 1. Z tego co czytalem (sam jestem w trakcie przechodzenia) to gdzies od 15 do 20- paru godzin 2. Pewnie czytales ze R* i sony zrzucaja wine na siebie.. chociaz na xklockach ponoc tez sie przegrzewa. To juz chyba naprawde zalezy indywidualnie od konsoli, kazdemy chodzi inaczej 3. Jak dla mnie grafika w porzadku, mimika twarzy wymiata. Ogolnie grafa na pozionmie. wszystkim nie dogodzisz Podsumowujac, gram na Fat 80 GB, konsola chodzi glosniej ale nie zawiesza sie, gra wciaga na maxa, tylko tgrzeba poslugiwac siue srednio angielski, ja myslalem ze bedzie gorzej ale narazie nie narzekam :) zycze milej gry Edytowane 22 Maj 2011 przez buli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gemboyrob 2 Napisano 22 Maj 2011 (edytowane) Ja jestem obecnie na 16. sprawie w wydziale Vice(świetne jest pokazanie, jak do spraw podchodzą poszczególne wydziały - gdzie pozwala się na przekręty, a gdzie jest się tylko marionetką, i jak się to wszystko kontroluje, super sprawa), mam jakieś 12-13h na liczniku. Gram na 60GB fat - zero jakichkolwiek problemów, konsola nie chodzi głośniej, nic się nie zawiesza. Mam na tę grę tylko jedno słowo - fantastyczna. To praktycznie już film, a nie gra. System przesłuchań przejrzysty, ale jednak ciągle nie opanowałem go do końca, ponieważ zdarzają mi się pomyłki, ale to tak jak w życiu. Jutro może uda mi się zakończyć przygodę detektywa Phelpsa i będę mógł ostatecznie wypowiedzieć się o fabule, która jak na razie jest świetna, choć jak wiemy, każda sprawa jest oddzielną historią. Uwaga spoiler: Choć nie do końca tak jest - sprawa wilkołaka okazuje się dużo bardziej rozległa. ;P Edytowane 22 Maj 2011 przez gemboyrob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 23 Maj 2011 L.A. Noire 2? http://www.ps3site.pl/bedzie-l-a-noire-2-i-to-duzo-szybciej/73153/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matt2Hot 0 Napisano 23 Maj 2011 L.A. Noire 2? http://www.ps3site.p...szybciej/73153/ Nie dziwię się, w końcu to przygodówka robiona przez inną ekipę a nie główne Rockstar, którzy ucinają wszystko oprócz GTA. Gierka pewnie się nieźle sprzedała, więc zrobią sequela jak najszybciej. Oby proprawili te kilka wad z jedynki - taki jak model jazdy rodem z GTA: Vice City. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Napisano 23 Maj 2011 A spolszczenie w jakiejkolwiek formie jest zapowiedziane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Maj 2011 Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KazoX 2 Napisano 23 Maj 2011 Wiecie co ile uzupełniają towar na muve.pl? Bo L.A. Noire zabrakło a otrzymałem kod na zniżkę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 23 Maj 2011 Wiecie może co kryję się pod kodem z preorderów ? http://www.rockstargames.com/newswire/article/14011/presenting-preorder-exclusive-unlockable-bonus-content-when-you-.html chyba nie to? choć chciałbym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej1832 0 Napisano 23 Maj 2011 Poradze sobie z angileskim w tej grze.(Chodze do 3 gimnazjum). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomazz 1 Napisano 23 Maj 2011 Poradze sobie z angileskim w tej grze.(Chodze do 3 gimnazjum). Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 23 Maj 2011 Poradze sobie z angileskim w tej grze.(Chodze do 3 gimnazjum). Zalezy co masz z tego angielskiego ... Jesli cienko przedziesz to nie poradzisz sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wlazly845 0 Napisano 23 Maj 2011 (edytowane) Poradzisz, ja jakoś wybitny z angielskiego nie jestem ale wiem co mam robić itd.Jeśli chodzi o samo przejście dasz radę. Edytowane 23 Maj 2011 przez wlazly845 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 23 Maj 2011 Poradze sobie z angileskim w tej grze.(Chodze do 3 gimnazjum). § I - Ogólne zasady obowiązujące użytkowników ------------------------------ 1. Forum jest przeznaczone wyłącznie dla osób które ukończyły 21 lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej1832 0 Napisano 23 Maj 2011 no mam 4 a w 2 gimnazjum 5 mialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 23 Maj 2011 Już 1,6 mln sprzedanych kopii:-O dopiero kilka dni po premierze:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buli 2 Napisano 23 Maj 2011 Jesli chodzi o angielski to mysle ze dasz rade (przy takich ocenach) i obyciu w jezyku bo jest troche mniej zrozumialych slow :) Co do ilosci sprzedanych kopi, to poczekajmy na GTAV :) wtedy zobaczymy dobry wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 23 Maj 2011 § I - Ogólne zasady obowiązujące użytkowników ------------------------------ 1. Forum jest przeznaczone wyłącznie dla osób które ukończyły 21 lat. A skąd wiesz ile ma lat? Może >21? Przecież może mieć "indywidualny tok nauczania". 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 23 Maj 2011 (edytowane) UWAGA SPOJLER!!! sluchajcie mam problem jestem w misji the black caesar, przyjechalem do bukmachera, przeszukuje pomieszczenie uzylem nawet punktu intuicji zeby ukazaly mi sie wszystkie wskazowki i jest tam automat do gry, jednoreki bandyta chyba, ciagne za wajche i caly czas losuja sie inne rzeczy, nic sie nie dzieje, goscia nie moge przesluchac, partnet mowi ze mam dalej szukac i nie wiem co robic, jedyna wskazowca na minimapie to ten automat :/ pomozcie :) UWAGA SPOJLER!!! Edytowane 23 Maj 2011 przez kill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buli 2 Napisano 23 Maj 2011 (edytowane) SPOJLER NIezle to wymysliles... Edytowane 23 Maj 2011 przez buli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 23 Maj 2011 NIezle to wymysliles... tzn? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buli 2 Napisano 23 Maj 2011 UWAGA SPOJLER.. trzeba bylo dopisac zamknac oczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stala 0 Napisano 23 Maj 2011 Mam problem z LA NOIRE. Mianowicie sa klopoty z dzwiekiem nie dziala on podczas dialogow. Dodam ze muzyka i inne efekty dzwiekowe dzialaja. Ktos mial podobny problem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach