Skocz do zawartości
Patricko

B - Spec

Rekomendowane odpowiedzi

ja nie wiem, co wy robicie, ze macie tak niskie lvl swojego boba. ja jeszcze w B spec ani jednego wyscigu wytrzymalosciowego nawet nie przejechalem, a juz mam 34 poziom. co wiecej, nie potrafi mi ukonczyc drugiego historycznego wyscigu, oraz nascarow.

cool story bro :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie wiem, co wy robicie, ze macie tak niskie lvl swojego boba. ja jeszcze w B spec ani jednego wyscigu wytrzymalosciowego nawet nie przejechalem, a juz mam 34 poziom. co wiecej, nie potrafi mi ukonczyc drugiego historycznego wyscigu, oraz nascarow.

hmmm... moj przejechal bez problemu nascara na 23 poziomie a historyczne na 28 poziomie, moze Ci sie 3 z 2 chlapla, bo przy takim lvelu to powinien smigac w/w wyscigi z palcem w ... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzaskalem zawody formula gt na okretke praktycznie i stad ten level. toyote7 mam, ale drugiego wyscigu po prostu nie potrafi ukonczyc na 1 miejscu, zawsze gdzies sie otrze, zwolni i lodowka ucieka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzaskalem zawody formula gt na okretke praktycznie i stad ten level. toyote7 mam, ale drugiego wyscigu po prostu nie potrafi ukonczyc na 1 miejscu, zawsze gdzies sie otrze, zwolni i lodowka ucieka

a masz samochód na 100% podkręcony? olej wymieniony, opony najlepsze dopuszczalne? Ja tak miałem i jedyne co pilnowałem to to by mu nakazać zwolnij przy wyjściu z tunelu i wyścig bez problemów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam takie pytanie, bo gdy miałem jednego kierowcę w bspec jego poziom rósł równolegle do ogólnego poziomu, ale gdy stworzyłem przy 24 levelu trójkę nowych ogólny poziom nagle zaczął wolniej rosnąc odnośnie poziomów kierowców

Obecnie mam taką sytuacje, że pierwszy kierowca ma prawie 39 poziom a reszta około 30 ... Lecz głowy level w bspec jest na 34 i rośnie baaaaardzo powoli, zastanawiam Sie nad tym czy jak usunę 3-y ostatnio dodane boby , czy level dopasuje Sie do pierwszego kierowcy ...

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam takie pytanie, bo gdy miałem jednego kierowcę w bspec jego poziom rósł równolegle do ogólnego poziomu, ale gdy stworzyłem przy 24 levelu trójkę nowych ogólny poziom nagle zaczął wolniej rosnąc odnośnie poziomów kierowców

Obecnie mam taką sytuacje, że pierwszy kierowca ma prawie 39 poziom a reszta około 30 ... Lecz głowy level w bspec jest na 34 i rośnie baaaaardzo powoli, zastanawiam Sie nad tym czy jak usunę 3-y ostatnio dodane boby , czy level dopasuje Sie do pierwszego kierowcy ...

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź

Krótko - NIE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krótko - NIE.

dzieki, za odpowidź czyli czaa ciąc do rana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do osób, które jeździły już wyścigi 24h. Maksymalna liczba kierowców to 4 tak? Jeśli tak to ja dziś usuwam swoich dwóch ostatnich kierowców- bo po co mi oni? I tak w wytrzymałościowych jeżdżę tylko pierwszymi czterema.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do osób, które jeździły już wyścigi 24h. Maksymalna liczba kierowców to 4 tak? Jeśli tak to ja dziś usuwam swoich dwóch ostatnich kierowców- bo po co mi oni? I tak w wytrzymałościowych jeżdżę tylko pierwszymi czterema.

Poprawka: w 24h jeździ się 3 kierowcami,

myślę, że kierowców jest więcej gdyż mają różną dyspozycję i możesz wybierać tych którzy w danym momencie mają najlepszą.

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktory waszym zadaniem Bob najlepiej jeździć oponowany porywczy czy może ten co ma wposrodkowane?? Mam Bob na 22 i ma straszne problemy wyscigami na takim samym poziomie. Gdyby nie moja pomoc to kończył by je na 4-5 mc. Jeżdżę opanowan.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

W jaki sposób mogę utworzyć więcej niż jednego kierowce. Dopiero zaczynam B spec i nie wiem gdzie jak utworzyć ich kilku żeby równolegle nabywali doświadczenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopiero od jakiegos poziomu bedziesz mogl miec kolejnego kierowce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W trybie b-spec da się tylko w "zawody b-spec'' czy jeszcze gdzieś coś jest? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dzie są te wyścigi 4 godzinne i 24 godzinne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dzie są te wyścigi 4 godzinne i 24 godzinne?

w trybie klasie Endurace. Pojawi się ona jak osiągniesz 25 lvl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu przebrnąłem przez magiczny lvl 35.... dostałem red bulla... :D Kurna, rzeczywiście sporo tych ptk trzeba natrzaskać na wyższe levele:/ Na 36 lvl trzeba jakoś 2,8 mln expa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu przebrnąłem przez magiczny lvl 35.... dostałem red bulla... :D Kurna, rzeczywiście sporo tych ptk trzeba natrzaskać na wyższe levele:/ Na 36 lvl trzeba jakoś 2,8 mln expa :)

Ja dziś rano wbiłem 40, teraz tylko pojechać 24h Nurburgring i zrobić emeryta i B-Spec na full. Z 35 na 40 jest coś ok. 24 000 000 expa, więc powodzenia thumbsup.gif.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziś rano wbiłem 40, teraz tylko pojechać 24h Nurburgring i zrobić emeryta i B-Spec na full. Z 35 na 40 jest coś ok. 24 000 000 expa, więc powodzenia thumbsup.gif.

O kurna... szacunek :P

A wbijałeś te ptk wyścigami 24h czy 9 tsukuba?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurna... szacunek :P

A wbijałeś te ptk wyścigami 24h czy 9 tsukuba?

4 lub 5 razy Le Mans, a później na noc 9h Tsukuba i rano 4h Nurburgring (razem 1,1 mln expa). Popołudnie tylko dla mnie i A-Spec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

24 mln ?!?!?! 11 razy Le Mans :x

Swoją drogą co to za kretynizm dawać Nurb na 40 lvl jedziesz tylko po to aby zdobyć pucharek, bez sensu...

Tak w ogóle to w tym B-Spec'u mobłoby być więcej wyścigów... ^^

Edytowane przez marek1234itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 mln ?!?!?! 11 razy Le Mans :x

Swoją drogą co to za kretynizm dawać Nurb na 40 lvl jedziesz tylko po to aby zdobyć pucharek, bez sensu...

Tak w ogóle to w tym B-Spec'u mobłoby być więcej wyścigów... ^^

A dla mnie nie... przez to tylko konsola się męczy:P Robię to tylko dla pucharku :P Już mi się znudził B-spec ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą czy ja się wycofam z takie Le Mans na 2 h przed końcem, mając ponad 120 kółek przewagi to zostanę sklasyfikowany na ostatnim miejscu ? Przecież komp nie przejedzie 120 kółek w 2 h :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi