Socus 0 Napisano 24 Luty 2011 Mój Bob dzisiaj rano przejechał Toyotą Minoltą (Wygrasz Ją w Like The Wind na A-Specu). bob ma 20 lvl i poradził sobie bez większych problemów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siroccoxp 10 Napisano 24 Luty 2011 Dzięki wielkie ;-] tak sobie myślałem, żeby sobie odpuścić ten wyścig i tą Minolte wygrać ;] PZDR siroccoxp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 25 Luty 2011 Jakby miał ktoś do pożyczenia samochód który nada się do wyścigu Klasyków (Kl. Początkująca). Zarówna Światowych, Europejskich jak i Japońskich. Najlepiej taki, który nada się i do A-spec i B-spec. Oczywiście przed oddaniem wymieniam olej, w miarę możliwości mogę kupić opony jeśli bardzo się zużyją. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moskal_1 0 Napisano 25 Luty 2011 @delta3 dodaj mnie do znajomych to ci udostępnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 25 Luty 2011 @delta3 dodaj mnie do znajomych to ci udostępnie Dodam jutro, dziś instaluje mi się patch do Burnout'a, :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 25 Luty 2011 delta3, wysłałem Ci dzisiaj autko do japońców :) sorry za opóźnienie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delta3 35 Napisano 25 Luty 2011 Dzięki, wyścigi wygrane, jutro postaram się doprowadzić je do dobrego stanu i odesłać. :) Coś mi drugi kierowca nie może nim wygrać drugiego i trzeciego wyścigu. :( W jednym robię zawsze w tunelu zwolnij, ale i tak co drugi raz wpada w poślizg. Nie ważne i tak już dzięki niemu wbiłem lvl. :D Jak tak dalej pójdzie, to niedługo ja Tobie będę auta pożyczał. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 25 Luty 2011 a ja mam takie pytanie... zacząłem jeździć w b-specu długodystansowe wyścigi i mam takie pytanko - jak szybko poziom siły fizycznej i psychicznej wraca do maksa po zmianie kierowcy? to zależy od ilości kółek przejechanych od jego zmiany czy od czegoś innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xus 0 Napisano 26 Luty 2011 nie wiem jak szybko wraca ale np ja maksuje 1 boba i jade 9h tylko 1 i daje rade:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 26 Luty 2011 Ja jeżdżę maksymalną ilością kierowców, ale nie uzależniam zjazdu do pit stopu od ich zmęczenia (na nordschleife pod koniec wyścigu pit stop był co okrążenie), zmęczenie nie jest aż tak istotne zwłaszcza jeśli dasz im lepsze auto niż mają przeciwnicy (np. formule gt albo x2010 :P ) btw. nie polecam auta elektrycznego, chciałem sobie zobaczyć jak to będzie citroenem, po 30 minutach jazdy w pit stopie okazało się, że nie można podładować baterii ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xus 0 Napisano 28 Luty 2011 moje Boby wlasnie sa w polowie pierwszego 24H niby fajnie ale nie moge sobie po puszczac zdalnych. choc z drogiej strony bedzie zaliczone:) i pozniej tylko 2gi wyscig 24h i BOB 100% zrobione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 28 Luty 2011 Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak ogarnąć tą usługę GT Anywhere bo nigdzie nie mogę tego znaleźć a zainteresowałem sie tym troszeczkę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xus 0 Napisano 1 Marzec 2011 Po 1 daj boba online Po 2 wejdź w swój profil i na dole masz słuchawki Wybierasz wyścig i kolesi z którymi Bob ma jechać po lewej masz opcje żeby po wyścigu ps3 było zdalne:) Po 3 wwwgran-turismo.com w prawym górnym rogu zalogoj W razie pytań pisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommiller 1 Napisano 1 Marzec 2011 Może ktoś napisać ile zajmie średnio bodajże 300 mil suzuka? Ten jeden z pierwszych endurance. Dzięki. Nie wiem co tam jest opuszczone, ale zakładam,że dla szybkiego zaliczenia puszczę Bobów w Red Bullu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldemarek1 2 Napisano 1 Marzec 2011 Może ktoś napisać ile zajmie średnio bodajże 300 mil suzuka? Ten jeden z pierwszych endurance. Dzięki. Nie wiem co tam jest opuszczone, ale zakładam,że dla szybkiego zaliczenia puszczę Bobów w Red Bullu nie ma 300 mil suzuka jest 1000 km i wyszlo mi cos ponad 4h30min 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommiller 1 Napisano 1 Marzec 2011 nie ma 300 mil suzuka jest 1000 km i wyszlo mi cos ponad 4h30min dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikusp 1 Napisano 1 Marzec 2011 Dzisiaj moje Boby ukończyły Nurburgring 24h Z B-spec zostało mi już tylko zakończenie kariery jednego z kierowców. Najlepszy ma obecnie ok. 2/3 paska doświadczenia i 248 wyścigów przejechanych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Napisano 1 Marzec 2011 Że wam nie szkoda żywotności PS3 i prądu to was podziwiam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 1 Marzec 2011 Że wam nie szkoda żywotności PS3 że prądu to rozumiem, ale dlaczego żywotność? myślisz, że to jest tak, jak z samochodem, że tylko do pewnego "przebiegu" działa sprawnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 1 Marzec 2011 że prądu to rozumiem, ale dlaczego żywotność? myślisz, że jak to jak z samochodem, że tylko to pewnego "przebiegu" działa sprawnie? tylko sie domyslam o co ci w tym pogrubionym fragmencie chodzi. wez to napisz po polsku :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 1 Marzec 2011 tylko sie domyslam o co ci w tym pogrubionym fragmencie chodzi. wez to napisz po polsku :thumbsup: sam byłem zdziwiony tym co tam stworzyłem. Już poprawione, dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 2 Marzec 2011 mam kolejne pytanie. Czy ten bałwan sam zjeżdża do pitu jak mu się kończy paliwo albo opony czy trzeba mu to ręczne wprowadzić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 2 Marzec 2011 sam zjedzie. mozesz tez mu ustawic ze jak bedzie mial iles tam % sily to tez zjedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 2 Marzec 2011 O widzisz dzięki ci bardzo ;) A czym przeszliście wyścig klasyków w Monaco bo chyba próbowałem wszystkiego no i ten frajer lepiej niż 5 nie dojeżdża :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommiller 1 Napisano 2 Marzec 2011 O widzisz dzięki ci bardzo ;) A czym przeszliście wyścig klasyków w Monaco bo chyba próbowałem wszystkiego no i ten frajer lepiej niż 5 nie dojeżdża :/ Chaparrelem z '70 - tym lepszym (czy jak sie to tam pisze) - taka lodówka jak niektórzy mówią. BOB dał radę chyba za pierwszym razem. Wiem, że można tez Toyota 7 a tak to nie wiem, ja akurat szczęśliwie miałem Lodówkę więc nią pojechał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach