kakaroto 3892 Napisano 2 Luty 2011 tak, bedziesz ostatni. ps. jak nie wierzysz to sprawdz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 3 Luty 2011 Tak w ogóle to w tym B-Spec'u mobłoby być więcej wyścigów... ^^ Mała ilość wyścigów to już akurat bolączka całego GT5. Niby tych klas jest sporo, ale to wszystko da się ukończyć w dwa-trzy tygodnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 3 Luty 2011 Mała ilość wyścigów to już akurat bolączka całego GT5. Niby tych klas jest sporo, ale to wszystko da się ukończyć w dwa-trzy tygodnie. Dokładnie, w GT4 miałeś taki podział jak tutaj (chodzi o kategorie w A-Specu) + taką samą ilość wyścigów w europie dla fur europejskich (analogicznie dla Ameryki i Azjii) + licencje, które musiałeś robić aby móc się ścigać w danej klasie + coś na kształt Special event'ów + każdy z producentów miał swoje własne wyścigi + zdecydowanie bardzie rozbudowany Endurance. No i nie było podziału na A-Spec i B-Spec ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 3 Luty 2011 poczatek 36 levelu, jeden dobowy za mna i jakos mi sie odechciewa 10 razy zostawiac konsole na dobe :/ chore.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 3 Luty 2011 poczatek 36 levelu, jeden dobowy za mna i jakos mi sie odechciewa 10 razy zostawiac konsole na dobe :/ chore.. No ja już mam 4 albo 5 za sobą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ma3x 4 Napisano 3 Luty 2011 jak to wygląda z 24 h zostawiacie na noc , opony i kierowcy, paliwo wszystko samo się zmienia ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 3 Luty 2011 jak to wygląda z 24 h zostawiacie na noc , opony i kierowcy, paliwo wszystko samo się zmienia ?? Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 4 Luty 2011 grrrr... przenisłem konsolę do innego pokoju aby nie szumiała rano idę i co ? Najprawdopodoniej mój dziadek (nikt się przyznać nie chce) wyłączył ją z prądu bo "po co ma brać prąd, za to się płaci". :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 4 Luty 2011 pełna ignorancja dla miłośników gier :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 4 Luty 2011 Znaczy ja i tak nie mam czasu grać ale szkoda mi konsoli... Takie wyłączanie może ją uszkodzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nekro333 0 Napisano 5 Luty 2011 Ja totalnie olewam B-Spec, gdybym w to grał chyba dostałbym nerwicy Mój kierowca to totalny idiota i nie chce mi się patrzeć jak daje mu 3 razy silniejszą fure a ten debil zostaje na ostatnim miejscu :down: PS. Sory za zmiane tematu ale musiałem się wyżalić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziwnytypczlowieka 0 Napisano 5 Luty 2011 (edytowane) Ja totalnie olewam B-Spec, gdybym w to grał chyba dostałbym nerwicy Mój kierowca to totalny idiota i nie chce mi się patrzeć jak daje mu 3 razy silniejszą fure a ten debil zostaje na ostatnim miejscu :down: Nie dziw się skoro dajesz mu bardzo mocną furę na początek kariery . Nie umie jej jeszcze ogarnąć,pewnie jeszcze nie patrzałeś na ograniczenia opon i[ wystartował na "komfortowych miękkich" Ja też na początku dałem mu 400 konnego Civica i na każdym zakręcie wypadał potem dałem mu Peugota 207 GTI 218 KM i spokojnie dał sobie radę . Edytowane 5 Luty 2011 przez dziwnytypczlowieka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majosa 16 Napisano 5 Luty 2011 Co nie zmienia faktu, że czasem można się nawk...ać patrząc, co on wyprawia. Już pomijam zły dobór samochodu, ale generalnie, poza nielicznymi wyjątkami, jeździ jak cipa, za przeproszeniem... Chociaż miewa przebłyski i potrafi ostro po tarkach polecieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziwnytypczlowieka 0 Napisano 6 Luty 2011 Ja nie mam z nim problemu chociaż nie gram za dużo w B bo nie kupiłem sobie gry żeby się na nią patrzeć i dawać komendy jakiemuś typowi,najpierw skończę A . Lecz nie zaprzeczam że pomysł fajny . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 6 Luty 2011 (edytowane) próbowałem zrobić puchar zabytków, kierowca ma 24 lvl, dałem mu toyotę 7 (935 KM, 620kg, skrzynia ustawiona na 320 więc przyśpieszenie powinno być dobre), a mimo to jedzie bardzo słabo, wszyscy go wyprzedzają i po chwili jest już na ostatnim miejscu, w czym problem? bo np. w nascarach czy w formule gt problemów zbytnio nie było, owszem, trzeba było dobrze komendy mu wydawać itp. ale dawał radę, a tu mimo iż ma najlepszy samochód to przegrywa (jak w innych wyścigach dawałem mu formule gt kontra jakieś średniaki to wygrywał bez problemu) macie jakieś rady? Edytowane 6 Luty 2011 przez MichuL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 6 Luty 2011 próbowałem zrobić puchar zabytków, kierowca ma 24 lvl, dałem mu toyotę 7 (935 KM, 620kg, skrzynia ustawiona na 320 więc przyśpieszenie powinno być dobre), a mimo to jedzie bardzo słabo, wszyscy go wyprzedzają i po chwili jest już na ostatnim miejscu, w czym problem? bo np. w nascarach czy w formule gt problemów zbytnio nie było, owszem, trzeba było dobrze komendy mu wydawać itp. ale dawał radę, a tu mimo iż ma najlepszy samochód to przegrywa (jak w innych wyścigach dawałem mu formule gt kontra jakieś średniaki to wygrywał bez problemu) macie jakieś rady? poszukaj na GTplanet jakiegoś seta czy coś... Jeśli masz zamiar przejechać cały B-Spec to po prostu zostaw to na później :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMce 2 Napisano 7 Luty 2011 To ja mam jakiegoś magicznego Boba ;) Wygrał zawody zabytków Toyotą 7, stuningowaną, ale bez żadnego grzebania w ustawieniach i co najlepsze - miał wtedy mniej więcej 17-18 poziom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 7 Luty 2011 moze mial dobra forme. a w ustawieniach nawet predkosci maksymalnej nie zmieniales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMce 2 Napisano 7 Luty 2011 No właśnie nie. Pewnie dlatego walka trwała niemal do ostatnich metrów, ale się udało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majosa 16 Napisano 8 Luty 2011 Ja to tego Boba nie pojmuję, przysięgam... 17 level, event Turbo cośtam... Dostał zrobioną na grubo ponad 900 KM RS6-kę i elegancko wszystkich objechał. Następny event - Gallardo Trophy, dostał wymaksowanego Lambo - 722 KM i za cholerę nie może tego wyścigu ogarnąć... Już myślałem, że coś z kapciami nie teges, ale to nie to... No dobra, w tym momencie dojechał w końcu jako pierwszy. Ale zdewastował mi tego Gallardo konkursowo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaespana 1 Napisano 8 Luty 2011 takie male pytanko czy komus udalo sie dociagnac ten pasek kariery do konca lub jest juz przy koncu? bo mnie ku... bierze moj Bob ma przejechane juz 230 wyscigow a pasek nawet nie w polowie... o co cmn. Ponoc jak podaja kariera to 500 dni w B specu czyli wyscigow, wie ktos jak to przyspieszyc ? bo ciagly restart wyscigu nic niedaje albo tyle daje ze nic niewidac postepu ... moze trzeba do menu wychodzic caly czas po kazdym wyscigu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaplasak 4 Napisano 8 Luty 2011 takie male pytanko czy komus udalo sie dociagnac ten pasek kariery do konca lub jest juz przy koncu? bo mnie ku... bierze moj Bob ma przejechane juz 230 wyscigow a pasek nawet nie w polowie... o co cmn. Ponoc jak podaja kariera to 500 dni w B specu czyli wyscigow, wie ktos jak to przyspieszyc ? bo ciagly restart wyscigu nic niedaje albo tyle daje ze nic niewidac postepu ... moze trzeba do menu wychodzic caly czas po kazdym wyscigu? Nie trzeba wychodzić do menu, daj bobowi red bulla wybierz jakiś wyścig w sunday cup i po wygranej dawaj znowu na start i tak w kółko, ja tak robie i to działa- po 50 wyścigach widać różnicę na pasku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 8 Luty 2011 Nie trzeba wychodzić do menu, daj bobowi red bulla wybierz jakiś wyścig w sunday cup i po wygranej dawaj znowu na start i tak w kółko, ja tak robie i to działa- po 50 wyścigach widać różnicę na pasku :) On chyba musi mieć 400 wyścogów prawda ? Aby osiągnąć szczyt kariery :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaplasak 4 Napisano 8 Luty 2011 On chyba musi mieć 400 wyścogów prawda ? Aby osiągnąć szczyt kariery :) podobno 500, ale niektórzy mają już po okolo 400. Wydaje mi się że jeśli Twoi kierowcy jeżdzą w wyścigach zamiennie to nadal te dni wyścigowe się sumują i jeśli jakiś kierowca nie jedzie to i tak dni mu mijają. Mój "główny" Bob ma za sobą 260 wyścigów a pasek doświadczenia jest mniej więcej w 3/4 zapełniony. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Luty 2011 wlasnie jestem w trakcie wbijania kilku leveli w b-spec. konsola chodzi praktycznie caly czas od 48 godzin. normalnie jakas masakra, a mam dopiero 32 level, nie wiem czy do konca miesiaca wbije 40 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach