Bzyczek 15 Napisano 27 Kwiecień 2011 Nie jesteś sam, to dotyczy wszystkich. niestety... ja mam wszystkich on-line, a teraz mógłbym sobie siekać wytrzymałościówki jak nie ma PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 27 Kwiecień 2011 Wczoraj mój jeden kierowca przejechał cały 24h wyścig Le Mans! :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 27 Kwiecień 2011 Brawo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majosa 16 Napisano 27 Kwiecień 2011 A wygrał chociaż? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 27 Kwiecień 2011 A wygrał chociaż? Tak. Z ogromną przewagą. Skoczył od razu z 30 na 35 lvl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldekxx68 2 Napisano 30 Kwiecień 2011 a ajk konsola wytrzymała 24h bez przerwy? x klocek to chyba by się wykonczył po 12h:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 30 Kwiecień 2011 a ajk konsola wytrzymała 24h bez przerwy? x klocek to chyba by się wykonczył po 12h:) Trochę przesadzasz :) Z tym nagrzewaniem nie jest tak źle okno otwarte, ps obłożony lodem i gotowe, można grać ile dusza zapragnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxxx 0 Napisano 2 Maj 2011 Witam. posiadam tę grę od wczoraj. Zaczołem te zawody i powieddzcie plis jak ja mam tego gościa prowadzić. Jeździ on jak moja babcia. Wogóle nie wyprzedza, daje sie wyprzedzać mimo iż ja mu daje Zwolnij lub cos innego to on dalej jeździ jak by mu się spać chciało. POMOCY :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 3 Maj 2011 Normalnym jest, że takie są początki. Jeśli chcesz żeby od samego początku młócił to wsadź go w dużo lepszy samochód i wio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 3 Maj 2011 (edytowane) Witam. posiadam tę grę od wczoraj. Zaczołem te zawody i powieddzcie plis jak ja mam tego gościa prowadzić. Jeździ on jak moja babcia. Wogóle nie wyprzedza, daje sie wyprzedzać mimo iż ja mu daje Zwolnij lub cos innego to on dalej jeździ jak by mu się spać chciało. POMOCY :) Ja proponuję żebyś wbił mu kilka leveli w wyścigach zdalnych (szybciej leci exp. niż w pierwszych wyścigach B-spec i nie trzeba nim sterować) a później podszedł do B-spec, będzie łatwiej. :thumbsup: Jak wróci PSN możesz w celach instruktażowych do woli pożyczać moich kierowców! Jest też opcja z dużo lepszym autem. Dobij swojego BoBa do szóstego lvl i w B-spec puść wyścig roadsterów, do wygrania jest Mazda Furai Concept którą można wygrać więkrzość wyścigów w grze a na 14 w Gran Turismo World Championship Pagani Zonda R! Edytowane 3 Maj 2011 przez Gucio79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudzin 3 Napisano 12 Maj 2011 Ja proponuję żebyś wbił mu kilka leveli w wyścigach zdalnych (szybciej leci exp. niż w pierwszych wyścigach B-spec i nie trzeba nim sterować) a później podszedł do B-spec, będzie łatwiej. :thumbsup: Jak wróci PSN możesz w celach instruktażowych do woli pożyczać moich kierowców! Jest też opcja z dużo lepszym autem. Dobij swojego BoBa do szóstego lvl i w B-spec puść wyścig roadsterów, do wygrania jest Mazda Furai Concept którą można wygrać więkrzość wyścigów w grze a na 14 w Gran Turismo World Championship Pagani Zonda R! Zonda R w A -spec czy w B-spec? Kurka - wszystkie Boby były udostępnione online w momencie awarii PSN i teraz są zawieszeni w Matrixie... :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 12 Maj 2011 Czym zrobiliście LTW w b-specu ? Dałem u ulepszoną minolte, kierowca 28 lvl, i nie daje rady :<. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 12 Maj 2011 chyba formula gt to zrobilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 12 Maj 2011 (edytowane) Zonda R w A -spec czy w B-spec? Jeżeli chodzi o wyścig Gran Turismo World Championship na 14lvlu to dostaje się: W A-spec Bugatti Veyron W B-spec Pagani Zonda R Czym zrobiliście LTW w b-specu ? Dałem u ulepszoną minolte, kierowca 28 lvl, i nie daje rady :<. NIe pamiętam dokładnie bo to było wieki temu. Ale wiem że miałem wtedy tylko Toyotę Minoltę i 908 HDi FAP - Team Peugeot Total '10 więc którymś z tych... Edytowane 12 Maj 2011 przez Gucio79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pasiak85 7 Napisano 12 Maj 2011 ja minolta za pierwszym razem,ale musiale pokierowac mojego Boba bo nie chetnie chcial wygrac bez mojej pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 16 Maj 2011 Witam mam pytanie. Jestem posiadaczem GT5 od momentu gdy akurat rozwaliło PSN i teraz jestem w tym trochę zielony :happy:. A więc moje pytanie jest takie: Jak mogę wypożyczyć od znajomych kierowcę? Z tego co na razie widziałem to nic takiego nie było, ale z tego co się dowiedziałem to wiem, że tak można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 16 Maj 2011 Witam mam pytanie. Jestem posiadaczem GT5 od momentu gdy akurat rozwaliło PSN i teraz jestem w tym trochę zielony :happy:. A więc moje pytanie jest takie: Jak mogę wypożyczyć od znajomych kierowcę? Z tego co na razie widziałem to nic takiego nie było, ale z tego co się dowiedziałem to wiem, że tak można. W menu głównym po lewej na górze masz życie gt, profil i społeczność. Jak wejdziesz w to drugie lub trzecie to będziesz miał wyświetlone avatary znajomych. Jak klikniesz w avatar znajomego to pokażą Ci się udostępnione przez niego auta oraz kierowcy do wyścigów zdalnych. Dalej już klikasz w auto które chcesz pożyczyć i będziesz miał opcje pożyczenia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) Aha, dziękuję za wyjaśnienie, bo dopiero łapie o co w online chodzi. Plusik :thumbsup: EDIT: Teraz to mam problem :) Jak już wejdę na kierowce to mam tylko 1 opcje: wstecz Edytowane 16 Maj 2011 przez Kryman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PABLO GT5 1 Napisano 24 Maj 2011 (edytowane) Witam wszystkich właśnie się zarejestrowałem i przy okazji zobaczyłem jak sobie radzicie w GT5:D Mam zrobione A-spec 40 lvl jak i B-spec 40 lvl. Interesuje mnie jakim autem skończyliście wyścig samochodów Amerykańskich w klasie ekstremalnej mowa o B-specu bo wiem że można przejść to chapparel 2J '70 ale szkoda na niego wykładać ponad 14 baniek. a ajk konsola wytrzymała 24h bez przerwy? x klocek to chyba by się wykonczył po 12h:) U mnie przez kilka dni non stop była włączona jak robiłem 4 wyścigi po 24h hehe W PS3 slimie jest poprawione chłodzenie i jak masz dobrze wentylowane miejsce to nie ma się czym przejmować, znajomy miał przez 10 dni non stop włączoną ps3. Edytowane 24 Maj 2011 przez PABLO GT5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PABLO GT5 1 Napisano 24 Maj 2011 (edytowane) Dobra Panowie już rozkminiłem auto jakie wybrałem na ten wyścig to Ford GT LM Race Spec II, podniosłem moc na ponad 800KM i nawet sławny Chapparel 2j '70 Race Car zostaje 1 kółko za nim Tak więc wszystkie wszystkie wyścigi w A-spec i B-spec zrobione na złoto Jest 100% postępu w grze Edytowane 24 Maj 2011 przez PABLO GT5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwazt 0 Napisano 20 Sierpień 2011 Zaczynam jeździć w B-spec i moge właśnie zrobić drugiego kierowcę. Kiedy będe mógł obu na raz wykorzystać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 20 Sierpień 2011 w wyscigach długodystansowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaposzczet 33 Napisano 21 Sierpień 2011 Z tego co pamiętam to więcej niż 1 boba w wyścigu można już ustawić w niektórych wyścigach w klasie eksperckiej i we wszystkich wyścigach w klasie wytrzymałościowej. Z doświadczenia powiem, ze bardziej się jednak opłaca puszczać i tak jednego boba. Nie jedzie wcale dużo gorzej jak już się zmęczy (gorzej się chyba nie da :)), a szybciej się ma boba na 40 levelu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 31 Sierpień 2011 No więc ja swoich Bobów chętnie oddam do adopcji, jeśli ktoś chce się z nimi pościgać, to proszę bardzo, PSN ID jak w miniaturcE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 1 Wrzesień 2011 Jak dla mnie zbędny tryb :sleep: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach