Skocz do zawartości
DaraS

Mass Effect 3

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam takie małe pytanko z jakimi postaciami żeńskimi można mieć romans grając męska postacja sheparda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Ashley, Liarą, Tali, Mirandą, Jack (dwie ostatnie osoby tylko jeśli romansowalismy z nimi w ME2 i przeżyły misje samobójczą)

Edytowane przez hitokiri pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawił się updaejt/patch 1.02 :D Więc pobrałem zainstalowałem, chce uruchomić sejwa, a tu komunikat w stylu "że proszę PONOWNIE pobrać dodatek "From Ashes" bo sejw nie ruszy"

Normalnie mnie pozamiatało.

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Z Ashley, Liarą, Tali, Mirandą, Jack (dwie ostatnie osoby tylko jeśli romansowalismy z nimi w ME2 i przeżyły misje samobójczą)

3 osoby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie małe pytanko z jakimi postaciami żeńskimi można mieć romans grając męska postacja sheparda

i jeszcze shep może z chłopami krecic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka postać na szaleniec? Adept(wybuchy biotyczne), strażnik(broń+wybuch) czy szturmowiec(szarża+nowa)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jaka postać na szaleniec? Adept(wybuchy biotyczne), strażnik(broń+wybuch) czy szturmowiec(szarża+nowa)?
Importowana. I nie ma to znaczenia, gdyż poziom insanity poza dwoma lub trzema walkami to łatwizna jakich mało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym przygotowaniem galaktyki, bo mam ciągle 50%? Gram w singla i multi równocześnie i po każdej sesji w multi to przygotowanie galaktyki wrasta o 1-2 %, ale po wyłączeniu konsoli i ponownym włączeniu znowu jest 50% i tak cały czas? Da się coś zrobić żeby ten procent się zapamiętywał i wzrastał, a nie zerował ciągle?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym przygotowaniem galaktyki, bo mam ciągle 50%? Gram w singla i multi równocześnie i po każdej sesji w multi to przygotowanie galaktyki wrasta o 1-2 %, ale po wyłączeniu konsoli i ponownym włączeniu znowu jest 50% i tak cały czas? Da się coś zrobić żeby ten procent się zapamiętywał i wzrastał, a nie zerował ciągle?

Dobij do setki - grając w random map wzrasta ci przygotowanie całej galaktyki, a nie pojedyńczych regionów. Potem odłącz konsolę od internetu i poziom zachowa ci się aż do następnego logowania do sieci. To jest jedyny sposób poza ciągłym graniem w multi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobij do setki - grając w random map wzrasta ci przygotowanie całej galaktyki, a nie pojedyńczych regionów. Potem odłącz konsolę od internetu i poziom zachowa ci się aż do następnego logowania do sieci. To jest jedyny sposób poza ciągłym graniem w multi.

Czyli każde logowanie do sieci zeruje ten procent??? Gdzie tu logika :/

P.S. Jeszcze mam pytanie - czy to rozszerzenie zakończenia, bo podobno jakieś było pobrało mi się automatycznie w patchu?

Edytowane przez dwaduzepe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest z tym nowym zakończeniem do Mass Effect3:

Wyszło?

Wyjdzie?

Ja już nie ogarniam... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest z tym nowym zakończeniem do Mass Effect3:

Wyszło?

Wyjdzie?

Ja już nie ogarniam... :P

Ma wyjść na wakacje DLC nie z nowym zakończeniem tylko z wyjaśniajacym pewne nieśćislosci w zakonczeniu Mass Effect 3 ;) Prawdopodobnie będą to tylko same scenki przerywnikowe

Edytowane przez LionelPL
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma wyjść na wakacje DLC nie z nowym zakończeniem tylko z wyjaśniajacym pewne nieśćislosci w zakonczeniu Mass Effect 3 ;) Prawdopodobnie będą to tylko same scenki przerywnikowe

A to mam czas na przejście... :D Ciekawe co im z tego wyjdzie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to jeszcze nie ma tego rozszerzenia zakończenia?? Ja myślałem, że już wyszło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z góry przepraszam za to pytanie, które pewnie było wałkowane nie raz, ale nie mam czasu przeszukiwać tematu.

Pograłem sobie w demko ME3 na PC, i bardzo mi się spodobało.

Wcześniej nie miałem kontaktu z tą serią, a nie za bardzo mam jak przechodzić wszystkie części po kolei.

Czy jak zacznę od 3 to będzie mi się miło grało? Czy może jednakl nic nie zrozumiem ?

Dodam że nie zależy mi zbytnio w zagłębianiu się w fabułe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z góry przepraszam za to pytanie, które pewnie było wałkowane nie raz, ale nie mam czasu przeszukiwać tematu.

Wcześniej nie miałem kontaktu z tą serią, a nie za bardzo mam jak przechodzić wszystkie części po kolei.

Czy jak zacznę od 3 to będzie mi się miło grało? Czy może jednakl nic nie zrozumiem ?

Polecam jednak zacząć od dwójki i to kup nówkę żebyś miał komiks, który pozwala podjąc najważniejsze decyzje z jedynki. Jednak fabułą w tej grze odgrywa najważniejszą rolę. Podejmowanie potem w trójce decyzji na ślepo, nie znając historii jak dla mnie mija się z celem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem ci że niegrajac w poprzednie części bardzo wiele tracisz. Naprawdę warto odczekać z zagraniem w ME3 i przejść poprzednie części

jeżeli nie zależy ci na zaglebianiu się w fabułę a chcesz tylko sobie postrzelac to nie musisz grać w poprzednie czesci.

Ale naprawdę warto zaglebic się w Mass Effect. Bo to bogate uniwersum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

I ja mam takie pytanko odnośnie poprzedniej części. Otóż grałem w pierwszą i drugą część na komputerze, ale to było dawno i zapisy mi przepadły. Jak to w końcu jest z tym kodem na komiks do ME2? W necie znajduję ciągle sprzeczne informacje. ME2 jest po polsku?

I czy nie ma problemów z importem zapisów gry z dwójki do trójki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupujesz nówkę sztukę to w środku masz kod. Po rozpoczęciu gry i wstępie pojawia się komiks.

ME2 w polskiej wersji nie ma, jak jest z trójką nie wiem.

Co do save to Ci nie pomogę bo jeszcze nie grałem w ME3 i nie wiem.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trójka ze sklepu PSS jest po polsku kinowo.

Dwójka była po angielsku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

I ja mam takie pytanko odnośnie poprzedniej części. Otóż grałem w pierwszą i drugą część na komputerze, ale to było dawno i zapisy mi przepadły. Jak to w końcu jest z tym kodem na komiks do ME2? W necie znajduję ciągle sprzeczne informacje. ME2 jest po polsku?

I czy nie ma problemów z importem zapisów gry z dwójki do trójki?

Już było ale powtórzę:

Po pierwsze: nie ma ŻADNEGO kodu na komiks, bo ten jest integralną częścią gry, kod jest na "siec cerberusa" jakis tam pancerz chyba i na postać Zaeda.

Po drugie: ME2 nie jest po polsku

Po trzecie: nie ma żadnego problemu z importem serwów z ME2 do ME3.

Zresztą warto sobie przejść grę z "importem" i drugi raz zagrać od "nowa" w ME3 bez sejwa z ME2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, czy ktoś z Was ma może wersję z PSS i może powiedzieć, czy od strony technicznej ona się czymś różni od tej pudełkowej? Np. czy są krótsze wczytywania albo popup tekstur mniejszy? Mam okazję wymienić wersję cyfrową z Online Passem i zastanawia mnie, czy lepiej mieć taką, czy nie ma różnicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi