Thriller1906 7 Napisano 26 Marzec 2012 (edytowane) Ok w końcu gra ukończona. Z misjami pobocznymi zajęło mi przejście jej 30h. Wrażenia? Single dobry, ale daleko mu do ME 1. Muliti? dno...!!!! Ostatnio taką ilość bugów w rozgrywce widziałem w Dead Island. Co z tego, że gra się przjemnie w co-opie, skoro i tak: a) konsola się zawiesi wrzuci cie pod mape c) na złocie (to nowośc, pojawia się to u mnie od soboty, od kiedy zwiększyli ilość XP przyznawanych w dniach 23-25. Za każdym razem!!!! i tylko na złocie) jak dobrniesz do fali numer 9 i tak cię w....ie z powodu utracenia połączenia z serwerami EA. Rozmawiałem o tym z graczami z drużyny. Pojawia się to niezależnie od kraju, łącza- ot taka przypadłość serwerów EA- FIFA, Mercenaries) d) zrespawnuje ci fale 11 jako 1, roztawiając wszystkich przeciwników koło ciebie. Edytowane 26 Marzec 2012 przez Thriller1906 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 26 Marzec 2012 (edytowane) NIe rozumiem tych wszystkich rozkmin dt. zakończenia. to przecież tylko gra, rozumiem początkowe żale co do tego jakie ono jest gówniane, ale te rozkminy, oraz domagania się zakończenia są dla mnie śmieszne, toż to nowy poziomo nerdstwa =O Edytowane 26 Marzec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 26 Marzec 2012 NIe rozumiem tych wszystkich rozkmin dt. zakończenia. to przecież tylko gra, rozumiem początkowe żale co do tego jakie ono jest gówniane, ale te rozkminy, oraz domagania się zakończenia są dla mnie śmieszne, toż to nowy poziomo nerdstwa =O Bo gracze czują się oszukani? W końcu obiecano definitywne zakończenie sagi a tu lipa. Podobnie było z zakończeniami Matrixa 3 i ostatniego sezonu Lost. Ludzie też byli wnerwieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 26 Marzec 2012 NIe rozumiem tych wszystkich rozkmin dt. zakończenia. to przecież tylko gra, rozumiem początkowe żale co do tego jakie ono jest gówniane, ale te rozkminy, oraz domagania się zakończenia są dla mnie śmieszne, toż to nowy poziomo nerdstwa =O Jak można zakończyć tak wspaniałą serie nie wyjaśniając uprzednio wszystkich jej najistotniejszych kwestii?! Jestem w stanie zrozumieć, że twórcy chcieli pozostawić sporo miejsca graczom na ich własne interpretacje i przemyślenia aby jak największa rzesza osób była zadowolona, ale bez przesady. Nie można popadać w skrajność. Dochodzi jeszcze to tego ogromna ilość błędów logicznych i dialogi rodem z filmu klasy B. Jeżeli Tobie to nie przeszkadza to albo jesteś bardzo mało wymagającym człowiekiem, albo jesteś w wieku gimnazjalnym. Dla mnie osobiście nie muszą zmieniać zakończenia, wystarczy, że umieszczą na swojej stronie odpowiedzi na najbardziej nurtujące pytania. Taki zabieg powinien w mojej opinii usatysfakcjonować większość fanów ME. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 26 Marzec 2012 (edytowane) Nie żebym wierzył w teorie indokrtynacji ale filmik angry joe i wyciągnięte przez niego wpisy z twittera dają iskierkę nadziei że jakiś content związany z zakończeniem był/jest brany pod uwagę Wpisy na Twitterze zaczynają się od 18:22 Nie wierzę osobiście ale w pewnym sensie kłóci się to z tym jak teraz na tweeterach odcinają się jak mogą od dodatkowych zakończeń Zresztą polecam obejrzeć całość, może wszytko już wiadomo ale jest kilka ciekawych faktów jak np interpretacja snów Shepa Edytowane 26 Marzec 2012 przez hitokiri pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JibrilPL 53 Napisano 26 Marzec 2012 ~snipHitokiri - przeczytaj mój ostatni post gdzie zamieściłem przemycone plany co do zakończenia w formie DLC i dalszych losów serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) Co do ending DLC. Seria Mass Effect skońćzyła się tak jak się skończyła i nic tego nie zmieni. To tak jakby ktoś napisał teraz nowe zakończenie to Star Wars. Bioware...tfu... znaczy EA spieprzyła i nie wierzę, że zdoła to naprawić dodatkową zawartością. Dla mnie finał pozostanie zawsze ten sam, poźniejsze wariacje się nie liczą. Zapłacić za "lepsze" zakończenie? Proszę was... A może EA wprowadzi nową modę i zawsze będzie fundowała DLC z inną wersją finału? "Chcesz zakończenie Twoich snów, wpisz numer swojej karty kredytowej i ściągnij finał swoich marzeń w formie DLC". Ja się na to nie nabiorę. Jeśli udałoby im się jakimś cudem ugasić ten flejm to byłoby to jedno z największych pozytywnych zaskoczeń na rynku gier od lat. Tak jak zakończenie ME było w ostatnim czasie jednym z największych rozczarowań na tym rynku. @JibrilPL Przeczytałem teks o DLC, który zamieściłeś. Jeśli to prawda to wygląda na to, że serie ME czeka jeszcze gorszy los niż FF. Takiego fabularnego gówna dawno nie widziałem. @owNeD.bY.NeVA Może zrozumiesz "rozkminę" na temat zakończenia jak zagrasz, bo z Twoich postów wynika, że zupełnie nie znasz tej serii. Jakby Ci się podobało, gdyby GoW zakończył się przywdzianiem przez Kratosa sukienki i pląsaniem po łące z koszykiem kwiatów? Nie pasuje do charakteru trylogii? No, właśnie. Zakończenie ME też nie pasuje do charakteru serii. Natomiast masz rację, ogólnie domaganie się "nowego zakończenia" też uważam za pomyłkę, ze względów opisanych powyżej. Edytowane 27 Marzec 2012 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) Tutaj ciekawy post wyciągnięty z innego forum. Eh, im więcej się dowiaduje tym bardziej jestem wściekły na EA/Bioware że skoapli tak tą serię Od rau prestrzegam że dla niektórych moga tam się znajdować spojlery Napisane przez Nekroskop "Nie jest wykluczone, że w całej tej aferze EA padło ofiarą własnej pazerności i im dłużej to wszystko analizuję, łączę różne opinie, argumenty i smaczki, tym podobna teza wydaje mi się coraz bardziej prawdopodobna. Zresztą jeżeli dziennikarze Forbesa, którzy na co dzień piszą o biznesie przychylają się do twierdzenia, że BW zrobiło to wszystko z myślą o dodatkowym contencie, to chyba coś w tym jest. Jako punkt wyjścia warto odnotować, że BW zaliczyło już wizerunkową wpadkę z Day 1 DLC; abstrahując od tego kto ma tutaj rację, była to po prostu zła decyzja. Ale jedziemy dalej. Z "Final Hours" expressis verbis wynika, że zakończenia stanowiły ostatni etap prac, który zarówno od strony teoretycznej (koncepcja), jak i praktycznej (implementacja) okazał się być bardziej problematyczny, niż komukolwiek się wydawało. W tym samym czasie w wywiadach opowiadano jak to np. dzielnie będzie nas wspierała Raknii (w kontekście konsekwencji naszych wyborów) i jakie różnorodne są zakończenia (broń buk A, B, C). Następnie wkracza Patrick Weekes, który wygadał się na Penny Arcade (wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że jest to autentyczna wypowiedź): Cytuj: I have nothing to do with the ending beyond No other writer did, either, except for our lead. This was entirely the work of our lead and Casey himself, sitting in a room and going through draft after draft. Casey and our lead deciding that they didn't need to be peer-reviewe.d The stuff with the Catalyst just... You have to understand. Casey is really smart and really analytical. And the problem is that when he's not checked, he will assume that other people are like him, and will really appreciate an almost completely unemotional intellectual ending. what was SUPPOSED to happen was that, say you picked "Destroy the Reapers". When you did that, the system was SUPPOSED to look at your score, and then you'd show a cutscene of Earth that was either (...) I have NO IDEA why these different cutscenes aren't in there. As far as I know, they were never cut. Czyli reasumując, Hudson i Walters doszli do wniosku, że - w odróżnieniu od WSZYSTKICH innych misji w grze, które były konsultowane na forum ekipy - sami napiszą zakończenia zabarykadowani w pokoju. Jednocześnie Weekes stwierdza, że średnio podobał mu się pomysł "bezemocjonalnego, intelektualnego zakończenia" i opisuje Hudsona jako sprytnego gościa o analitycznym podejściu do życia, który mierzy innych własną miarą. Wspomina też, że nie ma pojęcia czemu z gry wyleciały różne cutscenki (wiemy już, że wyleciało znacznie więcej). Z powyższego można wysnuć wniosek, że pomniejsi writerzy generalnie nie byli wtajemniczeni we wszystkie decyzje, jak i zresztą sam proces decyzyjny. Zdaje się to potwierdzać cała akcja z Brenonem tuż przed premierą, który również był pomniejszym członkiem (bez skojarzeń) ekipy. Dla nieobeznanych w temacie - Brenon ucinał sobie pogaduchy z pewnym użytkownikiem BSN, który to użytkownik zarzekał się na wszystkie świętości, że zawsze dostaje od niego dobry (prawdziwy) cynk; Brenon twierdził, że wedle jego wiedzy w grze powinien znajdjdować się happy end, w którym Shepard jest ze swoją/swoim LI, jednak stopniowo - w miarę opisu sytuacji - Brenon nabrał wody w usta. Inny wyciek - dokładnie ten, który opisuje jak miały rzekomo wyglądać zakończenia - również potwierdza, że jedno z zakończeń przewidywało sytuację, w której Shepard żyje wraz ze swoim/swoją LI, która/y go szuka (i wszystko wskazuje na to, że się odnajdą, a Rasy uwięzione na Ziemi odtworzą technologię Przekaźników). Zresztą w tym samym wycieku jest wprost powiedziane, że Bio się nie wyrobiło, do czego przyczyniły się trudności z implementacją kinecta: Cytuj: The reasoning for the ending change was they needed more time to implement it (this was supposed to be the reason for the delay) but Kinect implementation and the desire by some people (perhaps EA) to have an ending where things are left to interpretation messed with this. The ending was quickly altered which is why things don't "fit" and there are plot holes. Anyway, below is how things were supposed to happen. The original ending was SUPPOSED to be extremely varied. Everything remained the same up until the part when Harbinger shoots at you and your team. This is when information that has appeared here already comes into play. There were going to be various outcomes determining how you reached the citadel and it was HOW you got there that determined what endings would be available to you. Reasumując wszystkie powyższe zagadnienia, mamy brak czasu + potrzebę otwartego zakończenia (po kiego?) + gościa z analitycznym podejściem, który zabrał się za szybką przeróbkę. Na dodatek wielu pomniejszych pracowników nie do końca wie co się dzieje, co zresztą odzwierciedlił późniejszy chaos informacyjny. (Weźmy też pod uwagę, że writing to inny etap pracy, niż implementacja do gry.) Warte odnotowania są także rzeczywiste motywy Harbingera, o których wspomniano w wycieku: Cytuj: (...) Harbinger reveals that in the previous cycle, the prothean empire became too vast and they began to control all the other races, which would have prevented all of our races from developing. However, through more discussion, Shepard can uncover their true motives. They fear that they will be rivaled by something more powerful than they are (that this cycle will create AI that can topple the reapers). This implies they are merely fearful for their own survival and that is why they purge all life but they convince themselves they are protecting us. Czemu więc nagle wycięto większą część zakończenia i na miejsce Harbingera wrzucono dzieciaka, który pierdoli głupoty, kompletnie różne od pierwotnych motywów Żniwiarzy? Na dodatek to idiotyczne i bezsensowne zakończenie ma być intelektualne i stworzone przez analityka... Tutaj więc można zadać sobie pytanie, jaka jest szansa, iż wobec braku czasu na implementację i niechęci do przesunięcia premiery z EA padła sugestia, że resztę zakończenia można wydać jako dodatkowy content i jeszcze zarobić na tym pieniążki...? Odpowiedzcie sobie sami. Popełniono jednak ten sam błąd, co w przypadku Day 1 DLC - nie przewidziano reakcji graczy, którzy miast grzecznie spekulować ("lots of speculations from everyone") i tworzyć dodatkowy hype, po prostu solidnie się wkurwili. Spotkałem się też z sugestiami, że nie spodziewano się, iż ludzie ukończą grę tak szybko. Tak więc Bio mogło założyć, że do targów PAX czas upłynie na grze i spekulacjach, a nie ****stormie wszech czasów. ... To, albo nagle wszystkim po prostu odjebało. :? tldr; Nie wyrobili się z implementacją zakończeń, więc na szybko zrealizowano motyw indoktrynacji, aby na targach PAX dumnie ogłosić nowe DLC (w tym czasie gracze mieli spekulować i podkręcać hype). ///Dodane/// Wycinki wypowiedzi dr. Muzyki: Cytuj: To that end, since the game launched, the team has been poring over everything they can find about reactions to the game – industry press, forums, Facebook, and Twitter, just to name a few. (...) the passionate reaction of some of our most loyal players to the current endings in Mass Effect 3 is something that has genuinely surprised us. Building on their research, Exec Producer Casey Hudson and the team are hard at work on a number of game content initiatives that will help answer the questions, providing more clarity for those seeking further closure to their journey. You’ll hear more on this in April. (...) rest assured that your journey in the Mass Effect universe can, and will, continue. Czyt.: nie spodziewaliśmy się takiej rekakcji, czekajcie na PAX." Cholera mnie bierzę ponieważ mogła to być genialna gra a seria dostałaby wspaniałe zamknięcie ale EA cisneła na wydanie gry w terminie, samo Bioware a dokładniej pan Hudson i Walters postanowili stworzyć zakończenie bez konsultacji z resztą zespołu. Kumulując to wszystko mamy kompletnie nielogiczne, pełne dziur fabularnych i robione na szybko zakończenie Szkoda to mogła być najlepsza seria gier na tą generację konsol :wallbash: :wallbash: :wallbash: EDIT: http://imageshack.us/photo/my-images/843/1332845402616.jpg/ Boże spraw żeby to nie był fake Edytowane 27 Marzec 2012 przez hitokiri pl 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 27 Marzec 2012 Troche nie rozumiem "boze spraw" w kontekscie tego co pisales, gdyz jesli nie fake, to screen ze wstepu do platnego DLC potwierdzajacego teorie indoktrynacji.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) "Może zrozumiesz "rozkminę" na temat zakończenia jak zagrasz, bo z Twoich postów wynika, że zupełnie nie znasz tej serii. Jakby Ci się podobało, gdyby GoW zakończył się przywdzianiem przez Kratosa sukienki i pląsaniem po łące z koszykiem kwiatów? Nie pasuje do charakteru trylogii? No, właśnie. Zakończenie ME też nie pasuje do charakteru serii. Natomiast masz rację, ogólnie domaganie się "nowego zakończenia" też uważam za pomyłkę, ze względów opisanych powyżej." Nie podoba mi się dużo zakończeń w grach, rozwiązań, ale to nie moja sprawa, gdyż osoby które tworzyły gre/serie miały inną wizje. Zachowujecie się jakby seria ME to był nie wiadomo jakie objawienie. Zazdroszcze Wam problemów serio. Czytając niektóre komentarze, naprawdę można się ubawić. I taka dobra rada, dajcie se spokój.. Wyjdzie jeszcze mnóstwo gier, o wiele lepszych od ME, nie warto marnować czasu na to czemu jest takie zakończenie a nie takie.. Edytowane 27 Marzec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 27 Marzec 2012 Możemy sobie krytykować do woli i to robimy. To dla nikogo nie jest kwestia życia i śmierci. ME objawienie? To forum o grach, na którym ludzie piszą co im się podoba, a co nie. To nie znaczy, że nie mają ważniejszych spraw. PS3Site to takie miejsce, w którym można, a nawet powinno się opisywać, czepiać, krytykować pewne elementy gier... a niekoniecznie krytykować innych za to, że prowadzą taką, a nie inną, jakby na to nie patrzeć merytoryczną dyskusję. Skoro jednak bawi Cię wbijanie na forum gry, o której nie masz pojęcia tylko po to, żeby napisać, że prowadzona dyskusja to dla Ciebie ubaw, to spoko, masz do tego prawo. My będziemy sobie dalej dyskutować, a Ty baw się dobrze. Cheers. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) Stary, widze że odbierasz moje posty jako atak na Was (fanów ME). Po prostu nie mogę tego zrozumieć. Wiele razy czułem się zawiedziony jakąś grą, zakończeniem, ale nigdy nie widziałem takiej sytuacji jaka jest teraz. Sam lubie pograć, nawet bardzo.. Mam pytanie, co Wam to da jeśli wypuszczą nowe zakończenie, zmienią ostatnie 30 sekund gry ? IMO to będzie sztuczne, wymuszone, i mnie samego osobiście by to nie zadowoliło w żaden sposób. Poza tym, ciekawi mnie ta sytuacja z "aferą" dot. zakończenia ME3, i dlatego tutaj wchodzę. Edytowane 27 Marzec 2012 przez owNeD.bY.NeVA 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 27 Marzec 2012 Mam pytanie, co Wam to da jeśli wypuszczą nowe zakończenie, zmienią ostatnie 30 sekund gry ? IMO to będzie sztuczne, wymuszone, i mnie samego osobiście by to nie zadowoliło w żaden sposób. Masz rację. Pieprzę ending DLC. Już pisałem, że nic to nie zmieni. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) Mam pytanie odnośnie misji na Ranochu-zniszcz bazę ZNIWIARZY. Bo tam na samym końcu trzeba wybrać czy przesłać kod zniwiarzy gethom ale przy tym ginie flota quarianska i Tali lub nie wysyłać kodu ale przy tym ginie rasa gethow i legion. Nie da się tego konfliktu rozegrać tak aby żadna ze stron nie ginela?. Bo ludzie w internecie piszą że się da to zrobić i przy tym pozyskując gethow i quarian a nie tylko jedną ze stron. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Ps jaką trzeba mieć liczna Armię aby zobaczyć najlepsze zakończenie? EDIT: Dodam że gram na save z 2 i tam przeprogramowalem heretykow,Tali została wygnana,Zazegnalem konflikt między legionem a Tali bez opowiedzenia się za którąś z stron,a w 3 utartowalem tego Admirala i zniszczylem serwer gethow. Argh nie mam zamiaru 3 raz grac w 2 aby tam podejmować dobre wybory aby w 3 zjednoczyć gethow i quarian. Powiedzcie mi czy jak gra się na "czystym" save z ME3 to znaczy bez wczytywania zapisów z 2 to można powybierac jakich wyborów dokonywalo się w poprzednich częściach,czy gra z automatu nam wybiera? Edytowane 27 Marzec 2012 przez LionelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) Oczywiście że da się ich pogodzić, ważne jest kilka elementów: 1. W cześci drugiej podczas lojalki Tali nie może ona zostać wyrzucona z floty 2. Heretycy w dwójce musza zostać przeprogramowani (chyba) 3. rowniez w części drugiej musisz pogodzić legiona z tali podczas ich kłótni 4. W ME3 musisz uratować podczas jednego z subquestów na Rannoch Admirała Korrisa (tutaj wiele osób sobie blokuje pokój między gethami i quarianami poniewaz trzeba wybrac miedzy uratowaniem tego generała a cywilami których jest znacznie więcej, musi on przeżyć jest niezbędny dla pokoju!!!) 5. Gdzieś jeszcze przeczytałem że trzeba ostrzec admirał Raan o wezwaniu pomocy w pokoju odpraw 7. najlepiej nie dawać w mordę temu gostkowi który próbował nas zestrzelić kiedy jest się w tym krążowniku Gethów, on podejmuje ostateczna decyzje (tak mi się wydaje) Podobno nie wszystkie podpunkty musza być aktywne ale ja chyba miałem wszystkie, wiem że niezbędne są punkty związane z druga cześcią (jesli w dwójce tali zostanie wygnana nie zostanie generałem/admirałem w trójce) i ocalenie w trójce tego admirała Korrisa Wszystkie subqesty na Rannoch muszą zostać wykonane przed ostatnią główną misją na tej planecie i oczywiście potrzebny jeszcze wysoki poziom reputacji Co do WA to potrzeba +4000 żeby zobaczyć bonusową scenkę w jednym zakończeniu Co do sejwów to nie można dokonywać żadnych wyborów, jest tylko opcja wyboru Virmir Survivor na początku Edytowane 27 Marzec 2012 przez hitokiri pl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 27 Marzec 2012 Oczywiście że da się ich pogodzić, ważne jest kilka elementów: 1. W cześci drugiej podczas lojalki Tali nie może ona zostać wyrzucona z floty 2. Heretycy w dwójce musza zostać przeprogramowani (chyba) 3. rowniez w części drugiej musisz pogodzić legiona z tali podczas ich kłótni 4. W ME3 musisz uratować podczas jednego z subquestów na Rannoch Admirała Korrisa (tutaj wiele osób sobie blokuje pokój między gethami i quarianami poniewaz trzeba wybrac miedzy uratowaniem tego generała a cywilami których jest znacznie więcej, musi on przeżyć jest niezbędny dla pokoju!!!) 5. Gdzieś jeszcze przeczytałem że trzeba ostrzec admirał Raan o wezwaniu pomocy w pokoju odpraw 7. najlepiej nie dawać w mordę temu gostkowi który próbował nas zestrzelić kiedy jest się w tym krążowniku Gethów, on podejmuje ostateczna decyzje (tak mi się wydaje) Podobno nie wszystkie podpunkty musza być aktywne ale ja chyba miałem wszystkie, wiem że niezbędne są punkty związane z druga cześcią (jesli w dwójce tali zostanie wygnana nie zostanie generałem/admirałem w trójce) i ocalenie w trójce tego admirała Korrisa Wszystkie subqesty na Rannoch muszą zostać wykonane przed ostatnią główną misją na tej planecie i oczywiście potrzebny jeszcze wysoki poziom reputacji Co do WA to potrzeba +4000 żeby zobaczyć bonusową scenkę w jednym zakończeniu Co do sejwów to nie można dokonywać żadnych wyborów, jest tylko opcja wyboru Virmir Survivor na początku to już chyba wiem gdzie dałem ciała... że Tali w ME2 został wygnana,to nie dobrze bo normalnie niemam ochoty grać ponownie w ME2. Więc zwracam się z prośbą do drogich forumowiczow. Czy posiada ktos save z me2 na ps3 gdzie Tali nie zostaje wygnana,wszyscy przeżyli misje samobójcząa heretycy zostali przeprogramowani? A jak ktoś ma i jest tak uprzejmy podeslac tego save na emaila? Proszę ;) Mail mój to:mateuszjama0gmail.com Bardzo was proszę o tego save ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JibrilPL 53 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) ~snipZ tego co się orientuję to nie da się save'ów kopiować. Jeżeli przeprogramowałeś gethy to weż ich - ichnia flota jest więcej warta niż quariańska w takich okolicznościach.Żeby uzyskać najlepsze zakończenie to twoje EMS musi wynosić ponad 4000 lub 5000 punktów. To drugie jeżeli nie uda ci się przekonać TIM'a by sobie strzelił w łeb. I musisz wybrać opcję destroy. Wtedy Shepard przeżywa. Bez grania w multi musisz mieć idealnego save'a z jedynki i dwójki. Edytowane 27 Marzec 2012 przez JibrilPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 28 Marzec 2012 Oki mam już wszystkie ME, zobaczymy, może za te 100h też będe zdenerwowany na te zakończenie =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 28 Marzec 2012 8/ 100h?? To chyba 70 w multi biegales, albo podziwiales rendery :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 28 Marzec 2012 (edytowane) Raczej mu chodziło o to, że w końcu ma całą trylogię. Więc 100h zajmie mu przejście wszystkich 3 części. Ja nareszcie zabrałem się za przejście gry na Insane (przy okazji zaliczyć chcę wszystkie misje). Coś nie mogę dorwać tego pucharka z atlasem... :/ Edytowane 28 Marzec 2012 przez Thriller1906 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 28 Marzec 2012 aa to 100h calkiem realne i do tego cala historia za jednym razem - to zazdroszcze wrazen i to cholernie.. Do tego z Atlasem wez snajperke i wal same heady "kierowcy" - jedyne co to trzeba uwazac, aby nie oddac o jeden strzal za duzo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 28 Marzec 2012 (edytowane) "8/ 100h?? To chyba 70 w multi biegales, albo podziwiales rendery " - Jakim cudem przeczytałeś że samo ME3 zajmie mi 100h ? :o Ta cała trylogia, wole na "raz" zaliczyć całość =) 100h raczej ciężko byłoby mi spędzić w 1 grze, narazie tylko seri TES się udało =) Edytowane 28 Marzec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 28 Marzec 2012 (edytowane) Z tego co się orientuję to nie da się save'ów kopiować. Jeżeli przeprogramowałeś gethy to weż ich - ichnia flota jest więcej warta niż quariańska w takich okolicznościach. Żeby uzyskać najlepsze zakończenie to twoje EMS musi wynosić ponad 4000 lub 5000 punktów. To drugie jeżeli nie uda ci się przekonać TIM'a by sobie strzelił w łeb. I musisz wybrać opcję destroy. Wtedy Shepard przeżywa. Bez grania w multi musisz mieć idealnego save'a z jedynki i dwójki. Można kopiowac save. Podlaczasz pendrive. Potem wchodzisz w Narzędzia zapisanych danych ps3 szukasz save z me2 naciskasz trójkąt dajesz kopiuj. Wybierasz miejsce docelowe w tym wypadku pendrive i juz. Więc jest jakaś tu dobra dusza co wyślę mi save gdzie tali nie została wygrana z floti, przeprogramowanie heretykow a w misji samobójcze wszyscy żyją Na emalia mateuszjama0@gmail.com aby konflikt w misji na rannoch baza ZNIWIARZY gethy i quarianie rozwiązać bez śmierci jednej z ras. Bardzo proszę Edytowane 28 Marzec 2012 przez LionelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 28 Marzec 2012 aa to 100h calkiem realne i do tego cala historia za jednym razem - to zazdroszcze wrazen i to cholernie.. Do tego z Atlasem wez snajperke i wal same heady "kierowcy" - jedyne co to trzeba uwazac, aby nie oddac o jeden strzal za duzo :) Robię tak, ale zawsze te "hashjgajgjkaghjdfaqdahfkaqdqgwdkuabgkjdbx" (mój team) dobijają mi go zanim zdążę się tam wgramolić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JibrilPL 53 Napisano 29 Marzec 2012 Można kopiowac save. Podlaczasz pendrive. Potem wchodzisz w Narzędzia zapisanych danych ps3 szukasz save z me2 naciskasz trójkąt dajesz kopiuj. Wybierasz miejsce docelowe w tym wypadku pendrive i juz. Więc jest jakaś tu dobra dusza co wyślę mi save gdzie tali nie została wygrana z floti, przeprogramowanie heretykow a w misji samobójcze wszyscy żyją Na emalia mateuszjama0@gmail.com aby konflikt w misji na rannoch baza ZNIWIARZY gethy i quarianie rozwiązać bez śmierci jednej z ras. Bardzo proszę Wiem jak się kopiuje savy. Chodziło mi o to czy przypadkiem nie jest ta opcja zablokowana bo część gier tak ma - na przykład Dragon Age: Origins ma blokadę kopiowania. Jeżeli savy z ME2 tego nie mają to jutro późnym popołudniem podesłałbym ci mojego save'a. Ale zobaczy się czy da się kopiować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach