DaraS 506 Napisano 17 Grudzień 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davis17 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Ehh giera fajna ale .......wiadomo jak z nią będzie kraina kwitnącej wiśni wydanie gry ale poza jej granice pewnie nie będzie. Ale ogólnie cała seria jest fajna Tales of vesperia także nie wiem chyba z 20 petycji w sprawie wydania tej gry u nas ale wszystko na nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 18 Grudzień 2010 (edytowane) Ehh giera fajna ale .......wiadomo jak z nią będzie kraina kwitnącej wiśni wydanie gry ale poza jej granice pewnie nie będzie. Ale ogólnie cała seria jest fajna Tales of vesperia także nie wiem chyba z 20 petycji w sprawie wydania tej gry u nas ale wszystko na nic. Dziwne, ja Tales of Vesperie zaliczylem po angielsku (tyle ze to na xboxie bylo, lecz moim punktem jest to, ze petycje chyba na nic nie byly, albo i byly bo moze mieli juz w planach wypuszczenie gry poza granice jp) wiec raczej nie mam obaw o wyjscie tego tytulu poza granice jp, choc moge sie mylic (oby nie :D), trailer spoko, na pewno zaopatrze sie w te pozycje. Edytowane 18 Grudzień 2010 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
winiasz 94 Napisano 14 Marzec 2012 Wiadomo czy ktoś planuje premierę w Euro/USA albo czy wersja angielskojęzyczny jest dostępna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Lipiec 2012 http://www.siliconera.com/2012/07/06/tales-of-xillia-announced-for-north-america-and-europe/ Jakoś cicho w temacie, a wiadomości są pomyślne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Lipiec 2012 Miałem wkleić to samo tylko z gry-online :) http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=69301 Dobrze że będzie w naszym trzecim świecie ta gra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Lipiec 2012 Półtora miecha poczekamy jeszcze na Graces f, początek przyszłego roku to Ni no Kuni, gdzieś pewnie w międzyczasie XIII-3 się wciśnie i czas do Xilli zleci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adivenan 0 Napisano 17 Sierpień 2012 My czekamy na pierwszą część a w japonii grają już w drugą. Ja poczekam. Każda gra z serii Tales to pozycja obowiązkowa dla każdego fana jrpgów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 17 Sierpień 2012 XIII-3 zapowiedzieli już dopiero po Versus ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Ming 2 Napisano 20 Sierpień 2012 Czyli wiadomo, że nie pojawi się już XIII-3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 8 Czerwiec 2013 http://www.ps3site.pl/cudowny-swiat-tales-of-xillia-na-nowym-zwiastunie/155680#comments Powiem wam że jest to najbardziej oczekiwana gra jrpg na ps3 jak dla mnie . Ten zwiastun niesamowicie mnie nakręcił i chyba trzeba brac na premierę ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Czerwiec 2013 Nie tylko dla Ciebie, u mnie mus na premierę, nie wyrobiłbym jak musiałbym dłużej czekać, po Graces'ie jestem cholernie pozytywnie nastawiony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 8 Czerwiec 2013 schranz zabralbys się najpierw "jak biały czlowiek" za graces f lamo jedna ;) ... czekam do sierpnia i się spreorderuje zaraz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 8 Czerwiec 2013 Rzeczywiście miażdżący trailer. Chciałbym jednak bardzo, ale to bardzo japoński voice acting. Niby angielski to standard w jrpg już od czasów PSX'a, ale mimo wszystko byłoby miło. Uwaga offtop: Zdun, naprawdę warto ToG F brać? Taki ktoś kto siedział w starych jRPG na PSX'a, za jedne z gier wszech czasów uważa Okami i Dark Chronicles oraz Xenoblade Chronicles (Wii) się w to wkręci? Nie grałem nigdt w tales'y dlatego się pytam. Boję się trochę, że mnie infantylna fabuła zniechęci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 8 Czerwiec 2013 oczywiście ale osobiscie bardziej polece ni no kuni które właśnie dzis wymasterowalem (max lvl i wszyscy bossowie opcjonalni ubici)... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 8 Czerwiec 2013 (edytowane) oczywiście ale osobiscie bardziej polece ni no kuni które właśnie dzis wymasterowalem (max lvl i wszyscy bossowie opcjonalni ubici)... Ni No Kuni leży i czeka, aż uporam się z innymi zaległościami. Na ten tytuł chce mieć trochę więcej czasu, a obecnie mam masę roboty. Wracając do Xilii to wydaje mi się, że od skali sukcesu tego tytułu mocno zależy przyszłości gatunku jRPG. Nie ma się co oszukiwać, posiadacze konsoli Sony tego nie byli zbytnio rozpieszczani, jedno Ni No Kuni wiosny nie czyni. Xilia wychodzi na przełomie generacji i ma szansę otworzyć drzwi podobnym tytułom. Trzeba trzymać kciuki, na razie zapowiada się wyśmienicie. Edytowane 8 Czerwiec 2013 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Czerwiec 2013 Grabeq o fabułę Graces'a się nie martw, w ostatnich finalach jest więcej infantylności niż w tym tytule, a system walki to czysty miód. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 8 Czerwiec 2013 strife dobrze prawi mi jedynie co się średnio podoba to design który ssie względem takiej vesperii np... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 9 Czerwiec 2013 (edytowane) graces F ja odpuszczam na razie co za dużo Talesa to nie zdrowo tym bardziej że strasznie się napaliłem na Xillię . Narracja postacie design jak dla mnie bomba z resztą teraz mam w co grać . RF katuje za chwilę Xcom w plusie a i Bio Infinite do ogrania (must have ) Graces musi poczekać gdzieś na końcówkę roku . Edytowane 9 Czerwiec 2013 przez schranz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 18 Czerwiec 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=FJv7y1Tq4bU Krótka recenzja japońskiej wersji. Film ma już 2 lata, ale być może nie widzieliście. Sporo informacji na temat systemu walki i trochę o fabule, ale bez spoilerów. Edytowane 18 Czerwiec 2013 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 18 Czerwiec 2013 Grabeq i skołowałeś sobie Graces f? Czy czekasz na Xillie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 18 Czerwiec 2013 Na razie nie Strife, ale nie dlatego, że czekam na Xilię tylko z uwagi na spore zaległości i małą ilość wolnego czasu. Jeszcze nie skończyłem Okami HD, na półce leży Ni No Kuni, a w między czasie ogrywam MGS HD Collection (nie potrafię tego odłożyć i grać w co innego O_o). Zakładam, że nie wyrobię się z Graces F do sierpnia, a jestem gotowy odłożyć całą resztę i zabrać się za Xilię, szczególnie, że będzie przyjemnie tutaj podyskutować jak wszyscy będziemy grali w ten sam tytuł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 18 Czerwiec 2013 Zebys sie nie zdziwil z tym wszyscy,premiera niedługo a w temacie tylko 2 strony. TogF tez wielkiej popularnosci nie zrobil a jest rewelacyjny. Ja wiem ze Xilli biore w preorderze w ciemno;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 18 Czerwiec 2013 (edytowane) Niby z Graces f na premierę też miało trochę osób gadaę, a udzielały się 4:P. W Xillie chyba zaopatrzy się więcej osób, tak mi sie przynajmniej wydaje. Co się wciskasz przede mnie:P Edytowane 18 Czerwiec 2013 przez Strife Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 18 Czerwiec 2013 (edytowane) Ja raczej myślałem o ekipie z forum, która się jara jRPG, bo nie wątpię, że wszyscy z niej złapią Xilię w dniu premiery.Skład wypowiadający się tutaj mi w zupełności wystarczy. Edytowane 18 Czerwiec 2013 przez Grabeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach