SkibaPL 1851 Napisano 4 Październik 2012 (edytowane) Moj 1 montage z peceta. Ogolem nic nadzwyczajnego. Edytowane 4 Październik 2012 przez Skiba94 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 5 Październik 2012 Nasz kolega z zza oceanu w końcu k=pokazał twarz :D http://www.youtube.com/watch?v=gBgeIyrxA34&feature=g-all-u 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 5 Październik 2012 Moj 1 montage z peceta. Ogolem nic nadzwyczajnego. Super film. :banana: Jeden z lepszych filmów o BF3 które widziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 5 Październik 2012 dobre, dobre Skiba . eh, od razu widać że ściąganie heli na myszce to zupełnie inna sprawa niż na padzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 5 Październik 2012 (edytowane) oj mation to maaaaaalo widziales. :) Btw filmik zmontowany w jakies 2h bez zbednych super efektow, nie potrafie montowac filmiki pare dni musze to od razu machnac :) Okoni, na ps3 mam 49 orla a na pc 18 lvl i uwierz, ze na pleju takie akcje sie czasem trafialy ze glowa mala, no ale nagrac nie ma jak bo nagrywarke za 500 zl podziekuje. Edytowane 5 Październik 2012 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 5 Październik 2012 Nie chodzi mi o montaż(bo mógł być lepszy) ale o samą grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 8 Październik 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 8 Październik 2012 Nasz kolega z zza oceanu w końcu k=pokazał twarz http://www.youtube.com/watch?v=gBgeIyrxA34&feature=g-all-u Dziwnie się to oglądało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian69PL 16 Napisano 9 Październik 2012 "give me your sandwich" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian69PL 16 Napisano 11 Październik 2012 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 11 Październik 2012 Widziałem to już kiedyś:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 14 Październik 2012 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 16 Październik 2012 (edytowane) Jeśli ktoś lubi serie typu Top Plays to polecam tą serię. Wg. mnie jest to najlepsza seria w swoim rodzaju no i najdłuższa na YT autorstwa bigMooney06 na kanale machinimarespawn :) Edytowane 16 Październik 2012 przez deadmau49 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 16 Październik 2012 mój meczyk na zibi w 64 typa film jest 1 ale w 2xtasama runda wiec jak dojdzie do braku dźwięku to już nie oglądajcie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 20 Październik 2012 (edytowane) 2:20 minuta !!!ludzie odpowiedzialni za to zestawienie chyba nie maja zielonego pojęcia co robią/oglądają Edytowane 20 Październik 2012 przez dApo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 20 Październik 2012 no ladnie celownik mu lata, albo jakis cyborg z mega czuloscia albo juz sa hacki z ktorymi jeszcze sie nie postkalem w bfie na pc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 20 Październik 2012 to nie cyborg... dokładnie w 2:20 widać jak celuje w innego ale aimbot zmienił cel na innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 29 Październik 2012 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajnica 10 Napisano 31 Październik 2012 ledwo obejrzałem do konca... wtf co to w ogole jest ? zal 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 31 Październik 2012 to jest tak jak młodzież zażywa narkotyki ;) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 31 Październik 2012 (edytowane) ledwo obejrzałem do konca... wtf co to w ogole jest ? zal Żal kolego to ty masz na na nazwisko ,jeżeli to ci się niepodoba to nieoglądaj,to nie jest filmik z pokazem umiejętnosci z bf3 tylko lekki humor Pokaż co potrafisz i zrób lepszy Edytowane 31 Październik 2012 przez matijad 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 31 Październik 2012 Niektórym żal dupę ściska, że chłopaki potrafią się pobawić :D Dobra beka w każdej grze jest ekstra :D Szkoda, że z headsetów nie ma dźwięków, pewnie było polewowo :D A reszta niech idzie grać dalej, bo jeszcze Wam staty spadną i 12 latek Was prześcignie w rankingu :P 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 31 Październik 2012 (edytowane) Niektórym żal dupę ściska, że chłopaki potrafią się pobawić Dobra beka w każdej grze jest ekstra Szkoda, że z headsetów nie ma dźwięków, pewnie było polewowo A reszta niech idzie grać dalej, bo jeszcze Wam staty spadną i 12 latek Was prześcignie w rankingu :P "Żal" to jest kiedy moderator zniża się do takiego poziomu i obraża użytkowników. Edytowane 31 Październik 2012 przez The_Siemek 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 31 Październik 2012 "Żal" to jest kiedy moderator zniża się do takiego poziomu i obraża użytkowników. Uderz w stół a nożyce się odezwą, zawsze możesz założyć sobie swój portal i moderować go "z klasą" :crazy: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 31 Październik 2012 Dla rozluźnienia atmosfery: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach