VVISNIA 0 Napisano 13 Wrzesień 2012 Mam te same gry i status 1, ale battlefield 1943 mam na innymj kącie psn i to pewnie dlatego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 13 Wrzesień 2012 Wielki powrót do PS3 i BC2. Dodawać do znajomych, chętnie pogram z rodakami. Narazie aktualizuje, ale wieczorkiem jak się uda to wszystko poinstalować mogę cyknąć rundki. Tryb conquest najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 13 Wrzesień 2012 Jambo powinieneś sobie zarejestrować te gry na stronie EA. Teoretycznie powinien Ci wskoczyć następny status weterana, tak mi powiedziano na infolini EA. Ja też mam 1943 i Vietnam, Utworzyłem sobie konto na EA i starałem się zarejestrować jakoś te gry, ale mi się nie udało. Pewnie coś źle robiłem i po kilku probach odpuściłem :( Spróbuj Ty może Ci się uda, to powiesz jak to zrobiłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 13 Wrzesień 2012 Musisz zagrać pełną rundę online każdej z posiadanych gier, przynajmniej tak twierdzą na stronie weteranów. W moim przypadku zadziałało. "For us to be able to see that you own this game, you have to complete an online match" ...od czego zależy ten status veterana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 13 Wrzesień 2012 Jambo powinieneś sobie zarejestrować te gry na stronie EA. Teoretycznie powinien Ci wskoczyć następny status weterana, tak mi powiedziano na infolini EA. Ja też mam 1943 i Vietnam, Utworzyłem sobie konto na EA i starałem się zarejestrować jakoś te gry, ale mi się nie udało. Pewnie coś źle robiłem i po kilku probach odpuściłem :( Spróbuj Ty może Ci się uda, to powiesz jak to zrobiłeś. własnie tez jestem zarejestrowany na EA i nic :( ale mam jeszcze jedno pytanie Adam bo własnie dokupiłem ONSLAUGHT MODE i gram sobie i gram a tu po kilku rundach jak strzelam do wrogów to nic im sie nie dzieje tak jakby jakis Bug był niby widac jak dostają ale nie padają po tych strzałach też tak miałes bo widziałem że też masz ten dodatek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 14 Wrzesień 2012 (edytowane) Ja mam normalnie nawet na "Harcie" padają jak kaczki, ale mnie znowu nie zalicza żadnych czasów a kilkanaście razy byłem pierwszy. Odnośnie weterana to na 1943 grałem kilkadziesiąt rund a na Vietnamie to nawet nie zlicze chyba z kilkaset i nic. Tu masz nr. na infolinie EA 22 3970840 moż Ci powiedzą jak to zarejestrować i dlaczego nie możesz zabić wroga. Poto kupujesz grę zeby w nią graći zabijać :laugh: Edytowane 14 Wrzesień 2012 przez am0708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dmarcin88 7 Napisano 14 Wrzesień 2012 własnie tez jestem zarejestrowany na EA i nic :( ale mam jeszcze jedno pytanie Adam bo własnie dokupiłem ONSLAUGHT MODE i gram sobie i gram a tu po kilku rundach jak strzelam do wrogów to nic im sie nie dzieje tak jakby jakis Bug był niby widac jak dostają ale nie padają po tych strzałach też tak miałes bo widziałem że też masz ten dodatek ? ja mialem podobnie na poczatku.. ale po jakimś czasie juz bylo normalnie.. dziwne to bylo strasznie bo ludzie z ktorymi gralem normalnie rozwalali przeciwników, a ja caly magazynek pakowalem i nic.. widocznie jakis bug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 14 Wrzesień 2012 Ja mam normalnie nawet na "Harcie" padają jak kaczki, ale mnie znowu nie zalicza żadnych czasów a kilkanaście razy byłem pierszy. Odnośnie weterana to na 1943 grałem kilkadziesiąt rund a na Vietnamie to nawet nie zlicze chyba z kilkaset i nic. Tu masz nr. na infolinie EA 22 3970840 moż Ci powiedzą jak to zarejestrować i dlaczego nie możesz zabić wroga. Poto kupujesz grę zeby w nią graći zabijać :laugh: Mi własnie oprócz tego że nie mogę zabijać przeciwników to czasów też mi nie nie pokazuje żenada :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 14 Wrzesień 2012 No to zadzwoń na tą infolinie, ciekawe co Ci powiedzą. Ja dokupiłem właściwie tylko po to ten dodatek zeby trenować latanie helikopterem a trofea wpadły tak przy okazji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 14 Wrzesień 2012 dodatek vietnam nie liczy się do veterana,jeśli macie problem napiszcie maila do dice,jakie macie gry i wam dobiją status veterana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal76 20 Napisano 14 Wrzesień 2012 Witam.Warto wrócić do bbc2 ?.Mam okazję kupić za małe pieniądze,tylko obawiam się,że może być pusto na serwerach.Jaka frekwencja ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 14 Wrzesień 2012 obawiam się,że może być pusto na serwerach Gra w to masa ludzi. Sporo też z tego forum. Słabo jest z Vietnamem ale w podstawce i na mapach VIP jest z kim grać. NAwet jeśli zaczyna się gra i jest przykładowo po 7 osób to i tak po chwili jest pełen komplet 12vs12. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal76 20 Napisano 14 Wrzesień 2012 Gra w to masa ludzi. Sporo też z tego forum. Słabo jest z Vietnamem ale w podstawce i na mapach VIP jest z kim grać. NAwet jeśli zaczyna się gra i jest przykładowo po 7 osób to i tak po chwili jest pełen komplet 12vs12. Cieszy mnie to.Dzięki za info... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 14 Wrzesień 2012 Jambo powinieneś sobie zarejestrować te gry na stronie EA. Teoretycznie powinien Ci wskoczyć następny status weterana, tak mi powiedziano na infolini EA. Ja też mam 1943 i Vietnam, Utworzyłem sobie konto na EA i starałem się zarejestrować jakoś te gry, ale mi się nie udało. Pewnie coś źle robiłem i po kilku probach odpuściłem :( Spróbuj Ty może Ci się uda, to powiesz jak to zrobiłeś. Adam udało mi sie zrobić status veterana na 2 :) tu jest wszystko napisane http://www.plr.pun.p...krutacja-5.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 14 Wrzesień 2012 i wydaje mi się że vietnam nie jest liczony do statusu bo to jest dodatek musi być chyba cała gra :) jak nie masz battlefield 3 albo innej to bedziesz miał tylko jedynkę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 14 Wrzesień 2012 Witam przymierzam się do kupna BF: BC 2, bo BF3 już mi się znudził, a zamierzam w czymś się odprężyć. Mam pytanie jak to jest z mapami? Chodzi mi o wersję podstawową. Ile jest tych map? Czy są tryby takie jak w BF3, tzn. Podbój, Szturm, DM, itd. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 14 Wrzesień 2012 (edytowane) i wydaje mi się że vietnam nie jest liczony do statusu bo to jest dodatek musi być chyba cała gra :) jak nie masz battlefield 3 albo innej to bedziesz miał tylko jedynkę :) Oczywiście że nie jest liczony, bo nie chodzi tu o dlc do bc2 tylko o Battlefield Vietnam który wyszedł w 2004r. tylko na PC. @UP Map w podstawówce jest 11 (z kodem Vip czyli online pass- bez niego chyba 4). Są takie tryby jak Conquest/RUSH/ squad rush/ squad deatchmatch/ rush or conquest. Edytowane 14 Wrzesień 2012 przez Gregor_TSK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 14 Wrzesień 2012 (edytowane) Jambo wielkie dzięki, ale właśnie tak robiłem żeby dodać 1943 i nic dupa z jeża. Na tej infolini powiedzieli mi że jaknajbardziej Vietnam zalicza siędo weterana, ale głowy nie dam że babka wiedziała co gada bo jakoś zabardzo przekonywująca nie była. edit: Tak jak napisał Gregor babce się pomyliły Vietnamy to chodzi o całkiem inny Vietnam. Edytowane 14 Wrzesień 2012 przez am0708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tesreur 0 Napisano 15 Wrzesień 2012 Siema.Czy chciałby ktoś ze mną pograć w multi Battlefield Bad Company 2? Mój nick na PSN to Tesreur. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 16 Wrzesień 2012 (edytowane) Siema.Czy chciałby ktoś ze mną pograć w multi Battlefield Bad Company 2? Mój nick na PSN to Tesreur. Jasne że mozemy pograć. Luknij sobie na nasze nicki i wyślij zaproszenie już na BC2 z zaznaczenien że jesteś nasz :laugh: czyli polak. Dodam Cię do znajomych i wtedy jak jest miejsce to doskakujesz i gramy. Aha powinieneś mieć wszystkie mapy no i "hs-a" Edytowane 16 Wrzesień 2012 przez am0708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryadman 0 Napisano 16 Wrzesień 2012 Pomoze mi ktos z was w nabiciu 2 ostatnich trofeow online w bc? najlepiej na ustawce moj nick ryadman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 17 Wrzesień 2012 A co to za trofea? Bo do paru to wieksza ustawka jest potrzebna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3ndriu 0 Napisano 20 Wrzesień 2012 Witam wszystkich, od niedawna mam PS3 i chciałbym kupić BC2 do gry w sieci (lata temu grywałem w Battlefield 1942). Wie może ktoś z Was czy kupując wersję z PS Store (68zł) dostanę mapy vip? Jeżeli tak to znajdzie się ktoś chętny na wspólny zakup BC2? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 20 Wrzesień 2012 Nie dostaniesz, gra osobno, a mapy VIP osobno. Niedawno sam przerabiałem ten temat i najlepszym rozwiązaniem okazało się kupno nowej pudełkowej wersji BFBC2 za 76 zł z kodem VIP w zestawie. czy kupując wersję z PS Store (68zł) dostanę mapy vip? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3ndriu 0 Napisano 20 Wrzesień 2012 Dzięki za szybką odpowiedź, w takim wypadku faktycznie pozostaje wersja pudełkowa. Mam jedynie nadzieje że da się przyzwyczaić do celowania na padzie bo jest to dla mnie nowość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach