kuba105000 28 Napisano 28 Kwiecień 2011 W sumie to niewiele Ci zostało, raptem trzy ostatnie misje do przejścia, można to trzasnąć lewą nogą w przewie między zupą a drugim daniem. Swoją drogą ciekawe jak bardzo zdesperowany byłeś że jednak ograłeś wcześniej te 10 kampanii KLIK Wiedziałem, że ktoś mi to wytknie. Po prostu misje przechodziłem na początku, kiedy chciałem zdobyć obycie w BC 2 (co prawda grałem wcześniej bardzo dużo w Quantum of Solace, ale tych dwóch FPS'ów nie ma co porównywać) oraz kiedy zupełnie mi nie szło w multi. Kiedyś też zależało mi na trofeach, ale jakiś czas temu dopiero zrozumiałem, że nic mi one nie dają i nie warto tracić czasu na zdobywanie ich (te wymagające mniej czasu można czasem zrobić, ale nie żeby całego singla przechodzić). Inną sprawą jest, że niewątpliwie bym sobie trochę przeszedł, ale czasu mam niestety ostatnio malutko. :( Nie widzę załącznika (blokada witryny po stronie pracodawcy), liczę jednak że jest tam coś związanego z głównym wątkiem tematu? Obadam później ... Chodzi o to, że na stronie ze statystykami BC2 jest ilość osób grających aktualnie w tą grę przez sieć na PS3 (oczywiście widnieje 0). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eragon 2 Napisano 3 Maj 2011 No dobra , to ja mam pytanie.... które mnie straszne dręczy. A dotyczy rozgrywki multi w BC2. Istnieją wyrzutnie... Np. Carl Gustav , no nie ;> Dawno nie grałem... I jak się nią obsłużyć? Normalnie celujesz w heli i strzał? Bo chodzi o to... bardzo dobrze umiem i kocham latać heli... robiłem takie uniki że hoho ale czasami jak jest sygnał ostrzegający o namierzeniu , i uciekam.... to i tak...dead. Jest coś takiego jak javelin(z mw2) w bc? Też chciałbym jak tako umieć dobrze zestrzelić heli... ktoś mnie olśni? Dziękuję ładnie. Ps. Proszę nie dawać bana... chyba spełniłem wszystkie wymogi... ale znam modów... oni zawsze znajdą coś ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 3 Maj 2011 Przeciez masz rakiete z recznym sterowaniem pociskiem, prawda? Sa tez tracery, wiec jak dostaniesz tracer to nie uciekniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eragon 2 Napisano 3 Maj 2011 Przeciez masz rakiete z recznym sterowaniem pociskiem, prawda? Sa tez tracery, wiec jak dostaniesz tracer to nie uciekniesz. A coś wiecej? ;d Nieogarniam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 3 Maj 2011 Co wiecej? Jesli ktos ogarnia stacjonarke albo M136 A4 to Cie straci. Tracer = naprowadzanie na cel. Masz przylepiony tracer to dostajesz rakiete nawet z drugiego konca mapy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eragon 2 Napisano 3 Maj 2011 Co wiecej? Jesli ktos ogarnia stacjonarke albo M136 A4 to Cie straci. Tracer = naprowadzanie na cel. Masz przylepiony tracer to dostajesz rakiete nawet z drugiego konca mapy a jak przylepic ten tracer? :D;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 3 Maj 2011 Na samym dole w oknie wyboru pistoletow jest tracer dart. Pozniej trzeba tylko trafic nim w pojazd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tank-mania 252 Napisano 3 Maj 2011 a jak przylepic ten tracer? :D;P 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 3 Maj 2011 ...dostaniesz tracer to nie uciekniesz.... Chyba, że ma się ogarniętego pilota. Jak ma się te parę sekund przewagi to można uciec odpowiednio latając, mój rekord to 3 rakiety, skubańce uparte były xD. Raz miałem sytuacje, że tak manewrowałem, że rakieta mijała mnie i tak ze 3x minęła, kumpel na ziemi mówił, że to zabójczo wyglądało hehe Szkoda, że nie da się powtórek zrzucać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eragon 2 Napisano 3 Maj 2011 tank-mania Dzięki :D Aż żal mi siebie... pierwszy raz widzę to w akcji. Choć to że trzeba przez 2 s trzymać nacelowane na pojazd... w heli chyba ciężko jest , gdy w ruchu ;d ? I strzelanie z tracera... jaki to ma zasięg? xD 40,60m? Bo chyba nie 200... bzykacz Piękny widok , gdy heli jest w powietrzu , pilot w tarapatach... a on walczy... Choć z jego strony to piekło(najgorzej gdy wali w Ciebie zły heli , i działko jednocześnie... o UAV nie wspominając. ) Dzięki za pomoc :D Gdy będę miał okazję... sprawdzę... Wniosek taki , że nie mogę za blisko ziemi latać... żeby taki z tracera we mnie nie trafił , bo mam przechlapane ;/ Choć kiedyś były czasy.... całą mapę w jednym heli :D Ps. Nienawidzę gdy wrogowie nawet z bazy nie dadzą wyjść :// A reszta ekipy ma takiego nieogara.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
made_in_KRAKOW 54 Napisano 3 Maj 2011 jaki to ma zasięg? xD 40,60m? Bo chyba nie 200... 200 spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 3 Maj 2011 (edytowane) Choć z jego strony to piekło(najgorzej gdy wali w Ciebie zły heli , i działko jednocześnie... o UAV nie wspominając. ) Dla mnie to raj, w końcu jakieś wyzwanie. Niema to jak duma po rozwaleniu 2 AA (w tym minigun'a, który IMO jest niezbalansowany w porównaniu z ruskim), heli i UAV w jednej akcji (nie mylić z jednym ,,życiem" heli, bo heli przeważnie starcza na mecz, chociaż znajdzie się ogarnięty rakietowiec). Takie sytuacje to tylko na Atacamie (której, swoją drogę, średnio lubię). Edytowane 3 Maj 2011 przez bzykacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 3 Maj 2011 Tylko raz z tobą latałem Bzykacz i mi się darłeś że mam strzelać dokładiej :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 3 Maj 2011 Tylko raz z tobą latałem Bzykacz i mi się darłeś że mam strzelać dokładiej :pardon: Pamiętam, Heavy Metal bodajże, jak strzeliłeś 3 serie w ludka to myślałem, że mi ręce opadną i do tego wymiana ognia między heli, mogłem potrenować dłuższą chwile wymijanie pocisków :whistling:. Jednak powiem Ci, że ja na działku nie lepszy xD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 3 Maj 2011 Jednak powiem Ci, że ja na działku nie lepszy xD. Za to ja bardzo lubie na dzialku siedziec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 3 Maj 2011 najlepiej to mi się bh lata,niby wolny ale uwielbiam go albo hueya w wietnamie ty go od papierowego wyzywasz :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MF187DoubleG 10 Napisano 3 Maj 2011 wracam z majówki a tu nadal nie działa???? przechodzę singla na najtrudniejszym poziomie z shotgunem bez slugsów ;) tak żeby coś robić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 3 Maj 2011 najlepiej to mi się bh lata,niby wolny ale uwielbiam go albo hueya w wietnamie ty go od papierowego wyzywasz :whistling: Papierowy Huey'i jest ekstra tylko to naprawianie praktycznie na bieżąco jest dosyć nie praktyczne. Wkurzające też jest, że bronie mało kalibrowe zadają mu obrażenia, powinny tylko te dużo by to trochę zbalansować, a nie mi się udało zrobić destroy vehicle pistoletem xD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 3 Maj 2011 he no to jest przesadzone tylko raz trafiłem go z rpg xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa58362 19 Napisano 8 Maj 2011 Z oczywistych powodow przez ostatnie tygodnie nie gralem w BC2 na ps3, a na bfbc2 stats skill level mi z 490 do 560 podskoczyl, dziwne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 8 Maj 2011 Z oczywistych powodow przez ostatnie tygodnie nie gralem w BC2 na ps3, a na bfbc2 stats skill level mi z 490 do 560 podskoczyl, dziwne :D Ostatni update masz z 21 kwietnia więc zaskoczenia raczej nie powinno być. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 8 Maj 2011 (edytowane) Mnie niedziałające PSN i (nareszcie!) trochę wolnego czasu zmotywowały do dokończenia kampanii. Brakowało mi 3 misji. Pierwszą dokończyłem w kilka minut, bo już sporo w niej przeszedłem wcześniej. Przedostatnia misja nieźle mnie rozbawiła - przeszedłem ją w 6 minut. Ostatnia również była króciutka - na easy przeszedłem ją w 10 minut, a na hardzie w 11. 4 trofea, 2 brązowe, 1 srebrne i 1 złote w niecałe pół godziny. Holek, fajna sygnaturka. Przetłumaczona. :turned: Edytowane 8 Maj 2011 przez kuba105000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 8 Maj 2011 Ty skonczyles kampanie a ja wbilem platyne (ps. mam nadzieje, ze tym razem moj post o platynce nie zostanie usuniety) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mack 10 Napisano 8 Maj 2011 (edytowane) bardzo ciekawy artykuł o multi w BC2 - wyjaśnia miedzy innymi problemy ze statami, lagami: http://www.1up.com/do/blogEntry?bId=9074296 dla tych którym nie chce sie czytać całości konkluzja niepochlebna dla DICE: "Because it is proven, at least to EA, that "gamers" do not care about quality, as long as they can just connect and play. And that "seems fine" to them. Unfortunately, I am not looking forward to Battlefield 3, on any platform." Edytowane 8 Maj 2011 przez mack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 12 Maj 2011 Witam. Battlefielda kupuje w piątek i chciałem się spytać czy to dobra gra( napisalem juz to w innym temacie ale wolałbym tez więcej odp.), czy są za omreśloną ilośc zabić jakies serie ofiar? I jakie są takie najlepsze tryby gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach