Skocz do zawartości
KopaczK

FIFA 12

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, czy w związku z tym EA Sports Season Ticket gry typu FIFA trafią później na playstation store? Wiem, że Ci co wykupią ten abonament mają 3 dni próbnego, ale może po premierze dodadzą na store? Wiadomo stracą dużo sprzedając w taki sposób, ale mam cichą nadzieję, iż trafi to do store :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo czy są już jakieś informacje co do wyzwań dla VP w nowej fifie? Ciekawi mnie jakie tym razem będą newralgiczne wyzwania typu "2 rebounds off the post".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktoś, kiedy jest konferencja EA na gamescomie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro o 16 chyba i jutro ma ponoc byc podana data dema.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Creation Centre dla FIFY

wiec to jest sposob dla cziterow na tworzenie podrasowanych created players, na tworzenie druzyn typu all-starr ?? strasznie mnie wkurza granie online z takimi goscmi... Edytowane przez black_mamba_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale z tego co wiem to w rankingowych meczach nie można grać stworzonymi teamami prawda? Wiec wystarczy sobie włączyć meczyk o punkty, to nie dość, że problem z głowy to i jeszcze walczy się na 100% bo o większą stawkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale z tego co wiem to w rankingowych meczach nie można grać stworzonymi teamami prawda? Wiec wystarczy sobie włączyć meczyk o punkty, to nie dość, że problem z głowy to i jeszcze walczy się na 100% bo o większą stawkę.

Mi kilka razy zdarzyło się grać z kimś, kto w składzie miał zawodników z innych drużyn (np. Ronaldo - ten z Realu - w Barcelonie, albo kilka dni temu Zico (ten który grał w latach 80-tych w reprezentacji Brazyli grał w AC Milan)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w zalozeniu mialo byc tak jak mowisz, widocznie jest inaczej, bo ja w grach rankingowych online b. czesto widze created players, malo tego, czasami zakladam sesje, podlacza sie gosciu, wybiera druzyne z kategori: creation center - i wybiera fikcyjna druzyne. wiec nie wiem jak to jest do konca, ale oszustow nie brakuje ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ustawa hazardowa, brak sponsorów na koszulkach. Mogę spokojnie kupic polską wersję i wystarczy, że zmienię na język angielski, czy konieczne będzie sprowadzanie z UK?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ustawa hazardowa, brak sponsorów na koszulkach. Mogę spokojnie kupic polską wersję i wystarczy, że zmienię na język angielski, czy konieczne będzie sprowadzanie z UK?

Tak mi się wydaję. W 11 jest tak, że po wybraniu polskiego języka śląsk wrocław i widzew łodź nie mają logo na koszulkach (Piast i Harnaś). Ale wystarczy wziąć inny język i drużyny mają kompletne koszulki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DEMO 13 WRZEŚNIA

fap fap fap już się doczekać nie mogę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz tylko czekać na fale gameplayów które zaleją internet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko działa ładnie i płynnie nawet w tej marnej jakośći. Do tego trochę zmieniona kamera, która pozwala lepiej wczuć się w rozgrywany mecz. Nie mogę się doczekać ! :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Olympique Marsylia, AC Milan, Arsenal Londyn, Borussia Dortmund, Barcelona i Manchester City, a mecze z trzyminutowymi połowami rozegramy na arenie ostatniego z wyżej wymienionych zespołów, Eithad Stadium.

Haha ciekawe ile City zapłaciło EA za takie coś : ]

Brak United...brawo EA !

Edytowane przez skomerek
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko działa ładnie i płynnie nawet w tej marnej jakośći. Do tego trochę zmieniona kamera, która pozwala lepiej wczuć się w rozgrywany mecz. Nie mogę się doczekać ! :thumbsup:

Kamera jak najbardziej poprawi, nazwijmy to, wizualna roznorodnosc strzalow. Kamera nie ustawia sie prostopadle do linii bocznej i wyrazniej widac miejsca gdzie trafia do bramki, a co za tym idzie nie sprawia wrazenia, ze kazdy strzal pada w to samo miejsce.

Mnie natomiast cieszy, chyba, ze to odosobniony przpadek, moment, w ktorym Piszczek odbiera pilke, a Cheyrou wybija jak na aut - Piszczek odwraca sie i ma animacje rozpoczecia biegu z miejsca, a nie jak to jest w FIFIE 11 bieg zaczyna sie z jockey'owania.

Edytowane przez SmaleC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie czerwone diabły ?!

W Manchesterze, a gdzie? Też się zawiodłem no ale...

Kolejna odsłona Fifki i znowu te wykopu bramkarzy po faulu czy spalonym... Czy tak trudno dorobić te 5-10 animacji przy strzale, obronie strzału przez bramkarza i przy wykonywaniu rzutów rożnym, powoli to się staje irytujące.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będzie United w demie? :( No tak, znając życie City oprócz wyłączności swego stadionu i idealnie odwzorowanych twarzy zawodników, pokusiło się jeszcze o brak United w demie :D Gdyby mogli, to zapłaciliby żeby w ogóle ich rywala w najnowszej fifie nie było ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamera jak najbardziej poprawi, nazwijmy to, wizualna roznorodnosc strzalow. Kamera nie ustawia sie prostopadle do linii bocznej i wyrazniej widac miejsca gdzie trafia do bramki, a co za tym idzie nie sprawia wrazenia, ze kazdy strzal pada w to samo miejsce.

Chciałem żeby to poprawili, jeśli tak będzie to plus dla EA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ajważniejszą informacją na temat rozgrywki online jest powrót do znanego nam z gry FIFA WORLD CUP trybu 'Sezony Online'. Część z was z pewnością wie co mam na myśli, jednak dla tych którzy nie mieli okazji zagrać w grę wydaną z okazji ostatnich mistrzostw świata należy się krótkie przypomnienie.

SEZONY ONLINE

* Mamy do dyspozycji dziesięć lig, rozpoczynając naszą przygodę z grą zaczynamy w najniższej lidze.

* W każdej z lig możemy rozegrać jedynie dziesięć meczów, za które dostajemy punkty odzwierciedlające sytuację w prawdziwym futbolowym świecie ( wygrana 3pkt, remis 1 pkt, porażka 0pkt).

* Za wygranie wystarczająco dużej ilości spotkań będziesz mieć możliwośc awansu do wyższej klasy rozgrywkowej, jednak gdy twoja forma nie będzie najlepsza i będziesz przegrywać zostaniesz odesłany do niższej ligi .

* Rozgrywki Sezonów Online możesz rozpocząc w dowolnym momencie, dodatkowo przy każdym końcu sezonu zostanie przeprowadzona rozgrywka o puchar, również dla osób które nie bedą w stanie awansować do wyższej klasy rozgrywkowej.

* Bardzo ciekawym rozwiązaniem jest fakt, że poniekąd poradzono sobie z osobami uciekającymi ze spotkań, ci którzy będą mieć wysoki procent DNF(ucieczek) będą losowani do gry między sobą, a więc sami sobie będą szkodzić.

źródło: www.efifa.pl

do tego dla ogarniających angielski

Edytowane przez jimmyyy8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi