Baksiu 0 Napisano 14 Sierpień 2011 Mam pytanie, czy w związku z tym EA Sports Season Ticket gry typu FIFA trafią później na playstation store? Wiem, że Ci co wykupią ten abonament mają 3 dni próbnego, ale może po premierze dodadzą na store? Wiadomo stracą dużo sprzedając w taki sposób, ale mam cichą nadzieję, iż trafi to do store :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lexo 0 Napisano 14 Sierpień 2011 Wiadomo czy są już jakieś informacje co do wyzwań dla VP w nowej fifie? Ciekawi mnie jakie tym razem będą newralgiczne wyzwania typu "2 rebounds off the post". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astro222 14 Napisano 15 Sierpień 2011 Wie ktoś, kiedy jest konferencja EA na gamescomie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 15 Sierpień 2011 Jutro o 16 chyba i jutro ma ponoc byc podana data dema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 16 Sierpień 2011 (edytowane) Creation Centre dla FIFYwiec to jest sposob dla cziterow na tworzenie podrasowanych created players, na tworzenie druzyn typu all-starr ?? strasznie mnie wkurza granie online z takimi goscmi... Edytowane 16 Sierpień 2011 przez black_mamba_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graczyk 10 Napisano 16 Sierpień 2011 Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale z tego co wiem to w rankingowych meczach nie można grać stworzonymi teamami prawda? Wiec wystarczy sobie włączyć meczyk o punkty, to nie dość, że problem z głowy to i jeszcze walczy się na 100% bo o większą stawkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 16 Sierpień 2011 Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale z tego co wiem to w rankingowych meczach nie można grać stworzonymi teamami prawda? Wiec wystarczy sobie włączyć meczyk o punkty, to nie dość, że problem z głowy to i jeszcze walczy się na 100% bo o większą stawkę. Mi kilka razy zdarzyło się grać z kimś, kto w składzie miał zawodników z innych drużyn (np. Ronaldo - ten z Realu - w Barcelonie, albo kilka dni temu Zico (ten który grał w latach 80-tych w reprezentacji Brazyli grał w AC Milan) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 16 Sierpień 2011 Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale z tego co wiem to w rankingowych meczach nie można grać stworzonymi teamami prawda? Wiec wystarczy sobie włączyć meczyk o punkty, to nie dość, że problem z głowy to i jeszcze walczy się na 100% bo o większą stawkę. w zalozeniu mialo byc tak jak mowisz, widocznie jest inaczej, bo ja w grach rankingowych online b. czesto widze created players, malo tego, czasami zakladam sesje, podlacza sie gosciu, wybiera druzyne z kategori: creation center - i wybiera fikcyjna druzyne. wiec nie wiem jak to jest do konca, ale oszustow nie brakuje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandihigh 2 Napisano 16 Sierpień 2011 Ustawa hazardowa, brak sponsorów na koszulkach. Mogę spokojnie kupic polską wersję i wystarczy, że zmienię na język angielski, czy konieczne będzie sprowadzanie z UK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graczyk 10 Napisano 16 Sierpień 2011 Ustawa hazardowa, brak sponsorów na koszulkach. Mogę spokojnie kupic polską wersję i wystarczy, że zmienię na język angielski, czy konieczne będzie sprowadzanie z UK? Tak mi się wydaję. W 11 jest tak, że po wybraniu polskiego języka śląsk wrocław i widzew łodź nie mają logo na koszulkach (Piast i Harnaś). Ale wystarczy wziąć inny język i drużyny mają kompletne koszulki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 16 Sierpień 2011 11 chcialem kupic w wersji angielskiej, ale nie moglem znalezc ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
masza32 5 Napisano 16 Sierpień 2011 DEMO 13 WRZEŚNIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 16 Sierpień 2011 DEMO 13 WRZEŚNIA fap fap fap już się doczekać nie mogę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astro222 14 Napisano 16 Sierpień 2011 teraz tylko czekać na fale gameplayów które zaleją internet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrterminatorro 4 Napisano 16 Sierpień 2011 (edytowane) Nowy trailer: Edit:Dla mnie Must Have Edytowane 16 Sierpień 2011 przez Mrterminatorro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 17 Sierpień 2011 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 17 Sierpień 2011 Pierwszy gameplay: http://gamersyde.com/stream_fifa_12_gc_showfloor_gameplay-22817_en.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrterminatorro 4 Napisano 17 Sierpień 2011 Wszystko działa ładnie i płynnie nawet w tej marnej jakośći. Do tego trochę zmieniona kamera, która pozwala lepiej wczuć się w rozgrywany mecz. Nie mogę się doczekać ! :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 17 Sierpień 2011 (edytowane) Olympique Marsylia, AC Milan, Arsenal Londyn, Borussia Dortmund, Barcelona i Manchester City, a mecze z trzyminutowymi połowami rozegramy na arenie ostatniego z wyżej wymienionych zespołów, Eithad Stadium. Haha ciekawe ile City zapłaciło EA za takie coś : ] Brak United...brawo EA ! Edytowane 17 Sierpień 2011 przez skomerek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 17 Sierpień 2011 (edytowane) Wszystko działa ładnie i płynnie nawet w tej marnej jakośći. Do tego trochę zmieniona kamera, która pozwala lepiej wczuć się w rozgrywany mecz. Nie mogę się doczekać ! :thumbsup: Kamera jak najbardziej poprawi, nazwijmy to, wizualna roznorodnosc strzalow. Kamera nie ustawia sie prostopadle do linii bocznej i wyrazniej widac miejsca gdzie trafia do bramki, a co za tym idzie nie sprawia wrazenia, ze kazdy strzal pada w to samo miejsce. Mnie natomiast cieszy, chyba, ze to odosobniony przpadek, moment, w ktorym Piszczek odbiera pilke, a Cheyrou wybija jak na aut - Piszczek odwraca sie i ma animacje rozpoczecia biegu z miejsca, a nie jak to jest w FIFIE 11 bieg zaczyna sie z jockey'owania. Edytowane 17 Sierpień 2011 przez SmaleC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrterminatorro 4 Napisano 17 Sierpień 2011 A gdzie czerwone diabły ?! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
19KicKong20 1 Napisano 17 Sierpień 2011 A gdzie czerwone diabły ?! W Manchesterze, a gdzie? Też się zawiodłem no ale... Kolejna odsłona Fifki i znowu te wykopu bramkarzy po faulu czy spalonym... Czy tak trudno dorobić te 5-10 animacji przy strzale, obronie strzału przez bramkarza i przy wykonywaniu rzutów rożnym, powoli to się staje irytujące. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 17 Sierpień 2011 Nie będzie United w demie? :( No tak, znając życie City oprócz wyłączności swego stadionu i idealnie odwzorowanych twarzy zawodników, pokusiło się jeszcze o brak United w demie :D Gdyby mogli, to zapłaciliby żeby w ogóle ich rywala w najnowszej fifie nie było ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 17 Sierpień 2011 Kamera jak najbardziej poprawi, nazwijmy to, wizualna roznorodnosc strzalow. Kamera nie ustawia sie prostopadle do linii bocznej i wyrazniej widac miejsca gdzie trafia do bramki, a co za tym idzie nie sprawia wrazenia, ze kazdy strzal pada w to samo miejsce. Chciałem żeby to poprawili, jeśli tak będzie to plus dla EA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 17 Sierpień 2011 (edytowane) ajważniejszą informacją na temat rozgrywki online jest powrót do znanego nam z gry FIFA WORLD CUP trybu 'Sezony Online'. Część z was z pewnością wie co mam na myśli, jednak dla tych którzy nie mieli okazji zagrać w grę wydaną z okazji ostatnich mistrzostw świata należy się krótkie przypomnienie. SEZONY ONLINE * Mamy do dyspozycji dziesięć lig, rozpoczynając naszą przygodę z grą zaczynamy w najniższej lidze. * W każdej z lig możemy rozegrać jedynie dziesięć meczów, za które dostajemy punkty odzwierciedlające sytuację w prawdziwym futbolowym świecie ( wygrana 3pkt, remis 1 pkt, porażka 0pkt). * Za wygranie wystarczająco dużej ilości spotkań będziesz mieć możliwośc awansu do wyższej klasy rozgrywkowej, jednak gdy twoja forma nie będzie najlepsza i będziesz przegrywać zostaniesz odesłany do niższej ligi . * Rozgrywki Sezonów Online możesz rozpocząc w dowolnym momencie, dodatkowo przy każdym końcu sezonu zostanie przeprowadzona rozgrywka o puchar, również dla osób które nie bedą w stanie awansować do wyższej klasy rozgrywkowej. * Bardzo ciekawym rozwiązaniem jest fakt, że poniekąd poradzono sobie z osobami uciekającymi ze spotkań, ci którzy będą mieć wysoki procent DNF(ucieczek) będą losowani do gry między sobą, a więc sami sobie będą szkodzić. źródło: www.efifa.pl do tego dla ogarniających angielski Edytowane 17 Sierpień 2011 przez jimmyyy8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach