Fankis 5 Napisano 5 Sierpień 2012 gratulacje zielak14! ja 5 sezon i 5 liga!ide jak burza:):)do tej pory to maks potrzebowalem 7 meczy na awans..zobaczymy jak dalej..powiedzicie mi,jak ustawiam w trakcie meczu szybka taktyke kontry to działą tylko przez jednąakcje(tą co włączyłęm)czy działa cały mecz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalblabla 5 Napisano 5 Sierpień 2012 (edytowane) Jeśli chodzi o sezony, mi pomogło granie klubami 2gwiazdkowymi. wcześniej grałem tylko Barcą (ew. Aston Villą) i w 1 lidze sie raczej utrzymywałem, ale tytuły wpadały dosyć rzadko. Później zacząłem grać lillestrom i lechią gdańsk i... wpadło około 30-35 tytułów ligowych pod rząd. Mam wrażenie, że ci którzy grają słabszymi klubami prezentują o wiele niższy poziom... w obronie często grają "na raz" a w ataku maja problemy z paroma celnymi podaniami na mojej połowie. No i co najważniejsze - trudniej jest strzelic z 25-30metrow finezją, czy po 1 dlugim podaniu na napastnika z 90+ speed... także jak komuś nie idzie gra mocnymi zespołami może warto się przerzucić na te słabsze :) Zdarza się Wam, że podczas meczów (online jak i offline) gra zawiesza się na jakies 4-5sekund? Początkowo myślałem że to wina mojego neta, ale zacielo ostatnio podczas meczu treningowego na arenie, więc wątpie, żeby to było przyczyną. problem nie byłby w sumie tak uciążliwy, gdyby nie to, że kiedy przytnie podczas meczu w wirtualnym klubie tracę połączenie z przeciwnikiem ;/ Edytowane 5 Sierpień 2012 przez rafalblabla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiaderko 18 Napisano 6 Sierpień 2012 Jeśli chodzi o sezony, mi pomogło granie klubami 2gwiazdkowymi. wcześniej grałem tylko Barcą (ew. Aston Villą) i w 1 lidze sie raczej utrzymywałem, ale tytuły wpadały dosyć rzadko. Później zacząłem grać lillestrom i lechią gdańsk i... wpadło około 30-35 tytułów ligowych pod rząd. Mam wrażenie, że ci którzy grają słabszymi klubami prezentują o wiele niższy poziom... w obronie często grają "na raz" a w ataku maja problemy z paroma celnymi podaniami na mojej połowie. No i co najważniejsze - trudniej jest strzelic z 25-30metrow finezją, czy po 1 dlugim podaniu na napastnika z 90+ speed... także jak komuś nie idzie gra mocnymi zespołami może warto się przerzucić na te słabsze :) Zdarza się Wam, że podczas meczów (online jak i offline) gra zawiesza się na jakies 4-5sekund? Początkowo myślałem że to wina mojego neta, ale zacielo ostatnio podczas meczu treningowego na arenie, więc wątpie, żeby to było przyczyną. problem nie byłby w sumie tak uciążliwy, gdyby nie to, że kiedy przytnie podczas meczu w wirtualnym klubie tracę połączenie z przeciwnikiem ;/ Ech...gdyby tylko w sezonach, na ręcznych dawało sie grać 3,5 * drużynami ......z chęcią :/ gdyby tylko nie te reale, barce..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toten_hosen77 2 Napisano 6 Sierpień 2012 Potwierdzam w 100%, wcześniej grałem tylko Liverpoolem max 3 liga raz udało mi się wejść na jeden sezon do 2, teraz gram Lechią Gdańsk 2 gwiazdki, wszedłem pierwszy raz do 1 ligi i od razu zdobyłem tytuł ligowy więc coś w tym jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha94 13 Napisano 6 Sierpień 2012 (edytowane) Potwierdzam w 100%, wcześniej grałem tylko Liverpoolem max 3 liga raz udało mi się wejść na jeden sezon do 2, teraz gram Lechią Gdańsk 2 gwiazdki, wszedłem pierwszy raz do 1 ligi i od razu zdobyłem tytuł ligowy więc coś w tym jest :) Mógłbyś mi napisać jaką formacją i jakim składem grasz Lechią Gdańsk ? Bo mi jakoś za dobrze Lechią się nie gra. Edytowane 6 Sierpień 2012 przez krycha94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toten_hosen77 2 Napisano 7 Sierpień 2012 Mógłbyś mi napisać jaką formacją i jakim składem grasz Lechią Gdańsk ? Bo mi jakoś za dobrze Lechią się nie gra. NA początku grałem tak jak jest w ustawieniach czyli 4 3 3, ale teraz gram 4 4 2 z przodu na prawym ataku Traore na lewym Tadic , w pomocy na prawym skrzydle Wilk w środku Machaj i Surma no i lewe skrzydło Lukjanovs , obrona jak w ustawieniach, czasami atak ustawiam 1 1 czyli z przodu Traore a za nim Tadic, powodzonka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha94 13 Napisano 7 Sierpień 2012 NA początku grałem tak jak jest w ustawieniach czyli 4 3 3, ale teraz gram 4 4 2 z przodu na prawym ataku Traore na lewym Tadic , w pomocy na prawym skrzydle Wilk w środku Machaj i Surma no i lewe skrzydło Lukjanovs , obrona jak w ustawieniach, czasami atak ustawiam 1 1 czyli z przodu Traore a za nim Tadic, powodzonka! Także starałem się grać 4-4-2 ale kiepsko to wychodziło. Spróbuje zagrać twoim składem. U mnie różnica polegała na tym, że na lewym skrzydle grał Machaj, a na środku Pietrowski z Surmą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek1916 1 Napisano 7 Sierpień 2012 może któryś Lechista zagra z Legionistą? ;] albo ktoś grający zespołem z Ekstraklasy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyrol22 1 Napisano 7 Sierpień 2012 (edytowane) NA początku grałem tak jak jest w ustawieniach czyli 4 3 3, ale teraz gram 4 4 2 z przodu na prawym ataku Traore na lewym Tadic , w pomocy na prawym skrzydle Wilk w środku Machaj i Surma no i lewe skrzydło Lukjanovs , obrona jak w ustawieniach, czasami atak ustawiam 1 1 czyli z przodu Traore a za nim Tadic, powodzonka! co wy lechia gracie....kurde niezli z was hardcorzy hehe :) Edytowane 7 Sierpień 2012 przez Pyrol22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalblabla 5 Napisano 7 Sierpień 2012 (edytowane) no nie. wygrywamy 3 0 w klubach, przeciwnicy strzelaja sobie samoboja i... nie wznawiaja gry przez poltorej godziny (bo ich kapitan co chwile zmienia formacje). przez ten czas ja trace polaczenie z serwerami ea, kolega chce wejsc w zarzadznie zespolem i zawiesza mu konsole. efekt? 3 0 dla nich. No kurwa, szlag człowieka trafia... Edytowane 7 Sierpień 2012 przez rafalblabla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha94 13 Napisano 7 Sierpień 2012 może któryś Lechista zagra z Legionistą? ;] albo ktoś grający zespołem z Ekstraklasy? Mogę zagrać, ale dopiero jutro :] Zaproś mnie do znajomych na psn. Jutro powinienem grać po 15 (pewien nie jestem). Napisz o której grasz najczęściej a postaram się być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek1916 1 Napisano 7 Sierpień 2012 jutro nie dam rady. może w czwartek tylko przed 16? wysłałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha94 13 Napisano 7 Sierpień 2012 W czwartek ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qim 28 Napisano 7 Sierpień 2012 co wy lechia gracie....kurde niezli z was hardcorzy hehe :) Akurat Lechia jest 2*, a posiada właśnie tego szybkiego murzyna Traore, który ma overall 71. Ciężko znaleźć lepszy zespół 2*, więc w większości jest to easy win. Coś na wzór 4* CSKA Moskwa, czy 3* Jeonbuk FC. W słabszych zespołach nie liczy się skill, a pace. Masz szybkich graczy = wygrywasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiaderko 18 Napisano 7 Sierpień 2012 Czy ktoś wie czemu serwery nie logują..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 7 Sierpień 2012 Akurat Lechia jest 2*, a posiada właśnie tego szybkiego murzyna Traore, który ma overall 71. Ciężko znaleźć lepszy zespół 2*, więc w większości jest to easy win. Coś na wzór 4* CSKA Moskwa, czy 3* Jeonbuk FC. W słabszych zespołach nie liczy się skill, a pace. Masz szybkich graczy = wygrywasz. Co do 4* dodałbym jeszcze reprezentację Szwecji z Ibrą, Kamerun z Eto, czy Santos z Neymarem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha94 13 Napisano 8 Sierpień 2012 Akurat Lechia jest 2*, a posiada właśnie tego szybkiego murzyna Traore, który ma overall 71. Ciężko znaleźć lepszy zespół 2*, więc w większości jest to easy win. Coś na wzór 4* CSKA Moskwa, czy 3* Jeonbuk FC. W słabszych zespołach nie liczy się skill, a pace. Masz szybkich graczy = wygrywasz. Zagraj a się przekonasz, że wygrana to nie takie hop siup Lechią. W 2* są jeszcze zespoły lepsze co mają po kilku zawodników ze speedem, lub większym ovr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toten_hosen77 2 Napisano 8 Sierpień 2012 Zagraj a się przekonasz, że wygrana to nie takie hop siup Lechią. W 2* są jeszcze zespoły lepsze co mają po kilku zawodników ze speedem, lub większym ovr. Szkoda,ze grając Lechią często dolosowuje zespoły 3gwiazdkowe, powinni coś z tym zrobić, fajnie byłoby gdyby przed wyszukiwaniem przeciwnika można było zaznaczyć opcję ,żeby szukało przeciwnika tylko z tą samą liczbą gwiazdek.Jak by nie znalazło wtedy opcjonalnie można by zaznaczyć szukaj zespołów w odległośc np. 0,5 do 1 gwiazdki. Może w "13" coś z tym zrobią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 9 Sierpień 2012 (edytowane) Zagraj a się przekonasz, że wygrana to nie takie hop siup Lechią. W 2* są jeszcze zespoły lepsze co mają po kilku zawodników ze speedem, lub większym ovr Prawda, jest kilka z niższych lig angielskich. Zazwyczaj jednak gracze stawiający na pace mają słabego skilla i łatwą do przewidzenia strategię. Lechia ma też tego plusa że jest anonimowa i można zaskoczyć lekceważącego rywala :) Co do 4* dodałbym jeszcze reprezentację Szwecji z Ibrą, Kamerun z Eto, czy Santos z Neymarem I Aston Villa z Agbonlahorem, Bentem i jeszcze paroma graczami z pace ~90 :) Edytowane 9 Sierpień 2012 przez Dobos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 9 Sierpień 2012 AIK Sztokholm to samo 2 i pół gwiazdki, Borges w ataku i bardzo szybkie boki Atakora i Mutumba, dlatego też nimi gram :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha94 13 Napisano 9 Sierpień 2012 Dodał bym jeszcze z 2,5* Toronto FC, które ma u siebie w składzie takich zawodników jak: Torsten Frings, Julian de Guzman, Danny Koevermans i dochodzą do tego szybcy skrzydłowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek1916 1 Napisano 9 Sierpień 2012 są jeszcze Pasy z szybkimi ntizibazonkiza i Szałachowskim. właśnie z nimi gram ligowy w karierze. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldrezzz 24 Napisano 9 Sierpień 2012 Witam, Mam specyficzny problem. Otoz poniewaz mieszkam w Japonii od niedawna, po kupnie PlayStation i Fify12 z tutejszej dystrybucji (zaznaczam ze to moj pierwszy kontakt z konsola, do tej pory gralem na kompie) okazalo sie, iz najprawdopodbniej nie ma opcji zmiany jezyka gry.. W zwiazku z tym bardzo prosze, jesli ktos bedzie na tyle mily, o ewentualne wytlumaczenie mi badz przeslanie screenow, gdzie moge znalezc najwazniejsze opcje, np. ustawienia gry, tryby gry, etc. Niestety, moj japonski na razie lezy i kwiczy, wiec bez tego raczej nie pogram. A bezmyslne klikanie tez odpada, poniewaz opcji jest multum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HelmansPL 0 Napisano 9 Sierpień 2012 Mam problem (z reszta jak chyba 99,98% graczy) z trofikiem "klub sie rozwija" btw 'goddamit!'... jesli ktos wbil ten trofik i nie ma zamiaru grac w FUTa to ja chętnie przyjmę karty :) wszystko jedno jakie, kazda ilosc oczywiscie po wbiciu trofika ( i zarazem platyny :D) moge oddac karty :) Pozdrawiam PSN ID : HelmansPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 9 Sierpień 2012 Ja też mam problem z Fifą :P mianowicie z trybem kariery. Jak tylko kupiłem grę rozpocząłem ten tryb jako grający trener i byłem nim do samego końca. Teraz gdy rozpoczynam nową karierę grającym trenerem mogę być nim tylko jeden sezon :/ wybierając klub który chcę trenować mogę być tylko zwykłym managerem. Też tak macie? Wyszedł może jakiś patch który spowodował obecną sytuację? A może to kwestia klubu który się trenuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach