True67 4 Napisano 19 Grudzień 2012 dzięki za szybką odpowiedź :) czyli takiej fify po taniości z allegro już nie kupię, szkoda Jasne, że kupisz tanioszkę. Na Allegro widziałem ostatnio kod za 3,50zł + 45zł za FIFĘ z przesyłeczką ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 19 Grudzień 2012 hmmm. może dziwne pytanie, ale błędy i ogólnie sama FIFA 13 w moim odczuciu nie spełniła moich oczekiwań stąd moje pytanie. Czy warto wracać do 12? Wydaje mi sie że 12 była mniej przypadkowa niż 13. Jakie jest Wasze zdanie? moim zdaniem było to samo co w 13, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 19 Grudzień 2012 Bardzo możliwe, ale chyba nie na taką skalę, tak mi się przynajmniej wydaje z tego co pamiętam, bo w sumie krotko grałem w 12, ale nie wkurzałem się tak jak w najnowszej odsłonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michu509 3 Napisano 27 Grudzień 2012 Wybaczcie moje świąteczne rozleniwienie i może głupie pytania ale niby kto pyta nie błądzi: - czy w fifie 12 jest możliwość grania w 3 osoby (2 na jednej konsoli + 1 na innej przez net) w konfiguracji np wszyscy 3 w jednej drużynie w trybie pojedynczego meczu, turnieju lub kariery? Jeżeli tak to jak to ustawić? - czy można tak grać chociaż w 2 osoby? Jak to wtedy ustawić? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CapTalk 2 Napisano 31 Grudzień 2012 @up Co do 1 to nie, co do 2 to wchodzisz w Wirtualne Kluby dodajesz kolegę i gracie mecza. A teraz moje pyttanie, który to jest przycisk kontorlowania tempa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 10 Styczeń 2013 :l2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
True67 4 Napisano 12 Styczeń 2013 Wie ktoś kiedy serwery zostaną wyłączone w dwunastce? Bo rozważam jej zakup a ciągnie mnie strasznie do Ultimate Team ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 12 Styczeń 2013 Prawdopodobnie tuż po premierze czternastki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 14 Styczeń 2013 Tak jak tylko wejdzie 14 wyłącza serwery. Czyli we wrześniu xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekopawliko 5 Napisano 15 Styczeń 2013 Czy ktos sie orientuje jak to jest z wartosciami zawodnikow w kartach Ultimate Team ? Chodzi mi o to, ze probuje zbierac te 85 mln wartosci klubu i na razie po paru miesiacach mam zaledwie 22 mln. Nie wiem jaka strategi przyjac zeby zrobic te 85 mln ? Jedni mowia zeby kupowac samych brązowych, inny zeby samych rzadkich bo sa 2x wiecej warci. A moze ktos juz nie bawi sie w 12-stke i oddalby pare kart potrzebujacemu ? :) Mała rada co do trofeum 100 meczy-rób to bramkarzem-nie łapią kontuzji (chyba), nie męczą się tak szybko i ogólnie szybciej to zrobisz. A co do paczek brązowych, masz di marię, więc trochę funduszy będzie, kupuj tylko złote, tak czy siak się zwrócą... Mam rozegrane 130 meczy bramkarzem i trofeum nie wpadlo, ktos wie o co chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mvegeta 1 Napisano 16 Styczeń 2013 Kto gra w sezony pojedynków i jest w 1 lidze i chce żebym go troche podszkolił to zapraszam. Mój ID: Filec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mvegeta 1 Napisano 17 Styczeń 2013 To aż taki dobry jesteś? To mam pytanie.. wątpie że odp. ;] Jak zamiast przyjęcia odrazu zamiast żonglowania przerzucić piłkę nad sobą? To proste szczylu :) Gdy piłka leci górą w twoim kierunku trzeba w odpowiednim momencie wcisnąć kierunek analogiem R ale nie zawsze sie to udaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 17 Styczeń 2013 To aż taki dobry jesteś? To mam pytanie.. wątpie że odp. ;] Jak zamiast przyjęcia odrazu zamiast żonglowania przerzucić piłkę nad sobą? nie każdy jest takim asem jak Ty że wszystko potrafi wyczarować z piłką :) btw jak wirtualny klub ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyson 0 Napisano 18 Styczeń 2013 fifa 12 jednak była lepsza od tej pechowej 13-stki... ehhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 19 Styczeń 2013 Dlaczego tak uwazasz? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Celt 47 Napisano 19 Styczeń 2013 ja też tak sądzę, dużo lepsza. Wolniejszsa, bez tego ADHD. Manual był trudniejszy (z częsci na część go ułatwiają , wtf EA? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 19 Styczeń 2013 Pytam bo mam raczej takie same odczucia i nosze sie z zamiarem kupna i powrotu do 12. Wczorajszy wieczor z 13 mi to uswiadomil i mam dosc 13. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StalowyMietek 0 Napisano 21 Styczeń 2013 Witam, od paru dni gram w fife 12 wszystko bylo by wporzadku gdyby nie to, ze przy dluzszym podaniu/strzale rozmywa sie obraz, pilkarze traca ostrosc itp. Czy jest to normalne, mial ktos tak:)? Prosze o pomoc, z gory dziekuje i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 21 Styczeń 2013 Normalne to nie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 21 Styczeń 2013 Ja rozgrywając ponad tysiąc meczów nie miałem tak ani raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 22 Styczeń 2013 może nitro używasz, i dlatego rozmywa obraz ? :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StalowyMietek 0 Napisano 22 Styczeń 2013 ok dzieki za humor;D a tak na serio mam tv LG 32LS5600 moze jest to kwestia ustawien? Potrafi ktos pomoc :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 22 Styczeń 2013 Sprobuj wlaczyc jakis tryb gry w tv, wiekszosc ma cos takiego. LwW/Tapatalk2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StalowyMietek 0 Napisano 22 Styczeń 2013 Wlasnie problem w tym, ze ten tryb poprawia ale nieznacznie rozmywanie obrazu. Nie mam pojecia czy jeszcze cos z tym mozna zrobic, jak co to sprawdze kazda podpowiedz, dzieki wszystkim :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Celt 47 Napisano 22 Styczeń 2013 a tobie ta gra kiedykolwiek działała poprawnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach