euro 22 Napisano 8 Maj 2011 albo zrobić odzielną gre :D Mam nawet nazwe Fifa Referee 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert163 78 Napisano 8 Maj 2011 korupcja i ustawianie meczy to jeszcze przydało by się grać kibicami. wojna kiboli po meczu to dopiero byłby szał:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrterminatorro 4 Napisano 8 Maj 2011 korupcja i ustawianie meczy to jeszcze przydało by się grać kibicami. wojna kiboli po meczu to dopiero byłby szał:thumbsup: No pewnie. Każdy chciałby po meczu walcyć w lesie na miecze samurajskie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 8 Maj 2011 Widzę, że nieźle was poniosło. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 10 Maj 2011 (edytowane) Jesli nie jest to wypaczenie przez robienie zdjecia aparatem, to paleta barw ulegla poprawie. Mozna tez zobaczyc nowa kamere, przypominajaca ta z PES, co mnie bardzo cieszy. Edytowane 10 Maj 2011 przez SmaleC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandihigh 2 Napisano 10 Maj 2011 Rzeczywiście, zmiany na plus, a kamera - właśnie takiej mi brakowało. No to czekamy na informacje z tego magazynu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SharQ 0 Napisano 10 Maj 2011 (edytowane) Te same zdjęcia w nowym CD-ACTION :> Dzisiaj wyszło, 4 strony o FIFIE 12. Poprawione mają być: - Gra obroną (ciągłe trzymanie pressingu ma już nie wystarczać w większości sytuacji) - Lepsze AI - Nowa kamera - TRENERZY I ŁAWKA REZERWOWYCH! - Nowy system oświetlenia - Zmieniony system dryblowania - Lepsza otoczka meczowa - No i oczywiście nowy silnik fizyczny, który ma być największą zmianą od czasu wprowadzenia NG gry na konsole. - David Rutter producentem także FIFY 12 na PC Tutaj streszczenie tego co w CDA: FIFA 12 - Informacje Edytowane 10 Maj 2011 przez SharQ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzejms 9 Napisano 10 Maj 2011 (edytowane) - David Rutter producentem także FIFY 12 na PC Ooo, moze w koncu fifa na pc bedzie taka sama - zajebiscie. Bo aktualna fifa 11 pc to polowa fify10 konsolowej... edit: haha nie zauwazylem, ze w newsie ktory podales napisane jest dokladnie to co wywnioskowalem po wpisach :D Edytowane 10 Maj 2011 przez dzejms Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 10 Maj 2011 - Lepsze AI To przy każdej nowej części mówią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 10 Maj 2011 (edytowane) Fifa 11 szybko mnie znudziła, niech zrobią w końcu coś porządnego.Niech w tą 12 pogra się dłużej. Edytowane 10 Maj 2011 przez TJHicks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandihigh 2 Napisano 10 Maj 2011 Nadal się zastanawiam co będzie z LM i LE. Jakby faktycznie podpisali umowę z UEFA to na pewno już by się pochwalili, zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris94 12 Napisano 10 Maj 2011 Fifa 11 szybko mnie znudziła, niech zrobią w końcu coś porządnego.Niech w tą 12 pogra się dłużej. to chyba online nie grasz ;] 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 10 Maj 2011 Nadal się zastanawiam co będzie z LM i LE. Jakby faktycznie podpisali umowę z UEFA to na pewno już by się pochwalili, zobaczymy. Z tego co wiem (i mówiliśmy już o tym wiele razy na tym forum) to Konami ma LM i LE na wyłączność na kilka ładnych lat. Poprawcie mnie jak się mylę. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandihigh 2 Napisano 10 Maj 2011 (edytowane) Jakbyś powiedział to w 2007 to by było na miejscu :P Podobno w tym roku kończy się im umowa. Edytowane 10 Maj 2011 przez gandihigh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 10 Maj 2011 Dałem ostatnio link to newsa jakoby EA kupiło własnie prawa od UEFY oby to nie były plotki i ea w niedługim czasie potwierdziło te informację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fankis 5 Napisano 12 Maj 2011 Ja tam zawsze zaczynam ogrywanie Fify od kariery dopiero potem po jakimś miesiącu uderzam w klub i tak już przez caaaały rok. :pardon: Caaaały rok powiadasz??no nie moge sie z tobą zgodzić..;)POGROMCY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierej 1 Napisano 13 Maj 2011 Caaaały rok powiadasz??no nie moge sie z tobą zgodzić..;)POGROMCY Chyba spotkamy się dopiero w fifa12 przez ten PSN :whistling: POGROMCY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astro222 14 Napisano 13 Maj 2011 Z tymi plotkami o LM i LE w fifa 12 to lipa. Są już pierwsze konkrety o PES 2012 i jest oficjalnie napisane, że PES dalej ma licencje UEFA, a szkoda! Może EA by lepiej to zrobiło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandihigh 2 Napisano 13 Maj 2011 No szkoda szkoda, może za rok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 13 Maj 2011 Caaaały rok powiadasz??no nie moge sie z tobą zgodzić..;)POGROMCY Miesiąc kariera Fankis, a dalej to tylko POGROMCY. :ok: Chyba spotkamy się dopiero w fifa12 przez ten PSN :whistling: POGROMCY Aż tak źle to chyba nie będzie gier... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dexteer 0 Napisano 14 Maj 2011 Na oficjalnym profilu facebook'owym KONAMI/PES 2012 napisali nawet , że nadal posiadają licencję na LM , PE . A gram.pl to potwierdziło , dodając news'a o tym , że wymienionych powyżej zmagań turniejowych nie zobaczymy w FIFIE 12. Mnie tam zadowoliłaby nawet ta otoczka nad którą pracują a w niej konferencje , itp . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 20 Maj 2011 świeżutki gameplay z FIFY 12. Polecam oglądać od 5 minuty. Dokładnie 5.00. Wtedy do akcji wchodzi Impact Engine który już teraz, na tym roboczym filmiku wygląda na kamień milowy z rozwoju serii :) Ale soczyście będzie wyglądało wejście wślizgiem na pełnym sprincie! Polecam też oglądać szybko bo na bank zaraz to zostanie usunięte :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 20 Maj 2011 To bardziej przypomina rugby niż prawdziwy football. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 20 Maj 2011 Dla mnie to wygląda... mega :) Fizyka w koncu na poziomie (oby fizyke pilki tez poprawili). Do tego eliminacja ping ponga, poprawa sposobu w jaki budujemy akcje i bedzie super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 20 Maj 2011 (edytowane) Spoko, spoko impact engine daje rade, kto gral w NHL ten wiedzial czego sie spodziewac. Teraz niech pokaza filmik, ktory wyjasni czy pozbyli sie exploitow online z 11 i jak rozwineli gameplay. Z tego filmiku najbardziej cieszy precision dribling, z jednym mankamentem, gdy pilka leci od lewej do prawej nogi(3 minuta 33sec) EDIT: Nie wiem czy byly umieszczane: Edytowane 20 Maj 2011 przez SmaleC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach