Skocz do zawartości
tank-mania

A Może Jakiś Mini Turniej Przed Premierą Bf3?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak już wcześniej pisałem u mnie te daty odpadają ale to w tym momencie niema znaczenia bo dostałem dodatkowe godziny w pracy i drugą pracę na sezon więc muszę z bólem się pożegnać z turniejem :sad:

Chciałem również podziękować tank-mania za zorganizowanie i pozwolenie wzięcia udziału w tym turnieju , również dziękuję teamowi I ( Balonierz , Critters_PL , Deeny_PL , dizel6 , Lewy10_PL ) z którym mogłem wywalczyć awans do 1/2 finałów oraz ,, Focisek '' . Dziękuje też teamom z którymi mieliśmy przyjemność się zmierzyć . Jako że byłem dowódcą , a Lewy10_PL zastępcom w tym momencie on obejmuję władze w teamie I . Proszę tank o znalezienie zastępcy na moje miejsce :sad:

Życzę Wszystkim drużynom powodzenia w finałach a w szczególności drożynie I !

...

no nie! :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam moją drużynę za słabą grę ale mój dzień należał do jednych z najgorszych w życiu...zjawiłem się dla was i ciesze się że należałem akurat do tej drużyny bawiłem się świetnie ale teraz robie sobie przerwe z konsolą,powodzenia wszystkim w finałach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam moją drużynę za słabą grę ale mój dzień należał do jednych z najgorszych w życiu.. ale teraz robie sobie przerwe z konsolą,powodzenia wszystkim w finałach.

niepotrzebnie ojcu świadectwo ze szkoły pokazywałeś :biggrin:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam moją drużynę za słabą grę ale mój dzień należał do jednych z najgorszych w życiu...zjawiłem się dla was i ciesze się że należałem akurat do tej drużyny bawiłem się świetnie ale teraz robie sobie przerwe z konsolą,powodzenia wszystkim w finałach.

Luzik Pawcio, to te wybuchy na słońcu. Ja też jestem zakręcony jak śledź po sztormie.

Mamy jeszcze jeden mecz o 7 miejse więc daj konsoli dyspenzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DJ co Ty na to ? W niedziele od 19:00 możecie grać?

też bym wolał o 19 ale nie pasuje moim z drużyny wiec nic nie poradze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym miał takie problemy miał to był bym w siódmym niebie.

Ps.jutro jest koniec roku szkolnego thumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawcio nie przesadzaj, jak zwykle grałes świetnie, a jeśli nie układa ci się w życiu..... patrz moje motto na profilu :biggrin: Możesz też się zwierzyć na PW wujkowi Gedeonowi....może coś poradzi :thumbsup:

Dziękuję drużynie Bzyka za wczorajsze mecze, były super i cały czas " na styku" pomimo zawirowań personalnych. Swoim dziękuję za dobrą grę i świetną zabawę. A wszystkim Battlefieldowcom życzę takich emocjonująch i pełnych akcji rozgrywek jakie trafiły nam się wczoraj. :thumbsup:

Pozdrawiam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze, ze wszyscy juz na nogach. Tez dziekuje za wspolna gre.(Ale ciezko bylo wstac)

Powcio nie przejmuj sie cokolwiek to jest. Wczorajsza gra byla chyba najprzyjemniejsza w calym turnieju :thumbsup:

Szczegolne pozdrowienia sle do bzykacza, od dzis jestes dla mnie ,,pajak krzyzak'' bo masz chyba oczy z tylu glowy :ninja:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak już wcześniej pisałem u mnie te daty odpadają ale to w tym momencie niema znaczenia bo dostałem dodatkowe godziny w pracy i drugą pracę na sezon więc muszę z bólem się pożegnać z turniejem :sad:

Chciałem również podziękować tank-mania za zorganizowanie i pozwolenie wzięcia udziału w tym turnieju , również dziękuję teamowi I ( Balonierz , Critters_PL , Deeny_PL , dizel6 , Lewy10_PL ) z którym mogłem wywalczyć awans do 1/2 finałów oraz ,, Focisek '' . Dziękuje też teamom z którymi mieliśmy przyjemność się zmierzyć . Jako że byłem dowódcą , a Lewy10_PL zastępcom w tym momencie on obejmuję władze w teamie I . Proszę tank o znalezienie zastępcy na moje miejsce :sad:

Życzę Wszystkim drużynom powodzenia w finałach a w szczególności drożynie I !

...

Szkoda, byłeś świetnym przywódcą, ale cóż, życie takie jest, jedni odchodzą a drudzy przychodzą...

Jako że Focisek już z Nami grał, proponuje jego w miejsce KJN'a

Skonsultowałem to z Lewym, nowym przywódcą i jesteśmy za:)

Co Ty na to Tank żeby Focis z Nami grał już do końca???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co Ty na to Tank

Nic. Załatwione.

@Lewy, ustosunkuj się do pytania o termin 1 i 3.07

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również dziękujemy za świetny mecz, atmosferę i podejście. Życzę reszcie zawodników i drużyn takiej atmosfery, bo dzięki niej zagraliśmy chyba najprzyjemniejszy mecz w turnieju, a o to chodzi w tym, żeby pograć, po rywalizować, pośmiać się i wsadzić kilka kos w doborowym towarzystwie. Pomimo drobnych problemów zabawa była przednia hehe Mam nadzieję, że jeśli powstanie następny turniej to będzie więcej meczy właśnie w takiej atmosferze, bo to cud miód i orzeszki hehe

@pawcio

Pamiętaj. Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Po wszystkim da się podnieść, wystarczy trochę silnej woli i wysiłku, bo nie wolno użalać się tylko trzeba robić coś dla lepszego jutra, więc głowa do góry. Twoje zdrowie i całej drużyny przeciwnej hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też bym wolał o 19 ale nie pasuje moim z drużyny wiec nic nie poradze

21 dla nas odpada. Możemy od maksymalnie od 20.00 grać.

Edytowane przez FraguGD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapytam sie chłopakom ale nie obiecuje że o 20 godz

Edytowane przez xMAFIA_PLxDJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic. Załatwione.

@Lewy, ustosunkuj się do pytania o termin 1 i 3.07

Deeny_PL może nie być, reszcie odpowiada piątek z mojego teamu więc potrzebujemy Fociska + 1 rezerwista w zapasie ..

Edytowane przez lewy10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba zmienic termin przeprowadziłem wywiad i niestety jedynie możemy od 21,00 w niedzele

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli ogólnie zmieniamy terminy czy jak to jest? :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba zmienic termin przeprowadziłem wywiad i niestety jedynie możemy od 21,00 w niedzele

Wolałbym żeby mecze półfinałowe i finałowe czterech pierwszych zespołów odbyły się w podstawowym składzie. Nie należy zapominać, że zwycięzcami będą ci którzy zagrają w finale.

Zróbcie wywiad u siebie o dostępność CAŁYCH zespołów od poniedziałku przez powiedzmy 10 dni o godzinie 21:00.

Mam na myśli zespoły A I K H.

Resztę spotkań czyli:

G vs B, E vs D i C vs F zakładam na piątek 1.07. Tutaj już zastępstwa mogą być, ale proszę się zdeklarować czasowo.

Edytowane przez tank-mania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok dałem znać kapitanowi mojej drużyny "K", ale napiszę i na forum

nie będzie mnie 01.07

03.07 od 20 mogę już grać

Edytowane przez qbikowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również mogę grać w dowolnym terminie jeśli tylko będę o nim wiedział odpowiednio wcześnie. (No i jeśli w końcu uda mi się pobrać aktualizację bo na razie nic z tego.. )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drużyno H czy możecie grac jutro o 21,00 czy nie bo inaczej przeniesiemy mecz i podajcie inny termin

Edytowane przez xMAFIA_PLxDJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przenosimy mecz na 100%.

Muszę ze wszystkimi porozmawiać o nowym terminie - jak zrobię to się odezwę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak w końcu z tymi terminami? To ciągłe przekładanie spowoduje, że nigdy nie rozegramy finału. Ja jestem gotowy na grę 1 oraz 3 lipca, a później to może być problem. Czy finał odbędzie się przed 3 lipca, bo już się gubię?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak w końcu z tymi terminami? To ciągłe przekładanie spowoduje, że nigdy nie rozegramy finału. Ja jestem gotowy na grę 1 oraz 3 lipca, a później to może być problem. Czy finał odbędzie się przed 3 lipca, bo już się gubię?

Nikt na to nie odpowiedział

Wolałbym żeby mecze półfinałowe i finałowe czterech pierwszych zespołów odbyły się w podstawowym składzie. Nie należy zapominać, że zwycięzcami będą ci którzy zagrają w finale.

Zróbcie wywiad u siebie o dostępność CAŁYCH zespołów od poniedziałku przez powiedzmy 10 dni o godzinie 21:00.

Mam na myśli zespoły A I K H.

Resztę spotkań czyli:

G vs B, E vs D i C vs F zakładam na piątek 1.07. Tutaj już zastępstwa mogą być, ale proszę się zdeklarować czasowo.

Ale myślę, że to przez długi weekend i teraz kapitanowie się zainteresują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.