Skocz do zawartości
tank-mania

A Może Jakiś Mini Turniej Przed Premierą Bf3?

Rekomendowane odpowiedzi

drużyno h w niedzele możemy grac o 20,00 ale czy byście mogli grac w 5ciu do godziny 21,00 bo u nas jedna osoba może dopiero o 21,00 godzinie

piątek odpada bo lecę do Polski a i prawdopodobnie będe grac na brata koncie xMAFIA_PLxADAM czy to wam przeszkadza?

Edytowane przez xMAFIA_PLxDJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja druzyna gotowa na mecz? Chcialbym wiedziec ilu sie nie spodziewac zeby pozniej nie miec problemow z ewentualnym dowolaniem rezerwistow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drużyno h w niedzele możemy grac o 20,00 ale czy byście mogli grac w 5ciu do godziny 21,00 bo u nas jedna osoba może dopiero o 21,00 godzinie

piątek odpada bo lecę do Polski a i prawdopodobnie będe grac na brata koncie xMAFIA_PLxADAM czy to wam przeszkadza?

Porozmawiam ze swoimi. Ale myślę, że nie powinno być problemu. A czemu na koncie brata ? co za różnica ?;]

W takim razie niedziela 20.00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porozmawiam ze swoimi. Ale myślę, że nie powinno być problemu. A czemu na koncie brata ? co za różnica ?;]

W takim razie niedziela 20.00

swoje ps3 zostawiam w irlandi a w polsce mam brata ps3 a nie wiem czy jak u niego utworze moje konto to bede miał mapki vip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok. Jak dla mnie nie ma problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

swoje ps3 zostawiam w irlandi a w polsce mam brata ps3 a nie wiem czy jak u niego utworze moje konto to bede miał mapki vip

Jesli on ma vip to nie bedzie problemu. Ja mam kilka kont psn i na kazdym dziala vip i vietnam chociaz sa kupione na jednym tylko koncie

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok. Jak dla mnie nie ma problemu.

czyli napjlepiej zrobic lag test + 2 mecze po 5 osób potem 2 mecze 6na6

sugeruje pierwsze dac white pass bo mniej ticketów 3 mecze w godzinke zrobimy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o granie na brata koncie to spoko, 5vs5 też nie ma problemu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajdzie się jeszcze miejsce do turnieju?

Raczej nie, chyba że jako rezerwista, ale na pewno nie do drużyn z półfinałów i finałów.

Tank - czyli półfinał I vs K w ten piątek, 21? I nie można brać rezerwistów, tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytałem przed chwilą regulamin i nic nie ma na temat rezerwistów na połfinały itd, chyba jest normalnie jak do tej pory ze zmianami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tank - czyli półfinał I vs K w ten piątek, 21? I nie można brać rezerwistów, tak?

No jeżeli oba zespoły gotowe to gracie.

@Mersi - oczywiście można brać rezerwistów, ale musimy pamiętać, że taki zespół wygra jaki będzie stan osobowy w finale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja druzyna gotowa na mecz? Chcialbym wiedziec ilu sie nie spodziewac zeby pozniej nie miec problemow z ewentualnym dowolaniem rezerwistow

Melduję gotowość na piątek.

Mam nadzieje, że będę miał sieć, nie tak jak ostatnio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogłaszam że w niedzele o godzinie 20,00 gramy z drużyną H rolleyes.gif

DJ, w niedzielę to są finały, my nie mamy zawodników żeby przeciągać to jeszcze o tydzień, jakikolwiek by nie był wynik naszego piątkowego spotkania z I (gralibyśmy albo finał, albo 3. miejsce). Takie rzeczy to trzeba raczej uzgodnić też z dwoma drużynami z drugiej pary półfinałowej

Edytowane przez Bas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W mojej drużynie ( i ) wszyscy raczej będą w piątek o 21 ale jak wiadomo potrzebujemy rezerwe chyba że Focisek będzie u nas za KJN86

i jeszcze kogoś w razie W bo Dizel nie jest pewny na 100%

Edytowane przez lewy10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W mojej drużynie ( i ) wszyscy raczej będą w piątek o 21 ale jak wiadomo potrzebujemy rezerwe chyba że Focisek będzie u nas za KJN86

No ustaliśmy, że chcecie Fociska za KJN i tak zostało. Zrozumiałem, że wchodzi na stałe.

A kto gra w H za Krakow? Ustaliliście coś?

Edytowane przez tank-mania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tank - czy nie było tak, że mamy rozegrać półfinały/finał/o 3. w ten weekend?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tank - czy nie było tak, że mamy rozegrać półfinały/finał/o 3. w ten weekend?

No niestety DJ w piątek ma lot do Polski więc półfinał A I będzie dopiero w nedzielę.

Mamy trochę czasu jeszcze, ja osobiście wolę finał za miesiąc lub dwa, ale w składzie który doprowadził dojście drużyny do finału.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tyle tylko, że u nas po 03.07 zaczyna siębida ze składem, a szkoda, bo wydaje mi się, że mieliśmy szansę na dostanie siędo finałów i powalczenie :/

Aha - czy dalej funkcjonuje zasada, że mecze pół- i finałowe zostająrozgrywane na 3ch mapach?

Edytowane przez Bas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tyle tylko, że u nas po 03.07 zaczyna siębida ze składem, a szkoda, bo wydaje mi się, że mieliśmy szansę na dostanie siędo finałów i powalczenie :/

Aha - czy dalej funkcjonuje zasada, że mecze pół- i finałowe zostająrozgrywane na 3ch mapach?

Nie wierzę, że w przecigu dwóch miesięcy nie znajdziecie terminu żeby byli wszyscy. Po prostu kapitanowie muszą wypytać wszystkich kiedy ich nie będzie. Im szybciej to zrobią tym lepiej.

Na dwóch mapach finał/półfinał i jeden mecz na Oasis w razie remisu, już to jest chwilę w info.

Edytowane przez tank-mania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem do ~~26 lipca i do tego terminu mogę grać w każdy dzień ( o ile będę o meczu wiedział odpowiednio szybko ). :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako, że jestem już poza pucharami to taka mała rada: w meczach półfinałowych i wyżej naprawde ostrożnie z rezerwistami. Tu już wysoki poziom i dowódca musi być w tym wzgledzie bezkompromisowy, w meczach grupowych różnie to bywało, są w rezerwie osoby, które przy zapisach miały skill 400, a w trakcie meczów skill juz powyzej 800 i mapy znane na pamięć przy 12 lvl (drugie konta), osoby te zastepowały ludzi ze skilem np 380 :thumbsup: , podobnie wskakiwanie rezerwistów w trakcie prowadzonego meczu i wymienianie się ich z zawodnikami stałego składu - jeden wielki haos. Niestety na tym poziomie - półfinał i finał- reguły muszą być sztywne, jasne i bezwzględnie przestrzegane. Nie będę sie Wam wcinał, ale byłbym za sztywnym pierwszym składem bez rezerwy. Te ruchy z rezerwą mogą wypaczyc mecz, lepiej zgrać póżniej, ale bez niedomówień.:thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.