Skocz do zawartości
tank-mania

A Może Jakiś Mini Turniej Przed Premierą Bf3?

Rekomendowane odpowiedzi

@up

Wolałbym żeby mecze półfinałowe i finałowe czterech pierwszych zespołów odbyły się w podstawowym składzie. Nie należy zapominać, że zwycięzcami będą ci którzy zagrają w finale.

Zróbcie wywiad u siebie o dostępność CAŁYCH zespołów od poniedziałku przez powiedzmy 10 dni o godzinie 21:00.

Mam na myśli zespoły A I K H.

Resztę spotkań czyli:

G vs B, E vs D i C vs F zakładam na piątek 1.07. Tutaj już zastępstwa mogą być, ale proszę się zdeklarować czasowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Resztę spotkań czyli:

G vs B, E vs D i C vs F zakładam na piątek 1.07. Tutaj już zastępstwa mogą być, ale proszę się zdeklarować czasowo.

To ja poproszę rezerwistę do G. Co prawda na miejsce Vessariusa wszedł wiśniowy ale już dwa razy nie pojawił się na meczu więc wolę się zabezpieczyć :rolleyes:

Chyba, że bzyku też nie masz pełnego składu - wtedy możemy w razie czego zagrać 5 vs 5.

Edytowane przez holis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:shok: :shok: :shok: O kur%^! Miałem grać dzisiaj o 21 o piąte miejsce? :shok: :shok: :shok:

Mam taka sama mine w tym momencie. A jeszcze dzisiaj Gedeon mnie pytal o mecz i dalbym glowe, ze jutro jest 1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taka sama mine w tym momencie. A jeszcze dzisiaj Gedeon mnie pytal o mecz i dalbym glowe, ze jutro jest 1.

Bo tak jest! Skapowałem się dopiero jak przeczytałem swojego posta (zobaczyłem godzinę) :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A juz myslalem, ze ostatni mecz przegapilem :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już nie masz szans na pogranie bo już turniej sie kończy a na dodatek nie masz wymaganego levelu

no i to jest to o czym pisałem wczoraj, ostrożnie z rezerwą, w fazie grupowej grał przeciwko nam gracz z lvl 12 dziś ma juz wymagane 15 lvl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrócić nie, bo Merson wszedł na stałe. Ale jak się balonierz nie pokaże i Lewy zaakceptuje to możesz za niego wskoczyć.

No to moze grać za Balonierza bo jego napewno nie będzie ale i tak brakuje nam jeszcze jednego na wypadek gdyby Dizel się wykruszył:

Lewy10,Deeny,WKS,Critters,Focisek, Dizel tak to mniej więcej wygląda.

Teraz tylko kiedy gramy dzisiaj czy niedziela?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to moze grać za Balonierza bo jego napewno nie będzie ale i tak brakuje nam jeszcze jednego na wypadek gdyby Dizel się wykruszył:

Lewy10,Deeny,WKS,Critters,Focisek, Dizel tak to mniej więcej wygląda.

Teraz tylko kiedy gramy dzisiaj czy niedziela?

Lepiej wtedy kiedy Dizel będzie na pewno. Pisałeś, że może mieć problemy z piątkiem.

REZERWIŚCI.

-Alonso6, Alonso6, 624

-leonidas7607, leonidas7607, 600

-princ18, biskvp76, 613

-Jechu, JechuPL, 556

-ZupkaMenja, ZupkaMenja, 475 - brak HS'a!

-cyra22, mirutermi, 439 - brak HS'a!

-Mistejk, Mistejk, 433

-groovering, groovering, 421

-BubuPN, bubu84pl, 344

Edytowane przez tank-mania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra to może niedziela 21:00? :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej, tylko mogę się spóźnić na mecz testowy, bo mam wyścig w F1 o 20. Trwa on około 50 minut, ale nigdy nie wiadomo co się wydarzy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja poproszę rezerwistę do G. Co prawda na miejsce Vessariusa wszedł wiśniowy ale już dwa razy nie pojawił się na meczu więc wolę się zabezpieczyć :rolleyes:

Chyba, że bzyku też nie masz pełnego składu - wtedy możemy w razie czego zagrać 5 vs 5.

W tym wypadku wniosek jest w pełni uzasadniony. Głupio mi bo poręczyłem za chłopaka, a on nie stawił się na dwa mecze, a dziś pływa sobie beztrosko po Bałtyku i na bank nie dotrze do Wawy na 21. Nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić całą drużynę G.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym wypadku wniosek jest w pełni uzasadniony. Głupio mi bo poręczyłem za chłopaka, a on nie stawił się na dwa mecze, a dziś pływa sobie beztrosko po Bałtyku i na bank nie dotrze do Wawy na 21. Nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić całą drużynę G.

Daj spokój - wiedziałem co biorę :thumbsup:

Gdybym miał do wyboru rejs albo mecz w turnieju to też wybrałbym Bałtyk :biggrin:

U Bzykacza też nie ma jednej osoby więc zagramy 5 vs 5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A My (K) w końcu gramy dzisiaj czy nie bo już sam nie wiem....

Z tego co widzę to I się nie wyrobi na dzisiaj, więc gramy z nimi w niedzielęo 21.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. Chyba, że jest dzisiaj niedziela.

To tyle mi dni gdzieś uciekło:P?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tyle mi dni gdzieś uciekło:P?

Za prawdę powiem Wam, kupujcie z akcyzą...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i to jest to o czym pisałem wczoraj, ostrożnie z rezerwą, w fazie grupowej grał przeciwko nam gracz z lvl 12 dziś ma juz wymagane 15 lvl

Rozumiem, że chodzi o mnie. Niestety nie doczytałem nigdzie, że poniżej 15 levelu nie można grać. Tank dopisał mnie do rezerwy więc myślałem, że wszystko jest OK. Jeżeli faktycznie jest taki wymóg to z przykrością muszę przyznać, że nielegalnie brałem udział w dwóch meczach przeciwko drużynie bzykacza (swoją drogą oba przegrali). Przepraszam ale tak jak pisałem nie miałem pojęcia, że jest taki wymóg. Tank mnie przyjął więc nie sądziłem, że coś jest nie tak.

Jeżeli to problem to oczywiście zrezygnuję z rezerwy zarówno na dzisiaj jak i na przyszłe mecze najlepszej czwórki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że chodzi o mnie. Niestety nie doczytałem nigdzie, że poniżej 15 levelu nie można grać. Tank dopisał mnie do rezerwy więc myślałem, że wszystko jest OK. Jeżeli faktycznie jest taki wymóg to z przykrością muszę przyznać, że nielegalnie brałem udział w dwóch meczach przeciwko drużynie bzykacza (swoją drogą oba przegrali). Przepraszam ale tak jak pisałem nie miałem pojęcia, że jest taki wymóg. Tank mnie przyjął więc nie sądziłem, że coś jest nie tak.

Jeżeli to problem to oczywiście zrezygnuję z rezerwy zarówno na dzisiaj jak i na przyszłe mecze najlepszej czwórki.

To działa raczej w drugą stronę. Brak wymaganego lvl nie był nielegalny, tu chodziło o brak perków które mogły osłabić. Fakt, że nie sprawdziłem tego w tym przypadku, ale to nie wpłyneło na wygraną, a raczej mogło wpłynąć na przegraną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kiedy odbywa się mecz drużyny I w której miał bym zastąpić Balonierza ? :woot: Ja bym z chęcią wsparł drużynę :thumbsup: ,ale nie wiem czy dokładnie doczytaliście mojego posta,ponieważ jestem dostępny po niedzieli ,a mecz chyba będzie na weekend :confused: ja jeszcze u szwaba jak beduin zasuwam po 13 h dziennie :fool: i jak pisałem wcześniej po niedzieli mogę zagrać ,a mam straszne ciśnienie już hehe :scare:nie chcę też robić zamieszania i jak coś to mogę sobie darować i z głowy :beee:

PS. I tak wygra moja poprzednia drużynA,a może się mylę B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mam rozumieć że już jestem nie potrzebny na niedzielę ? :ermm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.