Skocz do zawartości
ONE

Hitman: Absolution

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie promocja świąteczna w PS Store jest ciekawa. Tylko nie mam pewności jak wygląda wersja językowa w wersji ze Store.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest dubbing, można też ang ścieżkę z polskimi napisami

Edytowane przez stey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zakupione 17 gb!!! w nocy sciagnelo.... gra dolacza do klejki nowosci jeszcze nie ruszobych.. a juz od poniedzialku urlop... oj zaleglosci poogrywam ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może do dziś około godziny 22 pobierze mi się gra i sam potwierdzę jak wygląda sprawa z wersją językową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że skoro gra ma 17 Gb, to można śmiało zakładać, że jest polski dubbing... Inaczej by tyle nie ważyła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przecież napisałem wyżej, że jest Polski dubbing oraz możliwość zmiany na oryginalną ścieżkę z polskimi napisami

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie, na PC-tach gra waży 24GB a na PS3 z lekko gorszymi teksturami akurat może ważyc 17GB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, chyba że pokłóciłeś się z wujkiem google ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, chyba że pokłóciłeś się z wujkiem google ;)

W poradniku do trofeów na ps3trophies piszą że można trafić na glitche. Stąd moje pytanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wbiłem platyne bez problemu, btw. banalna, grałem na patchu 1.02. Możesz podać z jakim trofikiem był problem?

PS. jedynie przy trofiku za style musiałem poszukać pomocy na necie, poprostu źle się do niego zabrałem.

Edytowane przez DoV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz podać z jakim trofikiem był problem?

Angielskie nazwy: Absolution, Information is Power.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli przejście gry na poziomie minimum hard, nie stwierdziłęm problemu i zebranie wszystkich dowodów, tu niestety trzeba się czasami naszukać, ale niestety tu również nie miałem problemu ;)

Imho znowu ktoś panikuję na forach, nie przejmuj się tym i zaczynaj przygodę z Agentem 47, będziesz miał jakiś problem to napewno coś poradzimy na to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niekoniecznie, na PC-tach gra waży 24GB a na PS3 z lekko gorszymi teksturami akurat może ważyc 17GB

Lekko gorsze tekstury na PS3 w porownaniu do PC powiadasz... Radzilbym sie jeszcze raz przyjzec roznicy ^^

Sent from my iPhone using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, grę mam ale jeszcze nie grałem, zacinam w Far cRy'a 3 :) od kolegi gamera slyszalem ze na PC jest troszke lepsza grafika, przepraszam jezeli wprowadzilem w blad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem gra graficznie na konsoli wygląda bardzo ładnie. Odpalałem Hitmana na PC przy dosyć wysokich detalach i wyglądało to wszystko nie wiele lepiej niż na playstation.

Może brakuje trochę AA i jednak rozdzielczość 720p, ale TV wszystko ładnie rekompensuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hitmana odpalalem zarowno na PS3 i PC w prawie maksymalnych ustawieniach. Jedyne co sobie darowalem do MSAA gdyz to zabija framerate na mojej HD6870 do poziomu srednich 30fps. I co jak co roznica w ilosci detali, zasiegu renderowania jest znaczna oczywiscie na korzysc PC.

Jesli chodzi zas o samo PS3 to owszem wszystko jest jak najbardziej OK w porownaniu do jakze wielu multiplatformowych tytulow potraktowanych po "macoszemu".

Sent from my iPhone using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie to jak z tym patchem? jest dla wersji polskiej czy nie bo nie wiem czy brac pl czy sciagac zza granicy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, mam pytanie, gram na Puryście i nie mogę przejść misji na peronie. Jak można zakryć swoją twarz przechodząc obok gliniarza? Jest jakiś odpowiedni moment by wciśnąć odpowiedni guzik czy jak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jesteś w mundurze glin to przytrzymaj R1 wchodzisz w instinct mode. Uwage też możesz odwrócić przez rzucenie czymś.

Obczaj filmik może Ci pomoże.

lub ten....

Edytowane przez DoV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, już sobie dałem rade, na puryście to ten instynkt mi nie działa bo chyba jest wyłączony, w każdym bądź razie dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi