Skocz do zawartości
Emir

Haze

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwne ze nikt nie napisal jak cut-scenki ssa

widac to juz na podst dema

Moment w ktorym ginie pilot bardziej niz powage wywoluje smiech (zreszta nawet moj kuzyn ktory to ogladal parsknal smiechem pod nosem) o reszcie pisali juz inni wczesniej

Wiec powiem tyle: spodziewalem sie kozaka (4 players co-op, wciagajacej i intrygujacej kampanii, oryginalnych patentow)

A wyszlo? Sami wiecie :/

Zmarnowany potencjal... a szkoda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No a ja mam HAZE - ŚWIETNA GRA! [...]
[...] wyszedł jeden wielki SZIT! Ta gra wydaje mi się robiona na szybko. Wiele niedociągnięć itp... Przejdę swoją kopię i sprzedaję...

ŻAL!

Czegos chyba tu nie rozumiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No a ja mam HAZE - ŚWIETNA GRA! a szczególnie split screen online i campania na splicie

Zdecyduj sie chlopie.... wiec jak to jest w koncu? Gra dobra, czy szit? -.- Ja sobie HAZE kupilem i nie jestem zawiedziony. Nie jest to moze to na co czekalem, ale jednak gra daje rade. No i ja niestety nie posiadam jeszcze neta w PS3 (czy kiedykolwiek w ogole bede go miec... -.-) a przez neta w strzelanki nawet kiepskie sie zajebiscie gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie, jak to jest z ta gra... z demek i gameplay ktory nam zaserwowali - raczej nie kupie (zreszta mam te same watpliwosci co do Quake Wars) no ale moze ktos faktycznie porowna HAZE do powiedzmy COD4/Ressistance...???

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja napisałem że HAZE jest świetny po zagraniu GÓRA 5 min... No niestety taki charakter mam. Coś mi się podoba na początku ale po "wierceniu" w grę dochodzę do wniosku iż to szit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No wlasnie, jak to jest z ta gra... z demek i gameplay ktory nam zaserwowali - raczej nie kupie (zreszta mam te same watpliwosci co do Quake Wars) no ale moze ktos faktycznie porowna HAZE do powiedzmy COD4/Ressistance...???

pozdrawiam

Quake Wars mam na PC. Odradzam...

Czyżby kolejna "super produkcja" poległa ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozdrawiam

Gniot, gniot, gniot - 4,5 na ign.com to i tak za duzo... dali chyba tfu... rcom za wczesniejsze zaslugi.

Omijac szerooooookim lukiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liczyłem na ten tytuł. Jak tak zepsują Killzone jeszcze to przyszłość PS3 nie będzie wyglądać dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
no ale nawet on-line jest slabo? halo 3 tez nie prezentuje sie naj ale grywalny jest.

Online pustkami świeci niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie tego że posiadam pad od ps3 i drugi od pc który działa w takich grach jak np. Resistance.Ale albo nie działa albo nie umiem włączyć split screen w haze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam pytanie odnośnie tego że posiadam pad od ps3 i drugi od pc który działa w takich grach jak np. Resistance.Ale albo nie działa albo nie umiem włączyć split screen w haze.

Spróbój w menu głównym nacisnąć start na drugim padzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wszystkie gry wspolpracuja z "innymi" padami. Np nie pograsz w pixeljunk racers na DS2 na przejsciowce bo go poprostu nie wykrywa. Jak nie dziala to raczej nic nie poradzisz. Poza tym pady do PC zadko kiedy maja przycisk start

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chłopaki przeczytając cały temat i stwierdzając po waszych opinniach CoD4 dalej zostaje najlepszym shooterem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czytales topik o cywilizacji ? moze ona jest najlepszym shooterem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto pisał dialogi do tej gry. W ogóle nie pasują do scen. Są tak infantylne i płytkie, że gra staje się komiczna. A ostatnie zdanie Duvalla przed śmiercią mnie zamurowało: [span style=color:#000000;background:#000000]"Don't tell my mom"[/span] Co to ma być? Gra sama w sobie jest dobra bo nie przynudza. Akcja jest dobrze prowadzona. Lokacje, chociaż technicznie słabe, z małą ilością detali i słabymi teksturami, są zróżnicowane i zrobione z pomysłem. Sam pomysł i wykorzystanie Nektaru jest ciekawe i napędza całą grę. Grę warto przejść jednak po jednym razie każdy będzie miał jej dość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem, po przeczytaniu waszych komentarzy itd. stwierdziłem, że nie opłaca się kupować Haze'a bo to szrot, ale po jakims czasie kupiłem go bo w koncu Exlusive, więc trzeba zagrać. I cieszę się, że jednak go kupiłem ! textury czasami rażą w oczy, ale liczy się grywalność ! a ta wg. mnie jest genialna. Wy wszyscy się napędzacie, ciśniecie po grze a pewnie połowa z was grała tylko w demo a nie w pełną wersję, on-line pustki ? może Ci się gry pomyliły bo jak gram to zawsze pogra się na serwerach, nie ma co wg. mnie gra jest na prawdę dobra i całkowicie spełnia moje oczekiwania! nie sugerujcie się komentarzami tylko kupujcie bo nie jest na prawdę droga ! Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Giera mogła by być lepsza :

Graficznie - ok.

AI - ok

Nie do przyjęcia jak dla mnie - znikające zwłoki po jakimś czasie ( mogli coś wymyślić jeśli stwierdzili że muszą znikać np. typu jak żołnierze przegrzani Nektarem wybuchają i znikają a tak pykasz w dżungli killujesz gości idziesz tam a tam nic nie ma "broń" )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupilem haze i pogrywam soebi. w brew zdaniom wiekszosci gierka spoko mozna popykac!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem w demko i zachęca ono do kupienia pełnej wersji, ale nie mam środków na takie produkcje, bo są inne ważne tytuły do nadrobienia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zajebista zmiana akcji i frontu w gierce :) wiecej nie bede pisal dla tych ktorzy jeszcze nie grali :) ale naprawde ciekawa fabula

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi