Frosty-PL 0 Napisano 3 Czerwiec 2008 Dziwne ze nikt nie napisal jak cut-scenki ssa widac to juz na podst dema Moment w ktorym ginie pilot bardziej niz powage wywoluje smiech (zreszta nawet moj kuzyn ktory to ogladal parsknal smiechem pod nosem) o reszcie pisali juz inni wczesniej Wiec powiem tyle: spodziewalem sie kozaka (4 players co-op, wciagajacej i intrygujacej kampanii, oryginalnych patentow) A wyszlo? Sami wiecie :/ Zmarnowany potencjal... a szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 4 Czerwiec 2008 No a ja mam HAZE - ŚWIETNA GRA! [...] [...] wyszedł jeden wielki SZIT! Ta gra wydaje mi się robiona na szybko. Wiele niedociągnięć itp... Przejdę swoją kopię i sprzedaję...ŻAL! Czegos chyba tu nie rozumiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arqueek 0 Napisano 4 Czerwiec 2008 No a ja mam HAZE - ŚWIETNA GRA! a szczególnie split screen online i campania na splicie Zdecyduj sie chlopie.... wiec jak to jest w koncu? Gra dobra, czy szit? -.- Ja sobie HAZE kupilem i nie jestem zawiedziony. Nie jest to moze to na co czekalem, ale jednak gra daje rade. No i ja niestety nie posiadam jeszcze neta w PS3 (czy kiedykolwiek w ogole bede go miec... -.-) a przez neta w strzelanki nawet kiepskie sie zajebiscie gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reflect 1 Napisano 4 Czerwiec 2008 No wlasnie, jak to jest z ta gra... z demek i gameplay ktory nam zaserwowali - raczej nie kupie (zreszta mam te same watpliwosci co do Quake Wars) no ale moze ktos faktycznie porowna HAZE do powiedzmy COD4/Ressistance...??? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 4 Czerwiec 2008 Ja napisałem że HAZE jest świetny po zagraniu GÓRA 5 min... No niestety taki charakter mam. Coś mi się podoba na początku ale po "wierceniu" w grę dochodzę do wniosku iż to szit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 4 Czerwiec 2008 No wlasnie, jak to jest z ta gra... z demek i gameplay ktory nam zaserwowali - raczej nie kupie (zreszta mam te same watpliwosci co do Quake Wars) no ale moze ktos faktycznie porowna HAZE do powiedzmy COD4/Ressistance...???pozdrawiam Quake Wars mam na PC. Odradzam... Czyżby kolejna "super produkcja" poległa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 6 Czerwiec 2008 No wlasnie, jak to jest z ta gra... z demek i gameplay ktory nam zaserwowali - raczej nie kupie (zreszta mam te same watpliwosci co do Quake Wars) no ale moze ktos faktycznie porowna HAZE do powiedzmy COD4/Ressistance...???pozdrawiam Gniot, gniot, gniot - 4,5 na ign.com to i tak za duzo... dali chyba tfu... rcom za wczesniejsze zaslugi. Omijac szerooooookim lukiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek1001 0 Napisano 11 Czerwiec 2008 no ale nawet on-line jest slabo? halo 3 tez nie prezentuje sie naj ale grywalny jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lusstrator 0 Napisano 11 Czerwiec 2008 Liczyłem na ten tytuł. Jak tak zepsują Killzone jeszcze to przyszłość PS3 nie będzie wyglądać dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 11 Czerwiec 2008 no ale nawet on-line jest slabo? halo 3 tez nie prezentuje sie naj ale grywalny jest. Online pustkami świeci niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 13 Czerwiec 2008 Mam pytanie odnośnie tego że posiadam pad od ps3 i drugi od pc który działa w takich grach jak np. Resistance.Ale albo nie działa albo nie umiem włączyć split screen w haze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 13 Czerwiec 2008 Mam pytanie odnośnie tego że posiadam pad od ps3 i drugi od pc który działa w takich grach jak np. Resistance.Ale albo nie działa albo nie umiem włączyć split screen w haze. Spróbój w menu głównym nacisnąć start na drugim padzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 13 Czerwiec 2008 właśnie nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 13 Czerwiec 2008 nie wszystkie gry wspolpracuja z "innymi" padami. Np nie pograsz w pixeljunk racers na DS2 na przejsciowce bo go poprostu nie wykrywa. Jak nie dziala to raczej nic nie poradzisz. Poza tym pady do PC zadko kiedy maja przycisk start Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 13 Czerwiec 2008 A mój ma nawet start i select no ale jak tak to muszę jechać kupić Six Axisa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash21 0 Napisano 16 Czerwiec 2008 No chłopaki przeczytając cały temat i stwierdzając po waszych opinniach CoD4 dalej zostaje najlepszym shooterem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 17 Czerwiec 2008 a czytales topik o cywilizacji ? moze ona jest najlepszym shooterem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rkBrain 0 Napisano 22 Czerwiec 2008 Kto pisał dialogi do tej gry. W ogóle nie pasują do scen. Są tak infantylne i płytkie, że gra staje się komiczna. A ostatnie zdanie Duvalla przed śmiercią mnie zamurowało: [span style=color:#000000;background:#000000]"Don't tell my mom"[/span] Co to ma być? Gra sama w sobie jest dobra bo nie przynudza. Akcja jest dobrze prowadzona. Lokacje, chociaż technicznie słabe, z małą ilością detali i słabymi teksturami, są zróżnicowane i zrobione z pomysłem. Sam pomysł i wykorzystanie Nektaru jest ciekawe i napędza całą grę. Grę warto przejść jednak po jednym razie każdy będzie miał jej dość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroolikos 0 Napisano 12 Sierpień 2008 nie wiem, po przeczytaniu waszych komentarzy itd. stwierdziłem, że nie opłaca się kupować Haze'a bo to szrot, ale po jakims czasie kupiłem go bo w koncu Exlusive, więc trzeba zagrać. I cieszę się, że jednak go kupiłem ! textury czasami rażą w oczy, ale liczy się grywalność ! a ta wg. mnie jest genialna. Wy wszyscy się napędzacie, ciśniecie po grze a pewnie połowa z was grała tylko w demo a nie w pełną wersję, on-line pustki ? może Ci się gry pomyliły bo jak gram to zawsze pogra się na serwerach, nie ma co wg. mnie gra jest na prawdę dobra i całkowicie spełnia moje oczekiwania! nie sugerujcie się komentarzami tylko kupujcie bo nie jest na prawdę droga ! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AjaS 2 Napisano 10 Listopad 2008 Giera mogła by być lepsza : Graficznie - ok. AI - ok Nie do przyjęcia jak dla mnie - znikające zwłoki po jakimś czasie ( mogli coś wymyślić jeśli stwierdzili że muszą znikać np. typu jak żołnierze przegrzani Nektarem wybuchają i znikają a tak pykasz w dżungli killujesz gości idziesz tam a tam nic nie ma "broń" ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 21 Kwiecień 2009 kupilem haze i pogrywam soebi. w brew zdaniom wiekszosci gierka spoko mozna popykac!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 21 Kwiecień 2009 Gierka nie jest zła tylko strasznie razi masa bugów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 21 Kwiecień 2009 Grałem w demko i zachęca ono do kupienia pełnej wersji, ale nie mam środków na takie produkcje, bo są inne ważne tytuły do nadrobienia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 22 Kwiecień 2009 Multi ma ciekawe Rebeliat ucieka tym od nektaru mniam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 24 Kwiecień 2009 zajebista zmiana akcji i frontu w gierce :) wiecej nie bede pisal dla tych ktorzy jeszcze nie grali :) ale naprawde ciekawa fabula pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach